rožica13
|
IZVIRNO SPOROČILO: MC09 Oj, ena je napisala nasvete za hujšanje, že nekaj časa nazaj, pa je omenla tudi razne tablete za razstrupljanje telesa. Zdaj me pa zanima: telo se čisti preko vseh telesnih tekočin, jaz še dojim, pol so strupi tudi v mleku, če jemlješ te tablete? Kaj si mislite o tej logiki? Jaz mislim, da to deluje bolj v smislu tega, da ti iz črevesja odplakne kar, se je nabiralo gor. Sicer pa en citat iz enega foruma "še vedno teče dieta za mleko... moram pa kontaktirat zdravnico čez par dni.. fleki so že zdavnaj izginili, men se pa tolk lušta melko, čokolino in vse kar je iz mleka.. me je opozorila pediatrinja, da naj vsaj nekje pridobivam kalcij in mi je svetovala naj si kupim organic green magma iz ječmena da bom vsaj tam dobila kalcij(ker če ne adijo zdravi zobje in kosti)" Tej ženski je P svetovala naj to pije, tako da pomoje ni strahu. Pa še en članek http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?clID=14303 "Damjana Fras, 33, biologinja Moja zdravnica alt_ernativne medicine mi je v času nosečnosti in dojenja priporočila uživanje Algee. V tem občutljivem obdobju nisem imela problemov s prebavo ali slabokrvnostjo, počutje pa se je bistveno izboljšalo. Rodila sem zdravega in močnega fantka. Algeo uživam še danes, saj ne jem mesa in tako nadomeščam hranljive snovi, ki jih z vsakodnevno prehrano ne dobim. Zraven tega pa sem polna energije." Algea zmanjšuje nalaganje toksinov v organizmu. Polisaharidi iz celične stene Chlorelle vežejo nase toksine in jih odnesejo iz telesa. Algea zato pomaga pri preprečevanju negativnih vplivov težkih kovin, pesticidov, PCBja, in tudi učinkov kajenja ter pitja alkohola. Čistilni učinki Algee so blagodejni tudi pri težavah v presnovi. Razstrupljevalne učinke (link na poglavje raziskave) Algee dokazuje več raziskav. Klorofil čisti jetra, ledvice in kri: Algea ima izjemno količino klorofila, ki ga še potrebujemo, če smo intenzivno fizično aktivni ali če je naša presnova izrazito obremenjena (visoko-proteinska dieta, kemoterapija, izpostavljanje toksinom). Klorofil omogoča tudi odstranjevanje presnovnih nečistoč (npr. sečne kisline); koristen je za ljudi, ki s kajenjem, pitjem in drugimi škodljivimi substancami obremenjujejo svoje organe. Materino mleko naj bo zdrava popotnica za dojenčkov razvoj V času nosečnosti se v telesu ženske kopičijo maščobe, ki se nato porabijo za produkcijo mleka. V njem so vse pomembne hranilne snovi, vitamini, minerali, sladkor (laktoza) in protitelesa, ki pomagajo vzpostavljati in krepiti otrokov imunski sistem. Kar zdaj jeste, vpliva na mleko za vašega dojenčka. Študija, ki so jo izvedli na Japonskem, dokazuje, da uživanje Algee povečuje količino protiteles v materinem mleku. Večja količina protiteles zmanjšuje tveganje za okužbe pri novorojenčkih. Uživanje Algee v času nosečnosti vpliva tudi na zmanjšano vsebnost škodljivih dioksinov v materinem mleku. V mleku mater, ki so uživale sladkovodno mikroalgo iste vrste, kot je v Algei, je bilo kar za 40% manj dioksinov! Še več na http://www.algea.si/algea/nosecnost/ Jaz mislim, da te naravne zadeve ne delujejo na tak način, da bi škodovala telesu ampak kvečjemu pomagale.
< Sporočilo je popravil rožica13 -- 19.3.2010 8:16:34 >
|