|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
16.3.2010 18:35:27   
CLAUDY11
hoj
sam neke me zanima zakaj pa pol ta 1 ni blo potrebe ???  aje možno da mam debelejšo sluz zaradi tablet ki jih imam!!????
lp

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
16.3.2010 18:38:46   
mojškra
CLAUDY- možno je vse ja, in vsak postopek je verjetno malce drugačen. Jaz se na tvojem ne bi obremenjevala glede tega, ti zdaj lepo počivaj in misli pozitivno in lepo grej svoja sončka. Toliko imamo skrbi, in čakanja, in trpljenja, da, zato menim, da se ti res ni potrebno obremenjevati s tem, da ti je preščipno maternico.
Držim pesti, da čez 14 dni pokažeš pluske.user posted image user posted image  

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
16.3.2010 18:44:43   
CLAUDY11
hvala sam nimam glih dober občutek sem šla po 2 dneh že v službi !!!! pa tud moja dva večja otroke me trenutno spravljata ob pamet tak da sem cela nervozna!!!!!!
upam da bo vseeno ratal!!!! pravijo da če ma namen se obdrži tud če ne počivaš!!!! reš pravi da je treba kr v službo!!!user posted image user posted image
lp

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
16.3.2010 19:09:20   
CLAUDY11
HOJ BIT !!
A SI ZANOSLA V 1 POSKUSU?????

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
16.3.2010 19:11:51   
bit
ja v prvem ...pa sem potem morala na abrazijo...in v 3 ..sem sedaj v 18 tednu

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
16.3.2010 19:14:07   
mojškra
BIT-  malo se pomiri no.  Ne zaradi službe, tudi jaz hodim v službo, zaradi izjave : "pravijo da če ma namen se obdrži tud če ne počivaš"- s tem se ne strinjam. Skratka, počitek je zelo dobrodošel- NISEM MISLILA NA SLUŽBO, zato se ni treba tako razburiti. 

Vem, da nismo bolne ko smo noseče, namreč jaz imam že otroke tudi doma, in sem skozi delala, čeprav sem sprva krvavela, tako da sorči BIT, malce si se prehitro razjezila.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
16.3.2010 19:18:03   
bit
mojškra...sem čisto mirna...zaradi 3 črk se nikoli ne razburajam.... moti me ker ene površno preberejo..in naštrikajo na tako izjavo kot je tvoja cele zgobe in romane

reš pravi da je treba kr v službo!!!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
16.3.2010 19:18:57   
Rakica_80
Cukicaaaa, uauuuu, super, sem vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj pa greš točno po pingvinčke? Mogoče se še kaj srečamp goruser posted image

Bit. ne se jezit tako, vsak ima svoje mnenje in svojo izjavo, kar se tiče pa Reša itak, da nimam beseduser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
16.3.2010 19:24:51   
Urshy78
mojškra, nisem živčna glede UZ, no mogoče mičkeno, ampak v primerjavi z prvim UZ sem na izzy user posted image
ko se bom pa ulegla na mizo, bom pa sigurno spet vsa presrana user posted image
ja pa ko bom na vago stopila, bo sigurno pokazalo preveč user posted image
mene tut prsa več ne bolijo, trebuh pa ful napihnjen, danes sem komaj navlekla nase oprane kavbojke user posted image
hrana pa tudi meni paše vsa, zdaj jem čisto normalno, edino danes dopoldne sem se preveč najedla bonbonov in mi je bilo malo slabo user posted image user posted image
ti že odštevaš dneve do UZ? se ti ful vleče čas, a ne? kar brez skrbi, saj bo vse ok, boš videla user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
16.3.2010 19:26:10   
Urshy78
Claudy, helow user posted image
pridno grej pikico, pa držim pesti, da bo ta krog uspešen, poročaj kako ti gre, mislim nate user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
16.3.2010 19:30:33   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

mojškra, nisem živčna glede UZ, no mogoče mičkeno, ampak v primerjavi z prvim UZ sem na izzy user posted image
ko se bom pa ulegla na mizo, bom pa sigurno spet vsa presrana user posted image
ja pa ko bom na vago stopila, bo sigurno pokazalo preveč user posted image
mene tut prsa več ne bolijo, trebuh pa ful napihnjen, danes sem komaj navlekla nase oprane kavbojke user posted image
hrana pa tudi meni paše vsa, zdaj jem čisto normalno, edino danes dopoldne sem se preveč najedla bonbonov in mi je bilo malo slabo user posted image user posted image
ti že odštevaš dneve do UZ? se ti ful vleče čas, a ne? kar brez skrbi, saj bo vse ok, boš videla user posted image

URSHY- oprane kavbojke user posted image , potem se nisi zredila, ampak le kavbojke so se skrčile ker so oprane user posted image user posted image . Jaz pa sem se prej najedla čokolade-ja vem, če je pa dobo.  No super, boš vidla kako bo fajn, ko boš dobila materinsko knjižico, in ti bodo prvič vse zabeležili, to je ful dober občutek.

