|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.3.2010 9:38:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1801
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
16.3.2010 9:39:47   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: baki

kosilo-zelenjavna juha+palačinke

sem si premislalaRIŽOTA BO

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
16.3.2010 9:55:52   
baki
A STE ŠLE VN NA SONČKA????

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
16.3.2010 10:00:49   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

nočka:če nebi dedec skos v mene lezu,bi bila superuser posted image user posted image user posted image user posted image ..Hano sem slišala premetavat,tko da ziher spi na trebščkuuser posted image user posted image .....včeraj je rr nekaj blokeral,tko da sem obupala nad njimuser posted image

evo ponovimo vajo,od včerajuser posted image :

sjmm......hvalaaaaaa ti za recept-res si zlata puncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....a pri palačinkah je vse isto?.....a pri šmornu avtomatsko dodaš pecilniga v  moko?....pa vso zmes naenkrat daš pečt v ponev?...spodaj kaj namažeš?.....veš,jaz sem res anti za kuhinjouser posted image .......user posted image user posted image user posted image  za cel teden ljubega miru pres taščo....naša mora biti tudi obvezno polna,da prespi celo nočko brez hranjenjauser posted image

petrušk.....upam da ugotovite kaj ji dela težaviceuser posted image user posted image user posted image

katjuša......si videla slikice škratkov za seznam???

drugače je pa včeraj popoldan zobek končno prebil dlesen-->ZA NA SEZNAM-->ZOBEK ŠT.2 15.3.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hej..hej...tista masa je za ene 4 šmorne....ponev segreješ, mal maščobe...olja ali masla in pol kr z zajemalko not vliješ...ene 2 zajemalki...pa spečeš..pecilnega pa v moko ozirom, ko dodaš moko pol še pecilnega not streseš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek

a pol če jaz delam le za 2 osebi,dam polovico teh sestavin oz. še manj?

ja, lahko, če imaš eno tko normalno ponvo...in ne boste pojedli vse..ni pa to ena ful velka količinauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
16.3.2010 10:08:12   
Urša08
Katjuša a pri vas se je tud z vodo začeluser posted image user posted image user posted image user posted image Menjava sobice bi bla začasno dokler ne bo Žiga več tok občutljiv. A bo kej boljše pa ne vem ker je zraven spalnice pa kopalnica in lahko še tam galamo delata. Edina soba kjer bi bil mir je dnevna kar pomeni da bi mogla zazidat in ločit dnevno in kuhno in dnevno v otroško datuser posted image

Sjmm joj tile tv-ji tud pr nas tast tok na glas da  da smo včer razločno v spalnico slišal kaj onedva gledata po tv-juuser posted image Mu je enkrat moj reku če se mu sluh slabšauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo
ne mormo tastarih spremenit ja bo najbrž držalo. Joj kok mene raz.... k mi reče kdo ti maš cajtuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo kdaj računaš bi lahko k sjmm šli? Čez teden, dva ?

Oh sej sta kr kul moja tašča in tast edin moti me k sta tok samo zase narejena, egoistična čist. Samo tist k njima paše, ampak taka sta že skoz in jih v tej smeri ne bomo spreminjali.

Jaz kuham omakico, tamaledva delata rastur v dnevni. Aja pa Žigec ma mal vročineuser posted image user posted image user posted image mogoče zobki al pa od cepljenjauser posted image No pa še mene spodi neki žoka, bo najbrž user posted image prišla.

sam jamram donsuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
16.3.2010 10:23:45   
petrušk_
urša zgubila sm 4 kg, pa bi jih rada še ene 6...sam zj mam čist neko požrtijo - user posted image prišla v vsej svoji moči in me kar vleče v špajzo po čokoladouser posted image user posted image user posted image - se poskušam kar se da upirat
voda poznamo te probleme, sam to je pr nas še kar sprejemljivo....k gremo pa k nam domu je pa kaoooosssssss!!!!
pridemo vsak drug vikend....od začetka po 2 noči zj pa sam še po eno, ker ne j... 5 %....glih k jo odložim v postlco da bo zaspala se mat lot čpine iz stroja dajat, pa 3x na stranišče, pa vrata BUM TRESK....no comment
claud sj bo službica ti kar vztrajej
kolumbo  kaj pa je to tople murkice????
sjmm ja buškice pa vztrajno padajo, ane....zato mam jst u vsaki sobi flaško arnike in vsakič ko je bum z vatko mažem....je že čist navajena.....mi že jezička prpravla, da bi ona to lizalauser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
16.3.2010 10:46:47   
Čebel@
evo spet malo meneuser posted image

sva bili pridni in sva user posted image ,zdej sva imeli pa pavzico za malico in čakam da se likalnik ohladi da še vode dolijem-nadaljujem potem ko bo Hana spalauser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
16.3.2010 10:47:57   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Aja pa Žigec ma mal vročineuser posted image user posted image user posted image mogoče zobki al pa od cepljenjauser posted image No pa še mene spodi neki žoka, bo najbrž user posted image prišla.

