|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
15.3.2010 10:24:49   
baguSka
mah sej ni tok grozn tale Res nooo... user posted image sej drugac je cist ok!user posted image sam takele komentarje moras vzet bl zahec kot zares.. user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
15.3.2010 10:25:49   
mateja33
mojškra-mene ne boli glava,ampak skor vsak juter mi je slabuser posted image ,zaenkrat ne bruham,drgač mam pa kr apetit,joške me tud ne bolijo več tak ko na začetku,upam da bo vse ok.iz kje pa si da mate lepo vreme pr nas je bolj oblačno.če ni skrivnost kok si pa stara,sm radovedna.....a ne?user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
15.3.2010 10:27:05   
baguSka
 moj osebni G je drugace dr.Drobnic in sem full zadovoljna z njim!! on je tud tisti, ki mi je pred dobrimi dvemi leti odstranu pregrado, ampak se mi je zal ta zarasla nazaj, tko da je spet tam kjer je bla!! nimam kej... prej je bila pregrada velika 2cm, zdej pa ne vem kok je zrasla nazaj... ampak bo ze! pravjo da ni panike, tud ce jo imam... seveda pa bi blo boljse ce je nebi mela...

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 18.3.2010 8:48:13 >

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
15.3.2010 10:29:39   
TittyK
Ojla!

Punce, hvala za upanje, ampak mislim, da bo to user posted image , ker imam tudi močne krče. Et sem imela 6.3.10, 5. dan.

Vrtnica, Šopka držim pesti, da vama je uspelo.

Lp,
Titty

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
15.3.2010 10:32:37   
mojškra
MATEJA33- V LJUBLJANI JE sonček, no vsaj bil je user posted image , mal se je res pooblačilo. Starost? Sem še mlada user posted image user posted image user posted image , avgusta bom 36. user posted image user posted image user posted image , imam 8-letnega sina Aljaža, ki ga že mal hormoni dajejo user posted image user posted image . Je pa drugač ful priden fant, in ful se veseli bratca ali pa sestrice. Me kar naprej boža, pa lupčka, pa imena izbira. Pravi da mu je vseeno kaj bo, sam da ne bosta 2 user posted image user posted image . Moj mož je namreč tudi dvojček (enojajčni dvojček, sta si z bratom čisto ista, pa zdaj sine  malce povezuje s tem.user posted image user posted image . A tako praviš da ti je zjutraj user posted image . Meni ni nič, mogoče zato, ker že ponoči jem, in zjutraj nimam praznega trebuha, da bi mi bilo slabo. Jaz sem pri prvemu bruhala 3 mesece tako, da so me potem dali v bolnico na infuzijo, ker nisem spravila nič v sebe. Morda bom pa to nosečnost preživela brez bruhca user posted image user posted image .

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
15.3.2010 10:34:55   
baguSka
Mojskra - Aljaz je res ze prav ORNK fant!!! Jaz sem bla zihr da je ze starejsi... user posted image In navijam zate, da zdrzis brez slabosti... user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
15.3.2010 10:35:44   
mojškra
TITTYK- krče sem jaz imela grozne,  tako da sem en dan klicala sestre. Vzami kakšen buscopan proti krčem in počivaj. Meni so se krči šele zdaj nehali, vendar ne čisto. Če imaš krče, ni nujno da dobiš user posted image , je velik možnosti da si user posted image . Nikar ne obupaj prehitro. Tablet, zavij se v deko, topli čaj in počivaj. Boš videla kaj bo-imej pozitivne misli, krči so lahko tudi dober znak.

(odgovor članu TittyK)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
15.3.2010 10:37:19   
mojškra
BAGUŠKA - ja ful je velik, pa komaj 8 je bil star. Ja drugo leto bo definitivno tako velik kot jaz.  Ojoj, ko te pa otroci dohitijo, pa se počutiš malce bolj tako no....mladouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
15.3.2010 10:41:15   
vrtnica.m
Pa ne no user posted image A res potem to pomeni konec ? Lahko pa še ni vsega konec. A boš šla vseeno na krvnega?

Drži se in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
m.

IZVIRNO SPOROČILO: TittyK

Ojla!

Punce, hvala za upanje, ampak mislim, da bo to user posted image , ker imam tudi močne krče. Et sem imela 6.3.10, 5. dan.

Vrtnica, Šopka držim pesti, da vama je uspelo.

Lp,
Titty

(odgovor članu TittyK)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
15.3.2010 11:00:44   
baguSka
Mojskra - ja RES je velik... zihr je po atiju... user posted image

Men so pa zobarja skenslal glihkar... je zobar zbolu.. user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
15.3.2010 11:45:45   
mojškra
BAGUŠKA- ja bolj po njihovi strani ja, tam so vsi veliki, moj sicer ne tako, ker je dvojček, in z bratom nista tako velika, drugače pa vsi 4 bratje so pa 1,90 ali več user posted image user posted image .

LEPO SE IMEJTE, JAZ SEM TAKO ZASPANA DANES

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
15.3.2010 12:07:47   
spominčica
vrtnica m- ko sem po ET ju zanosila sem imela kar nekaj časa krče...mislim krče....niso bli to neki hudi krči ampak isto kot pred user posted image . Imela sem jih približno kakšen mesec potem so ponehali. Ni nujno da krči napovedujejouser posted image , lahko napovedujejo tudiuser posted image  .
Drgač pa mislim da ti po ET dajo ena navodila za domačega zdravnika da ti napiše Dabroston in Buscopan, najbrž ne kar tako ane,  tko da ga kar vzemi če te boli.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
15.3.2010 12:40:06   
suzi74
TittyK-ne obupat-dokler ti test ne pokaže  - ni še nič izgubljeno -držim močno pesti, da bo tako kot pri meni v prvi nosečnosti-ves čas sem krvavela 3 mesece-pa smo lepo pričakali nežen jokec, ki nam sedaj pesmice poje po hiši!!!  Vse je mogoče! Srečno!

