|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
14.3.2010 19:31:14   
jona klara
lahko me dodate na seznam v sredo 17. 3. uz

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
14.3.2010 19:34:46   
spominčica
Hoj hoj

Baguska - v I. postopku sem imela 12 oplojenih in se od vsega ni nič prijelo, v II.postopku pa 3 od tega sta se dve oplodili in sem zanosila (nosečnost sem kasneje morala prekiniti ker ni bilo utripov). Kar hočem povedat je, da število sploh ni važno in da imaš vse možnosti da zanosiš. Predvsem je tu pomembna pozitiva. Verjemi da boš zanosila....in kdo ve....user posted image user posted image

Sicer pa......v tednu, ki prihaja šibam na GK po špuntice in veselo v nov postopek. Držite pesti. Tokrat nama bo uspelo-v to sem prepričana.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
14.3.2010 19:40:01   
miklarom

Ponedeljek, 15.03.
mmausikaa - razgovor

dober se zmeni jutri in potem hitro poročajuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
14.3.2010 19:58:35   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

lahko me dodate na seznam v sredo 17. 3. uz

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1104
14.3.2010 20:00:54   
mojškra
Spominčiča- vidiš tega me je najbolj strah, da ne bom zaslišala utripa. To pa je mogel biti šok zate. Kolikšno si imela beto, ko si izvedala da si noseča?

Neposredna povezava do sporočila: 1105
14.3.2010 20:01:18   
Rakica_80
user posted image  

AKTUALNO

Ponedeljek, 15.03.
mmausikaa - razgovor

Torek, 16.03.
Teta M - UZ
baguSka - punkcija

Sreda, 17.03.
jona klara - UZ

Petek, 19.03.
spominčica - prevzem zdravil

Sreda, 24.03.
BEBIII - razgovor

Petek, 26.03.
špica84 - UZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Pikovit, Diana79, Inana, nhaya, mismis, IVYY, skuštrana suzi, Selena78, gospodarica, hanybany, barbara31, BEBIII ,MP30 ,Miklaromuser posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

pupe grejeuser posted image user posted image  test 21.03.
 vrtnica.m grejeuser posted image user posted image  test 22.03.
šopka greje user posted image  test 22.03.
Buska grejeuser posted image  test 25.03.
suzi74 grejeuser posted image user posted image  test 25.03

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    
  • vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • športnica ( MB, Dr. Vlajsavljevič)
  • WP ( MB- razgovor )
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Rielka ( 1.IVF, GK LJ)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr.Drobnič)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • Teja K. (dr. Reš)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • miklarom (zamrznjenčki, MB)
  • cukica ( zamrznjenčki, LJ)
  • špica84 (1. IVF, GKLJ)
  • Buska (2. ISCI, PO, dr.Reš)
  • šopka (2. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (1. IVF, dr.Reš)
  • mausikaa (dr. Res)
  • Krashi (1. IVF, GKLJ)
  • spominčica (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • honey (1. IVF, GKLJ, dr. Ban)

• Teta M (2. IVF, GKLJ)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • jona klara (1. IVF, GKLJ, dr.Tomaževič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • IVYY (3. ICSI/IMSI, GKLJ, dr. Zorn)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE FEBRUAR   user posted image

user posted image  S* ( PO )
user posted image   Urshy78 ( LJ )

user posted image   NOVE NOSEČKE MAREC   user posted image

user posted image    mojškra ( LJ )
user posted image  mateja33 (MB )

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
14.3.2010 20:27:30   
jona klara
bebi-hvala

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
14.3.2010 21:01:26   
sonček33
Miklarom, največji objem zate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1108
14.3.2010 22:40:39   
spominčica
Mojškra-na prvem UZ ki ga so ga delali na GKLJ so utripi bili, ko pa sem šla na prvi pregled k svojemu ginekologu pa nič več-to je bilo nekje v 11 tednu. Beta po ET ju je bla 590 nato je niso več merili.
Seveda je bil šok, ne vem če me je že kaj v življenju "ruknilo" kot to. Čeprav se podzavestno nekako pripraviš, da se to lahko zgodi, na koncu pa vidiš da te pravzaprav nič  zares ne more pripraviti na kaj takega. Prejokali smo kar nekaj dni in noči, ampak smo se pobrali in gremo v nove zmage. Pozabili pa ne bomo nikoli. Ko govorim v množini mislim tu še starše, ki so bili ob novici da sem noseča presunjeni, ob novici o splavu pa žalostni. Zato...svetujem nekaj vsem nosečkam, ki jih srbi jezik da bi celemu svetu povedale o svoji sreči....počakajte da minejo tisti trije meseci.

