|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI 2010
17.3.2010 13:08:08   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

dskubin, ti tej torti rečeš "spacat"user posted image jaz lahko rečem samo user posted image user posted image user posted image za tako torto

Točno tako! Vsaka čast user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 651
17.3.2010 13:17:49   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Pri meni je bila patronažna 6x (nikoli manj kot uro). Pripada nam pa 8 obiskov. Jaz sem z našo res zelooo zadovoljna.user posted image

Jaz sem tudi zelooooo zadovoljna s patronažno user posted image user posted image user posted image user posted image . Še sreča, da obstajajo taki ljudje; mene še pokliče kdaj vmes in vpraša, kako in kaj. Verjetno zato, ker sem vedno čist panična in me potem tolaži user posted image user posted image user posted image .
Ja, kaj ... saj imamo probleme. Mastitis, pa mala se zdaj (verjetno zaradi moje bolezni) ne redi tako, kot bi se morala ... pa še plenični izpuščajček je fasala user posted image .

Jada, a ti si kar k zdravniku peljala user posted image , ko je dobila izpuščajček? Je kaj pomagalo? Meni je ful grozno, ker si mislim, da ta zadeva precej boli/srbi/skeli in bi ji rada pomagala, pa ne znam user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 652
17.3.2010 13:25:59   
dskubin
Jada, a ti si kar k zdravniku peljala user posted image , ko je dobila izpuščajček? Je kaj pomagalo? Meni je ful grozno, ker si mislim, da ta zadeva precej boli/srbi/skeli in bi ji rada pomagala, pa ne znam user posted image user posted image user posted image .

Pri previjanju je treba fajn posušit ritko, to je treba pazit, če ste zamenjali pleničke (tudi če so iste, samo drug proizvajalec npr. prej nemške, zdej poljske ali češke) je mogoče to krivo, nekatere ritke so ful občutljive. Če nobena kremica (bepanthen, praška pasta ipd.) in domača medežija (npr. pranje v hrastovem lubju) ne pomaga in se stvar slabša, pejdi do P, ker mogoče gre za glivice in dobi antibiotično mazilo oz. ti nekaj v lekarni namešajo.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 653
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 13:34:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 654
17.3.2010 13:43:32   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

kati se bova mogle dobit da mi pokažeš kako naštimam pestunjo. user posted image  user posted image
boga moja mala, sm jo namatrala. user posted image

Joj, tud jest ne znam te pestunje naštimat .... tko čudn je user posted image notr zvita, da se je sploh ne vid ... glava je kar pokrita ... ne vem, a je premajhna še za v pestunjo? Al pa jest resnično ne znam naštimat???? Več ali manj je pol kar jok, ko je notri, edino včer mi je zaspala, sem jo pol dala dol in je še kakšno uro tako spala ....

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 655
17.3.2010 13:47:20   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Tole je pa tortica, ki sem jo uspela spacat :), no bolje rečeno tortelona, ker je imela krepko čez 5 kil

user posted image

Tole pa je torta ko iz slaščičarne ... prava mojstrica si!!!! Bravo, res .... jaz se niti ne bi lotila .... če mi kaj rata, da je že kolikor toliko okusno ... itak ne izgleda dobro ... heheh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 656
17.3.2010 13:51:09   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

jutro... me že dolgo ni blo... prejšnji teden je bila ta starejša bolana in sem jo imela doma, tako, da je bilo tu precej pestro...
danes ponoči pa je tamali dobil vročino - 37,5; zjutraj je imel 37,7C. malo me panika grabi, ker dr začne komaj popoldne delat... je pa kar prehlajen - prvič se je že v porodnišnici nalezel od mene, se je izboljšalo šele prejšnji teden, zdaj pa se je očitno od starejše sestrce nalezel al kaj... ta starejša ni vedla kaj je vročina vse do sojega 1. leta, ko je prišla v vrtec. leon pa je komaj dober mesec star user posted image . zdaj spi, ga bom naslednjo rundo šla malo v mlačno vodo namakat. še kak drug predlog?

