|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
15.3.2010 18:03:53   
Urša08
Sjmm si bla čez dan preveč pridna, dej se mal čuvej pa en mal bolj na izi, da ti kej energije ostaneuser posted image user posted image user posted image user posted image Glede mleka te pa čist zastopim ga gre pri nas tud zelo zelo velikouser posted image user posted image user posted image
Sjmm še tole sem hotla napisat, da ti še bolj razmišljaš od mene user posted image

Pri nas je Žigec kake pol urce nazaj omagal in spiuser posted image ne vem kdo bo zvečer spaluser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
   [Brisano sporočilo]
15.3.2010 18:16:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1752
15.3.2010 18:43:03   
Onasiss
Hvala za pike poke.... nucajo, zelo!!!!!

KOLUMBO, SJMM ... AL PA OSTALE.... A ZNA KATERA NAREST MLEČNI MOČNIK?????????????????

So what....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
15.3.2010 20:14:21   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Hvala za pike poke.... nucajo, zelo!!!!!

KOLUMBO, SJMM ... AL PA OSTALE.... A ZNA KATERA NAREST MLEČNI MOČNIK?????????????????

če ti bo v pomoč...jz se kr tegale recepta poslužim:

http://www.google.si/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=2&ved=0CA8QFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.kulinarika.net%2Frecept%2Fjuhe_in_zakuhe%2FBabicin_mocnik-13247.html&rct=j&q=mo%C4%8Dnik+recept&ei=rIaeS5-rMpGj_AaEpbH7CQ&usg=AFQjCNF_EX_vsBHB2ZrXZLkeN9d2qvN7ow

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
15.3.2010 20:18:29   
baki
ojla

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
15.3.2010 20:19:20   
baki
je blo neki narobe ko sploh nisem mogla napisat sporočila

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
   [Brisano sporočilo]
15.3.2010 20:21:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1757
15.3.2010 21:48:59   
petrušk
čer punce...evo sam na hitrco poročam kaj je blo pri P

ima neko alergijo na neko hrano ??!!??
zj morm pa mal pisat kaj ji dajem jest, da če se slučajno ponovi, da bomo vedli kaj ji ne paše.....za vsak slučaj pa je dal še kapljice fenistil.....
upam, da je blo samo trenutno, da se res ne bo v kej razvilo....
je pa tisti dan jedla špinačo in pire krompir, pa govnač (zelje in krompir skuhan na mineštro), pa zvečer mleko po flaši...edin v gostilni smo dobl eno liziko in je mal tisto liziko lizala - jagodno - tko da močno upam, da je blo to,...k ostalo je do sobote vse super prenašala user posted image user posted image
zj je že ok, nima več rdečice in tud učke niso več zabuhle, tko da upam da tako tudi ostane....

onasissuser posted image user posted image user posted image

ostalih pa žal ne bom pokomentirala, ker sm uničena in šibam sam spat...sva z mojim do zdaj pospravljala na prizidku, k nam pridejo jutr talno položit, pol pa še tlake....jupiiiiiiiiiiiiiii končn se bom mal prahu po stanovanju znebilauser posted image user posted image user posted image

nočko in vsem mirne in lepe sanje

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
15.3.2010 21:52:15   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk

zj morm pa mal pisat kaj ji dajem jest, da če se slučajno ponovi, da bomo vedli kaj ji ne paše.....za vsak slučaj pa je dal še kapljice fenistil.....
je pa tisti dan jedla špinačo in pire krompir, pa govnač (zelje in krompir skuhan na mineštro), pa zvečer mleko po flaši...edin v gostilni smo dobl eno liziko in je mal tisto liziko lizala - jagodno - tko da močno upam, da je blo to,...k ostalo je do sobote vse super prenašala user posted image user posted image
zj je že ok, nima več rdečice in tud učke niso več zabuhle, tko da upam da tako tudi ostane....

ostalih pa žal ne bom pokomentirala, ker sm uničena in šibam sam spat...sva z mojim do zdaj pospravljala na prizidku, k nam pridejo jutr talno položit, pol pa še tlake....jupiiiiiiiiiiiiiii končn se bom mal prahu po stanovanju znebilauser posted image user posted image user posted image

sam, da je bolš...in upajmo, da tko tud ostane!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepe sanje!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
15.3.2010 21:55:20   
petrušk
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk

sam, da je bolš...in upajmo, da tko tud ostane!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepe sanje!

hvala in tudi vam želim lepe sanje

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
15.3.2010 21:58:44   
sjmm
Maj popoldan spal do 6h...tko, da ga je do pol10h žural....pa še ostali z njim....pol je blo pa treba konc nardit feštiuser posted image

se je pa ful težko umiril...je stankal 260ml am + 2 plasmona in še skor tok čaja...pol se je pa le umiril...a mate druge tud občutek, da morjo bit do vrha nafilani, da lahk zaspijo??

