podezelje
|
dobro jutro! pikica28-bravo,vi ste pa motorično res ful hitri. no,naša punčka je danes spala do 5.30 in včeraj od 21..spala je zelo mirno,ker je očitno bil včerajšnji dan zanjo zelo naporen .srčno upam,da danes ne bo deževalo-trenutno kaže,da bo.je super tudi za moje počutje,če greva na en daljši sprehod. jaz naše ne dajem več kombinezon.mogoče delam narobe,ker me je včeraj pediatrinja "kregala",da je premalo oblečena,ker je imela hladne dlani in stopala.sem skoraj opet ponorela-mam skoraj same slabe izkušnje s P,ko mi pametujejo,brez da prej pridobijo vse informacije.seveda je bla mrzla,če sma 5 minut morale biti na pol gole in čakale na uz.se je celo polulala.no,vseeno sem takoj letela domov in je imela noge tople.dlani pa ima hladne,ker jih ima nonstop v ustih.ah.no,oblečeno je imela body in majico,žabe in hlačke-vse 100%bombaž in termo zokenc,puhovko s kapuco,pokrita z odejico in s pokrivalom od vozička.pa seveda kapico.bla je skoz topla. rada bi začela z uvajanjem gh.mleka namreč vedno manj poje in čaj z žličke ji gre super,pa še od vsega začetka sva na AM.kaj je najhuje,kar se lahko zgodi,če slučajno njen prebavni sistem ni pripravljen?dala bi ji pa pasirano zelenjavo.kaj druge dajete,tiste,ki že imate gh.katere obroke ste nadomestile z gh?sem se sprijaznila,da najina punčka ni najbolj ješča,da bo očitno manekenka 8.4.imava sistematskega,pa bomo vidli,ker ta mesec res je vidno manj.bo mama ponovno "kregana",ker strada otroka .sem namreč že doživela-skoraj umrla.na koncu se je izkazalo,da P ni dobro pogledala kg in mi je težila!!!vsa sreča,da sem mela še številko od patronažne. o,sem se danes kar razpisala-se vidi,da sem spočita lp in hvala na odgovoru