|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
17.3.2010 12:58:36   
mayamaya
pi82ka, jaz imam Jane voziček in sem naročila tudi zimsko vrečo od Jane na:
http://www.o-baby.de/agr/Jane-Nest-Plus-Fu%C3%9Fsack_22581_3.html
(tam sem tudi voziček naročila). je pa sicer nemška stran, ampak so najbolj poceni user posted image
in tudi senčnik - dežnikec sem kupila tam. samo bom mogla kupiti en drugi nastavek, ki ta original ne gre več gor, ko imaš montiran športni del (gre samo na košaro) user posted image . to mi je edino malo mimo, ma nisem vedela tega takrat. ampak sem vseeno zadovoljna da sem ga vzela, bom že neki pogruntala kako ga dat gor user posted image .

aja, vreča je tam 39,90€, dežnikec pa je bil takrat 20 €. poštnina je pa samo 9,5€

naša tudi poje kakor kdaj. ampak pri nas bolj kot gre dan h koncu, več bi pojedla. dopoldne ji je dovolj tudi samo 150ml, popoldne in zvečer bi pa pojedla tudi 250 ml. ampak jo dvakrat na dan še dojim. navadno zjutraj ko vstane in potem ko pridemo iz popoldanskega sprehoda. ima pa 5-6 obrokov na dan.

Gh ji pa jaz tudi še ne mislim dajat. če mi rata jo dojit vsaj še kakšen mesec, bom super zadovoljna. vsekakor pa bom poskusila počakat do 6m.

danes imamo pa mi že 4 mesece user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
17.3.2010 13:36:14   
rožica13
Oj,

o, vidim, da prvi zobki kukajo na dan! Fino, no jaz si še nič ne želim da bi kaj lezlo ven, ker ma že tko take prebliske glede jokcanja, da ni treba še tega user posted image .

Danes je super sončen dan, samo tko grdo piha, smo ble dopoldan zunaj, zdaj sva pa not prišle se previ, nahranit in spat.

Jutri imamo drugo cepljenje in upam da ne bo posebnosti, tako kot prejšnjič.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
17.3.2010 18:10:47   
Eva19
jeeej user posted image user posted image mi imamo tudi danes že 4 mesece... matr gre hitro user posted image
Drugač sem pa prosm lepo zelo ponosna nase user posted image sem se namreč končno spravla delat izpit za avto, ker ga še nimam in sm bl presrane sorte kar se vožnje tiče, ampak sem zbrala pogum. zaenkrat sem opravla zdravniški pregled in prvo pomoč. čez 14 dni pa začnem še cpp in pa prva ura vožnje. Me je že zdej strah, sam če so se vsi navadl vozit, se bom pa menda ja tud jaz, upam user posted image user posted image

Pol bova šle pa z Lio lahko tud kam dalj na potep, ker zdej morva zmer očija čakat da pride iz službe.

Lep dan še naprej,no počas bo bol večer že user posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
17.3.2010 18:38:20   
podezelje
eva19!
čestitam na pogumu. pa če ti slučajno v prvo ne uspe narediti izpita-ni vedno šofer kriv.včasih si hočejo pač blagajne napolnit! user posted image
naša dojenčica pa danes kar naprej spi.končno malo več je,bo dosegla minimum.jupi! sva ble 2,5ure zunaj in me je sonce opeklo.kdaj se začne uporabljati sončna krema za dojenčke?
lep večer

vse dobro

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
17.3.2010 19:40:38   
pikica 28
Dober večer.
Nam so pa nogice tako dobre in je prav posrečen, ko spravi cel podplatek v usta. Se tako zvije v klopček, ko mala buba...he heuser posted image user posted image user posted image
No naš popapka okoli 180ml na obrok imamo pa 6 obrokov na dan. Trikrat je flaška, enkrat sadna, zelenjavna in mlečna kašica. Od kar smo na GH, naš mali nič več tako grozno ne poliva. KAko je to super...user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikica 28 -- 17.3.2010 19:41:21 >

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu podezelje)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
17.3.2010 20:04:23   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

Naši je pa en zobek-se mi zd,i ven pokukal, sam to trojkica-halooo full čudn, sam ni mi jasn kaj bi blo druzga kot zob, belo in trdo v ustih na dlesni????