ej, kolumbo.....se povabmo drugič k ne bo tok blata tam okol vas...mojga po včerajšnjem kopanju na frišn zglancanga avta v blatu ne spravm kr tko na vaš koncuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo moj je še cucka sprehodil...zdej pa upam, da bo mal miru

aja, še novica tedna...tast in tašča sta se pobrala za 1 teden..če bo lepo vreme...zato navijajte...na vikend
user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...kako je z Žigcem...je lahko zaspal.....ej. ne vem, kaj si mislila s tem, da jz še več razmišljamuser posted image user posted image user posted image user posted image

moj je lačen...user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
15.3.2010 22:48:36   
Katjusa
punce hvala za nasvete okol vrtca... vidim da je res ful različno bom poklicala jutri in bom najbolj točno videla.... stran imajo ful slabo, tak da si z njo ne morem kej pomagat......

moj nama je danes kupil tale dolce gusto k ga ima tud uršauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image florjan je bil navdušen nad vročo čokoladouser posted image user posted image user posted image meni je pa bela kava všečuser posted image user posted image user posted image user posted image

aja zdejle zvečer sem ugotovila, da je moj ekonom lonec zgleda fuč zamenjala sem gumico in sščistla ventilček ampak vsepovsod piha ven kjer nebi smelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem želostna ker brez ekonom lonca ne znam nič kuhat..... bo treba novega kupit.... ampak ta je bil res fajni..... bojda ima mirotova mama enga za nas k nam ga čuva že neki časa sam se tak mal čudno zapira sam sem rekla da za zdej bo dober in si bom kasneje novega kupla če se tistega nikakor ne bom mogla navadit.....

še dober da imam že kuhan krompir za solato in da bom zrven skuhala cmoke in ne rabim ekonoma ju3 popoldne se bomo pa tak k omi zapeljal in dobil drugega.... upam, da je še vredu ker že več let čaka na svojega prvega uporabnika....:)

Onasiss joj pa sej to ni res..... vi ste dobla pa res vse mogoče.... čim prej se pozdravite in ostanite zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm
naš tud gre rad s polnim, želodčkom spat spije vsak večer od 200-260ml mleka...
jst že navijam za lepo vreme, da boste imel mal miru in naj teden nikar ne mine prehitrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk upam, da ti hitro rata najt kaj vam škodi.... jst bi najprej premisla, kaj smo jedli zadnje tri dni in poskusla če je kaj od tega.....

Urša držim pesti, da bo nočno spanje mirno in da se ne bo poznalo popoldansko

kolumbo kako kejuser posted image bi te rada vidla ziher si vsa lepa user posted image user posted image user posted image user posted image se ti že kej pozna? a maj že ved a bo dobil še enega dojenčka?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
16.3.2010 6:58:11   
Čebel@
user posted image

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
16.3.2010 7:08:23   
Čebel@
nočka:če nebi dedec skos v mene lezu,bi bila superuser posted image user posted image user posted image user posted image ..Hano sem slišala premetavat,tko da ziher spi na trebščkuuser posted image user posted image .....včeraj je rr nekaj blokeral,tko da sem obupala nad njimuser posted image

evo ponovimo vajo,od včerajuser posted image :

sjmm......hvalaaaaaa ti za recept-res si zlata puncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....a pri palačinkah je vse isto?.....a pri šmornu avtomatsko dodaš pecilniga v  moko?....pa vso zmes naenkrat daš pečt v ponev?...spodaj kaj namažeš?.....veš,jaz sem res anti za kuhinjouser posted image .......user posted image user posted image user posted image  za cel teden ljubega miru pres taščo....naša mora biti tudi obvezno polna,da prespi celo nočko brez hranjenjauser posted image

petrušk.....upam da ugotovite kaj ji dela težaviceuser posted image user posted image user posted image

katjuša......si videla slikice škratkov za seznam???

drugače je pa včeraj popoldan zobek končno prebil dlesen-->ZA NA SEZNAM-->ZOBEK ŠT.2 15.3.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 16.3.2010 7:15:22 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
16.3.2010 7:21:39   
petrušk_
katjuša, čebel@ baje morš gledat zadnjih 12 ur...da je to maksimum kar lohk pokaže....drgač pa ji mogoče kakšna kombinacija ni pasala...vse na en dan... tud jst upam, da najdemo, oziroma upam, da je bila samo trenutna reakcija in da ne bo več user posted image
dons pa pomoje po enih 4h mescih da se je ponoči zbudila in fullll jokala....pomoje se ji je kaj sanjalo, ker je v njeni sobici sploh nisem mogla pomirit, tko da sm jo k nama vzela in smo skupaj spančkali do zjutraj...ma je blo prov fino....sam zjutrej je blo pol mal panike....k je ne upam same pustit v tavelki pojstli, tko da taščica zdaj kraljuje v naši pojstli zraven eve :)

pa eno res lepo dobro jutro vam želim

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
16.3.2010 7:37:05   
baki
jutro