O ubožček mali... Hitro naj se pozdravi! user posted image user posted image user posted image

Glede vročine pa nimam predlogov, ker do 38.5 itak ne smeš zbijat z zdravili, takrat bi mu lahko dala Calpol sirup. Jaz ga pri tej temperaturi ne bi namakala v mlačno vodo (šele nad 38 bi ga, da ga ne še bolj prehladiš). Kje pa si mu merila vročino? Pod pazduho?

Izpraj nos s fiziološko in babyvacom, pa čimveč naj pije (čim več ga pristavljaj če dojiš).

Zdravnico pa po telefonu pokliči in vprašaj kako in kaj, če ne kašlja zelo in mu ne piska oz. ne hrope v pljučkih ga jaz s tako nizko vročino ne bi vozila v ZD, ker lahko v čakalnici pokasiraš še druge viruse od ostalih otrok...

merila sem pod pazduho.
DO 3. meseca tak ne smeš zdravil brez dr dajat, ker jetra ne prenesejo... ko se je zbudil je imel že 38,1C in sem ga skopala, mu je padlo na 37C, pačprav je to samo kratkoročen efekt. sem pa mu dala tanke hlačke gor in sezula zokne, da ne bo še dodatno grel... dr začne s sistematskimi ob 13h in jo bom takrat poklicala, pa bom vidla kaj bo rekla. drugače pa začne bolančke ob 16h jemat... nos mu tak že ves čas s fiziološko in baterijskim aspiratorjem čistim, grejo celi zakladi slovenije ven, ampak zdaj mu pa kar prav teče in teče ven... prav bogi je... s tako nizko vročino starejšega seveda ne bi vozla k dr, ampak za dojenčke do 3m pa pravijo da morajo it takoj, ker se le redko na okužbe odzovejo z vročino user posted image

Matejka, upam, da se mali čim prej pocajta ... verjamem, da je hudo user posted image

Drugače pa me zanima, katere termometre imate .... Jaz namreč še nisem kupila nobenega za malo ...
Pa še to ... kako posumite na vročino? Joj, jaz sem takoooo nevedna user posted image
A ima vroče čelo, lička? A zato k joka? Naša user posted image namreč zdaj 2 dni malo bolj kašlja, pa nekako drugače je začela jokat .... pa včasih ima čelo precej vroče, sam potem pa probam lička in so hladna ... smrkljčkov ni bilo ... edino danes malo ... ne vem, bojim se, da se prehladi ...user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 657
17.3.2010 13:52:15   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Kako je z obiski patronažne? Kolikokrat je prišla? Kaj pa k tistim, ki niste prvorodke?

Pri nas je bila 3x, prvič ga je previla, pogledala popek in popisala dokumentacijo, drugič ga je kopala in tretjič je prišla, ker sem jo prosila če ga lahko pride stehtati (5 min je bila tu, še ne). Ta teden sem v poned spet klicala, če lahko pride s tehtnico, ker me zanima kako napredujemo pa je do danes (sreda) še ni bilo...user posted image

Pri nas je bila patronažna 6 krat - sem pa prvorodka. Kopali smo jo 5. Potem je še enkrat prišla ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 658
17.3.2010 13:55:40   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

... da se še malo javim...

Včeraj je bil en pravi sodni dan pri nas doma...user posted image user posted image user posted image

Od 6h zjutraj do 13h user posted image ni hotel zaspat in je stalno jokal. Ponavadi je priden: poje in nato kmalu zaspi in tko dalje... včeraj pa je bil pravi user posted image . Sem bla tako utrujenauser posted image ...
Poleg tega pa je non stop tulila tudi user posted image ki se ponovno goni - HB sva jo včeraj odpeljala na paritev k moji teti... uffff = zdej je tak mir doma...

No, ponoči pa je bil user posted image tako zlat fantek.... user posted image user posted image user posted image . Spal je od 21 - 2h in od 2:30 - 6:30 h user posted image user posted image user posted image user posted image .
Dopoldne sva bila že v mestu, ker sem morala it v knjižnico, zdej pa že veselo spi user posted image user posted image user posted image .
Zdej grem pa tudi jaz eno kitico user posted image

ČikaPika, potem imate user posted image in user posted image v stanovanju? Sta kdaj skupaj? Naš maček namreč tudi pride kar dostikrat gor .... jih skušamo imeti v drugih sobah pa tko ... pa pazimo, da ne pride h dojenčici .. malo me je strah ...