Tole pa pomoje ne bo zobek, ozirome, je res malo vrjetno..ker trojkice kr pozno izraščajo...vrstni red je običajno tak..spodnje enkice, zgornje enkice, zg. dvojkice, sp. dvojkice, potem vse štirice, pa trojkice in petice..nekej do 3 leta naj bi vsi mlečni zobje izrastli! Ni sicer vedno tako, ampak v veliki večini je!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
17.3.2010 21:28:23   
petkapet
Ja, mayamaya, petkapet ni mogla spat user posted image . Danes pa sem kr "zgodaj" fraj, sem dala prej delat še pečenko in jo hodim gledat, ma vmes imam pavzo user posted image in lahko kej napišem. Ponavadi delam meso za kosilo en večer prej, prilogo in ostalo pa takrat.

Naš glede hrane kr neki štrajka. Sicer poje 5-6 obrokov, ampak ne kot piše 200ml, amoak tam nekje 130 do 170. Je pa slab mesec nazaj tudi 200ml popapal, mah zgleda, da zdej ne rabi tolko.

Pi82ka, a si kje pri nas zasledila vrečo od jane, da bi stala 40E? Mi imamo tudi Jane, pa gledam za vreče. Če ne letos, bodo prišle ful prav naslednjo zimo.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
17.3.2010 22:27:55   
caryn
Mi se hranimo 5-6x dnevno. Koliko poje ne vem, ker pač dojim (po njegovih kg sodeč, zgleda da dovolj user posted image user posted image ). Podoj pa traja tam nekje 7 minut, zjutraj malenkost dlje, saj mali ponavadi spi od devetih zvečer pa tja do pol sedmih-sedmih zjutraj. Vidim pa da nas je bolj malo tistih, ki izključno samo dojimo. Z GH kot sem že napisala bomo začeli tam okoli 6 mesecev. Ko bo mali star 5,5 meseca moram klicat patronažno.

Glede zimske vreče: naš malček je že od rojstva v športnem delu in to brez zimske vreče...imam ga v pajacu, pa gor 2 dekici. Je pa res, da ne vem kako bo drugo leto to šlo, ker se bolj premikajo, brcajo itd. No če bo treba bomo pač kupili tudi zimsko vrečo.

Mi smo bili danes prvič na plavanju user posted image . Super je bilo in priporočam vsem, ki razmišljate o plavalnem tečaju.

09.11.2009: 50 cm, 3285 g
1 m: 56 cm, 4950 g
2 m: 61,5 cm, 6900 g
3 m: 65,5 cm, 7810 g
4,5 m: 69 cm, 9100 g
6 m: 72 cm, 9500 g
9 m: 77 cm, 10800 g

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
18.3.2010 6:57:22   
podezelje
valerija77!

dobro jutro. sem zdaj komaj dobro pogledala prvo stran in katere podatke naj dam.sorry.pdp je bil 14.11.2009.
hvala
lp.

vse dobro

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
18.3.2010 8:57:54   
pi82ka
za Jane voziček nisem nikjer zasledila zimske vreče za 40€..jaz jo bom al kupila rableno, če bi jo kje seveda dobla, al pajo naročla iz nemčije kot jo je mayamaya, morda mi jo prnesu znanec iz nemčije, sam ne vem kdaj bo spet kaj prišel...
Drgča pa, a kakšnih univerzalnih vreč ni? Sej ne vem kako se sploh fikserajo, a z unimi vrvicami?
petkapet a marelco maš tud?

Neposredna povezava do sporočila: 1585
18.3.2010 9:00:07   
pi82ka
eva1...kaj pa bi blo loh to, če ni zobek? Sej men je tud čud, k trojkice ne zrasejo prve...sam ne vem tud full ji paše, če ji masiram dlesen tam...in je tud čutit full trdo k zobek, vidim pa težko točno, ker je zadaj.

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
18.3.2010 12:47:27   
lenybaby
Ja punce kje se pa potepate dans? A maste čist vsi sončka sam mi (še) ne? user posted image  Pr ns bojo tud zobki kmal kot kaže... tolk mu paše da mu z gazico al pa plenico na prstu masiram dlesni... kr utihne in drži ustka odprta in sam gleda user posted image  No, lepo vozičkajte če ste že lih zunej, mi gremo popoldne če bo kej sončka!