Ja pišovka ful se mi vleče, bolj kot do krvnega. Sploh ne vem, kaj naj sama s sabo user posted image user posted image user posted image . Danes sem mojga možička zaposlila-je pomival okna-ful dober je pomil, še bolj kot jaz, v tem času pa sem se jaz basala.

Še mal pa imaš ultrazvok, komaj čakam da sporočiš prijetne občutke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
16.3.2010 19:32:37   
pupe
ne morem da ne bi tegale pokomentirala,
nekatere imamo pač take službe, da je boljše bit doma, žal se to pozna tudi na koncu pri plači, ampak vsaka že ve zase kako in kaj
glede reškota pa, sem bila pri njem ja, samo moram rečt da mene ni prepričal v nadaljno zdravljenje ker s svojimi izjavami ki so velikokrat žal žaljive, naju je oba z možem razočaral
marsikatera izjava iz njegovih ust ni primerna za pacientke, ki so že tako občutljive
je pa pri njem veliko pogojeno z denarjem, midva si nisva mogla privoščit samoplačniškega postopka
naju je poklical takole: no sedaj pa vidva konsesionarja naprej, da ne bo vrste poluser posted image
res pa veliko slišim in berem o njegovih uspehih in privoščim vsaki ki ji uspe  pri njem zanositiuser posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
16.3.2010 19:48:27   
CLAUDY11
JA PUPE!!
PRAV MAŠ!! reš ma res včasih žaljive !!!sam da bi naju pa zajebaval ker nisva samoplačniška  pa nisem melauser posted image user posted image user posted image
glede službe pa tak!!! vsak zase ve kak mu paše!!!user posted image v prvih2 nosečnosti sem delala čist dom konca in tudi vse sem delal tudi sneg sem kidala!!!! res pa je tud da je šlo na naraven način in ne na umetni pa res je tud da sem bla 10 let mlajša!!! vendar vsaka ki že ma otroke ve da si ne vem kak počitek ne mora privoščit čeprav bi si ga rade!!!!!!
lp

(odgovor članu pupe)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
16.3.2010 19:52:23   
CLAUDY11
ja urshy 78 !!
glede kavbojk !!! nisi se zredila kavbojke so krive pa tud če bi se !! kaj pol  maš dojenčkauser posted image pod srcem kaj te pol brigajo kile!!!! sem se prvič zredila za 22 kil pa potem čist vse zgubila !!! tak da kr papci!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
16.3.2010 19:54:51   
CLAUDY11
mojškra
vidim da maš ful pridnega moža !! ja kr navad ga da ti bo čimveč pomagal!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
želim ti velik sreče!!!

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
16.3.2010 20:48:50   
jona klara
o urshy, špica-a ste me pogrešale...ja včeraj padla prva špika, sem šla k sestri v zd. dom, pa še ona neki ni znala kako in kaj, je šla v dežurno vprašat, ker je bila verjetno fora, da sma s sestro že v leonišču nastavili do polovice....še zdaj ne vem kako je prav, tako, da jutri ko imam uz, dobim nova zdravila jim bom rekla, da naj še 1 krat pokažejo cel postopek, sem blesava čist ...

sicer se pa ne počutim dobro, danes sem zaključila z delom, komi zdržala do konca, full me boli d. noga, malo v dimlju počutim se utrujeno, šohno, razdražljivo, na momente pritisk nek čudn v glavi, plavajoča glava, ko hodim okoli, upam, da bo bolje, občudujem tiste, ki pravite, da ste bile na hormonih kot, da se ni nič, dogajalo, jaz imam vedno reakcije, kaj bo šele na punkcuje, na momente si rečem a mi je tega treba blo???????????????

urshy-hvala za mesič,super za tvoj 1. uz pri tvoji dr., komaj čakam in upam, da mi boš poslala kakšno slikico kmaluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

