Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 15:18:35
|
|
|
|
suzi74
|
jaz imam prometrium in mi ga tudi zmanjkuje-a mogoče katera ve-se mora imeti recept v Italiji v lekarni-ali lahko brez njega kupiš?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 15:33:43
|
|
|
|
n74
|
Suzy74 - na Fernetičih sem enkrat kupila prometrium brez recepta. Po telefonu sem jih prej spraševala, če lahko, pa so rekli, če nimam starega recepta še doma, potem pa da ni problem, da mi jih lahko prodajo tudi brez.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 15:35:58
|
|
|
|
suzi74
|
vrtnica, šopka pupe in ostale trepetalke - tudi jaz nimam doma testa-ko bo točno 25-ti ga bo šel možek kupit-do takrat sem že brez njega živčna. Jaz sem tudi na bolniški do testa-mislim da bi bilo vseeno lažje za moje živce če bi bila v službi-poskušam pa izkristit čas da se igram več s svojo prvo punčko-saj ko smo v službi gre teden hitro okoli-vendar živčki še vedno skačejo gor pa dol po telescu
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 15:41:42
|
|
|
|
mojškra
|
Suzi74- koliko pa imaš staro pupiko? No fajn, da si na bolniški in da uživata.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 15:46:56
|
|
|
|
baguSka
|
Suzi lahko dobis prometrium brez recepta, ce zelis ti lahko posredujem tudi njihov email in ti posljejo po posti - po povzetju.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 16:11:22
|
|
|
|
Petyyyy
|
Pozdravljene Mojškra na UZ 10.3. nismo slišali srčkov, tako da čakam kaj bo jutri. Kar pa se tiče slabosti, joj slabo mi je ves čas, bruham sicer ne vendar pa veliko preležim da se spravim k sebi. V petek sem bila pri osebnem zdravniku in ko sem mu rekla za Dabroston in Buscopan me je pisano pogledal in rekel da mi lahko napiše le Buscopan, Dabrostona pa ne ker je to hormonska tableta po katero moram h ginekologu. A ima še katera jutri UZ?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 16:17:33
|
|
|
|
suzi74
|
mojškra-pupica je stara skoraj 4 leta-že tri leta smo borimo( ker upanje zadnje umre, ane) da bi dobila bratca ali sestrico
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 16:18:52
|
|
|
|
suzi74
|
baguska-o hvala bi bila prav vesela!!!si ti to že sama prakticirala?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 16:21:32
|
|
|
|
Urshy78
|
Petyyy, meni je osebna zdravnica napisala recept za Dabroston, ko sem ji prinesla list iz GK, na katerem je pisalo, da moram dobiti recept.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 16:24:23
|
|
|
|
baguSka
|
suzi, imas ZS!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 16:26:15
|
|
|
|
suzi74
|
hvala!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 16:32:56
|
|
|
|
Petyyyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 Petyyy, meni je osebna zdravnica napisala recept za Dabroston, ko sem ji prinesla list iz GK, na katerem je pisalo, da moram dobiti recept. Saj sem mu, pravzaprav sem mu celok prinesla kopijo, ker me kar ni hotel imeti več na bolniški. Poleg tega sem mu morala še podčrtati kdaj sem imela punkcijo in kdaj transfer in kdaj krvni test - GROZA. Razmišljam o menjavi osebnega zdravnika
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 16:35:53
|
|
|
|
baguSka
|
Kr menji. Pa cimprej, ce lahko.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 16:45:06
|
|
|
|
Petyyyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Kr menji. Pa cimprej, ce lahko. Verjetno bi bilo najbolje, sem se bala da sem le preveč občutljiva .
