|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
16.3.2010 8:18:11   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Baki ja zdej dokaj normalno jem. Nekako takole mam, zjutraj kava z mlekom, za zajtrk kako sadje, kos kruha, kosilo jem normalno tisto kar skuham, potem mam še eno kavico in večerjo npr. včerej sem jedla dve mali žemljici in sir. Se pa med tednom držim tega da ni nič sladkega, pijem samo vodo ali nesladkan čaj, imam strogo 3 obroke.Pa za večerjo mam kdaj solato, kdaj jogurt, kdaj sendvič.

Baki in Petrušk a vedve mata obe še dieto? 

mi smo v soboto in nedeljo mal grešil na vikendu, zj pa bova probala še eno 14 dnevno prtisnt, če bova le zdržala user posted image user posted image user posted image

bravo za vaju!!!

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
16.3.2010 8:33:59   
baki
urša jst jo tudi še imam.bom še probala ene 14 dni.res si želim pridit pod devedeset_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
16.3.2010 8:36:44   
Urša08
čebel@ emah jima je moj rekel, če lahko ponoč hodta v kopalnico lulat k jo mata zraven spalnice ampak onedva še kar na wc hodtauser posted image user posted image user posted image pa večkrat sva omenila da se Žiga zbuja zarad vode ampak tast še vedno veselo v nedogled pomiva in ker hodta spat okol polnoči mamo cel žuruser posted image . Mah tko je kaj čmo

petrušk super za vztrajnostuser posted image user posted image user posted image Kolk  - kil si že dol dala? Jaz mam občutek da je za tiste izpuščaje kriva lizika.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
16.3.2010 8:37:50   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

urša jst jo tudi še imam.bom še probala ene 14 dni.res si želim pridit pod devedeset__

Baki glede na tvojo voljo ti bo ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kar tako naprej proti cilju user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
16.3.2010 8:48:32   
claud
Dan!

Mi smo že 3 ure pokonciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neki jo vročinica daje....user posted image ne vem al je to zdj reakcija na cepivo,ker je ravno 1 teden.....al pa zobki, k se neki guli v dlesni pa neki ma tko kot drisko....user posted image

No zdj je Larissa zaspala...
jst sm klicala še za en šiht,pa so ravno prejšnji tedden oddal delovno mestouser posted image .
Zdj poleg salona iščem karkoli drugegauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
16.3.2010 8:55:37   
Čebel@

čebel@ emah jima je moj rekel, če lahko ponoč hodta v kopalnico lulat k jo mata zraven spalnice ampak onedva še kar na wc hodtauser posted image user posted image user posted image pa večkrat sva omenila da se Žiga zbuja zarad vode ampak tast še vedno veselo v nedogled pomiva in ker hodta spat okol polnoči mamo cel žuruser posted image . Mah tko je kaj čmo

res upam da jima kapne da vas s tem matratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
16.3.2010 8:56:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Dan!

Mi smo že 3 ure pokonciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neki jo vročinica daje....user posted image ne vem al je to zdj reakcija na cepivo,ker je ravno 1 teden.....al pa zobki, k se neki guli v dlesni pa neki ma tko kot drisko....user posted image

jst sm klicala še za en šiht,pa so ravno prejšnji tedden oddal delovno mestouser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam da najdeš dobro službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
16.3.2010 8:59:30   
Čebel@
no Hanči je že pojedla dozo mleka,sva že hohtke postrigle in jo preoblekle....zdej pa še sebe skidam iz pižame in upam da bo volja da kaj pospravimuser posted image ......popoldan imam dohtarja-imam kontrolo za prst....mi je pa flajšter dol padel in sem videla da še ni popolnoma zaceljen-ampak bomo videli kaj bo dohtarca reklauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
16.3.2010 9:08:03   
baki
kosilo-zelenjavna juha+palačinke

