|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
18.3.2010 11:51:49   
Buska
jona klara: glede na velikost vodilnih foliklov in glede na to, da si ze zacela s pikicami za celice, bo po mojem u soboto padla sopka - bos javila user posted image

jaz sem odlicno, se vedno lezim user posted image user posted image user posted image in grejem ... cez teden dni bo sele test ... se tko ulecejo ti dnevi user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
18.3.2010 12:55:46   
pupe
no pri meni pa je izcedek zmerom močnejšiuser posted image
sem se že prijavila za naprej za pregled, za vsak slučaj

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
18.3.2010 13:02:36   
vrtnica.m
IZVIRNO SPOROČILO: pupe

no pri meni pa je izcedek zmerom močnejšiuser posted image
sem se že prijavila za naprej za pregled, za vsak slučaj

Pupe - drži se. Kam pa si se prijavila za naprej za pregled?

l.p.
m.

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

(odgovor članu pupe)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
18.3.2010 13:51:43   
vrtnica.m
Ojla punce,

evo, se je kar vlila kri, tako da po moje je to to. Dajte mi pomagajte, ali naj grem vseeno v ponedeljek na test krvi ali ne? Kaj bi ve/ste naredile v tem primeru? A še je sploh kaj možnosti da je kaj, ker so mi vstavili dva zarodka? Res ne vem kaj naj naredim.

m.

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
18.3.2010 14:00:36   
TittyK
Ojla punce!

Vrtnica - mi dve sva bile skupaj na ET user posted image . Žal mi je, da se ti je ulilouser posted image . Meni zdaj uliva že 4 dan in ne grem na test v ponedeljek, se mi zdi brezveze. Ti pa počakaj, da boš videla, če se krvavitev stopnjuje. Če se ne bo, potem pojdi. Najboljši, da poslušaš tvoj občutek.

Punce koliko časa pa mora biti med postopki. A mislite, da bi lahko prišla še enkrat pred poletjem?

Vsem trenutno v postopku pa želim veliko sreče, dejmo punce malo poboljšat trenutno statistiko user posted image .

LP,

Titty

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
18.3.2010 14:05:24   
SANDOLINA
pozdravljene,
danes sem bila na krvnem (15 dan po ET) in je beta 669. ali katera ve, če je ta rezultat ok, ker ene ga imajo kr dosti več, tako da upam da ni kaj narobe. sicer so mi rekli, da sem noseča. user posted image

hvala.lp.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
18.3.2010 14:07:03   
TittyK
Sandolina, bravo to bo to user posted image user posted image user posted image

Lp,

Titty

(odgovor članu SANDOLINA)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
18.3.2010 14:19:05   
pupe
vrtnica prijavila sem se k zdravniku ki me zdravi za neplodnost
prijavila sem se prek maila, tko da datum imam že 8.4., ker nisem imela nič zamrznjenčkov da se pogovoriva kako in kdaj naprej
drugače pa sandolina, čestitkeuser posted image user posted image user posted image , počivaj in uživaj do uz potem pa veselo naprej
ti privočim user posted image

(odgovor članu TittyK)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
18.3.2010 14:22:13   
vrtnica.m
IZVIRNO SPOROČILO: TittyK

Ojla punce!

Vrtnica - mi dve sva bile skupaj na ET user posted image . Žal mi je, da se ti je ulilouser posted image . Meni zdaj uliva že 4 dan in ne grem na test v ponedeljek, se mi zdi brezveze. Ti pa počakaj, da boš videla, če se krvavitev stopnjuje. Če se ne bo, potem pojdi. Najboljši, da poslušaš tvoj občutek.

Punce koliko časa pa mora biti med postopki. A mislite, da bi lahko prišla še enkrat pred poletjem?

Vsem trenutno v postopku pa želim veliko sreče, dejmo punce malo poboljšat trenutno statistiko user posted image .

LP,

Titty

Titty - verjento sve res bile skupaj na ET, in zgleda obe neuspešno. Vendar bo treba iti naprej, kaj pa drugega preostane. Vendar me ima res, da bi šla na krvni test glede na to da so mi stavili dva zarodka. Res ne vem kaj naj naredim. Sem v dilemi.

Za mano je sedaj to drugi postopek (saj lahko že tako napišem) in po prvem neuspelen postpoku sem imela 3 cikluse pavze in potem 4 ciklus sem poklicala in potem 22 dan v tem ciklusu začela s špikanjem. Sem pa takoj ko ni uspelo si dobila evidenčno številko in tudi si dobila termin pri moji zdravnici na GKLJ (Bokalova je moja) za novo napotnico.
Malce dvomim da boš prišla v ponovni postopek pred poletjem, vendar lahko pa poskušiš. Zdaj nevem kdaj točno začnejo s počitnicami. Jaz se kar pripravljam za ponovni postopek v jeseni.

lep pozdrav
m.

