|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
15.3.2010 21:55:29   
valerija77
MC ti kr povej kje in kdaj, sva itak vsak dan na terenu..

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
15.3.2010 21:56:08   
MC09
blondy, ne se sekirat, eni prej, drugi pozneje, ti jo samo devaj čim več na bok, pa med igro jo obračaj iz boka na trebušček in nazaj, če gre, če ne se bo pa sama iz boka na hrbet, pri nas je bla huda user posted image , ko smo začeli, zdaj se pa tudi že sam.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
15.3.2010 21:58:45   
MC09
mi pošlješ tel št na zs, al pa jaz tebi, pa se slišimo? povej

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
15.3.2010 22:22:48   
mayamaya
oho, vas je še kar nekaj tukaj user posted image

mi smo od danes uradno v športnem delu. zaenkrat je bilo o.k. ampak ona bi bila dvignjena kar do konca. sem jo imela malo spuščeno (za moje pojme še prveč dvignjeno) in one je ša kar telovadila. ni mi jasno user posted image . sej, bo pa mela lepe kockice na trebuščku user posted image

drugače se pa mi še nič ne obračamo. ne s hrbta, ne s trebuha. edino z boka se že prevali na hrbet. to je vse. aja, pa obrača se kot ura na igralni površini. enkrat v levo enkrat v desno... najbolj ji je všeč trebušnjake delat. zjutraj še niti ne spregleda pa že telovadi user posted image .

zobke pa mi še tudi nimamo. pa niti ne kaže kaj. vsaj po dlesnih sodeč ne. slini se pa kot polžek že ene dva meseca

ku-ku je pa pri nas tudi zakon. cel dan bi to lahko delali. ji je pa zdaj zakon pesmica Lačni od čukov. se kar začne smejat čim jo sliši user posted image .

tako, neki sem se razpisala

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
15.3.2010 23:50:16   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: MC09

blondy, ne se sekirat, eni prej, drugi pozneje, ti jo samo devaj čim več na bok, pa med igro jo obračaj iz boka na trebušček in nazaj, če gre, če ne se bo pa sama iz boka na hrbet, pri nas je bla huda user posted image , ko smo začeli, zdaj se pa tudi že sam.

Se je danes sama obrnila s hrbta na trebuh. Sem jo prav gledala kaj izvaja, pa ji je pol ratal. Še fajn se ji je zdel.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
16.3.2010 7:11:36   
podezelje
dobro jutro!
pikica28-bravo,vi ste pa motorično res ful hitri.
no,naša punčka je danes spala do 5.30 in včeraj od 21..spala je zelo  mirno,ker je  očitno bil včerajšnji dan zanjo zelo naporenuser posted image .srčno upam,da danes ne bo deževalo-trenutno kaže,da bo.je super tudi za moje počutje,če greva na en daljši sprehod.
jaz naše ne dajem več kombinezon.mogoče delam narobe,ker me je včeraj pediatrinja "kregala",da je premalo oblečena,ker je imela hladne dlani in stopala.sem skoraj opet ponorela-mam skoraj same slabe izkušnje s P,ko mi pametujejo,brez da prej pridobijo vse informacije.seveda je bla mrzla,če sma 5 minut morale biti na pol gole in čakale na uz.se je celo polulala.no,vseeno sem takoj letela domov in je imela noge tople.dlani pa ima hladne,ker jih ima nonstop v ustih.ah.no,oblečeno je imela body in majico,žabe in hlačke-vse 100%bombaž in termo zokenc,puhovko s kapuco,pokrita z odejico in s pokrivalom od vozička.pa seveda kapico.bla je skoz topla.

