|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI 2010
18.3.2010 7:56:08   
mucica2
aja je včeri moja user posted image oziroma danes no ponoči spala od pol devetih pa do 4h. In sicer jo je nekaj šraufalo pa jo je dal moj lepo na trebušček ležat med naju dva in je tako spala k ubita user posted image še nočni obrok oziroma večerni okol 11h je izpustila...je kar spala...ampak k se je pa zbudla je pa bla lakota je kr 140 pojedla, čeprav drugače zjutraj pa dopoldne ne poje toliko...

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 18.3.2010 7:57:10 >

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 676
18.3.2010 8:28:56   
Aja1
Jutro. Neja je že v vrtcu, Živa je pa med potjo v vozičku zaspala in zdaj drnjoha dalje. user posted image Smo pa ponoči spali dobro. Prvi alarm ob 1.30., potem pa še ob 4ih. Naspana. Če bi bila Neja taka, ko je bila majhna, se ne bi tako težko odločila še za eno dete.user posted image No, upam, da je nisem prehitro pohvalila. Danes bomo cel dan same doma, ker mož dela. Pa jutri spet, pa čez vikend ima nočne...torej skoraj skoz same.user posted image Ah.... Sem rekla, da si bom avto kupila (zdaj imamo samo enega, ker ga jaz nisem rabila - v službo/vrtec grem peš). Zdaj med porodniško bi lahko pa kam šle, ko je mož v službi. user posted image Premišljujem....

Nattasha - jaz bi "gostom" povedala svoje.user posted image Ali bi jim pa vsaj med vrsticami povedala, da sem jezna.

Lily - super. Bravo user posted image !

Mucica - si izkoristila spanec? Bravo Manja!

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 677
18.3.2010 8:35:04   
niwci
Rabim pomoč. Naša mala se že 3 dni ni konkretno pokakala, če odštejem včiraj popoldan lih za vzorec. Danes zajutraj pa se mi je že 2x med dojenjem jokala in se strašno napenjala, pa tud trebušček ima čisto napet.
Probala sem že refleksno terapijo, ki ste jo omenile in ni pomagala, pa tudi konico tolomirja sem ji dala v ritko, ko je ena napisala da tudi deluje. A ma mogoče še katera kakšno izkušnjo kako rešiti problem oz kaj bi bil lahko vzrok?
Hvala

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 678
18.3.2010 8:37:36   
vaney
niwci, kaj pa faaaaajn sladkane kamilice (čaj). Jaz dam to svoji vsak 2. dan za spit (enih 20ml popije) in potem se takooo pokaka, da je joj. Brez kamilic pa nič, samo napenjanje in matranje...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 679
18.3.2010 8:40:57   
Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

niwci, kaj pa faaaaajn sladkane kamilice (čaj). Jaz dam to svoji vsak 2. dan za spit (enih 20ml popije) in potem se takooo pokaka, da je joj. Brez kamilic pa nič, samo napenjanje in matranje...

Koliko sladkorja daš na 20 ml? Naša tudi zdaj že ene dva dni slabo (težko) kaka.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 680
18.3.2010 8:41:04   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Slomak z veseljem bi se dobila, sam sem tko prehlajena, pa nočem še koga okužit, mogoče drug teden če bom kaj bolje!

o bogica, čim prej se pozdravi...

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 681
18.3.2010 8:51:10   
Nattasha
Sladkane kamilice so super. Če je full problem jih je fajn da zjutraj na tešče. Sladkaš pa tolko, kolkor mala prenese, pa ne tolko da se vlečejo;)))

Jaz moram danes pohvalit našo pupo. Po včerajšnjem 5 urnem joku in sprehodu, je ob 18h zaspala in spala do 23h. Pa je pojedla in ob 24h zaspala do 5h. Spet je jedla in spala do 7h. In zdaj spet spi. Bistveno je da vmes ni niti enkrat zajokala!!! Se pa je ene 5x pokakala. Zdaj neki na hitro pripravim, da bom pol lahko samo v pečico dala in se bo kuhalo in greva ven.

Dobra stran včerajšnjih ne-obiskov je to, da sem si stanovanje pospravila;))))

Oki punce se tipkamo kasneje.

Papa

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 682
18.3.2010 9:10:08   
vaney
Aja, sladkorja dam kar precej, toliko da Daša še potegne, meni je prav ogabno sladko, ampak njej pa pomaga. Recimo 2 žličke na 20ml, približno, nisem merila.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 683
18.3.2010 9:26:55   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Evo, seznamčki posodobljeni.

Jaz se pa že dva dni ves čas telefonarim s CSD. Sem ugotovila, da za januar nisem dobila nakazane porodniške in kot kaže je tudi ta mesec ne bo. user posted image Pa sem dobila odločbo že 24.12.2009.

