mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 IZVIRNO SPOROČILO: vaney Eno vprašanje...od ene je imel fajn zamašen nosek in bil ful prehlajen (se opravičujem, ker sem pozabila, od katere)...kako ste čistili nos, koliko fiziološke na eno čiščenje ste porabili? Naša Daša ima fajn zamašen nosek, čistim ji podnevi in ponoči pred vsakim hranjenjem in sicer tako, da ji zlijem notri pol do eno ampulo Niveine fiziološke raztopine, jo previjem, potem pa sesam z baby vacom (na sesalec). Zdaj je že 3. dan (2. dan čiščenja s sesalcem), pa se mi ne zdi, da bi bilo kaj dosti boljše Pa saj pazim, da ne bi bila na prepihu, da ji ne bi bilo premrzlo/prevroče, prezračujem prostor, na sprehodu je zaprta v košari tiste pol ure do uro, kar sva zunaj, pa tudi ni preveč oblečena (bodi, tanka majčka, bombažna jopico, žabice, hlače, nogavice+košara), pa še kar ni boljše....kakšen predlog? Smo pa prehlajeni vsi, Anže najbolj (že celo zimo), malo mož, malo jaz in Daša ima zabasan nos-se mi zdi, da samo nose pucamo in sesamo cele dneve... Jaz sem danes dobila potrdilo za zavarovanje, kartico še čakam, v službo sem šla pa urejat v torek, ker se prej nisem spomnila... Joj, jaz sm pa včer samo malo fiziološke noter zlila in je bil takoj jok in stok A vaši nič ne , ko jim date fiziološko v nosek? Joj, naš Izek je pravi mali hlipovec in jokovec ... moja nč ne joka, vsej do zdej še ni, pucala sm ji pa ene trikrat, hvala bogu
< Sporočilo je popravil mucica2 -- 18.3.2010 19:51:47 >