rada bi začela z uvajanjem gh.mleka namreč vedno manj poje in čaj z žličke ji gre super,pa še od vsega začetka sva na AM.kaj je najhuje,kar se lahko zgodi,če slučajno njen prebavni sistem ni pripravljen?dala bi ji pa pasirano zelenjavo.kaj druge dajete,tiste,ki že imate gh.katere obroke ste nadomestile z gh?sem se sprijaznila,da najina punčka ni najbolj ješča,da bo očitno manekenkauser posted image 8.4.imava sistematskega,pa bomo vidli,ker ta mesec res je vidno manj.bo mama ponovno "kregana",ker strada otrokauser posted image .sem namreč že doživela-skoraj umrla.na koncu se je izkazalo,da P ni dobro pogledala kg in mi je težila!!!vsa sreča,da sem mela še številko od patronažne.
o,sem se danes kar razpisala-se vidi,da sem spočitauser posted image
lp in hvala na odgovoru

vse dobro

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
16.3.2010 8:04:57   
Eva19
dobro jutro user posted image spet najdla mal časa... Lia spi, mi je kr na igralni podlogi zaspala...je bla dans presenetljivo celo rada gor, ker drugač se zmer user posted image začne. No mi se še ne obračamo, samo enkrat se je do zdej že neki časa nazaj, mislm da bol po nesreč user posted image se pa s hrbta na bok daje in mislm da bo kmal spelala tud naprej na trebušček. pa sej, eni prej eni kasnej, ni tako? user posted image

no mi GH zaenkrat še ne uvajamo, smo samo na AM. ampak mi še vedno spi cele noči, tako da zaenkrat še ni potrebe po tem. Noče pa naša user posted image sploh več ležat, samo še sedet skos, tut v vozičku se že mal pritožuje, dokler ne zaspi. Jo mam v športnem delu, pa ga če je budna, mejčkn dvignem, za 5, 10 min, da se mal razgleda, je takoj bolš.

Je pa res krasno, ko je mal lepš vreme,čeprav danes pri nas neki na dež kaže user posted image no ja, upam da ga ne bo.

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu podezelje)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
16.3.2010 8:10:25   
valerija77
Jutro

Mi smo včeraj dobili igralni center po pošti in smo ga potem sprobali in je super. Velik boljš kokr gugalnik. Podeželje, če želiš začeti uvajati z gh, potem daj raje kakšno babano ali jabolko. No saj tudi z zelenjavo lahko recimo kakšen korenček. če še ni pripravljena na gosto hrano pa boš najlažje videla, če ti bo z jezičkom ven izpodrivala hrano. V tem primeru še počakaj, če pa bo lepo pjedla pa lahko daš vsak dan malo. Začni pa z eno stvarjo in jo dajaj nekaj dni, da vidiš če se razvije kakšna reakcija na kako živilo.  če pa želiš mi pošlji svoj e-mail na zs, pa ti pošljem paparico in si jo malo poglej, če je še nimaš.
Glede mrzlih stopal in rokic se pa ne obremenjuj preveč, itak da so P vedno pametne. Tud moj ma kdaj mrzla stopala pa je oblečen. ka mu naj zato dam kombinezon v stanovanju? Delaj raje po občutku, ker če bi vse poslušali P, bi bli itak vsi otroci suhceni in oblečeni kot polhi.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1558
16.3.2010 8:15:00   
Neni13
user posted image Dobro jutro,

tako mi smo pregnali rota virus.
Igralna podloga je pri nas tudi zakon.
Valerija jaz bi se ti tudi ful pridružila na sprehodu, samo moja pupa, ne zdrži dolgo v vozičku, se začne dreti ko nora. Jo moram ven vzeti, malo nositi da se sprdi in potem lahko gre nazaj v voziček. Saj ko bo toplo vreme, tudi to ne bo problem. Jo šibaš danes dopoldan kaj proti Šmartinskem?
Oglasi se na kavico! ti pošljem zs

lep dan vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 1559
16.3.2010 9:52:00   
caryn
glede oblačenja imam pa jaz problem s partnerjem, ker pravi da ga vedno premalo oblečem. no ko ga on obleče, pride mali ves moker nazaj s sprehoda, tako da ga moram celega preoblečt user posted image ah se bova že uskladila, če ne prej, pa poleti na plaži user posted image user posted image user posted image

naš je bolj konkreten fant in se obrača samo s pomočjo...do boka še gre, potem pa se je težko obrnt na trebušček, k je pa tok velik user posted image . se pa tudi naš obrača kot ura na igralni podlogi, tam je na splošno najraje...prvo mesto pa itak zaseda katerokoli naročje, samo da se nosi, po konci seveda, da je lep razgled.user posted image