sam jamram donsuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti kar pojamraj(ti itak nikoli ne) in ti bo takoj lažjeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
16.3.2010 10:57:51   
Urša08
čebel@ pridna pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image mene čaka še en majhen kupček ampak kr mal dvomim da se bom dons spravila likat, bom počivala pa Žigca cartala. Sedaj spančka, Nejc  se z lego vlakom igra pa kockami - je pridenuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
16.3.2010 10:59:09   
Katjusa

jst sem posteljo preoblekla pa posesala celo stanovanje vključno z najino posteljo..... benjamin mi je pa pomagaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je kabel vlekeluser posted image user posted image user posted image user posted image zdej mi tle kup papirja preglejuje če je res vse za skurituser posted image user posted image user posted image user posted image jah no imam vsaj malo mira:)

urša ja pri nas se je začelo z vodo Florjanu sma uredila sobico v shrambi (150_x_170cm) in potem je nosntop voda tekla in ker so tam glavni vodi za zgorni štuk se je itak najbolj slišal... polek tega so ob 4 zjutraj zgoraj lavfal pralni stroj ki je tik nad to sobico.... no kasneje se je nadeljevalo da je ob pol 8 hodla dol k maoji mami in seveda ni znala tiho vrat odpret še manj pa zapret..... potem smo mi notranja vrata zaprli.... in itak vsa žlahta se je vrgla na nas češ kaki smo in kje bo uboga stara ženska hodla (svoj vhod imajo po zunanji strani) no in to se je stopnjevalo in stopnjevalo tako daleč da jih naravnost sovražim... sovražim vsak njihov gib vsako njihovo besedo in to me mori.... ajd če bi bla tle sam moja 2 nebi verjetno nikol šla od tle tako pa nas je enostavno preveč in moti me ga se grem ven igrat me gleda iz balkona, grem na drugo stran me gleda iz drugega balkona..... jst pa tega ne prenesem...... na bruhanje mi gre.... ne morem ji oprostit in k bi blo samo to... ko sem bila mala je moja 2 tožla ker je hotla hišo nazaj dobit..... in v faco ti reče da te ima najreje a čez 2 ure pošle hčero nate da te napi..... brezveze ni besed o tej hinavšni...... no kot sme rekla začelo se je z točenjem vode in pralnim strojem.... nebi rekla da nebi vedl al pa da jim nebi moja mami 100_x_ rekla da naj pazijo da dol florjan spi in da se vse sliši ampak ne..... nekej je res da sem bla sam atakrat še bolj občutljiva in se vse bolj slišala..... ampak mal pa mislim, da bi se lahko potrudl.....
včeraj je naprimer zgodaj zjutraj tolkla orehe da se je cela bajta tresla ob 11 pa čist mir.....

sej verjetno v bloku ne bomo mel mira sam raje tujce prenašam k pa staro mamo..... in obrekovanje okoli a v faco ti reče dober dan in se dela da je vse OK

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
16.3.2010 11:02:00   
Katjusa
kolumbo kdaj rabiš? seveda ti bomo zrihtal..... a verz že imaš? dej mi na mail pošl kaj kdaj al pa če imaš verz pa bomo zrihtal.....
a velja to kot en list al more bit pregibna? lahko bi blo na eni strani verz z vabilom na drugi strani pa zemljevid, kje bo feštauser posted image user posted image user posted image user posted image

če si si kej posebnega že zamisla povej, da ne bomo preveč v temo brcal....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
16.3.2010 11:02:19   
Čebel@

čebel@ pridna pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image mene čaka še en majhen kupček ampak kr mal dvomim da se bom dons spravila likat, bom počivala pa Žigca cartala. Sedaj spančka, Nejc  se z lego vlakom igra pa kockami - je pridenuser posted image
fajn se cartejtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
16.3.2010 11:03:52   
Čebel@
katjuša......tudi v bloku se vse sliši,ampak je čisto odvisno kakšne sosede imaš nad sabo....je pa tko da po 22.00 uri mora biti v bloku mir(muzika in podobno)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
16.3.2010 11:04:30   
Čebel@

pri nas je oblačno in zelo kislo,tko da sva kar notri

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
16.3.2010 11:04:31   
Katjusa
mi2 grema na sprehod ker se morem mal zluftatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
16.3.2010 11:06:10   
Urša08
Katjuša vidiš da je prav da greste na svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image Se boste mel luštno, imeli svoj mir, sami svoji gospodje bosteuser posted image user posted image user posted image user posted image A ključ že mata? Lahko že renovirata al kako? Bo treba vse obnovit al ne? Joj kok sem firbčnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
16.3.2010 11:09:14   
Urša08