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 16:45:42
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 Petyyy, meni je osebna zdravnica napisala recept za Dabroston, ko sem ji prinesla list iz GK, na katerem je pisalo, da moram dobiti recept. Saj sem mu, pravzaprav sem mu celok prinesla kopijo, ker me kar ni hotel imeti več na bolniški. Poleg tega sem mu morala še podčrtati kdaj sem imela punkcijo in kdaj transfer in kdaj krvni test - GROZA. Razmišljam o menjavi osebnega zdravnika o groza jaz imam srečo, da moja osebna zdravnica nič ne komplicira, sem brez problema dobila bolniško in recept. pa saj na listku piše da recepte izda osebni zdravnik jaz bi na tvojem mestu tudi začela razmišljati o menjavi.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 16:50:46
|
|
|
|
Petyyyy
|
Verjemi da mi je postalo slabo, začel je renčat da sem že dva meseca na bolniški da karton ni bil poslan na komisijo, mu razložim da sem bila tam in da ga ni bilo in da nisem na bolniški dva meseca ampak se je 15.3. iztekel prvi, pograbim papirje in lainer ter mu začnem risat in pisat da je dojel. Na koncu mi reče "UPS" sem spregledal ( gledal je datum na nalepki ko sem bila prvič na kliniki in sem dobila zdravila), uglavnem katastrofa. Saj se je potem sicer opravičil ampak recepta mi pa vseeno ni dal, zato sem prosila ginekologa in ni bilo problema, dobila takoj.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 16:59:59
|
|
|
|
Urshy78
|
Petyyy, brez komentarja
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 17:00:52
|
|
|
|
baguSka
|
Moja osebna zdravnica je pa do junija odsotna... a mi bolnisko lahko odpre tud nadomestni zdravnik!?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 17:03:17
|
|
|
|
Petyyyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Moja osebna zdravnica je pa do junija odsotna... a mi bolnisko lahko odpre tud nadomestni zdravnik!? Mislim da ja, glede na to da je meni rekel zakaj nisem šla k nadomestni.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 17:04:37
|
|
|
|
baguSka
|
Aha kul. Upam da ne bo kaksna cudna zamenjava in je ne bom dobila...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 17:05:15
|
|
|
|
Petyyyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 Petyyy, brez komentarja Je mimo, in gremo v nove boje. Lepo popoldne še naprej
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 18:07:43
|
|
|
|
mojškra
|
suzi74- jaz imam starega 8 let (spočet po naravni poti), potem pa ni in ni šlo skoraj 5 let. No zdaj sem srečna in komaj čakam ultrazvok da zaslišim . Tebi pa srečno in držim pesti, da dobite bratca ali sestrico
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 18:13:28
|
|
|
|
SANDOLINA
|
pozdravljene, zanima me ali je možno da sem noseča, ker sem delala test First Sign, in se je pokazala rahla črtica kot da je nosečnost?! sem pa 12 dan po ET. sicer me pa sem pa tja špika, tko da zdej ne vem kako pa kaj?! hvala,lp.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 18:14:12
|
|
|
|
Rakica_80
|
Hello Uauuu, jaz sem se danes imela zelo dobro, lih sem prišla domov, cel dan sem bila v Dragoniji ob mlinu, tako toplo je bilo, v Kopru je pihalo, tam pa je samo sonce žgalo seveda sem se tudi sončila in možgančke sproščala Grem malo prebrat za nazaj...
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 18:19:56
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: baguSka jamra pa skoz neki ja - vcer ko sm prsla k njemu v ordinacijo je mel fuull mrazzzzz, pa sem ga vprasala zakaj ma tko mraz in je reku da si je luftu, ker se nekatere ne znajo umivat zjutri - da najprej je zavohu da si zob ni oprala, pol je pa se noge narazn dala je pa skor skupi zlezu... no tole je pa meni grozno, mislim teli komentarji z Reševe strani, ko tole slišiš zlezeš na stol s takim nelagodnjem, ker si misliš kaj bo potem naslednji govoril o tebi, pa ne glede na to, da si si zjutraj umila zobe in bila pod tušem Pa sej ta tip res ni normalen, jaz mislim, da je čas za penzijo nima on več živcev za to delo Nevem res, to je moje mnenje! Sem pa ostala brez komentarja...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.