|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
16.3.2010 11:31:45   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ko se preselim nardim otvoritveno zabavo sam za vas.... upam, da prideteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
16.3.2010 11:44:54   
baki
kam ste zdej zgasnleuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
16.3.2010 12:03:55   
Čebel@
evo ,Hana pančka(pa glih zdele se je sonček pokazaluser posted image ),jaz grem pa naprej likat

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
16.3.2010 12:52:48   
sjmm
helov

sva se navozičkala, je lepo sončno, sam mal piha, a je blo lušno

pol je pohamsal banano, 2 jagodi in skuto vmes zamešano pa pol žemljice zravn

zdej se je natankal s čajem in spančka

Miha malica, oči neki zgoden, bo mal doma še kej poštimal, pol pa še nekam leti

jz grem pa lonce nafilat...sem odločena, da bom skuhala juhce za 2 dni...sem mislila, da jo bo že včer za 2 dni..vse pojedl.....pol bo pa dušen riž, brokoli omakca in ribje palčke, pa zelena solata z jajčki in za popoldanske želodčke..mufinsi...iz mase za jogurtov biskvitek, sam, da bo pirina moka in koščki bele čokoladiceuser posted image

vas grem še prej mal prebratuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
16.3.2010 12:54:43   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

evo ,Hana pančka(pa glih zdele se je sonček pokazaluser posted image ),jaz grem pa naprej likat

pridna.....jz zadne cajte sam neki zlagam....ene par majčk sem potegnila, pa srajce od mojga...ostalo kr zložim...je tok vsega..overloaded

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
16.3.2010 12:55:07   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: baki

kam ste zdej zgasnleuser posted image

ku-ku---ti si tud ušlauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
16.3.2010 12:55:46   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

URŠA najboljš da se čim prej sprijazniš, d se tast in tašča NE bosta odvadila hodt na druk WC.....navada je železna srajca in naši tastari res nimajo filinga se prilagajat, žal.......sm mela kolegico k ji je tast v zgorni štuk hodu na WC, ker je bil tako NAVAJEN.................JST ZADNJE CAJTE UGOTAVLAM, DA ČE SE ENA STVAR NE DA SPREMENIT, se najprej sprijaznim, pol pa probam ugotovit, kaj JST lahko nardim da bo pač meni lažje....in kr ratujeuser posted image user posted image user posted image ...vsaj živčki so bolj mirni.

KATJUŠA, jst sm kr ok, trebušček je malo bolj napet, ker pa mi je jeseni ratal shujšat 10 kil, mam še 2 cifre hlač viškauser posted image user posted image user posted image ......dnevi tok bežijo, d si moram zvečer ko se uležem prav vzeti 5 minut, d se skoncentriram, da sem noseča, da se mal z bewbijem pogovarjam pa ga božam.......Majkl je bil na začetku mal zmeden glede dojenčka.....v vrtcu očitno njegovi sošolci šele zdaj dobivajo bratce in sestrice in so res dojenčki.....zato mi je najprej reku...TI NAIMAŠ DOJENČKA, TI MAŠ ROKITAuser posted image .......pol smo mal opustili temo.....zdej sm mu spet parkrat omenila, da mamo Roksita pa ŠE ENEGA in da ga bomo šli skupaj pogledat k zdravniku.... in je bil čist navdušen....
EJ KOK MAŠ KEJ GUŽVE Z VELIKONOČNIMI VOŠČILNICAMI, JST BI RABILA VABILA ZA TASTOVIH 70 LET.....sm kr mal besna, k mi je tašča rekla, d nej jih jst nardim k MAM CAJTuser posted image .....k mi je začela še najedat kakšen format pa barvo me je pa minil......te pokličem

bolš ne bi mogla napisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
16.3.2010 12:56:16   
sjmm

kosilo-zelenjavna juha+palačinke

sem si premislalaRIŽOTA BO

zakaj si se premislila???user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
16.3.2010 12:57:32   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša a pri vas se je tud z vodo začeluser posted image user posted image user posted image user posted image Menjava sobice bi bla začasno dokler ne bo Žiga več tok občutljiv. A bo kej boljše pa ne vem ker je zraven spalnice pa kopalnica in lahko še tam galamo delata. Edina soba kjer bi bil mir je dnevna kar pomeni da bi mogla zazidat in ločit dnevno in kuhno in dnevno v otroško datuser posted image

Sjmm joj tile tv-ji tud pr nas tast tok na glas da  da smo včer razločno v spalnico slišal kaj onedva gledata po tv-juuser posted image Mu je enkrat moj reku če se mu sluh slabšauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo
ne mormo tastarih spremenit ja bo najbrž držalo. Joj kok mene raz.... k mi reče kdo ti maš cajtuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo kdaj računaš bi lahko k sjmm šli? Čez teden, dva ?

Oh sej sta kr kul moja tašča in tast edin moti me k sta tok samo zase narejena, egoistična čist. Samo tist k njima paše, ampak taka sta že skoz in jih v tej smeri ne bomo spreminjali.