Pa,pa!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
18.3.2010 13:40:17   
luan
No tko.Pr nas se je pa skuhal.Iz tistega kašlja, ki traja že en mesec se je zdaj ugotovil, da ima bronhitis.Mi je revček včeraj pa danes tako kašljal, da je tudi bruhal zraven.Pa nobene vročine.Pa razen kašlja je mali čist kompenziran in živahen.Kdo bi si mislil, da je bronhitisuser posted image ?In pol mi pravi dohtarca, ja kje pa ste tako dolgo hodila?Ja res, pa vsak teden sem bila pri njej.Da crknešuser posted image .In zdaj ne smemo nič ven hodit, zunaj pa tako lepo.In to po dolgem času.Ah ja bo že.

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
18.3.2010 16:03:14   
rožica13
Oj,

lepo da ni nobene tukaj in da ste na sončku! Jaz sem se odločila, da bova danes noter, ker je bila na cepljenju. Bilo je vse o.k., že v avtu je takoj zaspala pa malo doma v lupinci, pol je bla pa čist živahna do zdajle, ko sem jo dala spat, se pravi, tri ure. Upam da tako ostane tudi zvečer in ponoči.

Za seznam: 6430 kg in 56 cm.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
18.3.2010 16:11:56   
podezelje
zdravo!
zanima me,če je še katera s ptuja? meni postajajo sprehodi malce dolgočasni,ker naša pupa po novem med vožnjo spi!!! in ker je nočem zbuditi,so sprehodi 2 urni. mogoče kak drug predlog,da si popestrim sprehod? ne morem verjeti,da jo svež zrak tako utrudi.sva prišle notri,je malo pojedla in že dalje spi več kot eno uro.drugače sem vsa srečna,če čez dan spravi 50 minut skupaj v enem spancu.hmmm....zanimivo.joj,je carica ta moja mala.komaj čakam,da bo začela govoriti,da čujem,kaj vse ima za povedati.
glede zobkov:moja ima tudi levo zgoraj ob strni tako belo trdo pikico,a jo ima že ful dolgo.je pediatrinja videla in ni nič komentirala.
srečnouser posted image

vse dobro

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
18.3.2010 20:43:55   
pikica 28
hello
mi smo bili pa danes zunaj, ko je bil tako lep sončen dan. Smo v športnem delu pa imamo tudi vrečo. Super zadeva, sam danes mi je pa mali švicnu. Tak, da v bodoče, ko bo tako lepo bom dala stran vrečo in ga raje malo bolje oblekla.

Ena je vprašala kako se fiksira vreča....ja vreča ima itak zarezice za pasove in s tem je fiksirana.

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

Neposredna povezava do sporočila: 1591
18.3.2010 20:44:06   
Lupinca
evo, da se še tukaj spet malo pofočkam, ko sem na netu. sem namreč brez svojga računalnika...brezvezeuser posted image

sem sam hotla napisat, ko je ravno tema zobki, da čist možno, pi28ka, da bojo šle najprej ven trojke. ne bi bil nobena izjema tvoj mladiček. res je, da grejo najprej enke, pa potem dvojke, pa potem kaki kočniki in šele na to, trojke, ampak v večini primerov, ko vrstni red izraščanja zobkov ni pravilni, je ravno to, da grejo najprej ven trojkiceuser posted image nisem lih zobarca, sem pa mela na faxu temu dost podobno vprašanje na enem od izpitov. ;)

no, sama pa nimam pojma, če je povišana T lahko zaradi rasti zobka ali ne?naša ima namreč danes že tretji dan povišano T in nič drugega, kar bi kazalo na kak virus, ali prehladuser posted image ima pa spodaj že vidne bele črtice in na levi strani celo belo pikico že, ki pa še ni pokukala ven. sem klicala P in je sestra rekla, da od zobka vročina ne more bit in se gremo jutri pokazat...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1592
18.3.2010 20:56:41   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

eva1...kaj pa bi blo loh to, če ni zobek? Sej men je tud čud, k trojkice ne zrasejo prve...sam ne vem tud full ji paše, če ji masiram dlesen tam...in je tud čutit full trdo k zobek, vidim pa težko točno, ker je zadaj.

ne vem, sicer je možno, da je, lahko pa da je tudi kej drugega(mislim, da je 1x pediatrinja omenila neke lojnice, ki so tudi bele)...pojma nimam..sicer pa , poročaj...

