|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
16.3.2010 10:53:15   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Kiwa

Dobro jutro oz. dober dan!

Punce a ste ve večinoma na bolniški ali v službi? Jaz še vedno ne vem, kaj naj. V službi so me včeraj domov pošiljali pa kar nisem šla... MI je zoprno it že na bolniško, ker sem komaj 3 mesece zaposlena. Kaj menite?

kiwa jaz sme na bolniški.. sem bila tudi samo 3 mesce zaposlena ko sme šla na bolniško. Malo se bo vsekakor to poznalo na porodniški ampak je pa bolje da sem doma pa se čuvam kot da delam in morem skos okoli laufat in se vozit sem in tja...
jaz sem mnenja da si v službi dokler zdravje ne vpliva na tvoje delo oziroma ne zmanjša učinkovitosti... in če te sami domov pošiljajo potem vidijo da se ne počutiš vredu tako da se ne sekiraj in pojdi v bolniško.. mogoče boš pa v bolniški samo en mesec in ne več.. sicer pa vse kar je nad en mesec krije stroške bolniške država, do enega mesca si pa strošek podjetja...
najhuje kar lahko narediš podjetju je da greš za en mesec v bolniško, potem greš za tri dni v službo in potem spet v bolniško... tega pa raje ne počni user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
16.3.2010 11:08:02   
balem
Jst mam bolniško od 24. 2. do 22. 3., potem pa bomo vidl kok in kaj dalje... Upam, da mi bojo podalšal, ker smo mel pa take scene v službi, da brezveze. Zaposlena sem preko javnih del, kar naj bi pomenl 6 ur/dan, praznike in nedelje po potrebi, zgledal je pa nekot tko; od 8 do 10,5 ur, od maja 2009 pa do 24. 2. sem imela 7 nedelj prostih (plačane sem dobila smo januarske in februarske, ker smo se začel bunit) in en praznik! Ko so zvedl, da sm noseča sm skor letela, sem se zbunla, so mi podaljšal, zadn tedn so me hotl dat delat v delavnico z laki!!!user posted image
In sem rekla, da tam pa ne bom delala. sej ni čudn, da sm začela krvavet pa da me je dohtrca takoj na bolniško poslala. Zdej je pa direktrorca neki glasna pa to, češ da sm jih zaje****!
Tud moja porodniška bo bl boga, ampak je pa več vredno moje in Nežino zdravje!

Aja, a ve ste že kej razmišljale o imenih?

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
16.3.2010 12:26:19   
Joie
Balem - škoda energije in se ukvarjati z njimi! Že s tem, da so te hotli dat v delavnico so pokazali, da nimajo 5 pik. user posted image Imena - uf bodo še borbe! Prvič sva naredila seznam imen, ki so nama obema všeč, no moj si je potem nekaj dni pred porodom premislil in izbral drugo ime. Moj problem je v tem, da mi nobeno ime ni nekaj ful posebno všeč, če mi je že pa je že "zasedeno"... Vidim, da si ga ti že izbrala!!!! user posted image Kje si pa nabavljala te modrčke?

Ja jaz še veselo delam! Me pa kr jezi, ker so nas zdaj ful bolj obremenili, imamo cel kup dodatnih zadolžitev, pa tudi najbolj jim ne paše, da sem spet user posted image . Ampak bo že! Po vsej verjetnosti bom pol iskala službo kje drugje...

DanijelaNeli
- saj vakuma ne naredijo kar tako! Če se le da se ga izognejo! Problem pa nastane, če je otrok že v stiski, porodnica pa ne zmore več potiskat.... in ko je enkrat tako nizko ne morejo več delat CR!

Rozinca - moj ima kar naprej probleme s temi herpesi! A tile dodatki so za vse primerni, ali je to mišljeno za user posted image ? Kje se jih dobi?

Jz sem se pa danes naročila na 3D MF - imam jo že 31.3!!!! Redni pregled pa 12.4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2328
16.3.2010 12:50:13   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: Joie

Moj problem je v tem, da mi nobeno ime ni nekaj ful posebno všeč, če mi je že pa je že "zasedeno"... Vidim, da si ga ti že izbrala!!!! user posted image Kje si pa nabavljala te modrčke?

