|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
15.3.2010 15:18:35   
suzi74
jaz imam prometrium in mi ga tudi zmanjkuje-a mogoče katera ve-se mora imeti recept v Italiji v lekarni-ali lahko brez njega kupiš?

LJUBEZEN NAS BOGATI, NEUSPEH PA UTRDI!

(odgovor članu pupe)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
15.3.2010 15:33:43   
n74
Suzy74 - na Fernetičih sem enkrat kupila prometrium brez recepta. Po telefonu sem jih prej spraševala, če lahko, pa so rekli, če nimam starega recepta še doma, potem pa da ni problem, da mi jih lahko prodajo tudi brez.

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
15.3.2010 15:35:58   
suzi74
vrtnica, šopka pupe in ostale trepetalke -
tudi jaz nimam doma testa-ko bo točno 25-ti ga bo šel možek kupit-do takrat sem že brez njega živčna.
Jaz sem tudi na bolniški  do testa-mislim da bi bilo vseeno lažje za moje živce če bi  bila v službi-poskušam pa izkristit čas da se igram več s svojo prvo punčko-saj ko smo v službi gre teden hitro okoli-vendar živčki še vedno skačejo gor pa dol po telescu

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
15.3.2010 15:41:42   
mojškra
Suzi74-  koliko pa imaš staro pupiko? No fajn, da si na bolniški in da uživata.

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
15.3.2010 15:46:56   
baguSka
Suzi lahko dobis prometrium brez recepta, ce zelis ti lahko posredujem tudi njihov email in ti posljejo po posti - po povzetju.user posted image

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
15.3.2010 16:11:22   
Petyyyy
Pozdravljene

Mojškra na UZ 10.3. nismo slišali srčkov, tako da čakam kaj bo jutri.
Kar pa se tiče slabosti, joj slabo mi je ves čas, bruham sicer ne vendar pa veliko preležim da se spravim k sebi. V petek sem bila pri osebnem zdravniku in ko sem mu rekla za Dabroston in Buscopan me je pisano pogledal in rekel da mi lahko napiše le Buscopan, Dabrostona pa ne ker je to hormonska tableta po katero moram h ginekologu.

A ima še katera jutri UZ?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
15.3.2010 16:17:33   
suzi74
mojškra-pupica je stara skoraj 4 leta-že tri leta smo borimo( ker upanje zadnje umre, ane) da bi dobila bratca ali sestrico

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
15.3.2010 16:18:52   
suzi74
baguska-o hvala bi bila prav vesela!!!si ti to že sama prakticirala?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
15.3.2010 16:21:32   
Urshy78
Petyyy, meni je osebna zdravnica napisala recept za Dabroston, ko sem ji prinesla list iz GK, na katerem je pisalo, da moram dobiti recept. 

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
15.3.2010 16:24:23   
baguSka
suzi, imas ZS!user posted image

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
15.3.2010 16:26:15   
suzi74
hvala!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
15.3.2010 16:32:56   
Petyyyy
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Petyyy, meni je osebna zdravnica napisala recept za Dabroston, ko sem ji prinesla list iz GK, na katerem je pisalo, da moram dobiti recept. 

Saj sem mu, pravzaprav sem mu celok prinesla kopijo, ker me kar ni hotel imeti več na bolniški. Poleg tega sem mu morala še podčrtati kdaj sem imela punkcijo in kdaj transfer in kdaj krvni test - GROZA. Razmišljam o menjavi osebnega zdravnikauser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
15.3.2010 16:35:53   
baguSka
Kr menji. Pa cimprej, ce lahko.

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
15.3.2010 16:45:06   
Petyyyy
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Kr menji. Pa cimprej, ce lahko.

Verjetno bi bilo najbolje, sem se bala da sem le preveč občutljivauser posted image .