Mojškra želim ti da bi zaslišala jok pikice, ki jo nosiš pod srčkom. Isto želim tudi vsem ostalim. Tistim, ki ste in tistin ki še boste noseče.

Nočko in mirne sanje

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
15.3.2010 7:04:52   
mojškra
Spominčica--to si tako lepo napisala, da sem kar jokala. Upam, da tudi ti kmalu zaslišiš jok otročka.

Neposredna povezava do sporočila: 1110
15.3.2010 7:52:16   
špica84
dobro jutro :).
eto prva nocna za mano se 5 pa sem zmagala

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
15.3.2010 8:29:20   
TittyK
Ojla punce!

Že nekaj časa nisem bila na forumu, predvsem zaradi tega, ker sem rabila malo odklopit v mojem čakanju po ET. No, danes je deveti dan po ET in se je prikazala user posted image , tako da sem prav malo žalostna. Zaenkrat še ni še prav ulilo, ampak je le izcedek. Zdaj pa ne vem ali naj prekinem z Utrogestanom? Punce, dejte mi povedat, kako pa zdaj naprej za v nov postopek. Sem na GK Ljubljana.

Trepetalkam želim vso srečo, ostalim pa uspešno v postopku.user posted image

LP, Titty

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
15.3.2010 8:40:52   
pupe
tittyk, mogoče pa ni še vse izgubljeno če je samo izcedek
po vseh zgodbah ki sem jih prebrala na tem forumu je vse mogoče, tko da glavo gor
bi pa tudi mene ražalostilo

(odgovor članu TittyK)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
15.3.2010 8:51:51   
MP30
BaguSka, sploh ni slab rezultat! Nehaj no. Jaz sem imela 2x SAMO po 3 folikle, pa 1x celo štiri, čeprav je Reš rekel, da so SAMO štirje, pa da sem slaba, pa slabo reagiram, pa draga za zavarovalnico,... tak je. No in iz teh foliklov smo vedno dobili 1-3 celic, tako da kar optimistično naprej! Reš pa tko samo nekaj jamra, brez veze. Ga imam že jaz tudi malo počasi dosti!
Razmišljam, da bi se prestavila v LJ ali v MB... Kaj mislite? Kako to izvedem, samo pokličem in se naročim? Čeprav sem bila že 1x na GKLJ pri Tomaževiču, mi je kar takoj dal napotnico za histero, ker mi kao niso prvič odstranili celotne pregrade! Me je ful šokiralo, tako, da sem kar pozabila na LJU! Reš pa pravi, da je pregrada samo slovenski izgovor, čeprav naj to ne bi bil problem!? Zdaj pa bodi pameten????
Vsem trepetalkam držim pesti, nosečkam pa user posted image !
BEBIII - ti greš sedaj na razgovor v LJU, ampak s postopkom pa verjetno še ne boš smela štartat?

(odgovor članu pupe)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
15.3.2010 9:12:23   
baguSka
Dobro jutro vsem deklicam na tem forumu zelim.user posted image user posted image user posted image

Zame je danes eno precudovito jutro in se sama ne vem zakaj... s sobote na nedeljo namrec nisem NIC spala, sploh spat nisem sla, potem sem sla ob 5ih direktno na UZ, kjer mi je vidno razocarani ati Res potlacil se tiste mal volje energije... no, ob 6ih sem pa sla spat in hvala bogu vsaj takoj zaspala in spala do 13ih. Itak sem se zbudila spet mal v dvomih in z razocaranjem v srcu, ampak prve beseda mojga dragega mozicka so ble ravno vase: "sej je dost samo eden, kaj se sekiras..."user posted image user posted image Od kje on ve vec kot jaz? Haha.. user posted image No, itak sva se potem cel dan crklala in cel vecer... in danes sem se zbudila v precudovito jutro s polno optimizma in veselja in srece.user posted image user posted image user posted image