špica-kako si ti a v meni praviš user posted image user posted image user posted image user posted image

komaj čakam, da bo vse za mano s temi hormoni, punkcije  se bojim ko hudičauser posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
16.3.2010 20:51:08   
jona klara
mijškra, baguška-kako gre?

bebiiii- ti se lepo sprosti, prav je tako, to si zaslužiš po vsem tem, meni če ne uspe, ne vem, če še grem kdaj v to hudo živčno kalvarijo

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
16.3.2010 20:52:13   
jona klara
držim pesti, user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
16.3.2010 21:09:34   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: šopka

pri meni se zgleda začenja začetek konca. jokam in tulim že pol ure odkar sem na hlačkah zagledala drobno rjavo pikico. dvakrat me je zdaj že v križu zabolelo polna sem mozoljev tak da mislim da to je to.user posted image

držim pesti, mislim nate

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
17.3.2010 6:39:09   
špica84
dobro jutro.jst sm kr dobro utrujena.

drgac pa se pocutim skor k v meni hehe

jona dobro opravi mislim nate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1270
17.3.2010 7:24:56   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: CLAUDY11

mojškra
vidim da maš ful pridnega moža !! ja kr navad ga da ti bo čimveč pomagal!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
želim ti velik sreče!!!

CLAUDY- za navajanje je malce že prepozno, saj sva poročena že 13 let, tako da sem ga že razvadlauser posted image user posted image . Veš smo vsi trije doma z otrokom vred po horoskopu device (moj je tipična devica, vse mora biti na svojem mestu JOJ UBOGA JAZ).user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
17.3.2010 7:27:52   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

mijškra, baguška-kako gre?

bebiiii- ti se lepo sprosti, prav je tako, to si zaslužiš po vsem tem, meni če ne uspe, ne vem, če še grem kdaj v to hudo živčno kalvarijo

jona klara- špikanje ti bo šlo dobro od rokuser posted image user posted image user posted image , tako da bo vse ok, in kmalu prideš za nami, ko boš nalula plusek. Jaz sem kar dobro, odštevam dneve do ultrazvoka, ki zeloooo počasi minevajo. Še dobro da imam vas.

Neposredna povezava do sporočila: 1272
17.3.2010 7:31:15   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: bit

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

CLAUDY11- sory, ampak da pa je to Reš rekel, je pa najbolj kretenska izjava tedna. Pa tak strokovnjak, bravo. Ne morem verjeti. S

mojškra...tukaj se pa moram oglasi....user posted image zakaj se ti zdi kretenska izjava Reša?!?! vedno sem šla delat po ET je vsaj hitro minilo...pa manj tramatično čakaš na izvid... Potem takem bi moral v času ovulacijo po spolnih odnosih imet 1 teden bolniške... sej niso bolne če zanosimo...haloooo

Tut jaz sem morm oglast, kar berem tule gor vse o Rešu, nekaj malega je res, ostalo pa vse samo še doštrikajo zram. Jaz nisem nikoli imela nobenih takih izkušenj z njim, vedno je bil normalen. Takšen kot si ti do njega, je on nazaj. Treba ga je poslušati in delati tako kot reče in ne pametovati. Jasno pa, da če preveč pametuješ in greš k njemu kot da veš več od njega, boš dobil nazaj po glavi.
Jaz sem bila sicer po ET doma, ampak mislim, da če ti je usojeno, kot sem že enkrat napisala, lahko greš po ET divjat v diskač, se spušč

NE vem punce, jaz sem že zdavnaj nehala s pogovorom o tem, ve pa še kar nadaljujete-brezveze. Danes bo lep sončen dan z Rešem ali brez njega, zato uživajte v popolnosti tega dneva in se ga veselite. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan in dajmo ga pustiti na miru, da se mu ne bo preveč kolcalo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
17.3.2010 7:41:12   
Reby
mojškra - ni letelo na tebe, ampak splošno. Jaz ne visim vsak dan tule gor na tej temi, sem prebrala in napisala za nazaj. Sorry, ker sem smetila temo.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
17.3.2010 8:47:32   
mojškra
šopka- a res glava te je bolela?Kaj so drugi imeli verjetno kakšnen vitamin v večji količini, pa ti ni odgovarjalo? No sam da ti ta odgovarja. Danes mi je pa karuser posted image . Verjetno je tak dan.

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.