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
16.3.2010 9:11:39   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

nočka:če nebi dedec skos v mene lezu,bi bila superuser posted image user posted image user posted image user posted image ..Hano sem slišala premetavat,tko da ziher spi na trebščkuuser posted image user posted image .....včeraj je rr nekaj blokeral,tko da sem obupala nad njimuser posted image

evo ponovimo vajo,od včerajuser posted image :

sjmm......hvalaaaaaa ti za recept-res si zlata puncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....a pri palačinkah je vse isto?.....a pri šmornu avtomatsko dodaš pecilniga v  moko?....pa vso zmes naenkrat daš pečt v ponev?...spodaj kaj namažeš?.....veš,jaz sem res anti za kuhinjouser posted image .......user posted image user posted image user posted image  za cel teden ljubega miru pres taščo....naša mora biti tudi obvezno polna,da prespi celo nočko brez hranjenjauser posted image

petrušk.....upam da ugotovite kaj ji dela težaviceuser posted image user posted image user posted image

katjuša......si videla slikice škratkov za seznam???

drugače je pa včeraj popoldan zobek končno prebil dlesen-->ZA NA SEZNAM-->ZOBEK ŠT.2 15.3.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hej..hej...tista masa je za ene 4 šmorne....ponev segreješ, mal maščobe...olja ali masla in pol kr z zajemalko not vliješ...ene 2 zajemalki...pa spečeš..pecilnega pa v moko ozirom, ko dodaš moko pol še pecilnega not streseš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
16.3.2010 9:15:46   
sjmm

jutro

Kako ste?

čebel@ hvala za kavico in kolaček - tega bom zaenkrat kar od daleč gledalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Baki jaz bom naredila koščke piščančka v zelenjavno - smetanovi omakici, zraven pa kus kus oz. pire

Sjmm je jupi naj čim dalj časa ostaneta na vikenduuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša uvau za dolce gustouser posted image user posted image user posted image

Jaz sem bla včerej zvečer že tud čist penasta. Ma a morta non stop z vodo ropotat, ma sej sva z mojim že obupalauser posted image user posted image user posted image user posted image in efekt je bil tak, da sta zbudla Žiga, ta je Nejca zbudi in smo vsi spali v spalnici. Bova zgleda z mojmu preselila Žiga nazaj v spalnico al pa najino postlo v otroško in otroka v spalnicouser posted image neki bo treba narest ker jaz mam dost zbujanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

No pa še dobra novička , sem šla prejle na vago in imam -4 kguser posted image user posted image user posted image Mi je pa moj včerej zvečer rekel da sem trebušček zgublauser posted image user posted image user posted image user posted image

grem eno rito previt k mam smrdi

ooo, ste mel pestro zvečer...ej pri nas se tud a voda sliši...grrrrrrr...sam zdej ju ni ...HB

pa še spalnico imamo nad njuno spalnico...smo gruntal, da bo tko najbol mir..ker je ponavadi nad dnevno bol šunder...ma...sta si pa še eno TV v spalnici omislila in gluha k sta zvečer na ful prbijeta pol pa mali sam okol zija kva bo zdej še slišuuser posted image user posted image user posted image

je pa moj včeri izjavu, da če bi našli neki fajnnega k bi blo vsem všeč in ne preveč odročno...se selimo zagotovo...mal pa študira, da bi tole hišo odkupu in jima dal denar pa naj pol gresta po svoje...bomo vidl

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
16.3.2010 9:16:47   
sjmm

res upam da jima kapne da vas s tem matratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
16.3.2010 9:18:22   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glede šihta....kot je blo brat si zelo dobra uslužbenka in vidiš, kadar delajo šlampasto in ti to definitivno ni všeč...zato sem sigurna, da te dobo marsikje veseliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
   [Brisano sporočilo]
16.3.2010 9:20:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1789
16.3.2010 9:20:30   
sjmm
no, še en helov vsem skup...sem že mal pokomentirala

zdej je pa Maj lačennnnnnnn

aja, pa imamo že modri okrasek na ličku...so mi kr solze tekle...je plezal po spodnji polici delovne mizice in pol se je kr direkt vn flikno pa je na rob ene knjigice prleteluser posted image user posted image user posted image user posted image .....sam je že pozabil...že divja naprej...tale je še za ostale 3 ponorenuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
16.3.2010 9:22:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

