jona klara
|
o urshy, špica-a ste me pogrešale...ja včeraj padla prva špika, sem šla k sestri v zd. dom, pa še ona neki ni znala kako in kaj, je šla v dežurno vprašat, ker je bila verjetno fora, da sma s sestro že v leonišču nastavili do polovice....še zdaj ne vem kako je prav, tako, da jutri ko imam uz, dobim nova zdravila jim bom rekla, da naj še 1 krat pokažejo cel postopek, sem blesava čist ... sicer se pa ne počutim dobro, danes sem zaključila z delom, komi zdržala do konca, full me boli d. noga, malo v dimlju počutim se utrujeno, šohno, razdražljivo, na momente pritisk nek čudn v glavi, plavajoča glava, ko hodim okoli, upam, da bo bolje, občudujem tiste, ki pravite, da ste bile na hormonih kot, da se ni nič, dogajalo, jaz imam vedno reakcije, kaj bo šele na punkcuje, na momente si rečem a mi je tega treba blo??????????????? urshy-hvala za mesič,super za tvoj 1. uz pri tvoji dr., komaj čakam in upam, da mi boš poslala kakšno slikico kmalu špica-kako si ti a v meni praviš komaj čakam, da bo vse za mano s temi hormoni, punkcije se bojim ko hudiča