Rubin.
|
Shorty hvala za dobre misli in ker mi že ves čas stojiš ob strani. Alex01, Strumpfek, moje mariborčanke, aprilčica07, k.tja, Lenč.i, Lolita23 in vse ostale, katere sem pozabila omenit in mi naj oprostijo - HVALA, ker mislite na nas. Koala, upam da se bova kdaj osebno spoznale, da se ti bom lahko zahvalila za tople besede, ki mi jih namenjaš. Res človek ne ve kaj rečt ob takšnih priložnostih. Najbolje je to, kar pride iz srca, pa naj še tako čudno zveni, enostavno veš, da ti človek hoče dobro. Ne nekih pametnih nasvetov, ker jih itak ni. Pa veš zakaj ne? Ker enostavno ne veš kako bi ti v takšni situaciji ravnal, dokler nisi sam v njej. Ti bom dala primer. Ko je umrla Zoja, je bil moj najtežji dan v življenju. In vedno sem govorila, da če bi mi kdo od bljižnjih umrl, ne bi hotela nikogar ob sebi. Zavlekla bi se v en kot in ostala tam, kako dolgo pač bi. Ko je prišel ta dan, pa sem ravnala čisto drugače. In če bi bila v tistih trenutkih sama, bi znorela. Resnično. Hvaležna sem za vse prijateljice, ki so mi v tistih najtežjih trenutkih stale ob strani in mi nudile oporo, že s tem da so bile tam, največ pa seveda mož in Lara. Nič mi niso svetovali, samo tam so bili. In vem, če bi se takrat zaprla vase, bi bil to moj konec. Ker takšne bolečine ne zmoreš sam. Zato sedaj vem, da nikomur ne morem rečt, jaz bi pa ravnala tako in tako. Lahko samo predvidevam. Najci, lepo da v teh tvojih trenutkih sreče, pomisliš tudi na nas - hvala. Dadaegon, upam da se ne bomo srečevali samo pred bolnišnico oz. kako naj napišem, upam da se bomo kmalu srečevali tudi kje drugje, ne samo pred bolnišnico. Kako je kaj Gašper? Vidim, da se v grelniku greje flaška za njega in ne več samo brizgalka. A poje že kaj več? Milijone pikapok za vse vas, da se zdravje vsem vam čimmprej vrne. Pa dobro porihtajte. Ch.21 - vsaj nekomu je uspelo priti domov in naj tako tudi ostane.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 12.3.2010 21:31:24 >
|