nočka:če nebi dedec skos v mene lezu,bi bila superuser posted image user posted image user posted image user posted image ..Hano sem slišala premetavat,tko da ziher spi na trebščkuuser posted image user posted image .....včeraj je rr nekaj blokeral,tko da sem obupala nad njimuser posted image

evo ponovimo vajo,od včerajuser posted image :

sjmm......hvalaaaaaa ti za recept-res si zlata puncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....a pri palačinkah je vse isto?.....a pri šmornu avtomatsko dodaš pecilniga v  moko?....pa vso zmes naenkrat daš pečt v ponev?...spodaj kaj namažeš?.....veš,jaz sem res anti za kuhinjouser posted image .......user posted image user posted image user posted image  za cel teden ljubega miru pres taščo....naša mora biti tudi obvezno polna,da prespi celo nočko brez hranjenjauser posted image

petrušk.....upam da ugotovite kaj ji dela težaviceuser posted image user posted image user posted image

drugače je pa včeraj popoldan zobek končno prebil dlesen-->ZA NA SEZNAM-->ZOBEK ŠT.2 15.3.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hej..hej...tista masa je za ene 4 šmorne....ponev segreješ, mal maščobe...olja ali masla in pol kr z zajemalko not vliješ...ene 2 zajemalki...pa spečeš..pecilnega pa v moko ozirom, ko dodaš moko pol še pecilnega not streseš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek

a pol če jaz delam le za 2 osebi,dam polovico teh sestavin oz. še manj?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
16.3.2010 9:24:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

no, še en helov vsem skup...sem že mal pokomentirala

zdej je pa Maj lačennnnnnnn

aja, pa imamo že modri okrasek na ličku...so mi kr solze tekle...je plezal po spodnji polici delovne mizice in pol se je kr direkt vn flikno pa je na rob ene knjigice prleteluser posted image user posted image user posted image user posted image .....sam je že pozabil...že divja naprej...tale je še za ostale 3 ponorenuser posted image user posted image

veliko bo še buškic.....evouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
16.3.2010 9:31:24   
Katjusa

Dobro jutro...

nisem vidlauser posted image user posted image user posted image a si jih čez vikend limala ker vas nisme nič za nazaj brala.... bom poiskala.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
16.3.2010 9:31:29   
Katjusa

zbiram ideje za kosilouser posted image

mi imamo marelične cmoke in solatouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
16.3.2010 9:34:11   
Čebel@

katjuša....samo predlog:gledena to da nismo več ptički in čebelice bi lahko malo spremenili seznam....teli so mi full simpatični in jih lahko ponucaš čist po svoje....če ti pa niso ok,pa povej pa bomo kej druzga poiskaliuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
16.3.2010 9:34:39   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Dobro jutro...

nisem vidlauser posted image user posted image user posted image a si jih čez vikend limala ker vas nisme nič za nazaj brala.... bom poiskala.....

evo sem ti jih našlauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
16.3.2010 9:35:00   
Katjusa
Urša, če je varjanta, da zamenjate otroško in spalnico potem kr zamenjajte, če je tam boljše..... ker drugače boš vse živce izgubila... pomoje nima smisla žiga nazaj v spalnico prestavljat zdej k si ga ravno navadla, da spi polek nejca.....
joj z vodo se vse začne tud pr nas je bil najprej problem samo v točenju vode, ko je bil florjan star ene 4-5 mesecev potem je pa kr sledilo in sledilo in zdej smo tle k smo.... da se bomo selili.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
16.3.2010 9:35:47   
Katjusa

Dobro jutro...

čebela zlata si..... ful so dobriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kje ti to najdešuser posted image sigurno jih bom uporabla ker so luštniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
16.3.2010 9:35:48   
Čebel@

zbiram ideje za kosilouser posted image
goveja juha in palačinke

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
16.3.2010 9:37:44   
Čebel@

Dobro jutro...

čebela zlata si..... ful so dobriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kje ti to najdešuser posted image sigurno jih bom uporabla ker so luštniuser posted image user posted image user posted image user posted image

na hitis animation

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?