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
15.3.2010 16:45:42   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy

Saj sem mu, pravzaprav sem mu celok prinesla kopijo, ker me kar ni hotel imeti več na bolniški. Poleg tega sem mu morala še podčrtati kdaj sem imela punkcijo in kdaj transfer in kdaj krvni test - GROZA. Razmišljam o menjavi osebnega zdravnikauser posted image

o groza user posted image jaz imam srečo, da moja osebna zdravnica nič ne komplicira, sem brez problema dobila bolniško in recept. pa saj na listku piše da recepte izda osebni zdravnik user posted image
jaz bi na tvojem mestu tudi začela razmišljati o menjavi.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
15.3.2010 16:50:46   
Petyyyy
Verjemi da mi je postalo slabo, začel je renčat da sem že dva meseca na bolniški da karton ni bil poslan na komisijo, mu razložim da sem bila tam in da ga ni bilo in da nisem na bolniški dva meseca ampak se je 15.3. iztekel prvi, pograbim papirje in lainer ter mu začnem risat in pisat da je dojel. Na koncu mi reče "UPS" sem spregledal ( gledal je datum na nalepki ko sem bila prvič na kliniki in sem dobila zdravila), uglavnem katastrofa. Saj se je potem sicer opravičil ampak recepta mi pa vseeno ni dal, zato sem prosila ginekologa in ni bilo problema, dobila takoj.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
15.3.2010 16:59:59   
Urshy78
Petyyy, brez komentarja user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
15.3.2010 17:00:52   
baguSka
Moja osebna zdravnica je pa do junija odsotna... a mi bolnisko lahko odpre tud nadomestni zdravnik!?user posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
15.3.2010 17:03:17   
Petyyyy

Moja osebna zdravnica je pa do junija odsotna... a mi bolnisko lahko odpre tud nadomestni zdravnik!?user posted image

Mislim da ja, glede na to da je meni rekel zakaj nisem šla k nadomestni.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
15.3.2010 17:04:37   
baguSka
Aha kul. Upam da ne bo kaksna cudna zamenjava in je ne bom dobila...user posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
15.3.2010 17:05:15   
Petyyyy

Petyyy, brez komentarja user posted image

Je mimo, in gremo v nove boje.

Lepo popoldne še naprejuser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
15.3.2010 18:07:43   
mojškra
suzi74- jaz imam starega 8 let (spočet po naravni poti), potem pa ni in ni šlo skoraj 5 let. No zdaj sem srečna user posted image  in komaj čakam ultrazvok da zaslišim user posted image . Tebi pa srečno in držim pesti, da dobite bratca ali sestricouser posted image user posted image

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
15.3.2010 18:13:28   
SANDOLINA
pozdravljene,

zanima me ali je možno da sem noseča, ker sem delala test First Sign, in se je pokazala rahla črtica kot da je nosečnost?! sem pa 12 dan po ET. sicer me pa sem pa tja špika, tko da zdej ne vem kako pa kaj?!

hvala,lp.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
15.3.2010 18:14:12   
Rakica_80
Hellouser posted image

Uauuu, jaz sem se danes imela zelo dobro, lih sem prišla domov, cel dan sem bila v Dragoniji ob mlinu, tako toplo je bilo, v Kopru je pihalo, tam pa je samo sonce žgalouser posted image seveda sem se tudi sončila in možgančke sproščalauser posted image
Grem malo prebrat za nazaj...

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
15.3.2010 18:19:56   
Rakica_80

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

user posted image jamra pa skoz neki ja - vcer ko sm prsla k njemu v ordinacijo je mel fuull mrazzzzz, pa sem ga vprasala zakaj ma tko mraz in je reku da si je luftu, ker se nekatere ne znajo umivat zjutri - da najprej je zavohu da si zob ni oprala, pol je pa se noge narazn dala je pa skor skupi zlezu... user posted image

no tole je pa meni grozno, mislim teli komentarji z Reševe strani, ko tole slišiš zlezeš na stol s takim nelagodnjem, ker si misliš kaj bo potem naslednji govoril o tebi, pa ne glede na to, da si si zjutraj umila zobe in bila pod tušem

Pa sej ta tip res ni normalen, jaz mislim, da je čas za penzijouser posted image nima on več živcev za to delouser posted image Nevem res, to je moje mnenje! Sem pa ostala brez komentarja...

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.