In zdej ko berem se vase komentarje in ko mi takole pridno vlivate se vec upanja, ne morem da vas nebi vseh stiiissssnla!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zlate ste VSE po vrsti od prve do zadnje!user posted image

Danes mam pa se zobarja po dolgem casu... in se ZAKON, da ravno dons, bom vsaj mal odmislila jutrisnji dan.. user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
15.3.2010 9:14:26   
baguSka
BEBIII - ne, nimam dveh kuzkov!! Enega mam, ampak tavelik na dveh nogah je manjsega na stirih peljal ven, se predno sem jaz vstala!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
15.3.2010 9:23:13   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: MP30

BaguSka, sploh ni slab rezultat! Nehaj no. Jaz sem imela 2x SAMO po 3 folikle, pa 1x celo štiri, čeprav je Reš rekel, da so SAMO štirje, pa da sem slaba, pa slabo reagiram, pa draga za zavarovalnico,... tak je. No in iz teh foliklov smo vedno dobili 1-3 celic, tako da kar optimistično naprej! Reš pa tko samo nekaj jamra, brez veze. Ga imam že jaz tudi malo počasi dosti!
Razmišljam, da bi se prestavila v LJ ali v MB... Kaj mislite? Kako to izvedem, samo pokličem in se naročim? Čeprav sem bila že 1x na GKLJ pri Tomaževiču, mi je kar takoj dal napotnico za histero, ker mi kao niso prvič odstranili celotne pregrade! Me je ful šokiralo, tako, da sem kar pozabila na LJU! Reš pa pravi, da je pregrada samo slovenski izgovor, čeprav naj to ne bi bil problem!? Zdaj pa bodi pameten????
Vsem trepetalkam držim pesti, nosečkam pa user posted image !
BEBIII - ti greš sedaj na razgovor v LJU, ampak s postopkom pa verjetno še ne boš smela štartat?

MP30 - a da Resko to misli o pregradi? Zanimivo... ko sm mu jaz povedala da mam odstranjeno pred dvemi leti je itak reku da super - za takrat, ampak da se mi je ta pregrada ze zdavni nazaj zarastla... kar sem pa itak ze vedla, ker mi je moj G - dr.Drobnic ze takrat povedu, da se mi bo v zelo kratkem casu po histeri... sicer pa ja, se mi zdi da on kr vsaki rece da je debela pomoje... vcer je tud men reku! pa sej jst vem da nisem suhica in da mam kaksnih 5-10kg prevec, ampak nisem pa tok super dupr debela... sem bla predno sem ga spoznala prepricana da on to resnicno samo debeluskam govori - vidno okroglim.. ampak vcer je tud men reku - ampak sele PO tistem ko je vidu, da je terapija tko slabo vplivala name... in ocitno potem to vsaki rece, ko vid da ni blo tok uspesno, kot si je on zelel... user posted image jamra pa skoz neki ja - vcer ko sm prsla k njemu v ordinacijo je mel fuull mrazzzzz, pa sem ga vprasala zakaj ma tko mraz in je reku da si je luftu, ker se nekatere ne znajo umivat zjutri - da najprej je zavohu da si zob ni oprala, pol je pa se noge narazn dala je pa skor skupi zlezu... user posted image sej verjamem da vcasih res ni fajn kaksen tak pripetljaj in da je revez po svoje, ampak verjamem tud to, da se mu je v vseh teh letih to ze velikokrat zgodilo, ampak on vedno tezje prenasa take stvari... user posted image

Ce pa razmisljas, da bi sla v Lj ali Mb, pa ja, samo poklices in se narocis. Ampak moras met napotnico kot vem. In potem caaakaaasss... user posted image

...

spomincica, tebi pa posiljam en sopek: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
15.3.2010 9:34:46   
mismis
drugače pa dober dan vsem skupaj, imamo nov začetek teden, spet se bo dogajalo ....

