Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 10:24:49
|
|
|
|
baguSka
|
mah sej ni tok grozn tale Res nooo... sej drugac je cist ok! sam takele komentarje moras vzet bl zahec kot zares..
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 10:25:49
|
|
|
|
mateja33
|
mojškra-mene ne boli glava,ampak skor vsak juter mi je slab ,zaenkrat ne bruham,drgač mam pa kr apetit,joške me tud ne bolijo več tak ko na začetku,upam da bo vse ok.iz kje pa si da mate lepo vreme pr nas je bolj oblačno.če ni skrivnost kok si pa stara,sm radovedna.....a ne?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 10:27:05
|
|
|
|
baguSka
|
moj osebni G je drugace dr.Drobnic in sem full zadovoljna z njim!! on je tud tisti, ki mi je pred dobrimi dvemi leti odstranu pregrado, ampak se mi je zal ta zarasla nazaj, tko da je spet tam kjer je bla!! nimam kej... prej je bila pregrada velika 2cm, zdej pa ne vem kok je zrasla nazaj... ampak bo ze! pravjo da ni panike, tud ce jo imam... seveda pa bi blo boljse ce je nebi mela...
< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 18.3.2010 8:48:13 >
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 10:29:39
|
|
|
|
TittyK
|
Ojla! Punce, hvala za upanje, ampak mislim, da bo to , ker imam tudi močne krče. Et sem imela 6.3.10, 5. dan. Vrtnica, Šopka držim pesti, da vama je uspelo. Lp, Titty
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 10:32:37
|
|
|
|
mojškra
|
MATEJA33- V LJUBLJANI JE sonček, no vsaj bil je , mal se je res pooblačilo. Starost? Sem še mlada , avgusta bom 36. , imam 8-letnega sina Aljaža, ki ga že mal hormoni dajejo . Je pa drugač ful priden fant, in ful se veseli bratca ali pa sestrice. Me kar naprej boža, pa lupčka, pa imena izbira. Pravi da mu je vseeno kaj bo, sam da ne bosta 2 . Moj mož je namreč tudi dvojček (enojajčni dvojček, sta si z bratom čisto ista, pa zdaj sine malce povezuje s tem. . A tako praviš da ti je zjutraj . Meni ni nič, mogoče zato, ker že ponoči jem, in zjutraj nimam praznega trebuha, da bi mi bilo slabo. Jaz sem pri prvemu bruhala 3 mesece tako, da so me potem dali v bolnico na infuzijo, ker nisem spravila nič v sebe. Morda bom pa to nosečnost preživela brez bruhca .
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 10:34:55
|
|
|
|
baguSka
|
Mojskra - Aljaz je res ze prav ORNK fant!!! Jaz sem bla zihr da je ze starejsi... In navijam zate, da zdrzis brez slabosti...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 10:35:44
|
|
|
|
mojškra
|
TITTYK- krče sem jaz imela grozne, tako da sem en dan klicala sestre. Vzami kakšen buscopan proti krčem in počivaj. Meni so se krči šele zdaj nehali, vendar ne čisto. Če imaš krče, ni nujno da dobiš , je velik možnosti da si . Nikar ne obupaj prehitro. Tablet, zavij se v deko, topli čaj in počivaj. Boš videla kaj bo-imej pozitivne misli, krči so lahko tudi dober znak.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 10:37:19
|
|
|
|
mojškra
|
BAGUŠKA - ja ful je velik, pa komaj 8 je bil star. Ja drugo leto bo definitivno tako velik kot jaz. Ojoj, ko te pa otroci dohitijo, pa se počutiš malce bolj tako no....mlado
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 10:41:15
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Pa ne no A res potem to pomeni konec ? Lahko pa še ni vsega konec. A boš šla vseeno na krvnega? Drži se in m. IZVIRNO SPOROČILO: TittyK Ojla! Punce, hvala za upanje, ampak mislim, da bo to , ker imam tudi močne krče. Et sem imela 6.3.10, 5. dan. Vrtnica, Šopka držim pesti, da vama je uspelo. Lp, Titty
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 11:00:44
|
|
|
|
baguSka
|
Mojskra - ja RES je velik... zihr je po atiju... Men so pa zobarja skenslal glihkar... je zobar zbolu..
