jona klara
|
živio, evo mene že iz ljubljane iz gineka, uredila presenetljivo hitro uz pri profesorju, pravi, da je vse ok, mere so 13,15,9, že dobila centrotid in gonal , neslednji uz imam v soboto 20.03.pri profesorju, kdaj bo punkcija pa bomo vidli kaj bo v soboto, sem vesela, da je šlo gor, danes pa še kak jajček pa mal radlerja pa bo , tako, da za veliko noč ne bom mogla jajc niti videt, hvala vam za podporo včeraj, buska še enkrat hvala, imam pa gonalf, saj se ti pol še kaj javim na zs. urshy-srečno danes na uz, javi potem ali pa pošlji kako slikico špica-upam, da nisi jezna, nisem vedela kako bo šlo danes, drugič, velja? kako si pa ti? komaj čakaš petek naslednji?saj pol gre pa kr hitr, danes sem full dobre volje, dobila sem nek notranji optimistični občutek, da vse počasi vodi do , sem kr tako vesela, kot že dolgo nisem bla, sem nekako ringaraja raypoložena, upam, da bo navdušenje držalo nekaj časa, da ne pade dol....srečno vsem mojškra, vrtnica, pupe- mislim na vas, upam za vas, držim pesti, da se vse uredi, počivajte