Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.3.2010 18:03:53
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm si bla čez dan preveč pridna, dej se mal čuvej pa en mal bolj na izi, da ti kej energije ostane Glede mleka te pa čist zastopim ga gre pri nas tud zelo zelo veliko Sjmm še tole sem hotla napisat, da ti še bolj razmišljaš od mene Pri nas je Žigec kake pol urce nazaj omagal in spi ne vem kdo bo zvečer spal
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.3.2010 18:16:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.3.2010 18:43:03
|
|
|
|
Onasiss
|
Hvala za pike poke.... nucajo, zelo!!!!! KOLUMBO, SJMM ... AL PA OSTALE.... A ZNA KATERA NAREST MLEČNI MOČNIK?????????????????
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.3.2010 20:18:29
|
|
|
|
baki
|
ojla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.3.2010 20:19:20
|
|
|
|
baki
|
je blo neki narobe ko sploh nisem mogla napisat sporočila
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.3.2010 20:21:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.3.2010 21:48:59
|
|
|
|
petrušk
|
čer punce...evo sam na hitrco poročam kaj je blo pri P ima neko alergijo na neko hrano ??!!?? zj morm pa mal pisat kaj ji dajem jest, da če se slučajno ponovi, da bomo vedli kaj ji ne paše.....za vsak slučaj pa je dal še kapljice fenistil..... upam, da je blo samo trenutno, da se res ne bo v kej razvilo.... je pa tisti dan jedla špinačo in pire krompir, pa govnač (zelje in krompir skuhan na mineštro), pa zvečer mleko po flaši...edin v gostilni smo dobl eno liziko in je mal tisto liziko lizala - jagodno - tko da močno upam, da je blo to,...k ostalo je do sobote vse super prenašala zj je že ok, nima več rdečice in tud učke niso več zabuhle, tko da upam da tako tudi ostane.... onasiss ostalih pa žal ne bom pokomentirala, ker sm uničena in šibam sam spat...sva z mojim do zdaj pospravljala na prizidku, k nam pridejo jutr talno položit, pol pa še tlake....jupiiiiiiiiiiiiiii končn se bom mal prahu po stanovanju znebila nočko in vsem mirne in lepe sanje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.3.2010 21:52:15
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk čer punce...evo sam na hitrco poročam kaj je blo pri P ima neko alergijo na neko hrano ??!!?? zj morm pa mal pisat kaj ji dajem jest, da če se slučajno ponovi, da bomo vedli kaj ji ne paše.....za vsak slučaj pa je dal še kapljice fenistil..... upam, da je blo samo trenutno, da se res ne bo v kej razvilo.... je pa tisti dan jedla špinačo in pire krompir, pa govnač (zelje in krompir skuhan na mineštro), pa zvečer mleko po flaši...edin v gostilni smo dobl eno liziko in je mal tisto liziko lizala - jagodno - tko da močno upam, da je blo to,...k ostalo je do sobote vse super prenašala zj je že ok, nima več rdečice in tud učke niso več zabuhle, tko da upam da tako tudi ostane.... onasiss ostalih pa žal ne bom pokomentirala, ker sm uničena in šibam sam spat...sva z mojim do zdaj pospravljala na prizidku, k nam pridejo jutr talno položit, pol pa še tlake....jupiiiiiiiiiiiiiii končn se bom mal prahu po stanovanju znebila nočko in vsem mirne in lepe sanje sam, da je bolš...in upajmo, da tko tud ostane!!!!!!!!! Lepe sanje!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.3.2010 21:55:20
|
|
|
|
petrušk
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk čer punce...evo sam na hitrco poročam kaj je blo pri P ima neko alergijo na neko hrano ??!!?? zj morm pa mal pisat kaj ji dajem jest, da če se slučajno ponovi, da bomo vedli kaj ji ne paše.....za vsak slučaj pa je dal še kapljice fenistil..... upam, da je blo samo trenutno, da se res ne bo v kej razvilo.... je pa tisti dan jedla špinačo in pire krompir, pa govnač (zelje in krompir skuhan na mineštro), pa zvečer mleko po flaši...edin v gostilni smo dobl eno liziko in je mal tisto liziko lizala - jagodno - tko da močno upam, da je blo to,...k ostalo je do sobote vse super prenašala zj je že ok, nima več rdečice in tud učke niso več zabuhle, tko da upam da tako tudi ostane.... onasiss ostalih pa žal ne bom pokomentirala, ker sm uničena in šibam sam spat...sva z mojim do zdaj pospravljala na prizidku, k nam pridejo jutr talno položit, pol pa še tlake....jupiiiiiiiiiiiiiii končn se bom mal prahu po stanovanju znebila nočko in vsem mirne in lepe sanje sam, da je bolš...in upajmo, da tko tud ostane!!!!!!!!! Lepe sanje! hvala in tudi vam želim lepe sanje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.3.2010 21:58:44