Zdaj že od 8h čakam, da me pokličejo nazaj.

Pismo, ne moremo si privoščit bit en mesec brez denarja. user posted image

Mene tud zanima,kako to nakazujejo. Odločbo sem dobila januarja, rodila sem 12.2., nakazano pa nisem dobila še nič user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 684
18.3.2010 9:28:54   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

... da se še malo javim...
Včeraj je bil en pravi sodni dan pri nas doma...user posted image user posted image user posted image
Od 6h zjutraj do 13h user posted image ni hotel zaspat in je stalno jokal. Ponavadi je priden: poje in nato kmalu zaspi in tko dalje... včeraj pa je bil pravi user posted image . Sem bla tako utrujenauser posted image ...
Poleg tega pa je non stop tulila tudi user posted image ki se ponovno goni - HB sva jo včeraj odpeljala na paritev k moji teti... uffff = zdej je tak mir doma...
No, ponoči pa je bil user posted image tako zlat fantek.... user posted image user posted image user posted image . Spal je od 21 - 2h in od 2:30 - 6:30 h user posted image user posted image user posted image user posted image .
Dopoldne sva bila že v mestu, ker sem morala it v knjižnico, zdej pa že veselo spi user posted image user posted image user posted image .
Zdej grem pa tudi jaz eno kitico user posted image

ČikaPika, potem imate user posted image in user posted image v stanovanju? Sta kdaj skupaj? Naš maček namreč tudi pride kar dostikrat gor .... jih skušamo imeti v drugih sobah pa tko ... pa pazimo, da ne pride h dojenčici .. malo me je strah ...

Naša user posted image se ful boji user posted image , ker se ga je na začetku ful vstrašila - smo ji ga dali za povohat ko je spal (tkoj ko sva prišla domov z njim) in med tem ko ga je vohala se je zbudil (ni vedela da je živ user posted image user posted image user posted image )... tko da drži distanco.
Včasih ga pride na hitro povohat (navadno le ko ga dojim) in zbeži.
Jaz nimam nobenih ovir spustit mačko zraven dojenčka... pri nas doma smo vsi tko zrastli (vedno imeli vsaj eno mačko doma) . Je pa res, da ko user posted image spi v košku in ga nimam na očeh - potem košek prekrijem z zaščitno mrežo (ki sem jo sešila sama), da se mačka slučajno nebi spomnila it spat direkt na njegovo glavo user posted image .

Predlagam da malo opazuješ tvojo user posted image ko bo v bližini user posted image . Če se vede kej agresivno ali ljubosumno pol seveda ne spuščaj mačke blizu, sicer mislim da se nimaš česa bat. Pa saj si ti skor vedno zraven...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 685
18.3.2010 9:31:11   
ČikaPika
Živijo...

No mi smo imeli danes kar nekaj alarmov ponoči (ob polnoči, ob 3h, ob 6, ob 8h). Zdej sem ga previla in dala v stolček in tam mu neki ful dogaja... brca, maha z rokami, ... A vaši tudi tko delajo???

Čakam da zaspi, da potem lahko pokličem patronažno naj pride da ga okopamo - danes kopam jaz... brrr me je kar strah user posted image ... bomo vidli kako bo šlo uffff

Začel jokat... letim...

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 686
18.3.2010 9:33:31   
MUREN

Hej, punce. Dejte mi povedat, kako se kej vaši otročički odzivajo na vaš glas. če tiho zašepetate, pa da ne vidi, a se že obrne za glasom? (naša je stara 18 dni), pa me zanima, kako je pr vas. Naša se ne obrne za glasom, se pa zdzne, ko kej zaropota, tamala zavpije...

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 687
18.3.2010 9:36:39   
niwci

IZVIRNO SPOROČILO: julieb
To brošurico pa pri nas prinese patronažna.
Ti je nisi dobila?

Jaz tudi nisem dobila... Meni nihče ni nič pokazal kako in kaj z dojenčkom...
V porodnišnici mi tudi niso pokazali nič - ne kako dojiti (šele po 2 dneh mučenja), ne kako ga držati... En dan je prišla ena sestra in me totalno napizdila da kaj si mislim hraniti otroka s flaško  v ležečem položaju (bil je na boku)... da če ga mislim zadušit user posted image ... jaz pa  v jok... sem jokala ene dve uri... user posted image user posted image user posted image

Meni pač nobeden ni nič pokazal... nič... pač vse sama... šele ko sva se mučila pri dojenju mi je ena sestra mal pomagala...