09.11.2009: 50 cm, 3285 g
1 m: 56 cm, 4950 g
2 m: 61,5 cm, 6900 g
3 m: 65,5 cm, 7810 g
4,5 m: 69 cm, 9100 g
6 m: 72 cm, 9500 g
9 m: 77 cm, 10800 g

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
16.3.2010 10:12:00   
lenybaby
Evo nas - po izdatnem sprehodu včeraj! user posted image  Mali tko lepo spi v vozku, opažam da daje prednost pančkanju namest hrani kadar sva zuni na zraku tko da morm kr več tole prakticirat da naumo preveč okrogle k doma bi skoz sam cuzou! Včeri sm mu dala bebe čajček za pit in je zlo zadovoljen z njim - bom čez dan kr večkrat ponudla raj flaško s čajem kot mlekec pa da vidmo kako se obnese. Včeri sva pol zaspala sam ob mojem mleku pa je ponoč sicer nekui rogovilu ampak jedla sva pa šele ob pol štirih in ne dve ure prej kot po večernem AM... user posted image  tko da men ni več nč jasn... zdele pa tolk vriska pa piska da se mu morm prou smejat! user posted image

Vidm da maste ene zelo pridne user posted image  kar se gibanja tiče! Naš se nč kej ne obrača, sam most dela na previjalni pa ja no ko ga previjam in dam na bok se ful upira in se itaq obrne na hrbet sam to ne vem če je kej posebnga! ;) nč, gremo! Je treba še kej narest dans!

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
16.3.2010 11:57:28   
Perlica76
Pozdravljene!!

Jaz berem knjigo Moj prvi dojenček,je ful dobra knjiga,zato se glede razvoja in spretnosti(iz trebuška na hrbet,plazenje,itd.....)sploh ne sekiram in je ne silim.Res priporočam to knjigo!!!!!!

Glede AM pa me zanima kako velik obrok popijejo vaši dojenčki.Naša recimo pije 170ml 4-5x na dan(včasih popije manj kot 170ml/obrok),čez dan torej od 680-800ml) in imam že od začetka cucelj št 2,ker sva na AM od začetka in je bila tudi lena za vlečt,zdaj pa sem kupila cucelj št.3 in bom poskusla s tem(imam občutek,da jo spet lenoba daje,ker ji je ta obrok dovolj,je pa lačna po štirih urah,pred časom je pa jedla že na 5ur.Bomo danes poskusili zvečer več mleka,pa morda celo prespi celo noč user posted image .Aja cucelj je pa od tomee tepee,to pa omenjam zato,ker sem ravno danes gledala,da Avent ima menda 3 luknje že od 3mesecev naprej,tomee tepee pa od 6+.Vmes pa itak popije tudi čaja 100-200ml.

In še nekaj me zanima-avtosedeži,ima katera kake dobre nasvete,priporočila,na kaj paziti,..... kakega kupiti?Ker ni vse "zlato" samo zato ker je drago. Velikokrat plačamo znamko kot pri vsaki stvari pa se na koncu izkaže,da sploh ni tako kvalitetna,da je cenejša stvar boljša......

No,lepo bodte!