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
18.3.2010 20:58:34   
MC09
Oj, 
ena je napisala nasvete za hujšanje, že nekaj časa nazaj, pa je omenla tudi razne tablete za razstrupljanje telesa. Zdaj me pa zanima: telo se čisti preko vseh telesnih tekočin, jaz še dojim, pol so strupi tudi v mleku, če jemlješ te tablete? Kaj si mislite o tej logiki? 

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
18.3.2010 22:42:22   
mayamaya
ejla

jaz sem pa malo žaloštna user posted image . ne, nič ni narobe s tamalo, da ne bo katera na to pomislila. sej v bistvu bi mogla biti bolj jezna. v glavnem imam dežnikec za na voziček, ki pa se na športni del ne da montrirat user posted image . mislim... a zdej naj pa tisto pokrivalo dol snamem da dam gor dežnik ali kaj? kako lahko to tako naumno naredijo da gre samo na košaro pol pa ne več. ja, sej ga pol šele rabiš user posted image ? in sem šla v Pikpolonico in mi je tudi tam potrdila, da je to malo blesavo narejeno ampak da ni pomoči in najbrž se samo novega nastavka ne da dobit. zdaj bom pa mogla novo marelco kupit, ker original ne gre gor. uf sem jezna.... user posted image ampak se ne dam. bom že neki pogruntala. upam, vsaj user posted image
evo sem se razpihala user posted image

drugače pa Neja ful uživa zdaj ko vse vidi. čeblja kot velika. je včasih tako glasna, da jo ljudje kar gledajo in se ji smejijo user posted image .

pa lahko noč

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
19.3.2010 8:13:52   
rožica13
IZVIRNO SPOROČILO: MC09

Oj, 
ena je napisala nasvete za hujšanje, že nekaj časa nazaj, pa je omenla tudi razne tablete za razstrupljanje telesa. Zdaj me pa zanima: telo se čisti preko vseh telesnih tekočin, jaz še dojim, pol so strupi tudi v mleku, če jemlješ te tablete? Kaj si mislite o tej logiki? 

Jaz mislim, da to deluje bolj v smislu tega, da ti iz črevesja odplakne kar, se je nabiralo gor. Sicer pa en citat iz enega foruma
"še vedno teče dieta za mleko... moram pa kontaktirat zdravnico čez par dni.. fleki so že zdavnaj izginili, men se pa tolk lušta melko, čokolino in vse kar je iz mleka..
me je opozorila pediatrinja, da naj vsaj nekje pridobivam kalcij in mi je svetovala naj si kupim organic green magma iz ječmena da bom vsaj tam dobila kalcij(ker če ne adijo zdravi zobje in kosti)"

Tej ženski je P svetovala naj to pije, tako da pomoje ni strahu.

Pa še en članek http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?clID=14303

"Damjana Fras, 33, biologinja
Moja zdravnica alt_ernativne medicine mi je v času nosečnosti in dojenja priporočila uživanje Algee. V tem občutljivem obdobju nisem imela problemov s prebavo ali slabokrvnostjo, počutje pa se je bistveno izboljšalo. Rodila sem zdravega in močnega fantka. Algeo uživam še danes, saj ne jem mesa in tako nadomeščam hranljive snovi, ki jih z vsakodnevno prehrano ne dobim. Zraven tega pa sem polna energije."

Algea zmanjšuje nalaganje toksinov v organizmu. Polisaharidi iz celične stene Chlorelle vežejo nase toksine in jih odnesejo iz telesa. Algea zato pomaga pri preprečevanju negativnih vplivov težkih kovin, pesticidov, PCBja, in tudi učinkov kajenja ter pitja alkohola. Čistilni učinki Algee so blagodejni tudi pri težavah v presnovi. Razstrupljevalne učinke (link na poglavje raziskave) Algee dokazuje več raziskav. Klorofil čisti jetra, ledvice in kri: Algea ima izjemno količino klorofila, ki ga še potrebujemo, če smo intenzivno fizično aktivni ali če je naša presnova izrazito obremenjena (visoko-proteinska dieta, kemoterapija, izpostavljanje toksinom). Klorofil omogoča tudi odstranjevanje presnovnih nečistoč (npr. sečne kisline); koristen je za ljudi, ki s kajenjem, pitjem in drugimi škodljivimi substancami obremenjujejo svoje organe.