V katalogu Otto (čeprav na spletu jih pa nisem našla)
Ja za imena, pa sem jaz imela izbrano ime že od otoštva dalje (punčka Ana, po moji stari mami,za  fantka pa Rok), zdej pa moj je Rok, njegova sestrična, ki živi pa 5 metrov stran je pa Anauser posted image
Potem smo pa izbiral top 5, katero še ni blo, tako kot si rekla, "zasedeno".

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
16.3.2010 12:52:57   
đanika
Živjo

balem ja imena user posted image . Mi smo ga že izbrali Jaka bo. Tudi pogovarjamo se že tako, da ga kličemo po imenu in ne več doječek.user posted image

Ima katera občutek, da je bolj lačna kot prej. Meni se zdi da kr nimam dovolj.
Danes pa dobim voziček smo se odločili za maxi cosi mura rabljen in zimsko vrečo domim zraven upam da je dober izbor.

Tudi meni ni več za sedeti 8 ur čeprav sem čist ok nimam nekih težav samo boli me spodnji del trebuha in večkrat moram vstati in nekaj časa stojim. Pa tudi nič kaj se ne obnašajo lepo tak da me kr mika da bi bila doma.

lep sončen pozdrav

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
16.3.2010 13:57:37   
Martinčka
đanika hmm... jaz nimam podna že en teden v želodcu... nekaj pojem in potem še enkaj.. pa ko že mislim da sem tako sita da bom počla, v tem času ko pososdo pomijem spet grem v hladilnik po kaj.. včeraj sem zato pojedla 4 banan med obroki in dva jogurta!?
prej so mi govorili da nič ne jem ker res nisem imela apetita zdaj pa se že en teden tašča kar ne more nagledat koliko pojemuser posted image user posted image user posted image ... prejšnjo sredo ko so mi odpovedali pregled me je mami peljala na testenine in me je gledala če bom lahko cel krožnik pojedla.. in jaz jih pojem kot za malo malico potem jo pa prosim če bi mi šla ona po sladoled ko jaz skočim kupit wc papir.. me je taaako debelo pogledala kam bom zdej še sladoled spravla da je bla čist outuser posted image

midva imava nekaj imen zbranih za fantka ki se nama obema dopadejo.. za žensko se pa nikakor ne moreva uskladit! itak sav pa povedala doma da ne bodo zvedli imena do konca ker ne želiva poslušat drugih "pametnih" idej kako otročku kakšno ime ne bi pasalo, in kako kdo pozna nekoga ki mu je tako ime in je nesramen ali baraba ali se ne zna obnašat... ipd... ah ali pa ta je bila najboljša:"če mu boš pa tako dala ime bo pa ziher gej"... user posted image user posted image user posted image  skratka sva rekla da bodo podatek o imenu dobili zraven podatka o spolu ko se bo dojenček rodiluser posted image  

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
16.3.2010 14:22:15   
pilotina
mala biba...prosim, ko boš dodajala na seznam, popravi pri meni, saj so mi danes poslali spremembo...naslednji pregled imam 19.03.2010 (namesto 26.03.2010)

Neposredna povezava do sporočila: 2332
16.3.2010 14:26:32   
pilotina
cinela, buskolinka, kajcy in nicolina...srečno na pregledu in uživajte z vašimi sončki

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
16.3.2010 15:03:17   
buškolinka
Evo nas nazaj z MF - naša mala pupa lepo raste in se razvija user posted image user posted image user posted image to je pa tudi vse kar vem in kar me je konec koncev tudi najbolj zanimalo...sicer sem pričakovala tudi kakšno sličico, ki je žal nisem dobila (ker je z obrazkom gledala v mojo tazadnjouser posted image ), ampak sem se pa zato zdaj odločila, da definitivno ne smem zamuditi 3D pregleda in vseh teh sličic....mislim, da se bom kar v Septumu naročila (tam je bila tudi moja sestra in je dobila fenomenalne slikce in zelo prijazno zdr.) in vam sporočim datum.

imena - midva sva imela najprej narejen "ožji" seznam 8 user posted image imen, in sva zvedela da bo punčka, zato bodo ta imena aktualna čez cca 2 leti user posted image , potem pa sva se lotila iskanja imena za user posted image . Od vseh predlaganih sta bila mojemu user posted image zares všeč le dve imeni (aja, vsa imena ki so imela manj kot 5 črk sem morala takoj odstranit s seznama - pa tudi sicer so nama načeloma všeč daljša in bolj klasična imena) in sem si "izborila" lepšega: Valentina bo!