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 659
17.3.2010 13:59:40   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Ja, kar h zdravniku. Mi je patronažna tako rekla. Najprej sem mazala s Sudokrem, pa potem ni bilo kaj dosti bolje. Potem sem poklicala zdravnico in je rekla naj user posted image pripeljem pokazat. Potem je napisala neke kreme, ker gre za glivice ... ima prav razjedice. Pa še ustni gel Daktarin. No, je bilo kar drago - krema za ritko 37 €, pa še 5 € za ustni gel. user posted image user posted image user posted image No, potem je bilo že skor dobro, pa se je spet ponovilo .. zdaj je precej kakala, zato pomoje. Jaz ne vem. Previjem jo pred vsakim hranjenjem, mažem non stop, vtikam ustni gel na dudo ..... ma nič kaj bolje ni .... no, drugi torek imamo posvetovalnico in bom omenila, če ne bo nič bolje ... Upam pa, da se do takrat popravi.
Ja, pa na zraku tudi pustim ritko vsakič ...

Neposredna povezava do sporočila: 660
17.3.2010 14:04:48   
Nattasha
Oj mamice!

Jaz sem danes veliko boljše volje. Moja mala je danes zjutraj od 5:30 pa do 10h jokala, pa se zvijala in enosavno nisem več vedla kaj naj delam z njo. Sem jo mela nago, sem jo kopala, je imela termoforček, je bila pristavljena, je dobla flaško...NIČ!! Res sem mislila, da jo bom dala v posteljico in si naštimala slušalke. Full je bla boga in pol sem še jaz poleg nje nesrečna in pe kakih 3 urah zelooo živčna. Pa sem jo jokajočo in kričečo oblekla, dala v voziček in sva šli ven. Jokala je točno 5 minut, potem je 10 minut gledala in zdaj 2,5 ure spi. Pred pol urce sva prišli domov in sem jo samo odpela in odkrila in pustila spat v vozičku.

Ne vem komu je bolj pasalo, meni ali njej, ampak meni je koristilo. Sem si glavo preluftala, privoščila kavico, uživala na sončku in sem zdaj pripravljena na novo rundo jokanja. Res sem vesela, da se je vrem poštimalo, ker se je meni mešalo...dobesedno...

No zdaj grem malo pospravit po stanovanju, po 18 uri pridejo obiski, pa sem se odločila, da bom kr ene 2 pizzi naročila, pa doma nredila mešano solato, pa ene 2 omakici za poleg, pa kupla sem čips in kokice in imajo dovolj. Itak so prišli gledat malo in ne nažirat ane?

Ooooo glas iz vozička, grem gledat...zdaj bi že mogla bit malo lačna...novim dogodivščinam naproti..;)))))

Papa

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 661
17.3.2010 14:14:31   
Nattasha

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Ja, kar h zdravniku. Mi je patronažna tako rekla. Najprej sem mazala s Sudokrem, pa potem ni bilo kaj dosti bolje. Potem sem poklicala zdravnico in je rekla naj user posted image pripeljem pokazat. Potem je napisala neke kreme, ker gre za glivice ... ima prav razjedice. Pa še ustni gel Daktarin. No, je bilo kar drago - krema za ritko 37 €, pa še 5 € za ustni gel. user posted image user posted image user posted image No, potem je bilo že skor dobro, pa se je spet ponovilo .. zdaj je precej kakala, zato pomoje. Jaz ne vem. Previjem jo pred vsakim hranjenjem, mažem non stop, vtikam ustni gel na dudo ..... ma nič kaj bolje ni .... no, drugi torek imamo posvetovalnico in bom omenila, če ne bo nič bolje ... Upam pa, da se do takrat popravi.
Ja, pa na zraku tudi pustim ritko vsakič ...