Vrtnica-mene tudi močno špika, pa krči so tudi, parkrat je prav močno zapeklo skoraj kot pri punkciji-vendar to pride samo trenutna "bolečina" par sekund potem pa nič.....zdaj je šele 4 dan po et živčna sem pa da je joj....upam na najboljše...

LJUBEZEN NAS BOGATI, NEUSPEH PA UTRDI!

(odgovor članu TittyK)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
15.3.2010 13:51:22   
šopka
oj ženske, ki ste po et-ju a ste doma na bolniški ali v službi?

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
15.3.2010 13:52:10   
šopka
pupe kdaj boš delala test, če boš?

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
15.3.2010 13:55:15   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: šopka

oj ženske, ki ste po et-ju a ste doma na bolniški ali v službi?

jst bom doma saj do testa, je trenutno prevec stresno v sluzbi

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
15.3.2010 13:57:34   
vrtnica.m
Spominčica in Suzi 74 - hvala vama za nasvete :-) Če me začne močno špikat vzamem "naglesin" - tako so mi tudi sestre rekle na GKLJ da lahko zvamem, če me bo bolelo kaj. Drugače pa raje kar malo potrpim, ker sem itak doma na bolniškem.

Šopka - jaz sem na bolniškem do 22.3. ko imam odvzem krvi. Pa tudi če bo prišla user posted image bom tudi doma do takrat, če že ne drugo da se malo k sebi spravim. Doma pa sem zaradi tega, ker sem preveč energije vložila v to, in glede na to da imam kar stresno službo (šef je kolerik - čeprav prizna to je hudo včasih) in sem rekla da bom lepo na bolniškem.

Lep dan vam želim.

P.S.: danes je 9 dan od ET!!!!!!!!! A lahko že naredim test ??

m.

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
15.3.2010 14:26:44   
pupe
počakala bom na krvnega 22.3.
itak sem doma do takrat, tko da,..
mogoče me bo pa radovednost premamilauser posted image
so mi rekle sestre v lj. da stop inekcija lahko zmoti rezultate
se pa kar držim danes:)

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
15.3.2010 14:41:55   
šopka
jah ne vem vrtnica, jst se ga še ne upam. mogoče raje živim še kakšen dan v nevednosti. nimam pa nobenega testa doma drgač bi ga zihr že naredila.
aha dobro jst sem tudi doma pa vedno ko berem so ženske v službi in jst edina ki je doma.
vrtnica a ga boš naredila danes? ti si imela transfer 7 ali 6.3?

(odgovor članu pupe)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
15.3.2010 14:44:56   
vrtnica.m
ET sem imela 6.3.. Jaz tudi nimam nobenega testa doma pa tudi si ga ne bom kupila prej, ker vem, ko ga bom enkrat imela doma, bi ziher že naredila test. Sem se odločila da če bom delala test, ga bom v četrtek ali petek, ali pa takrat če slučajno dobim user posted image . Tako da še bom en čas v nevednosti in s strahom hodila na wc user posted image

l.p.

IZVIRNO SPOROČILO: šopka

jah ne vem vrtnica, jst se ga še ne upam. mogoče raje živim še kakšen dan v nevednosti. nimam pa nobenega testa doma drgač bi ga zihr že naredila.
aha dobro jst sem tudi doma pa vedno ko berem so ženske v službi in jst edina ki je doma.
vrtnica a ga boš naredila danes? ti si imela transfer 7 ali 6.3?

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
15.3.2010 14:48:57   
mojškra
SOTRPINKE- jaz si nisem upala delati testa do 13 dne po ET, takrat sem pa nalula močen plusek. Tudi za vas zeloo navijam, držim pesti in raje počakajte vsaj do 11 dne po ET ki je bil 5 dan po punkciji.

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
15.3.2010 14:58:46   
šopka
to je za popi....!al sm na wcju al se tipam takoj ko začutim da imam spodaj mokro, se že gledam takoj ko imam čudno bolečino. vmes pa sama sebe tolažim pa kaj pol če nebo tokrat nič bo pa drugič, glej ene so preživele to sranje že 10x...pol se spet zalotim v mislih že izbiram voziček saj sem ta trenutek prepričana da sem noseča.......user posted image
test sem se odločla da ga bom naredila ko me prime če bo to jutri bo pač jutri, ali pojutrišnjem.....user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
15.3.2010 15:00:38   
šopka
kdaj naj bi se že na krvi pokazalo?mogoče bom šla z dragim v lj ta teden pa na skrivaj v adrialab skočim, hi hi?

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
15.3.2010 15:01:37   
pupe
punce kolk ste dobile uotrogestana za domov
prejle sem vzela svojo opoldansko dozo, nakar sem ugotovila da jih imam komaj do petka, pa že tko mi je sestra rekla da naj sem pa kdaj kakšno pojem da bom prišla skoz, jaz mam pa še 7 dni do testa

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
15.3.2010 15:05:16   
Anonimen
Lepo prosim, če pomagate

http://www.ringaraja.net/forum/Stopka%2Fpunkcija/m_5015711/tm.htm

(odgovor članu pupe)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.