Lepo je videti, da nas je kar nekaj kandidatk za Zvezdine tortice user posted image user posted image user posted image - mislite da bodo tudi tokrat potrebni kaki prepoznavni znaki? user posted image

dobrodošle vse nove user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
16.3.2010 16:18:48   
nicolina
Dan,
no pa smo dočakali morfologijo. VSe je blo super, lepo se je vidlo, user posted image ni hotel pokazat obrazka in mednožja..user posted image user posted image . Itak sva se odločila, da ne bova spraševala. Vse je v mejah normale, težak je mal čez 400g, zmerla mi je tudi maternični vrat in je tudi ok.
Vglavnem super pregled, naslednjega imam 7.4. ko bom pila glukozo.

Zdej se grem pa še mal poigrat z mojim miškotom, ker me dva dni ne bo, grem na seminar...user posted image

Lepo se imejte... pa pa

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
16.3.2010 16:36:06   
chihuahua
Heeej!

Glede na to, da vas berem že dolgo časa se mi zdi prav, da tudi kaj napišem!

PDP imam 5.7. in sicer user posted image (prva nos.). Ravno danes sem imela laboratorij: ponovno odvzem krvi za toxoplazmozo in test glukoze...ju3 pa še do ginekologinje po rezultate user posted image

Trebušček imam zaenkrat še precej majhen, zato pa precej močne bolečine v križu...ampak ni panike; na začetku sem vse tja do 17tega tedna krvavela, sedaj pa se počutim odlično  (predvsem bolj mirna)!  Pa še včeraj sem po pošti dobila težko pričakovani paket....mojega črno/rdečega bugaboojčkauser posted image

zaenkrat to....pa lep dan vsem

< Sporočilo je popravil chihuahua -- 16.3.2010 16:37:27 >

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
16.3.2010 17:02:09   
mami2b
Živjo!

Tudi jaz vas že lep čas spremljam, vendar nikakor da vam kaj tudi napišem. No, danes je pa že očitno končno pravi čas.

No pa da dopolnim vaš seznam: PDP imam 10. 7., 1user posted image , baje pa pričakujemo user posted image . Je moj videl že na nuhalni, pa so se mu vsi smejali, da so to samo želje user posted image Sva pa potem z G na morfologiji preverili in baje drži.
Z našim user posted image je vse ok, 22. 3. imam test glukoze, potem pa moram v 28. tednu na inekcijo, sem namreč Rh-.

Zaenkrat toliko, se pa zdaj ziher kaj prej oglasim user posted image

(odgovor članu chihuahua)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
16.3.2010 19:10:25   
Martinčka
mami2b dobrodošla... madonca zdaj nas je pa že precej hm? suuper:)

sicer pa čestitke za dobre rezultate na pregledih.. vidim da se je sedaj število user posted image  malo povečalo... smo prehitro govorile kako bodo user posted image  prevladovale na celi črtiuser posted image ...

moj user posted image  pa montira lučke v najino novo kuhinjo/dnevno/jedilnico... sem njegov asistent tako da šibam:)

(odgovor članu mami2b)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
16.3.2010 20:26:42   
oton
večer
in dobrodošle; Myaa, krasevka in chihuahua in mami2B user posted image user posted image  in upam da sem prav napisala  user posted image

samo na kratko: naša včerajšnja morfologija je bila uspešna, user posted image  se je lepo obrnil že z glavo navzdol, in še vedno ni pokazal/ la mednožja...tako da mi pa imamo user posted image  tokrat sem bila z pregledom zelo zadovoljna, predvsem pa zato, ker ni bilo tiste ta tečne sestre user posted image  gin. se je pa zelo potrudila.

da vas malo pokomentiram:
rozinca33 pod nujno mi povej kje je tvoj naročil te bodije, ker jaz imam doma tudi poklicnega gasilca ( in sama sem tudi kar aktivna) in bi seveda z veseljem naročila. To pa bo lepo presenečenje, ga že vidim user posted image

nicolina najprej user posted image  za morfologijo in mislim da pri porodu ne rabiš več imet nobenega potrdila iz šole za starše, če je oče otroka prisoten pri porodu dobi samo položnico za plačat, mislom da tam nekje okoli 17€

ostalo komentiram kasneje, moram it...

