tassika
|
Nogavička tudi jaz mislim, da je bolj razvojno, naša se tudi včasih sama sebe ustraši, drugič tujcem smeji. Naša reakcija po prvem cepljenju je bila edino to, da je hotela biti ves čas pri meni, pa je to v dobrih 3t minilo, takrat je bilo pa noro, skos mami, se mi je že mešalo, še na wc sem jo mogla vzet s sabo, ker drugače je bil tak jok da groza. Podeželje, jaz nimam nikoli določene ure, se prilagajam Zoji, zdaj hodi spat med 6,30 in 7,00 vstaja med 6,00 in 7,00 zjutraj, kaj bo pa drugi teden pa ne vem. Vmes se še vedno 3x dojiva. Je pa tudi ona začela čez dan malo manjkrat in več spat in tudi ponoči manj, prej sva vstajali okoli 9 ure. MA saj bo, samo ni mi jasno kaj naj jaz tako zgodaj počnem pokonci, ker včasih bi pa vstala že ob 5-ih pa ona ne bi ležala, ampak se veselo pogovarja, vrešči, vriska, ni da ni, no ponavadi pa na koncu še brua in se je treba it preoblečt No zdaj se pritožujem, če pa tako pogledam, bo pa to kasneje ravno pravi urnik za vstajanje za v varstvo Je pa tako, midva sva oba malo "hiperaktivna" in otrok potem ne more biti neke lene sorte No naša je pa spet začela palčka tlačit v usta, pojma nimam kaj naj naredim, sem ji kupla eno grizalko, pa ji ga lepo vn jemljem. Pa začela je zahtevat vso pozornost, če jo pustim v dnevni na tleh tako vrešči, ne joka, samo vrešči, da jo zunaj slišijo do dvigala pa še kam pomoje
< Sporočilo je popravil tassika -- 22.3.2010 7:32:36 >