Jada zdaj me je skoraj vrglo na rit! Kako kremo ti je pa napisala, da si jo mogla 35 evrov plačat? In Daktarin se lahko dobi tudi na zelen recept, ampak bom prva preverila danes pri mojih puncah. Zdaj če so glivice, tako kot je bilo pri tebi, sploh ni treba komplicirat. Mažeš Canesten ali pa Lamisil in nobena ne pride 35 evrov. Če pa ti je dala recept za negovalno kremico, ki jo zmešajo v lekarni bi ga pa mogla dobit na zeleni recept, pa ni važno al je krem z olivnim oljem al z čim drugim. Jaz ne morem verjet kako ti pediatri šparajo na otrocih. Jaz sem v posvetovanici dobila vse na zelen recept: Negovalno kremico (mešano v lekarni), Kremico za ritko (mešano v lekarni), Fiziološko raztopino 3 komade, Olivno olje 200ml, no pa AD3, ki upam, da jih vse dobivate na zelen recept! Ma sem kr jezna. Plenični izpuščaj sam po sebi ni nikoli tako hud, da bi rabli kremice za 35 evrov. K meni so v kurativo hodile punčke, ki jim je lulika krvavela in so jokale, ko si samo pogledalplenico, pa nobena ni dobila kreme za tak denar...

Naše pediatrije pravijo takole. Čim večkrat v hrastovem lubju namakat luliko, po vsakem previjanju posušit, lahko tudi z fenom, namazat, previjat najmanj na 2 uri oz. vsakič ko začutiš, vidiš, vohaš, da je plenica polna in firmo plenic zamenjat. Če ni bolljše po parih dneh (manj rdeče) potem je pač treba nekaj časa imet plenice iz blaga. Ko se stanje popravi, pa bit full pozoren na kaj otrok odreagira...al plenice al pa včasih tudi kremice, mila, olja...itd..

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 662
17.3.2010 14:46:20   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82
Tole pa je torta ko iz slaščičarne ... prava mojstrica si!!!! Bravo, res .... jaz se niti ne bi lotila .... če mi kaj rata, da je že kolikor toliko okusno ... itak ne izgleda dobro ... heheh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jah, vaja dela mojstra, če mojster ponavlja vajo. Ne pozabi, da imam 4 leta rojstnih dnevov za sabo - in taprva torta niti slučajno ni izgledala tako. Sej se vedno trudiš naredit najboljše, ampak vedno se naučiš še kako finto. Jaz še vedno nisem zadovoljna, ker mi je čokoladna kontura dol tekla user posted image Tko da mi še manjka vaje user posted image

jada - jaz bi tudi poskusila še hrastovo lubje za ritko in fen, pa pleničke zamenjat. Našemu nobenemu npr. niso odgovarjale ravno pamperske - niti une tavijola nemške ne user posted image

glede kremic pa takole - pri taprvem sem jaz tudi dobila neko kremico, ki bi bila čuda za doplačat (ravno tako so bile glivice). Pol mi je pa naša fajna farmacevtka povedala, da to oni samo namešajo v lekarni 2 tubi in je zato za plačat, če mi pa napiše zdravnica vsako kremico posebej, lahko jaz iztisnem na prst malo ene in malo druge kremice in malo premešam in dam na ritko, to pa da bi blo zastonj. Valda sem šla nazaj k P po 2 recepta user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 17.3.2010 14:53:21 >

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 663
17.3.2010 15:17:38   
slomak
k men je patronažna pršla že 4x, ene 2x sva se slišali po tel me ona pokliče, kako je s hranjenjem, sem zelo zadovoljna z njo, prišla pa naj bi vse skup 8x. Tko da naslednjič, če ne bo kej narobe pride nekje v 4 mesecu zaradi uvajanja GH.
Sm pa zasledila Matejka da pri vas šele v 6 mesecu zarad GH pride...kako to, vsak ma po svoje hm...user posted image

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 664
17.3.2010 15:20:13   
dskubin
Sm pa zasledila Matejka da pri vas šele v 6 mesecu zarad GH pride...kako to, vsak ma po svoje hm..