Jaz kuham omakico, tamaledva delata rastur v dnevni. Aja pa Žigec ma mal vročineuser posted image user posted image user posted image mogoče zobki al pa od cepljenjauser posted image No pa še mene spodi neki žoka, bo najbrž user posted image prišla.

sam jamram donsuser posted image user posted image user posted image user posted image

moj si ne bi upal...mu bi lahk kaka okl ušes prletela....ker še nista dojela...da je moj že 38 let star...no mladuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
16.3.2010 12:58:34   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebel@ pridna pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image mene čaka še en majhen kupček ampak kr mal dvomim da se bom dons spravila likat, bom počivala pa Žigca cartala. Sedaj spančka, Nejc  se z lego vlakom igra pa kockami - je pridenuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Žigca

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
16.3.2010 12:58:55   
sjmm

ko se preselim nardim otvoritveno zabavo sam za vas.... upam, da prideteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam da bo dovolj prostora ker nas je veliko ki rade žuramouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
16.3.2010 12:59:22   
sjmm
itak, da ni nobene...grem pa kuhatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
16.3.2010 13:00:29   
Katjusa

upam da bo dovolj prostora ker nas je veliko ki rade žuramouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej imamo še garažouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
16.3.2010 13:02:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

itak, da ni nobene...grem pa kuhatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi2 sma glih prišla iz sprehoda benjamin je šel spat jst si grem pa zdej cmoke skuhat pa solato spucatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
16.3.2010 13:11:39   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

kosilo-zelenjavna juha+palačinke

sem si premislalaRIŽOTA BO

zakaj si se premislila???user posted image user posted image user posted image

ka pa vem zakaj,kr tk na lepem me je prešinlouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
16.3.2010 13:13:34   
MIHAILO
Pozdravljene.Mihailo spi zato se lahko javim...je full zivahen in NON STOP hodi sem pa tja in zdaj bi ze plezal povsod tko da sem skoz v muvingu za njimuser posted image user posted image user posted image Spi se 2x dnevno ,ker drugace ne zdrzi...ampak uspavat ga je pa tud full tesko,kr neki se buni ma ne vem ,morm hodit sem pa tja,prej sem pa lahko sedela in se je sam stisnu k men-sem cisto izmucena od vsega tega...zvecer se sam ulezem in spim takoj...

Je se kira s tako zivahnim otrokomuser posted image ...Igracke pogleda za eno minutko jo vzame v roko in gre,pa ni vazno kok so teske on bi kar nesel vseuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
16.3.2010 13:49:58   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Pozdravljene.Mihailo spi zato se lahko javim...je full zivahen in NON STOP hodi sem pa tja in zdaj bi ze plezal povsod tko da sem skoz v muvingu za njimuser posted image user posted image user posted image Spi se 2x dnevno ,ker drugace ne zdrzi...ampak uspavat ga je pa tud full tesko,kr neki se buni ma ne vem ,morm hodit sem pa tja,prej sem pa lahko sedela in se je sam stisnu k men-sem cisto izmucena od vsega tega...zvecer se sam ulezem in spim takoj...

Je se kira s tako zivahnim otrokomuser posted image ...Igracke pogleda za eno minutko jo vzame v roko in gre,pa ni vazno kok so teske on bi kar nesel vseuser posted image

helouuuu....kot bi brala svoj dnevnik :)
nese cel predal, pa lavorček, pa še dojenčka zraven...pa sam šopa gor pa dol....no ja sam da jst primem za kakšno delo je pa v trenutku pri mojih nogah in se začne dret dokler jo ne dvignem....niti južne ne morm več skuhat, razen če jo mam u naročju!!!
pa zj že ene 2 dni se ponoči neki zbuja pa do dons je blo cool, dons ob 2h pa jooookkkkk kt da jo nekdo kolje...in jo sploh nism mogla pomirit, tko da smo skupi pol spančkal na tavelki pojstli....pomoje kakšne grde sanje, a???

petrušk_

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
16.3.2010 13:55:20   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

helouuuu....kot bi brala svoj dnevnik :)
nese cel predal, pa lavorček, pa še dojenčka zraven...pa sam šopa gor pa dol....no ja sam da jst primem za kakšno delo je pa v trenutku pri mojih nogah in se začne dret dokler jo ne dvignem....niti južne ne morm več skuhat, razen če jo mam u naročju!!!
pa zj že ene 2 dni se ponoči neki zbuja pa do dons je blo cool, dons ob 2h pa jooookkkkk kt da jo nekdo kolje...in jo sploh nism mogla pomirit, tko da smo skupi pol spančkal na tavelki pojstli....pomoje kakšne grde sanje, a???

tudi mihailo se tko zbuja..danes je jedel mleko ob 2h in potem zasppal,ob 6h se pa zbudi pa sem ga dala k nama in se je premetaval 36min in nato zaspal do 8h

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
16.3.2010 14:07:24   
petrušk_
ja sj pr nama je pa zj kriza k če jo dava k nama more pa tašča pol gor pridt spat....da nebi slučajn dol čmoknla....k nimamo več baby fona v tej sobi :(((
upam, da se ne bo ponavljalo :)

petrušk_

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
   [Brisano sporočilo]
16.3.2010 14:09:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1845
16.3.2010 14:09:09   
Čebel@
evo sem fertik z likanjem..pri nas je tko da jih mož hodi dol iskat v sušilec in jih samo prepogne na pol in potem rata črta čez trebuh,tko da moram likat.....bom pa v novem stanovanju imela pranico v istem štuku,tko da bom imela 3/4 dela prihranjenega

Hana se je že naspala,se že z atijem žogata,kosilo se ji hladi-ko poje gremo pa v Kamnik k zdravniku in na en hiter obisk k mojimdvema

lep danuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
16.3.2010 14:20:38   
MIHAILO
A ima kateratak susilecda cot ni treba likat ,ko se vnjem posusijo???Jaz ga bom mela ko bova sla za sebe ,ce bo tko...Vidim da se nekatere selite,midva tudi pocasi gledava stanovanja,ker bo mozek kmalu dobil drzavljanstvo,sam se nek dokument mora prinest iz bosne pa bo,bo kredit dobil ,ker mu je dir.rekel da mu bo uredil to cepravse ni za stalno..pa tudi za stalno naj bi ga zaposlil kmalu

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
   [Brisano sporočilo]
16.3.2010 14:21:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1848
   [Brisano sporočilo]
16.3.2010 14:23:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1849
   [Brisano sporočilo]
16.3.2010 14:35:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?