Moram rečt da sem zelo razočarana nad sestrami v porodnem oddelku v Postojni... zelo razočarana...
Žal sem jih morala velikokrat klicati za kako pomoč - po operaciji CR, drugače pač ne gre - in velikokrat ko je katera prišla noter je kar zavila z očmi in rekla "KAJ JE?"
Skoraj ne moreš verjet...
Seveda se je našla tudi kakšna fajn sestra vmes... vendar so te redke. Moj user posted image je rekel da so tu sestre še bolj žleht kot v Ljubljani... kar pa skor ni mogoče user posted image

Brošure tudi jaz nisem dobila. Je pa res, da ti nikjer ne pokažejo kako se rokovat z novorojenčkom. Tudi meni je bilo zelo hudo, ko sem imela za it domov. Tam sem 3 dni ležala na postli, ker sem bila tudi notranje šivana in zaradi premaknjene simfize, potem pa 4. dan kar domov. Mene je bla panika. Prvi user posted image , nobenih izkšenj, še nikoli ga nsem sama prijela, kaj šele oblekla ali previla... Groza. Sicer so mi potem na mojo pobudo sestre zelo pomagale, ampak nekaterim se ni dalo, pa so mi jo kar vzele iz rok in previle...user posted image Tudi jaz se dostikrat vprašam, ali jo rav primem, ali ji s tem škodim...
Na prvem pregledu pa mi jo jesam zdravnik dal v sedeči polžaj in sem potem mislila, da je to OK?!

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 688
18.3.2010 9:39:38   
tasa3
user posted image js sm tudi vesela, da se kaki obiski najavijo, tud iz tega vidika, da bo spet pospravljeno user posted image

nasa se tud ne obrne za glasom, se tud ustrasi ko kdo kaj zavpije, ipd.

moj je sel pa smucat, js bi tud user posted image bomo pa drugo leto nadoknadili

(odgovor članu MUREN)
Neposredna povezava do sporočila: 689
18.3.2010 9:43:50   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Mene pa zanima, če ste ži in po kolikem času ste dobile davčno za otroka.
Brez davčne ne morem oddat vloge za vrtec.

Mi smo jo dobili takoj, mogoče je minil 1 teden odkar sem bila doma.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 690
18.3.2010 10:02:02   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

ojla

kako ste kaj danes? No Enej je sedaj zaspal, je bil 2 uri pokonci, pa sva se smejala, igrala, pela user posted image . Zjutraj je vedno tak dobrovoljček. Včeraj sva šla pa sama v trgovino. Ok, to sva šla že kdaj, vendar nikoli pa še v nakupovalni center. No pa je kar šlo. Najprej sem ga imela v pestunji, kasneje pa v vozičku. NO in kaj sva kupila? Kremo za rito mazat, to je pa vse user posted image . Sem jaz preveč firbcala, potem je pa zmanjkalo časa za nabavo, je bila že lakota user posted image . No ja, drugič najprej kupit, potem pa okoli firbcatuser posted image .
Punce dajte mi povedat kako perete cunjice od user posted image . Samo s praškom? Jaz ne uporabljam mehčalca - zaenkrat. Perem pa vse na 40 stopinj. No ampak zadnjič je bil pokakan še bodi, pa itak ni šlo nič ven. Sem potem še kuhat dala, pa je še vseeno vse od blata user posted image . No mi je mami dala sedaj neko čistilo...bomo videli, če bo šlo ven.

hihi... to pranje kakcev je res pestro. Jaz sem včiraj bodi dala kar v lonec, kot v starih časih in ga skuhala, pa je šlo skoraj vse dol. Je pa res trdovratno blato. Drugači pa perem cunjice normalno kot za nas.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 691
18.3.2010 10:26:22   
slomak
ojla punce,

no mi smo mel pa to noč kar pestro, zaspala je za kako urco pa spet jest in spet znova... pa smo bli na sprehodu, pa kopal smo se in se očitno tale naša nič ne utrudi. Res je vsak dan drugačen.

mi mamo pa psičko doma in je tamalo res lepo sprejela, sploh ne trza na njen jok al pa kar kol druzga, samo ritko ji ovohava ko se pokaka. user posted image

Niwci kaj pa dodaš v lonec, katero čistilo pri pranju?
muren naša bo stara v soboto 1 mesec in se že odziva na glasove, z učki pogleda za glasom...pri spanju jo pa ne motijo recimo niti sesalec niti na glas tv prižgan.

nič jest mam tud dons napovedane obiske in morm mal pospravt in upam da pridejo heheh...ker drugače Nattasha to tud men dvigne živc, če niti ne sporočijo da ne pridejo user posted image

aja pozabla sm vprašat, naša user posted image  je po obrazku dobila ful enih mozoljčkov pa takih rdečih pikc, a se to koža puca al kaj je?

no lepo bodite.