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
15.3.2010 9:41:18   
vrtnica.m
Pozdravljene punce!!
Evo, vikenda je konec in žal nisem morala spremljat kaj se dogaja ker nisem imela dostopa do interneta user posted image . Vidim pa, da ste kar bile pridne user posted image
Drugače pa je še pri meni belina. Znaki pa taki, da bo vsaki čas pritekla user posted image . Od glavobola, slabosti, špikanja, vrtoglavica,... Nimam pa več vročine (37 stopinj) in tudi prsi niso več boleče in trebuha več tudi nimam "napihnjenega". Le težava je v tem, da težko grem na "veliko potrebo" (po moje so to kar živci),  vendar kot pravijo UPANJE UMRE ZADNJE!!! Je pa res, da si močno želim, da bi zdržala do 22.3. ko imam krvni test.

TittyK - mogoče pa še ni vse izgubljeno. Drži se. Kako pa je sedaj z utrogestanom pa bi jaz kar poklicala sestre na GKLJ. Držim pesti in navijam vseeno!!!!!

Pupa - kako si? A je še belina? A so kaki znaki? Kako živci???

Šopka -  tudi ti kako si, kako se držiš, .....

Joj, je res to ena sama živčna vojna. Vendar kaj ko pa še ni tudi konec če pridem slučajno vsaj do krvnega testa !!!! Vendar bo že nekak. V glavnem se je moj odločil, da slučajno da sedaj ne uspe, bova naredila en velik žur!!!! da se malo sprostim. Če pa uspe, pa bo tudi žur user posted image

PUNCE ZA VSE NAVIJAM DA NAM USPE!!!!!

Pa lep dan želim
m.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
15.3.2010 9:45:08   
spominčica
BaguSka-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
15.3.2010 10:01:21   
mojškra
TittyK-jaz sem imela izcedek približno na 9 dan, ampak potem se je ustavilo. POtem sem 13 dan naredila test in je bil pozitiven. 15 dan sem imela krvnega, tisto jutro sem imela tudi izcedek, beta je bila 2034. Dokler ni prave user posted image ne obupaj, majhen izcedek je normalno.dRŽIM PESTIuser posted image user posted image

aja pa še to- nikar ne nehaj z utrogestanom, dokler je samo izcedek in ni menstra. Šele če se prikaže tečka, takrat pa se preneha.

< Sporočilo je popravil mojškra -- 15.3.2010 10:03:13 >

(odgovor članu TittyK)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
15.3.2010 10:02:58   
šopka
dobro jutro tdi z mojega konca!user posted image
ojla vrtnica isto je pri meni, strah, strah in še enkrat strah! včeraj zvečer sem imela strašen glavobol, vzela lakadol, da je bilo ponoči kul. slabo mi je vsake toliko, špikne me ali v jajčnikih(bolj poredko) ali prav spodaj tako kot pri menstruaciji. joški so od časa do časa drgač in trebuh tudi(sad ga vidiš sad ga ne vidiš). po mojih izračunih, če sem imela zadnjouser posted image  16.2 bi mi moglo pritečt jutri.
Titty utrogestan si vstavljaj neglede na izcedke. kdaj si pa imela et? kdaj maš krvnega?

Neposredna povezava do sporočila: 1122
15.3.2010 10:12:09   
mateja33
jutrouser posted image
kako si mojškra,a maš kake znake ti je kej slabo?user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
15.3.2010 10:20:14   
mojškra
MATEJA- ojla. Ja mam znake- danes sem zelooo TEČNA user posted image user posted image user posted image . Boli me glava, ne vem ali lahko vzamem kak tablet? Nič mi ni slabo, lačna pa sem malce bolj kot ponavadi, tečna tudi malo bolj user posted image -ker me boli glava, trebuh imam še napihnjen, joškice pa ne bolijo tako zelo več.user posted image . Pa ti? Danes je ful lepi dan, zdaj grem likat, najraje bi šla kar v službo, se mi ne da doma čepet in tuhtat do ultrazvoka.

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
15.3.2010 10:24:44   
pupe
pri meni je še belo
živčki, ja odvisno pa je že bolje, pa me spet prime
ampak dokler ni user posted image je cool
držim pesti za vse
tiste ki pa imamo test 22.3. p upam da nas bo čim več tam:))

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.