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
16.3.2010 13:35:19   
podezelje
pozdravljena perlica!

naša punčka je pred 3 tedni pojedla tudi po 200ml, zdaj pa sem vsa srečna,če poje 160. povprečno na dan poje med 700 in 800ml.glede na povprečje,ki bi naj bilo za njo,je minimalno 775ml.izračunaš:teža otroka deliš s 120ml,to je minimalna količina,ki bi jo naj otrok pojedel. ima 5-6 obrokov.glede uporabe cuzlja z večjim pretokom,pa jaz ne bi dala. meni že 3 tedne,odkar se je naša pupa polenila in noče več toliko jest,ker se naveliča vlečt,vsi trobijo,da naj nardim večjo luknjico.bila sem na enem predavanju dr. viljema ščuke,kjer je govoril ravno o tem,kako veilka napaka je to. sicer si zdaj nisem točno zapomnila strokovnih izrazov,ker nisem medicinec,a bistvo je v tem,da se otrok mora truditi,ko vleče,ker pri tem nastajajo zelo pomembni hormoni in bo kasneje v življenju lažje obvladoval frustracijske situacije.na 4 ure čez dan pove,da je lačna in takrat ji ponudim flaško.
lp,

vse dobro

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
16.3.2010 13:55:24   
Perlica76
Če je tako,se bo pa morala trudit z dvojkico še naprej!Po tistem izračunu pa poje dovolj,oz. še več,pa itak se tudi na njej pozna,da ni lačna(ima lička,stegna,..),ha-ha!
Hvala podeželje!

Neposredna povezava do sporočila: 1564
16.3.2010 14:48:39   
cesarica1981
mayamaya - samo eno vprašanje zate, kje pa si dobila pesem Lačni od Čukov, ker jo nikjer ne najdem da bi jo "zlovdala"...

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
16.3.2010 16:21:57   
petkapet
Ekola,

user posted image tud mi smo v športnem vozičku... saj prihaja pomlad k namuser posted image .

Hej Perlica, če si s''zi Krasa, lahko greš po mleko tudi čez. Mi smo sicer na Aptamilu ( ki je čez ful dražje), baje pa je v Žavljah 800g Novalaca za 11,8eur. Če nočeš menjavat, je tole kr ugodno.

Naš sonček je že ene tri tedne cca z zmanjšanim obrokom, zgleda se je štufal mleka.

Cucelj: že ko smo začeli dodajat, smo mi zvečali z iglico luknjico cuclkja. Dobro ali ne, z original cucljem sem sama probala pit ( da vidim kolko prteče) in iz unega ki smo imeli, ni slo nič venuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1566
16.3.2010 16:34:32   
sanjacka
Heeej mamike, kako ste kaj? user posted image Mi smo vredu, je priden, vesel in živahen naš mali Nino! Kotalimo se še ne, a migamo in se prestavljamo v postelji vse poprek, razbrca se v šusu, pokriva z dekco sto na uro, v usta bi vse dal, fajn me že vleče za lase, mojga za bradouser posted image ! Najraje pa posluša, ko mu pojemo in z usti obrača jeziček, še malo  mu manjka pa bo pel.  user posted image Rad bi že sedel, nekako polsede mu že dovolim, na nogicah bi že stal itd...ampak ga kr lepo še nosim in držim  pravilno kot predpisujejo nasveti strokovnjakov.Nič ne prehitevamo. Vse ob času!
Hej, Celjanke  3:  Neni, Valerija in MCO9.user posted image Bi se vam rada kdaj pridružila, samo moje Celje je ena sama brzina: shopping, hitra kava in že via domov.user posted image Če pa bo kdaj čas, pa bom sporočila!:) LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1567
16.3.2010 16:53:42   
sanjacka
IZVIRNO SPOROČILO: caryn

...prvo mesto pa itak zaseda katerokoli naročje, samo da se nosi, po konci seveda, da je lep razgled.user posted image

kot pri nas..radovednež mali....user posted image

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
16.3.2010 19:11:27   
podezelje
petkapet-midva sva našo punco mučla 2 dni,preden sma skužila,da je cuzelj mel tovarniško napako in zareza za dovod zraka ni bila čisto prerezana! sem skoraj znorela nase in na tovarno!!!uporabljamo nuk.

vse dobro

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
16.3.2010 19:48:00   
Perlica76
Hvala petkapet!!!