(odgovor članu TittyK)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
18.3.2010 14:23:23   
vrtnica.m
IZVIRNO SPOROČILO: pupe

vrtnica prijavila sem se k zdravniku ki me zdravi za neplodnost
prijavila sem se prek maila, tko da datum imam že 8.4., ker nisem imela nič zamrznjenčkov da se pogovoriva kako in kdaj naprej

A si potem že kar obupala? user posted image No, saj jaz sem tudi že.

(odgovor članu pupe)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
18.3.2010 15:07:41   
Teta M
IZVIRNO SPOROČILO: SANDOLINA

pozdravljene,
danes sem bila na krvnem (15 dan po ET) in je beta 669. ali katera ve, če je ta rezultat ok, ker ene ga imajo kr dosti več, tako da upam da ni kaj narobe. sicer so mi rekli, da sem noseča. user posted image

hvala.lp.

Bravooooo......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANDOLINA)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
18.3.2010 16:49:01   
Rielka
ojla punce
jona klara kar tako naprej,se malo pa bo tahuje za tabo,drzim pestiuser posted image
spica84 kako si kaj,kako ti gre spikanje od rok
SANDOLINA super za betouser posted image in srecno se naprej
baguska ti gres tudi proti koncu,kako si,navijam tudi zate
miklarom user posted image ,skoda da ni uspelo,samo ne obupat
pupeuser posted image
BEBIII kako si,komi cakas na razgovor a ne,pole pa akcija

No jaz pa seee vedno cakam to posto,upam da niso pozabili name!!!user posted image
Lp

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
18.3.2010 16:51:23   
baguSka
zdej k si vprasala ziiiiivcna.... prejt pa nism bla!!user posted image user posted image user posted image

cestitke sandolina!!!user posted image

rielka - a da bi jih poklicala jih pa ne mores!?

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
18.3.2010 17:01:23   
baguSka
sam se enkrat grem spat.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
18.3.2010 17:01:28   
Rielka
baguska ne bit zivcna,sej bo ,bom drzala pesti zate!in pauser posted image .
Sej bi poklicala,no ja ce jutri ne bo poste poklicem

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
18.3.2010 17:08:09   
baguSka
Ti kr poklic, da ne bos neucakana... user posted image

Jst bi kr zdele ze sla iskat svoje pikiice!!user posted image In VEM, da tud one mene ze nestrpno cakajo.... user posted image

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
18.3.2010 17:18:10   
Rakica_80
Rielka, ti jutri kr pokliči in vprašaj, kdaj je bil konzilij, bi ti lahko povedala, kdaj točno približno dobiš pošto, pa povej ji da si že klicala in vprašalauser posted image Pošta bo sigurno hitro pred tvojimi vratiuser posted image user posted image user posted image user posted image mene je tako presenetila, da sem se zjokala od srečeuser posted image

BaguSka, ja verjamem, da bi takoj dobila svojeuser posted image user posted image user posted image boš pa zato jutri in pol jih boš lepo nosila še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sandolina, iskrene čestitke sedaj pa lepo uživaj in se razvajajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
18.3.2010 17:20:19   
baguSka
BEBIII - your wish is my command!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
18.3.2010 17:22:00   
CLAUDY11
VRTNICA!!
KR PEJD NA KRVNEGA ČE SO TI USTAVILI 2 FOLIKLAS JE ŠE VEDNO MOŽNOST DA SE JE 1 OBDRŽAL!!
ko se je men ulil  sem klicala reša pa je reku da naj grem vseeno na test!!sam nažalost ni blo nič user posted image user posted image mi je pa tud sam 1 ustavil!!!! ali tudi ješ tablete estrofem???? men jih je v 2 postopku predpisu verjetno ker so pingvinčki bol občutlivi!!
lp
baguska !! super da si punkcijo tako pogum no prestalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
18.3.2010 17:25:42   
špica84
eto jaz sem dobro.dones sm bnila v btcju,sm sla caj kupit.
ja resnicno komaj cakam petek nasljednji.pa veselim se sobote,ko bom fertik z nocnimi in grem na dolensnko na domace konce

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
18.3.2010 17:28:33   
baguSka
Claudy - tabletke delajo cudeze... user posted image user posted image

Špica - kaksen caj si sla pa kupit!?user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
18.3.2010 17:29:26   
baguSka
Aja in na kateri konec dolenske gres!? Mi2 mava tud vikend dol... v tistih krajih.user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
18.3.2010 17:46:23   
špica84
gres dejansko proti hrvaski meji ze od brežic naprej.
zmankal mi je krvomocnice in sem jo sla kupit

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
18.3.2010 17:49:21   
baguSka
aja tok delc... uff.. mi2 sva bl blizu... user posted image

a full redno pijes to!? jaz sem jo ze leta nazaj... pa nekak nism cist 100% vanjo... user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
18.3.2010 17:53:12   
špica84
vbistvu ne zdj sm jo zacel zadnja dva mesca.
jah vcasih sem bila kr dalec doma.a si ti kje bliz novga mesta

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......