|
|
|
|
sjmm
|
Maj popoldan spal do 6h...tko, da ga je do pol10h žural....pa še ostali z njim....pol je blo pa treba konc nardit fešti se je pa ful težko umiril...je stankal 260ml am + 2 plasmona in še skor tok čaja...pol se je pa le umiril...a mate druge tud občutek, da morjo bit do vrha nafilani, da lahk zaspijo?? ej, kolumbo.....se povabmo drugič k ne bo tok blata tam okol vas...mojga po včerajšnjem kopanju na frišn zglancanga avta v blatu ne spravm kr tko na vaš konc evo moj je še cucka sprehodil...zdej pa upam, da bo mal miru aja, še novica tedna...tast in tašča sta se pobrala za 1 teden..če bo lepo vreme...zato navijajte...na vikend urša...kako je z Žigcem...je lahko zaspal.....ej. ne vem, kaj si mislila s tem, da jz še več razmišljam moj je lačen...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.3.2010 22:48:36
|
|
|
|
Katjusa
|
punce hvala za nasvete okol vrtca... vidim da je res ful različno bom poklicala jutri in bom najbolj točno videla.... stran imajo ful slabo, tak da si z njo ne morem kej pomagat...... moj nama je danes kupil tale dolce gusto k ga ima tud urša florjan je bil navdušen nad vročo čokolado meni je pa bela kava všeč aja zdejle zvečer sem ugotovila, da je moj ekonom lonec zgleda fuč zamenjala sem gumico in sščistla ventilček ampak vsepovsod piha ven kjer nebi smelo sem želostna ker brez ekonom lonca ne znam nič kuhat..... bo treba novega kupit.... ampak ta je bil res fajni..... bojda ima mirotova mama enga za nas k nam ga čuva že neki časa sam se tak mal čudno zapira sam sem rekla da za zdej bo dober in si bom kasneje novega kupla če se tistega nikakor ne bom mogla navadit..... še dober da imam že kuhan krompir za solato in da bom zrven skuhala cmoke in ne rabim ekonoma ju3 popoldne se bomo pa tak k omi zapeljal in dobil drugega.... upam, da je še vredu ker že več let čaka na svojega prvega uporabnika....:) Onasiss joj pa sej to ni res..... vi ste dobla pa res vse mogoče.... čim prej se pozdravite in ostanite zdravi sjmm naš tud gre rad s polnim, želodčkom spat spije vsak večer od 200-260ml mleka... jst že navijam za lepo vreme, da boste imel mal miru in naj teden nikar ne mine prehitro petrušk upam, da ti hitro rata najt kaj vam škodi.... jst bi najprej premisla, kaj smo jedli zadnje tri dni in poskusla če je kaj od tega..... Urša držim pesti, da bo nočno spanje mirno in da se ne bo poznalo popoldansko kolumbo kako kej bi te rada vidla ziher si vsa lepa se ti že kej pozna? a maj že ved a bo dobil še enega dojenčka?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 6:58:11
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 7:08:23
|
|
|
|
Čebel@
|
nočka:če nebi dedec skos v mene lezu,bi bila super ..Hano sem slišala premetavat,tko da ziher spi na trebščku .....včeraj je rr nekaj blokeral,tko da sem obupala nad njim evo ponovimo vajo,od včeraj : sjmm......hvalaaaaaa ti za recept-res si zlata punca .....a pri palačinkah je vse isto?.....a pri šmornu avtomatsko dodaš pecilniga v moko?....pa vso zmes naenkrat daš pečt v ponev?...spodaj kaj namažeš?.....veš,jaz sem res anti za kuhinjo ....... za cel teden ljubega miru pres taščo....naša mora biti tudi obvezno polna,da prespi celo nočko brez hranjenja petrušk.....upam da ugotovite kaj ji dela težavice katjuša......si videla slikice škratkov za seznam??? drugače je pa včeraj popoldan zobek končno prebil dlesen-->ZA NA SEZNAM-->ZOBEK ŠT.2 15.3.