Tudi pri nas je po novem tako, pri taprvih dveh (pa sta zdej 4,5 in 3 stara) se je začelo z uvajanjem GH počasi pri dopolnjenih 4 mesecih, sedaj so nove smernice in naj bi se začelo pri 6ih, če otrok seveda v redu pridobiva težo samo z dojenjem.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 665
17.3.2010 16:38:47   
tasa3
nasa babca pa je rekla da so spet presli nazaj k stirih mesecem...
eh kdo bi jih razumuuser posted image

nas pa ima ze 5200 g user posted image vedno bolj nam gre dojenje, zdej smo na dveh dodatkih na dan user posted image 60 in 120 ml zvecer , drugo pa ga dojim

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 666
17.3.2010 17:03:38   
dskubin
nasa babca pa je rekla da so spet presli nazaj k stirih mesecem...
eh kdo bi jih razumuuser posted image

Ma res, vsake 2 leti nekaj novega zgruntajo, pol pa ugotovijo, da je blo prej boljš user posted image Sej če bo naš tolk jedu, itak ne bomo zdržali tko 6 mesecev, k me bo čisto izžel. Že zdej sem kak dan kot cunja. Čeprav zasrednja se je pa skor samo dojila skor do 10. meseca, ona ni in ni hotla GH. Sem vsak dan kuhala, pasirala, probavala 1001 stvar, ona pa je na joški visela user posted image
nas pa ima ze 5200 g user posted image vedno bolj nam gre dojenje, zdej smo na dveh dodatkih na dan user posted image 60 in 120 ml zvecer , drugo pa ga dojim
user posted image user posted image user posted image

Sem pozabla prej komentirat vročino: jaz kar prislonim usta k čelu in se skor nikoli ne zmotim, takoj opaziš razliko proti drugim dnevom. In pol je tko: če ima mrzle rokice, vročina še raste in nima smisla zbijat, ko so tudi rokice vroče je vročina na max in začneš zbijat (calpol, obkladki, ko ne gre drugače imam jaz dobre izkušnje z mrzlim beljakom (jajce iz hladilnika), ki ga malo razžvrkljaš, daš na brisačko in oviješ podplate. Ampak to govorim za zelo visoko vročino, ne pod 39.

Od vseh termometrov mi je najljubši stekleni z živim srebrom, ker je najbolj točen. Vsi drugi pri ponavljanjih merjenja kažejo vsakič drugače in povzročajo zmedo. Imamo sicer še enega z gibljivo konico, glih za na hitrco pogledat kje približno smo, ma za točno vedno uporabim steklenega.

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 667
17.3.2010 18:06:55   
Lily86
Mi imamo pa danes takoo pridnega otroka. Že celo noč in cel dan spi na 3 ure. Počasi jo bom morala začeti zbujati, če bo postala taka zaspanka! Glede na prejšnje zbujanje na pol ure do maksimalno eno uro, sem danes celo uspela kaj naredit po stanovanju. Celo skuhat mi je uspelo user posted image , pa na dolgem sprehodu smo bile, v glavnem - zakon! O kakšnih krčih pa ne duha, ne sluha. Upam, da ji pride v navado. user posted image

Sploh si ne znam predstavljati, kako mora biti fajn imeti vredu patronažo. Moja je grozna... Naš dojenček ima v pregibih odrgnjeno kožo in malo rdečo ritko. Sem jo vprašala, če je to planični izpuščaj, pa je rekla, da ne ve. Mislim - kak odgovor je to od patronaže - ne vem?!? Tudi za kremico za ritko sem jo vprašala katero nabavit, pa je rekla - tisto za dojenčkovo rit user posted image . Joj, joj... Planičk mi vedno cel kup umaže ko pride, previje pa jo tudi tak da bog pomagaj... Niti za eno stvar nisem zadovoljna z njo... Pa več se z mojim psom ukvarja ko pride, kot pa z otrokom. Pride pa 2x na teden. Zaenkrat je bila 4x...

Me pa nekaj zanima - včeraj zvečer sem si eno porcijo mleka izčrpala, da bi ji moj dal po steklenički ponoči, da se jaz vsaj malo naspim. Pa se je skoraj zadavla zraven na flaški. Niti malo je ne mara... malo imam občutek, da ji prehitro teče, ker pri dojenju se mora vseeno malo bolj pomatrat. Imam pa eno flaško od aventa, pa eno od nuka, obe imata eno luknjico, pa ji obe prehitro tečeta in potem noče več pit, ker se ji zameri... Imate kakšno idejo?