Materino mleko naj bo zdrava popotnica za dojenčkov razvoj

V času nosečnosti se v telesu ženske kopičijo maščobe, ki se nato porabijo za produkcijo mleka. V njem so vse pomembne hranilne snovi, vitamini, minerali, sladkor (laktoza) in protitelesa, ki pomagajo vzpostavljati in krepiti otrokov imunski sistem. Kar zdaj jeste, vpliva na mleko za vašega dojenčka. Študija, ki so jo izvedli na Japonskem, dokazuje, da uživanje Algee povečuje količino protiteles v materinem mleku. Večja količina protiteles zmanjšuje tveganje za okužbe pri novorojenčkih. Uživanje Algee v času nosečnosti vpliva tudi na zmanjšano vsebnost škodljivih dioksinov v materinem mleku. V mleku mater, ki so uživale sladkovodno mikroalgo iste vrste, kot je v Algei, je bilo kar za 40% manj dioksinov!
Še več na http://www.algea.si/algea/nosecnost/

Jaz mislim, da te naravne zadeve ne delujejo na tak način, da bi škodovala telesu ampak kvečjemu pomagale.

< Sporočilo je popravil rožica13 -- 19.3.2010 8:16:34 >

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
19.3.2010 16:34:44   
MC09
Rožica13 hvala ti, to je pa izčrpno user posted image ,  bom danes kupla algeo, sem misla ene druge vitamine, pa si me prepričala user posted image , samo glede mleka sem imela pomisleke, drugače pa tudi jaz jem zelo malo mesa, 1x na teden ali na 14 dni in bo super tole.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
19.3.2010 17:13:37   
pi82ka
Ja tole s temi marelcami je kr neki...za Jane kao obstajata velika in mala in tavelika gre kao na oba dela tamala pa sam na košaro-brez veze...jaz bom kupla eno univerzalno ...mojga bom poslala v pikopolonco in bo prosu prodajalko, da pokaže, če gre res na športni del...če ne bo hotla, pač ne bo prodala marele-čist enostavno. Naša je tud tojk firbčna ratala, če se pelejmo v vozičku spi in je pridna, če se zbudi je tud pridna, kadar se pelje, če pa se ustavimo ji pa ni več všeč v vozičku, ne vem a zato k ven ne vid al kaj ji ni všeč. Pa jo naprimer dvignem k ma Jane to varianto, sam se mi zdi, da ji ni lih udobno pol.
A vaše otročke mate tko že dvignjene v športnem delu? Je mal hitr a ni? No naša bo mela 23. šele 4 mesce.
Jaz sem pa prejšni teden kupla par majčk pa hlačk kao za pol mal kasnej ko bo mal večja ...ja valda vse ji loh že zdej oblečem...dala prat in evo je šlo skp-grrr pa kao majčka za pol leta...haloooo, pa naša pika ni lih full velika kr neki tele cotke.

mejte se lepo

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
19.3.2010 17:39:31   
valerija77
Mi smo pa danes stari 4 mesece!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image
pi82ka svetujem ti, da malo pokukaš na sosednji forum glede cotk. najdeš svašta, pa še pocen..user posted image Da pa ne bom konkurence delala ti lahko na zs napišem kateri je..user posted image
Jst sm tud dost tam in sem že kar nekaj stvari kupila, nekaj pa tudi prodala.

In smo danes malo papali banano...user posted image user posted image user posted image Pa se je kr smeju in pogovarjal da sem mogla kr lovit tisto babanko iz ust..user posted image
Jutr pa dobim tavečjega sinka...madonca ga že pogrešamuser posted image  

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
19.3.2010 19:17:25   
Perlica76
Pozdravljene!

Naša pa je danes manj jedla kot ponavadi,niti en obrok ni popila cel-morda je krivo vreme?morda pride kak zobek ?.....No,glavno,da je nekaj pojedla,zdaj pa že eno uro spi kot polhek.

Ja,naši je tudi pred slabim mesecem na desni gor,nekje na trojki,štirki bila ena trda pikica na dlesni kot kak mozoljček,sem se kar malo ustrašla kaj to je,zdaj pa ni več ta "mozoljček" tako izrazit,tako da....nimam pojma kaj je to bilo.

Valerija77,a ti pa kar že bananko daješ,pa 4 mesece komi imate?

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?