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 692
18.3.2010 11:11:50   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha

Jezna!

Moji gostje so odpovedali že v ponedeljek, ko je moral ženski del para podaljšat v službi. Ok razumem. Pa mi napiše, da pride danes po 18 uri in jaz tako kot sem rekla, naredim solato, pa izberem pizze. HB jih nisem naročila. Ker jih še vedno NI!!!! Pa ne, da bi kdo kaj sporočil, al pa poslal SMS, al pa NEKAJ!!! Neeeeee...zakaj že? Saj imamo samo majhnega dojenčka in lahko čakamo njih v neskončnost!!! Jezna sem full! Nobenega več ne čakam in ne vabim. Še najmanj si bom za koga delo delal. Tako kot ste rekle, pijača pa kaki čips al pa kokice in to je to.

Namesto, da bi uživala, ker moja mala lepo spi že kar 2 uri, sem se ubadal z mojimi "gosti". grrrrrrrrr....ima kdo boksarsko vrečo. Jaz bi nekoga/nekaj tepla....

verjamem, tole bi pa tud mene razpuser posted image ....mislim kako se obnašajo...pa tako mobilni kot smo danes da ne morajo niti sporočit...za kazen drugič jim sploh ne bi nč dala...

Sam res ... še mene je zjezilo, ko sem prebrala ... Svašta .... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 693
18.3.2010 11:12:36   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: MUREN
Hej, punce. Dejte mi povedat, kako se kej vaši otročički odzivajo na vaš glas. če tiho zašepetate, pa da ne vidi, a se že obrne za glasom? (naša je stara 18 dni), pa me zanima, kako je pr vas. Naša se ne obrne za glasom, se pa zdzne, ko kej zaropota, tamala zavpije...

Naš je star 24 dni pa se kar odziva, včasi brca in maha z rokami. Včasih pa samo obrne glavo ali pa celo to ne... npr glava ostane pri miru - obrne pa samo oči (in pol ful škili user posted image )...

(odgovor članu MUREN)
Neposredna povezava do sporočila: 694
18.3.2010 11:14:35   
ČikaPika
Jupiiii

Mi smo se skopali... Mami prvič kopala in je uspelo, tamali je ful sodeloval in brcal... cel žur user posted image user posted image user posted image .
Danes je star 24 dni in ima 5600 g user posted image ... sam ni debel, je že ful dolg.
Košek ki ga imam ob postelji bo v kratkem prerasel (načelom je tisti košek do 3 mesecev)... ufff

No zdej pa je že lačen... evo evo.. mati skuhala fino mleko user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 695
18.3.2010 11:15:01   
mucica2

Aja1: ja smo izkoristili spanec ja, prav fino je bilo. Sam k tako dolgo spi pol že kr gledaš če je vse ok. user posted image

zdej me pa samo zanima po kolkem času ste dobile zdravstveno kartico za otroka? Pa ste kej druga pred tem dobile? A ste še na 1. pregled že s kartico al kako?

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 696
18.3.2010 11:16:20   
mucica2

Naš je star 24 dni pa se kar odziva, včasi brca in maha z rokami. Včasih pa samo obrne glavo ali pa celo to ne... npr glava ostane pri miru - obrne pa samo oči (in pol ful škili user posted image )...

pri meni enako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 697
18.3.2010 11:16:46   
Jada82

Ja, pri nas je enako, se še ne obrača za glasom, se pa ustraši, če kdo naenkrat kaj prenaglas reče ....

(odgovor članu MUREN)
Neposredna povezava do sporočila: 698
18.3.2010 11:20:02   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Aja1: ja smo izkoristili spanec ja, prav fino je bilo. Sam k tako dolgo spi pol že kr gledaš če je vse ok. user posted image

zdej me pa samo zanima po kolkem času ste dobile zdravstveno kartico za otroka? Pa ste kej druga pred tem dobile? A ste še na 1. pregled že s kartico al kako?

Mi smo jo dobili v roku kakega tedna. Na 1. pregled greva v torek že s kartico, ja. Prej pa sva dobili še potrdilo user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 699
18.3.2010 11:23:40   
mucica2

Jupiiii

Mi smo se skopali... Mami prvič kopala in je uspelo, tamali je ful sodeloval in brcal... cel žur user posted image user posted image user posted image .
Danes je star 24 dni in ima 5600 g user posted image ... sam ni debel, je že ful dolg.
Košek ki ga imam ob postelji bo v kratkem prerasel (načelom je tisti košek do 3 mesecev)... ufff

No zdej pa je že lačen... evo evo.. mati skuhala fino mleko user posted image

super za kopanje !! user posted image user posted image user posted image user posted image

ste pa res že konkretni !! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?