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 668
17.3.2010 19:19:12   
Nattasha
Lily86: Nuk in Avent imata dudice na flaški okrogle oblike in tudi moja te dudice ne zagrabi. Mi pa lepo pije iz MAM flaške in dudice, ki je bolj ploščata in trša. Ni treba kupovat cele flaške, jaz sem danes kupila samo dudice in se lepo prilegajo na Aventove flaške. Probaj, en set_ dudic (2 v kompletu) pride 3,50€, kupla pa v Mercatoju.

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 669
17.3.2010 19:33:06   
Lily86
Nattasha - hvala! Bomo ju3 poskusli!

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 670
17.3.2010 19:53:58   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Pri previjanju je treba fajn posušit ritko, to je treba pazit, če ste zamenjali pleničke (tudi če so iste, samo drug proizvajalec npr. prej nemške, zdej poljske ali češke) je mogoče to krivo, nekatere ritke so ful občutljive. Če nobena kremica (bepanthen, praška pasta ipd.) in domača medežija (npr. pranje v hrastovem lubju) ne pomaga in se stvar slabša, pejdi do P, ker mogoče gre za glivice in dobi antibiotično mazilo oz. ti nekaj v lekarni namešajo.

Hvala za nasvet, dskubin user posted image . Upam, da bo delovalo... bomo še bolj pridno sušili in mazali...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 671
17.3.2010 20:20:41   
Kati81
Pestunja - jo morta zmanjšat tako da jo data gor in tisti del v katerem je otrok enkrat obrneta tako da zunanji del postane notranji.  Pol morta pa mal potrenirat in bo, men tud v prvo ni uspelo, pol pa sem dala glavco čist gor pa na prednjo stran pestunje noge pa bolj noter, odvečni del pa potegnila sebi na trebuh.

Termometer - navaden digitalni, z gibljivo konico, pr men se čelni in niti ušesni ni obnesel pa sem imela oba.

Neposredna povezava do sporočila: 672
17.3.2010 20:34:22   
Nattasha
Jezna!

Moji gostje so odpovedali že v ponedeljek, ko je moral ženski del para podaljšat v službi. Ok razumem. Pa mi napiše, da pride danes po 18 uri in jaz tako kot sem rekla, naredim solato, pa izberem pizze. HB jih nisem naročila. Ker jih še vedno NI!!!! Pa ne, da bi kdo kaj sporočil, al pa poslal SMS, al pa NEKAJ!!! Neeeeee...zakaj že? Saj imamo samo majhnega dojenčka in lahko čakamo njih v neskončnost!!! Jezna sem full! Nobenega več ne čakam in ne vabim. Še najmanj si bom za koga delo delal. Tako kot ste rekle, pijača pa kaki čips al pa kokice in to je to.

Namesto, da bi uživala, ker moja mala lepo spi že kar 2 uri, sem se ubadal z mojimi "gosti". grrrrrrrrr....ima kdo boksarsko vrečo. Jaz bi nekoga/nekaj tepla....

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 673
17.3.2010 22:24:34   
Kati81
Slomak z veseljem bi se dobila, sam sem tko prehlajena, pa nočem še koga okužit, mogoče drug teden če bom kaj bolje!

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 674
18.3.2010 7:54:53   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha

Jezna!

Moji gostje so odpovedali že v ponedeljek, ko je moral ženski del para podaljšat v službi. Ok razumem. Pa mi napiše, da pride danes po 18 uri in jaz tako kot sem rekla, naredim solato, pa izberem pizze. HB jih nisem naročila. Ker jih še vedno NI!!!! Pa ne, da bi kdo kaj sporočil, al pa poslal SMS, al pa NEKAJ!!! Neeeeee...zakaj že? Saj imamo samo majhnega dojenčka in lahko čakamo njih v neskončnost!!! Jezna sem full! Nobenega več ne čakam in ne vabim. Še najmanj si bom za koga delo delal. Tako kot ste rekle, pijača pa kaki čips al pa kokice in to je to.

Namesto, da bi uživala, ker moja mala lepo spi že kar 2 uri, sem se ubadal z mojimi "gosti". grrrrrrrrr....ima kdo boksarsko vrečo. Jaz bi nekoga/nekaj tepla....

verjamem, tole bi pa tud mene razpuser posted image ....mislim kako se obnašajo...pa tako mobilni kot smo danes da ne morajo niti sporočit...za kazen drugič jim sploh ne bi nč dala...

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?