Neposredna povezava do sporočila: 2339
16.3.2010 20:42:08   
kenya
Čer user posted image ,

Meni šele zvečer uspe prilesti do računalnika, da kaj napišem. Sicer pa še en teden in potem sem na dopustu do pričetka porodniške. V zdravstvu so sicer plače zanič, ampak, dopusta imamo pa dovolj user posted image , pa še načrtno sem prišparala lanskega, tako da grem lahko čimprej. Zjutraj sem sicer o.k., ampak po službi se mi zdi, da imam čisto trd trebuh, zvečer imam pa občutek, da mi ful zraste user posted image   user posted image , pa ne vem zakaj.

Chihuahua in mami2b dobrodošli.

TandJ, tudi meni ne bo uspelo ta teden pridet gledat vozička. Najlepša hvala vseeno, ti ga kar lepo še pospravi, si ga bomo ogledale potem ko bo v funkciji user posted image .

O imenih, pa zaenkrat pri nas še nismo kaj veliko razmišljali. Ta velika sicer vsak dan pride domov iz vrtca s kakšno novo idejo o imenu. Glede na to, da bo spet punca, bo treba kar fajn razmislit. Pa še pri nas imata oba priimka, tako da kaj daljšega ne pride v poštev. Komentarji na najino izbiro imen so pa itak vedno pestri. Ampak vsakemu je pač nekaj drugega všeč in dobro, da je tako.

Zdej pa šibam še mali dve prepričat, da je že čas za spančkovo deželo. Bi šla kar jaz namesto njiju,samo me tukaj čaka še cel kup perila za zlikat. user posted image

Nobody promised you easy life.

Neposredna povezava do sporočila: 2340
16.3.2010 20:47:29   
kajčy
tusi jaz se vam oglašam po dolgem času.danes sem imela morfologijo,za spol nisva hotela izvedeti zato ni nic gledala med nogice.je pa rekla da je otrok zelo velik 500 g priblizno-sem v zacetku 22 tedna.je pa tudi zelo zivahen.zmerila mi je maternični vrat in je vse ok.naša bebica pa je tako velika da se je na uz zelo slabo videlo ker celega sploh nama ni mogla pokazati ceprav se je zelo trudila.naredila je tudi eno slikico ki pa se zal ne vidi najbolj.                    naslednji pregled imam 6.4.takoj po praznikih in sicer krvni sladkor,tako da med prazniki ne bomo kaj prevec jedli velikonočnih dobrot.                                 tix-tudi jaz bi prosila za geslo. lepo se imejte in pazite na svoje pikice       

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
16.3.2010 21:01:32   
Bina 83
Hojla!

Najprej dobrodošle vse nove julijke!user posted image

Pridne punce, veliko ste napisale, si moram kar čas vzet da vas preberemuser posted image , lepo!

Glede imen: za fanta imam izbrano že odkar se zavedam d bom tudi jaz mami-in sicer po dediju. Ampak to odpade, ker bomo imeli user posted image , tako da imena še nimamo. Seznam imen se še kar spreminja in dopolnjujeuser posted image .

Martinčka vidim da ste tudi v v gradnji tako kot mi, le da sta vidva malo pred nama. In tudi midva sva trenutno pri njegovih starših-ampak komaj čakam da bom končno na svojem in mislim da nama bo do prihoda novega člana uspelo (če bodo le finance dopuščale)user posted image .

Nicolina kje pa se gradi ta novi center qlandio v NM?

