Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 8:18:11
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Baki ja zdej dokaj normalno jem. Nekako takole mam, zjutraj kava z mlekom, za zajtrk kako sadje, kos kruha, kosilo jem normalno tisto kar skuham, potem mam še eno kavico in večerjo npr. včerej sem jedla dve mali žemljici in sir. Se pa med tednom držim tega da ni nič sladkega, pijem samo vodo ali nesladkan čaj, imam strogo 3 obroke.Pa za večerjo mam kdaj solato, kdaj jogurt, kdaj sendvič. Baki in Petrušk a vedve mata obe še dieto? mi smo v soboto in nedeljo mal grešil na vikendu, zj pa bova probala še eno 14 dnevno prtisnt, če bova le zdržala bravo za vaju!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 8:33:59
|
|
|
|
baki
|
urša jst jo tudi še imam.bom še probala ene 14 dni.res si želim pridit pod devedeset_
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 8:36:44
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ emah jima je moj rekel, če lahko ponoč hodta v kopalnico lulat k jo mata zraven spalnice ampak onedva še kar na wc hodta pa večkrat sva omenila da se Žiga zbuja zarad vode ampak tast še vedno veselo v nedogled pomiva in ker hodta spat okol polnoči mamo cel žur . Mah tko je kaj čmo petrušk super za vztrajnost Kolk - kil si že dol dala? Jaz mam občutek da je za tiste izpuščaje kriva lizika.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 8:37:50
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki urša jst jo tudi še imam.bom še probala ene 14 dni.res si želim pridit pod devedeset__ Baki glede na tvojo voljo ti bo ratalo Kar tako naprej proti cilju
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 8:48:32
|
|
|
|
claud
|
Dan! Mi smo že 3 ure pokonci Neki jo vročinica daje.... ne vem al je to zdj reakcija na cepivo,ker je ravno 1 teden.....al pa zobki, k se neki guli v dlesni pa neki ma tko kot drisko.... No zdj je Larissa zaspala... jst sm klicala še za en šiht,pa so ravno prejšnji tedden oddal delovno mesto . Zdj poleg salona iščem karkoli drugega
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 8:55:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ emah jima je moj rekel, če lahko ponoč hodta v kopalnico lulat k jo mata zraven spalnice ampak onedva še kar na wc hodta pa večkrat sva omenila da se Žiga zbuja zarad vode ampak tast še vedno veselo v nedogled pomiva in ker hodta spat okol polnoči mamo cel žur . Mah tko je kaj čmo res upam da jima kapne da vas s tem matrata
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 8:56:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Dan! Mi smo že 3 ure pokonci Neki jo vročinica daje.... ne vem al je to zdj reakcija na cepivo,ker je ravno 1 teden.....al pa zobki, k se neki guli v dlesni pa neki ma tko kot drisko.... No zdj je Larissa zaspala... jst sm klicala še za en šiht,pa so ravno prejšnji tedden oddal delovno mesto . Zdj poleg salona iščem karkoli drugega upam da najdeš dobro službo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 8:59:30
|
|
|
|
Čebel@
|
no Hanči je že pojedla dozo mleka,sva že hohtke postrigle in jo preoblekle....zdej pa še sebe skidam iz pižame in upam da bo volja da kaj pospravim ......popoldan imam dohtarja-imam kontrolo za prst....mi je pa flajšter dol padel in sem videla da še ni popolnoma zaceljen-ampak bomo videli kaj bo dohtarca rekla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 9:08:03
|
|
|
|
baki
|
kosilo-zelenjavna juha+palačinke
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 9:11:39