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
16.3.2010 7:46:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

katjuša, čebel@ baje morš gledat zadnjih 12 ur...da je to maksimum kar lohk pokaže....drgač pa ji mogoče kakšna kombinacija ni pasala...vse na en dan... tud jst upam, da najdemo, oziroma upam, da je bila samo trenutna reakcija in da ne bo več user posted image
dons pa pomoje po enih 4h mescih da se je ponoči zbudila in fullll jokala....pomoje se ji je kaj sanjalo, ker je v njeni sobici sploh nisem mogla pomirit, tko da sm jo k nama vzela in smo skupaj spančkali do zjutraj...ma je blo prov fino....sam zjutrej je blo pol mal panike....k je ne upam same pustit v tavelki pojstli, tko da taščica zdaj kraljuje v naši pojstli zraven eve :)

pa eno res lepo dobro jutro vam želim

kaj pa če je pri tašči kaj takega dobila-če praviš da ti ne pove kaj daje Evi za jestuser posted image user posted image user posted image ......držim pestke da ni res kakšna huda alergijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
16.3.2010 7:47:50   
baki
zbiram ideje za kosilouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
16.3.2010 7:49:22   
baki
peruškuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
16.3.2010 7:53:23   
baki
hej urša.vidim da te ni še gor.a ti je žigec zvečer lase kravžljal.kdaj pa je šel spat?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
16.3.2010 7:54:21   
petrušk_
ne ni mogla, k to se je pojavlo u nedeljo zjutraj gledat morš pa za 12 ur nazaj....se pravi v soboto po 3 uri enkrat....takrat sm jo mela jest na jedilniku user posted image user posted image
drgač je pa reku, da tud če je do zdaj nekaj dobro prenašala, da ji vseen lohk kej od tega probleme dela. recimo dons dobr prenaša krompir, jutr pa ga ne bo več....baje je kr znanstvena fantastika tole s temi alergijami...bom probala čim manj razmišljat pa upala, da ne bo več.....lp

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
16.3.2010 7:55:42   
Urša08
jutro

Kako ste?

čebel@ hvala za kavico in kolaček - tega bom zaenkrat kar od daleč gledalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Baki jaz bom naredila koščke piščančka v zelenjavno - smetanovi omakici, zraven pa kus kus oz. pire

Sjmm je jupi naj čim dalj časa ostaneta na vikenduuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša uvau za dolce gustouser posted image user posted image user posted image

Jaz sem bla včerej zvečer že tud čist penasta. Ma a morta non stop z vodo ropotat, ma sej sva z mojim že obupalauser posted image user posted image user posted image user posted image in efekt je bil tak, da sta zbudla Žiga, ta je Nejca zbudi in smo vsi spali v spalnici. Bova zgleda z mojmu preselila Žiga nazaj v spalnico al pa najino postlo v otroško in otroka v spalnicouser posted image neki bo treba narest ker jaz mam dost zbujanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

No pa še dobra novička , sem šla prejle na vago in imam -4 kguser posted image user posted image user posted image Mi je pa moj včerej zvečer rekel da sem trebušček zgublauser posted image user posted image user posted image user posted image

grem eno rito previt k mam smrdi

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
16.3.2010 7:59:05   
baki
urša jutro.bravo za -kile.sem vesela zate.a zdej normalno kosilaš.kaj pa ješ za večerjo?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
16.3.2010 8:08:37   
Urša08
Baki ja zdej dokaj normalno jem. Nekako takole mam, zjutraj kava z mlekom, za zajtrk kako sadje, kos kruha, kosilo jem normalno tisto kar skuham, potem mam še eno kavico in večerjo npr. včerej sem jedla dve mali žemljici in sir. Se pa med tednom držim tega da ni nič sladkega, pijem samo vodo ali nesladkan čaj, imam strogo 3 obroke.Pa za večerjo mam kdaj solato, kdaj jogurt, kdaj sendvič.

Baki in Petrušk a vedve mata obe še dieto? 

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
16.3.2010 8:17:10   
Čebel@
urša.......a pa sta vidva tašči pa tastu kej rekla glede vode?-sej praviš da se super zastopite,pa jima povejte

dietkarce...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za - kile

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?