Kiwa jaz se dobro počutim in še nisem bila na bolniški in upam da mi tudi ne bo treba it, ker res uživam v službi. Če se pa ti ne počutiš dobro, pa le pojdi na bolniško, gre se zate in za tvojegauser posted image .

Tix še jaz prosim za geslo!

Punce, zanima me če jemljete vitamine in katere? Jaz sem še vedno na elevit! Pa kapsule za železo jemljem, ki mi jih je predpisala G.

lp

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
16.3.2010 21:08:46   
oton
še enkrat: večer user posted image  

in nadaljujem ( zdaj ko naša pupa že škrate sanja...)

epiduralna: prvič sem brez nje rodila in ta drugič bo tudi tako, no če bo šlo vse kot po maslu user posted image . Sem bolj pristaš naravnega poroda, če se le da in če seveda mamica zdrži. Moj prag bolečin je kar visok, tako da jaz kljub 18h rojevanju nisem imela posebnih težav in tudi po porodu ( sem bila lastnica tudi 4 šivov ) me ni nič bolelo...če bo drugič tako, bom super zadovoljna user posted image

pa še ena zgodbica o epiduralni: moja soseda je dvakrat rodila, prvič brez nje in drugič z njo ( epid.) in je rekla če bo slučajno še kdaj in če jo bo potrebno plačat, da ves denar tega sveta za epiduralno, ker njej je bilo super...
in moja dobra prijateljica je že dvakrat rodila z njo in ni imela nobenih težav, niti stranskih učinkov...

martinčka a ti dve punci imata možganske poškodbe zaradi vakuma, ali je zadeva prirojena?

moj brat je pred 38 leti rojen z vakumom in nima hvala Bogu nobenih posledic. Pa se mi zdi da so vakumi zdaj dosti bolj prijazni in iz silikonslih materijalov narejeni   ( pred dvemi leti ko sem jaz rodila, so nam jih pokazali v porodni sobi, in meni ne izgleda nobeden bav,bav...

krasevka mi imamo Quinnyja in smo super zadovoljni z njim, ga ne menjam za noben voziček. Mi smo ga kupili v Baby centru, ko je bil v akciji in nas je prišel 100€ ceneje. Bodi pozorna na razne akcije.

saj vem da sem hotela še nekaj napisat, ampak leta delajo svoje user posted image  in sem že malo pozabljiva...

želim vam lep večer in veliko sončka jutri

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
16.3.2010 21:47:01   
DanijelaNeli
Čer!

Še malo prebrskam tukaj,kaj se dogaja...

đanika...tiste ki imajo Maxi Cosi Muro-so zelo zadovoljne,ker se baje ful hitro in lepo zloži..v eni roki lahko držiš otroka,z drugo ga zložiš in daš v avto.user posted image

joie...sem že videla v živo porod z vakumom in mi ni bil fanj,res.Vem,da ga ne delajo pogosto in le v skrajnih primerih... Amapk otrok mora it ven,in če že pridejo komplikacije,ko ni druge variante,je treba tudi to sprejet.

Dobrodošle noveuser posted image

Danes sem imela prvo akcijo na cunje za user posted image .Pri mami sem našla dve veliki škatli cunj,plenic od ta male... In sem bila 100%,da sem jih sestrični posodla...pa je blo še vse doma.
Nekaj je nevtralnih barv,nekaj pa roza.Roza sem takrat kupila vse po porodu,ker pred porodom sem imela en sam roza komletek,ker nismo vedeli spola.

Martinčka...bi blo super,če bi lahko imele tak aparatek kot AS/3d?user posted image Glede razlage sanj,pa nam boš sama mogla sporočit ali si sanjla pravuser posted image

Balem...hvala za poročilo.Koliko so te prišli?

O glede hrane pa je pri meni tako...,da imam nekam normalen apetit.Kakšen krat ko imam skuhano kosilo,mi se ne da niti ga jest.Ker se že "najem" med kuhanjem.
Najbolj mi pašejo razne juhe(porova,cvetačna,goveja,grahova)...doma narejene.Pa solato sem navalila na ledenko in motovilec.
Sadje pa mi pašejo citrusi,jabolka...banane niti ne jem,ker so OH+ in kar redijo.
Komaj čakam poletje ko bodo lubenice!