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ nočka:če nebi dedec skos v mene lezu,bi bila super ..Hano sem slišala premetavat,tko da ziher spi na trebščku .....včeraj je rr nekaj blokeral,tko da sem obupala nad njim evo ponovimo vajo,od včeraj : sjmm......hvalaaaaaa ti za recept-res si zlata punca .....a pri palačinkah je vse isto?.....a pri šmornu avtomatsko dodaš pecilniga v moko?....pa vso zmes naenkrat daš pečt v ponev?...spodaj kaj namažeš?.....veš,jaz sem res anti za kuhinjo ....... za cel teden ljubega miru pres taščo....naša mora biti tudi obvezno polna,da prespi celo nočko brez hranjenja petrušk.....upam da ugotovite kaj ji dela težavice katjuša......si videla slikice škratkov za seznam??? drugače je pa včeraj popoldan zobek končno prebil dlesen-->ZA NA SEZNAM-->ZOBEK ŠT.2 15.3. hej..hej...tista masa je za ene 4 šmorne....ponev segreješ, mal maščobe...olja ali masla in pol kr z zajemalko not vliješ...ene 2 zajemalki...pa spečeš..pecilnega pa v moko ozirom, ko dodaš moko pol še pecilnega not streseš za zobek
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 9:15:46
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Kako ste? čebel@ hvala za kavico in kolaček - tega bom zaenkrat kar od daleč gledala Baki jaz bom naredila koščke piščančka v zelenjavno - smetanovi omakici, zraven pa kus kus oz. pire Sjmm je jupi naj čim dalj časa ostaneta na vikendu Katjuša uvau za dolce gusto Jaz sem bla včerej zvečer že tud čist penasta. Ma a morta non stop z vodo ropotat, ma sej sva z mojim že obupala in efekt je bil tak, da sta zbudla Žiga, ta je Nejca zbudi in smo vsi spali v spalnici. Bova zgleda z mojmu preselila Žiga nazaj v spalnico al pa najino postlo v otroško in otroka v spalnico neki bo treba narest ker jaz mam dost zbujanja No pa še dobra novička , sem šla prejle na vago in imam -4 kg Mi je pa moj včerej zvečer rekel da sem trebušček zgubla grem eno rito previt k mam smrdi ooo, ste mel pestro zvečer...ej pri nas se tud a voda sliši...grrrrrrr...sam zdej ju ni ...HB pa še spalnico imamo nad njuno spalnico...smo gruntal, da bo tko najbol mir..ker je ponavadi nad dnevno bol šunder...ma...sta si pa še eno TV v spalnici omislila in gluha k sta zvečer na ful prbijeta pol pa mali sam okol zija kva bo zdej še slišu je pa moj včeri izjavu, da če bi našli neki fajnnega k bi blo vsem všeč in ne preveč odročno...se selimo zagotovo...mal pa študira, da bi tole hišo odkupu in jima dal denar pa naj pol gresta po svoje...bomo vidl
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 9:16:47
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ emah jima je moj rekel, če lahko ponoč hodta v kopalnico lulat k jo mata zraven spalnice ampak onedva še kar na wc hodta pa večkrat sva omenila da se Žiga zbuja zarad vode ampak tast še vedno veselo v nedogled pomiva in ker hodta spat okol polnoči mamo cel žur . Mah tko je kaj čmo res upam da jima kapne da vas s tem matrata
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 9:18:22
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Dan! Mi smo že 3 ure pokonci Neki jo vročinica daje.... ne vem al je to zdj reakcija na cepivo,ker je ravno 1 teden.....al pa zobki, k se neki guli v dlesni pa neki ma tko kot drisko.... No zdj je Larissa zaspala... jst sm klicala še za en šiht,pa so ravno prejšnji tedden oddal delovno mesto . Zdj poleg salona iščem karkoli drugega glede šihta....kot je blo brat si zelo dobra uslužbenka in vidiš, kadar delajo šlampasto in ti to definitivno ni všeč...zato sem sigurna, da te dobo marsikje veseli
|
|
[Brisano sporočilo] 16.3.2010 9:20:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 9:20:30
|
|
|
|
sjmm
|
no, še en helov vsem skup...sem že mal pokomentirala zdej je pa Maj lačennnnnnnn aja, pa imamo že modri okrasek na ličku...so mi kr solze tekle...je plezal po spodnji polici delovne mizice in pol se je kr direkt vn flikno pa je na rob ene knjigice prletel .....sam je že pozabil...že divja naprej...tale je še za ostale 3 ponoren