Pri nas je pa mal sončka ampak itak če ma Žigec vročino ga ne mislim vn peljat. Bomo pač notri. Sej ni panike. Aja pa še obisk dobimo - pride kolegica na kavicouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
16.3.2010 11:09:54   
Katjusa

katjuša......tudi v bloku se vse sliši,ampak je čisto odvisno kakšne sosede imaš nad sabo....je pa tko da po 22.00 uri mora biti v bloku mir(muzika in podobno)

upam, da imajo nad našo otroško spalnico....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image verjetno so prostori enako razporejeni.... no sej vam javim kako bo čez ene 2-3 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image
moj pravi da se bo manj slišalo ker pri nas ni zgoraj nič estrihov in je samo plata in se sliši še TV in vse kar se menijo.... no če hočeš poslušat lahko vse slišiš razn takrat k se trudijo da se nebi slišaluser posted image user posted image user posted image user posted image ... aja in k se stric kaj razkuri hodk k konj leta sem in tja in treska z vrati ..... to je skoraj vsak dan okol 2 k rpide domov in dostikrat mi benjamina zbudi pa smo mu že doskrat rekli pol je pa 2 dni Ok in spet pozabi....
brat in ati tud pravita, da se tam nebi smel tok slišat.... no bomo vidl.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
16.3.2010 11:10:14   
Čebel@

Pri nas je pa mal sončka ampak itak če ma Žigec vročino ga ne mislim vn peljat. Bomo pač notri. Sej ni panike. Aja pa še obisk dobimo - pride kolegica na kavicouser posted image

se boste imeli pa noter na toplem še bolj luštnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
16.3.2010 11:12:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

upam, da imajo nad našo otroško spalnico....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image verjetno so prostori enako razporejeni.... no sej vam javim kako bo čez ene 2-3 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image
moj pravi da se bo manj slišalo ker pri nas ni zgoraj nič estrihov in je samo plata in se sliši še TV in vse kar se menijo.... no če hočeš poslušat lahko vse slišiš razn takrat k se trudijo da se nebi slišaluser posted image user posted image user posted image user posted image ... aja in k se stric kaj razkuri hodk k konj leta sem in tja in treska z vrati ..... to je skoraj vsak dan okol 2 k rpide domov in dostikrat mi benjamina zbudi pa smo mu že doskrat rekli pol je pa 2 dni Ok in spet pozabi....

v blokih se sliši res full naglas muzika in v kopalnici voda,pa res če kdo kej meče v tla-drugo pa ne....boš videla kok se boste imeli super na svojemuser posted image user posted image user posted image pol pa obljubim da pridem na kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
16.3.2010 11:12:41   
Katjusa

Katjuša vidiš da je prav da greste na svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image Se boste mel luštno, imeli svoj mir, sami svoji gospodje bosteuser posted image user posted image user posted image user posted image A ključ že mata? Lahko že renovirata al kako? Bo treba vse obnovit al ne? Joj kok sem firbčnauser posted image user posted image user posted image

nimamo še ključa zdej čakamo da se pogodba overi in pol grema po kredit.....

renoviral bomo podne torej hodnik kuhinja in dnevna,...... v otroško bomo dal tepison po parketu, ki je že not.... kopalnica pride pa nova.... vrata notranja in vhodna sotanejo ista samo oboke od notranjih vrat bomo mal pošmirglal in pobarval na belo (zdej so krem), dela ne bo prav veliko bo pa treba tapete dol trgat in  potem lepo prebelit..... pa cevi od radijatorjev bomo na belo pobarval ker so tud krem....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
16.3.2010 11:13:23   
Katjusa

v blokih se sliši res full naglas muzika in v kopalnici voda,pa res če kdo kej meče v tla-drugo pa ne....boš videla kok se boste imeli super na svojemuser posted image user posted image user posted image pol pa obljubim da pridem na kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image te držim za besedouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
16.3.2010 11:17:58   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image te držim za besedouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
16.3.2010 11:20:12   
Katjusa
ko se preselim nardim otvoritveno zabavo sam za vas.... upam, da prideteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
16.3.2010 11:25:27   
Čebel@

ko se preselim nardim otvoritveno zabavo sam za vas.... upam, da prideteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam da bo dovolj prostora ker nas je veliko ki rade žuramouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?