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
17.3.2010 7:30:48   
pilotina
buškolinka, nicolina, oton in kajčy...čestitke za dobro opravljen pregled user posted image

Martinčka...močno držim pesti, lepo opravi na pregledu in uživaj z vajinim sončkomuser posted image user posted image user posted image

ter vse ostale, ki imate danes pregeld srečno user posted image user posted image user posted image

dobrodošle vse nove in čestitke user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 17.3.2010 7:31:18 >

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
17.3.2010 8:57:46   
oži
Še ena se javlja. Do sedaj sem vas samo brala ker imam z nosečnostmi veliko neg. izkušenj (2x ss, 1x mrtvorojeni otrok) in ker tudi sedaj ni šlo brez problemov (krvavitve od 10-19t) se predstavim šele sedaj po morfologiji. Stara sem 34 let. To je moja 6. nosečnost. Doma imamo dva fantka (Urban 7 let in Ožbej 22m), sedaj pa pričakujemo deklico Brino. PDP je 22.7.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
17.3.2010 9:00:18   
mala biba
user posted image
user posted image

Punce dobro opraviteuser posted image in nato javite kako je bilouser posted image ....lp

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu oži)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
17.3.2010 9:01:14   
mala biba
Oži dobrodošla in vse dobro ti želimuser posted image

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 2348
17.3.2010 9:25:48   
Martinčka
oži dobrodošla in držimo pesti zate da bo tokrat vse super... pa še punčko sedaj nosiš.. super!user posted image

DanijelaNeli a ne kako bi bilo luštno imet takšen aparatek doma.... bom danes na MF fejst gledala med nogice če se bo kaj vidlo.. če se ne bo vidlo bom pa tk spet ziher da je pupauser posted image hhiihi... vprašat pa tako nočeva, bučkota:)

pilotina hvala... bom poročala.. kaj drugega me ne skrbi kot pa ena ledvička od user posted image ... je že od mene slabe stvari pobraluser posted image ... upam da se mu je to uredilo!

oton, ne so rekli da je zaradi vakuma prišlo do možganskih težav, ni bilo to prirojeno... tudi v družini sicer nimajo nikogar drugega s kakšno takšno napako ali boleznijo...imajo tudi povsod še od prej po enega zdravega otroka.

bina83 ja smo kar na enakem.. midva bi že letos morala biti na svojem, pa se bo očitno za najmanj leto-dve vse skupaj zavleklo in sva se odločila da si ta čas za sebe vse gor urediva da imava svoje gospodinjstvo ko imava otročeka... tako da sva naročila vse od kuhinje do pralnih strojev in vrat na hodniku da sva zdaj čisto zase... prostora imava tako preveč tako da ni hudega, čez dve leti bomo pa čisto sami tudi v hiši in bo še lepše.. takrat bomo pa začeli verjetno razmišljati o drugem user posted image  :)

Neposredna povezava do sporočila: 2349
17.3.2010 10:03:33   
anajrim
Punce živjo!

naj naprej pozdravim vse nove user posted image in čestitke vse za super rezultate pregledov...

Jaz pa danes že oj zgodnjega jutra norim in sem besna na sistem zdravstva... danes moram v laboratorij ker imam test sladkorne in kri ter urin moram dat. Pridem tje pa mi reče da jim računalniški sistem ne dela, pol ji pa rečem da naj mi da glukozo za spit,, ker moram potem tako ali tako čakat eno uro predno dam kri, pa mi reče da ne more ker me mora najprej vnesti v sistem...user posted image user posted image pred mano je bilo kakih 80 ljudi vsi živčni in sitni, ol sem pa šla do moje G ji povedala kako je in sem ji rekla da ne bom čakala ko nora ampak da pridem nazaj. Zdaj moram še enkrat in upam da bo sedaj vse ok!!!user posted image user posted image user posted image Kako pa so delali včasih ko ni bilo računalnikov... res sem besna, ko da nimam drugega dela kot da letam sem in tja...user posted image user posted image user posted image

Se opravičujem da ta bes tukaj posredujem še vamuser posted image user posted image user posted image .

Uživajte pa upam da posije soncek!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......