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
16.3.2010 21:31:28   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: Perlica76

In še nekaj me zanima-avtosedeži,ima katera kake dobre nasvete,priporočila,na kaj paziti,..... kakega kupiti?Ker ni vse "zlato" samo zato ker je drago. Velikokrat plačamo znamko kot pri vsaki stvari pa se na koncu izkaže,da sploh ni tako kvalitetna,da je cenejša stvar boljša......

No,lepo bodte!

Mi smo kupili Recaro avtosedež. Glede na to, da ta firma dela sedeže za rally voznike, so sigurno zelo varni.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

Neposredna povezava do sporočila: 1571
16.3.2010 22:25:32   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: cesarica1981

mayamaya - samo eno vprašanje zate, kje pa si dobila pesem Lačni od Čukov, ker jo nikjer ne najdem da bi jo "zlovdala"...

ja, res je ni. mi se poslužujemo edine na razpolago - youtube iz oddaje a si ti tud not padu user posted image . pol pa pojemo zraven user posted image in je čisto navdušena.

(odgovor članu cesarica1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
16.3.2010 22:31:14   
petkapet
lep večer,

sm prav malo utrujena, še dobro da lahko ležim in pišem, ke luksuz user posted image .

Ta naš korenjaček tako rase ...v širino tudi user posted image , da je že št. bodija 68 vprašljiva. Ok, malo sem tudi jaz najbrž zaj...., ker sem dala v sušilni stroj in se je najbrž skrčlouser posted image . Ma sem danes mogla nabavit še 3 bodije, da nadomestimo tiste, ki smo dejansko prerasli.

Perlica, ni probema user posted image .

Podeželje, ja vidiš, mi smo pa dajali tole lekcijo pri prvem skozi...pa je trajalo kr cel teden, da smo zvečali luknjo.

Ale, nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 1573
16.3.2010 22:33:15   
mayamaya
ej petkapet ne moreš spatuser posted image

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
17.3.2010 11:45:22   
pi82ka
mayamaya, ti imaš jane voziček...katero vrečo boš ali si naročila (maš ker link) kaj pa marelco za sončka?
Full se mi zdi draga 40€ una univerzalna je pa13€? Ni mi jasno, zdej če je to sam zarad barve, k naj bi bla ista kot voziček, se mi zdi neumn dajat tok več dnarja.

Naši je pa en zobek-se mi zd,i ven pokukal, sam to trojkica-halooo full čudn, sam ni mi jasn kaj bi blo druzga kot zob, belo in trdo v ustih na dlesni????

Zgleda da mamo vse podobne problemčke...kile ja men manka še recimo ene 3 kile dol spravt, da bom, moj prav pre suha...ma sam trebuh me mot za ****.

Naša poje tud komaj 600ml na dan...dopoldne še nekako poje popoldne pa borbe...mah če je sam to je še vredu. Zjutraj poje 230ml pol ob ene 12h tud nekje 200ml popoldne pa naj bi jedla ob 16h sam komaj mal poje tko da je po male 2 uri skup...kr neki....pa včeri je pol zvečer še en obrok pojedla tko da je blo vse skup 800ml mogoče mal več. Je pa sam 4 x na dan in ne 5x al pa 6x...ker ob 9h -20h gre ponavad že ninat in jo ne bom budila ob 22h da bo jedla. Uglavnem popoldne nimamo lih kakšnga ritma za jest user posted image

Kaka tud kukr kdj največkrat 1x na dan. Smeje se ko en mali smejko, pogovarja se ko baba prav moj...klepetulja, poje, žvrgoli. vriska, godrna, ni da ni.

Z gosto hrano bom še mal počakala...včasih ji dam mal jabučka al pa tko mal za probat...drugač pa še kak mesec pomoje da ne bom nč dajal, je pa skojz na aptamilu.

pa,pa

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?