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 9:22:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ nočka:če nebi dedec skos v mene lezu,bi bila super ..Hano sem slišala premetavat,tko da ziher spi na trebščku .....včeraj je rr nekaj blokeral,tko da sem obupala nad njim evo ponovimo vajo,od včeraj : sjmm......hvalaaaaaa ti za recept-res si zlata punca .....a pri palačinkah je vse isto?.....a pri šmornu avtomatsko dodaš pecilniga v moko?....pa vso zmes naenkrat daš pečt v ponev?...spodaj kaj namažeš?.....veš,jaz sem res anti za kuhinjo ....... za cel teden ljubega miru pres taščo....naša mora biti tudi obvezno polna,da prespi celo nočko brez hranjenja petrušk.....upam da ugotovite kaj ji dela težavice katjuša......si videla slikice škratkov za seznam??? drugače je pa včeraj popoldan zobek končno prebil dlesen-->ZA NA SEZNAM-->ZOBEK ŠT.2 15.3. hej..hej...tista masa je za ene 4 šmorne....ponev segreješ, mal maščobe...olja ali masla in pol kr z zajemalko not vliješ...ene 2 zajemalki...pa spečeš..pecilnega pa v moko ozirom, ko dodaš moko pol še pecilnega not streseš za zobek a pol če jaz delam le za 2 osebi,dam polovico teh sestavin oz. še manj?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 9:24:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm no, še en helov vsem skup...sem že mal pokomentirala zdej je pa Maj lačennnnnnnn aja, pa imamo že modri okrasek na ličku...so mi kr solze tekle...je plezal po spodnji polici delovne mizice in pol se je kr direkt vn flikno pa je na rob ene knjigice prletel .....sam je že pozabil...že divja naprej...tale je še za ostale 3 ponoren veliko bo še buškic.....evo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 9:31:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Dobro jutro... katjuša......si videla slikice škratkov za seznam??? nisem vidla a si jih čez vikend limala ker vas nisme nič za nazaj brala.... bom poiskala.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 9:31:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki zbiram ideje za kosilo mi imamo marelične cmoke in solato
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 9:34:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša....samo predlog:gledena to da nismo več ptički in čebelice bi lahko malo spremenili seznam....teli so mi full simpatični in jih lahko ponucaš čist po svoje....če ti pa niso ok,pa povej pa bomo kej druzga poiskali
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 9:34:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Dobro jutro... katjuša......si videla slikice škratkov za seznam??? nisem vidla a si jih čez vikend limala ker vas nisme nič za nazaj brala.... bom poiskala..... evo sem ti jih našla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 9:35:00
|
|
|
|
Katjusa
|
Urša, če je varjanta, da zamenjate otroško in spalnico potem kr zamenjajte, če je tam boljše..... ker drugače boš vse živce izgubila... pomoje nima smisla žiga nazaj v spalnico prestavljat zdej k si ga ravno navadla, da spi polek nejca..... joj z vodo se vse začne tud pr nas je bil najprej problem samo v točenju vode, ko je bil florjan star ene 4-5 mesecev potem je pa kr sledilo in sledilo in zdej smo tle k smo.... da se bomo selili.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 9:35:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Dobro jutro... katjuša......si videla slikice škratkov za seznam??? nisem vidla a si jih čez vikend limala ker vas nisme nič za nazaj brala.... bom poiskala..... evo sem ti jih našla čebela zlata si..... ful so dobri pa kje ti to najdeš sigurno jih bom uporabla ker so luštni
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 9:35:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: baki zbiram ideje za kosilo goveja juha in palačinke
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 9:37:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Dobro jutro... katjuša......si videla slikice škratkov za seznam??? nisem vidla a si jih čez vikend limala ker vas nisme nič za nazaj brala.... bom poiskala..... evo sem ti jih našla čebela zlata si..... ful so dobri pa kje ti to najdeš sigurno jih bom uporabla ker so luštni na hitis animation
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?