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 16.3.2010 7:15:22 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 7:21:39
|
|
|
|
petrušk_
|
katjuša, čebel@ baje morš gledat zadnjih 12 ur...da je to maksimum kar lohk pokaže....drgač pa ji mogoče kakšna kombinacija ni pasala...vse na en dan... tud jst upam, da najdemo, oziroma upam, da je bila samo trenutna reakcija in da ne bo več dons pa pomoje po enih 4h mescih da se je ponoči zbudila in fullll jokala....pomoje se ji je kaj sanjalo, ker je v njeni sobici sploh nisem mogla pomirit, tko da sm jo k nama vzela in smo skupaj spančkali do zjutraj...ma je blo prov fino....sam zjutrej je blo pol mal panike....k je ne upam same pustit v tavelki pojstli, tko da taščica zdaj kraljuje v naši pojstli zraven eve :) pa eno res lepo dobro jutro vam želim
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 7:37:05
|
|
|
|
baki
|
jutro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 7:46:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ katjuša, čebel@ baje morš gledat zadnjih 12 ur...da je to maksimum kar lohk pokaže....drgač pa ji mogoče kakšna kombinacija ni pasala...vse na en dan... tud jst upam, da najdemo, oziroma upam, da je bila samo trenutna reakcija in da ne bo več dons pa pomoje po enih 4h mescih da se je ponoči zbudila in fullll jokala....pomoje se ji je kaj sanjalo, ker je v njeni sobici sploh nisem mogla pomirit, tko da sm jo k nama vzela in smo skupaj spančkali do zjutraj...ma je blo prov fino....sam zjutrej je blo pol mal panike....k je ne upam same pustit v tavelki pojstli, tko da taščica zdaj kraljuje v naši pojstli zraven eve :) pa eno res lepo dobro jutro vam želim kaj pa če je pri tašči kaj takega dobila-če praviš da ti ne pove kaj daje Evi za jest ......držim pestke da ni res kakšna huda alergija
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 7:47:50
|
|
|
|
baki
|
zbiram ideje za kosilo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 7:49:22
|
|
|
|
baki
|
perušk
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 7:53:23
|
|
|
|
baki
|
hej urša.vidim da te ni še gor.a ti je žigec zvečer lase kravžljal.kdaj pa je šel spat?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 7:54:21
|
|
|
|
petrušk_
|
ne ni mogla, k to se je pojavlo u nedeljo zjutraj gledat morš pa za 12 ur nazaj....se pravi v soboto po 3 uri enkrat....takrat sm jo mela jest na jedilniku drgač je pa reku, da tud če je do zdaj nekaj dobro prenašala, da ji vseen lohk kej od tega probleme dela. recimo dons dobr prenaša krompir, jutr pa ga ne bo več....baje je kr znanstvena fantastika tole s temi alergijami...bom probala čim manj razmišljat pa upala, da ne bo več.....lp
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 7:55:42
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Kako ste? čebel@ hvala za kavico in kolaček - tega bom zaenkrat kar od daleč gledala Baki jaz bom naredila koščke piščančka v zelenjavno - smetanovi omakici, zraven pa kus kus oz. pire Sjmm je jupi naj čim dalj časa ostaneta na vikendu Katjuša uvau za dolce gusto Jaz sem bla včerej zvečer že tud čist penasta. Ma a morta non stop z vodo ropotat, ma sej sva z mojim že obupala in efekt je bil tak, da sta zbudla Žiga, ta je Nejca zbudi in smo vsi spali v spalnici. Bova zgleda z mojmu preselila Žiga nazaj v spalnico al pa najino postlo v otroško in otroka v spalnico neki bo treba narest ker jaz mam dost zbujanja No pa še dobra novička , sem šla prejle na vago in imam -4 kg Mi je pa moj včerej zvečer rekel da sem trebušček zgubla grem eno rito previt k mam smrdi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 7:59:05
|
|
|
|
baki
|
urša jutro.bravo za -kile.sem vesela zate.a zdej normalno kosilaš.kaj pa ješ za večerjo?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 8:08:37
|
|
|
|
Urša08
|
Baki ja zdej dokaj normalno jem. Nekako takole mam, zjutraj kava z mlekom, za zajtrk kako sadje, kos kruha, kosilo jem normalno tisto kar skuham, potem mam še eno kavico in večerjo npr. včerej sem jedla dve mali žemljici in sir. Se pa med tednom držim tega da ni nič sladkega, pijem samo vodo ali nesladkan čaj, imam strogo 3 obroke.Pa za večerjo mam kdaj solato, kdaj jogurt, kdaj sendvič. Baki in Petrušk a vedve mata obe še dieto?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 8:17:10
|
|
|
|
Čebel@
|
urša.......a pa sta vidva tašči pa tastu kej rekla glede vode?-sej praviš da se super zastopite,pa jima povejte dietkarce... za - kile
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?