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 11:45:45
|
|
|
|
mojškra
|
BAGUŠKA- ja bolj po njihovi strani ja, tam so vsi veliki, moj sicer ne tako, ker je dvojček, in z bratom nista tako velika, drugače pa vsi 4 bratje so pa 1,90 ali več . LEPO SE IMEJTE, JAZ SEM TAKO ZASPANA DANES
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 12:07:47
|
|
|
|
spominčica
|
vrtnica m- ko sem po ET ju zanosila sem imela kar nekaj časa krče...mislim krče....niso bli to neki hudi krči ampak isto kot pred . Imela sem jih približno kakšen mesec potem so ponehali. Ni nujno da krči napovedujejo , lahko napovedujejo tudi . Drgač pa mislim da ti po ET dajo ena navodila za domačega zdravnika da ti napiše Dabroston in Buscopan, najbrž ne kar tako ane, tko da ga kar vzemi če te boli.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 12:40:06
|
|
|
|
suzi74
|
TittyK-ne obupat-dokler ti test ne pokaže - ni še nič izgubljeno -držim močno pesti, da bo tako kot pri meni v prvi nosečnosti-ves čas sem krvavela 3 mesece-pa smo lepo pričakali nežen jokec, ki nam sedaj pesmice poje po hiši!!! Vse je mogoče! Srečno! Vrtnica-mene tudi močno špika, pa krči so tudi, parkrat je prav močno zapeklo skoraj kot pri punkciji-vendar to pride samo trenutna "bolečina" par sekund potem pa nič.....zdaj je šele 4 dan po et živčna sem pa da je joj....upam na najboljše...
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 13:51:22
|
|
|
|
šopka
|
oj ženske, ki ste po et-ju a ste doma na bolniški ali v službi?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 13:52:10
|
|
|
|
šopka
|
pupe kdaj boš delala test, če boš?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 13:55:15
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: šopka oj ženske, ki ste po et-ju a ste doma na bolniški ali v službi? jst bom doma saj do testa, je trenutno prevec stresno v sluzbi
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 13:57:34
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Spominčica in Suzi 74 - hvala vama za nasvete :-) Če me začne močno špikat vzamem "naglesin" - tako so mi tudi sestre rekle na GKLJ da lahko zvamem, če me bo bolelo kaj. Drugače pa raje kar malo potrpim, ker sem itak doma na bolniškem. Šopka - jaz sem na bolniškem do 22.3. ko imam odvzem krvi. Pa tudi če bo prišla bom tudi doma do takrat, če že ne drugo da se malo k sebi spravim. Doma pa sem zaradi tega, ker sem preveč energije vložila v to, in glede na to da imam kar stresno službo (šef je kolerik - čeprav prizna to je hudo včasih) in sem rekla da bom lepo na bolniškem. Lep dan vam želim. P.S.: danes je 9 dan od ET!!!!!!!!! A lahko že naredim test ?? m.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 14:26:44
|
|
|
|
pupe
|
počakala bom na krvnega 22.3. itak sem doma do takrat, tko da,.. mogoče me bo pa radovednost premamila so mi rekle sestre v lj. da stop inekcija lahko zmoti rezultate se pa kar držim danes:)
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 14:41:55
|
|
|
|
šopka
|
jah ne vem vrtnica, jst se ga še ne upam. mogoče raje živim še kakšen dan v nevednosti. nimam pa nobenega testa doma drgač bi ga zihr že naredila. aha dobro jst sem tudi doma pa vedno ko berem so ženske v službi in jst edina ki je doma. vrtnica a ga boš naredila danes? ti si imela transfer 7 ali 6.3?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 14:44:56
|
|
|
|
vrtnica.m
|
ET sem imela 6.3.. Jaz tudi nimam nobenega testa doma pa tudi si ga ne bom kupila prej, ker vem, ko ga bom enkrat imela doma, bi ziher že naredila test. Sem se odločila da če bom delala test, ga bom v četrtek ali petek, ali pa takrat če slučajno dobim . Tako da še bom en čas v nevednosti in s strahom hodila na wc l.p. IZVIRNO SPOROČILO: šopka jah ne vem vrtnica, jst se ga še ne upam. mogoče raje živim še kakšen dan v nevednosti. nimam pa nobenega testa doma drgač bi ga zihr že naredila. aha dobro jst sem tudi doma pa vedno ko berem so ženske v službi in jst edina ki je doma. vrtnica a ga boš naredila danes? ti si imela transfer 7 ali 6.3?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 14:48:57
|
|
|
|
mojškra
|
SOTRPINKE- jaz si nisem upala delati testa do 13 dne po ET, takrat sem pa nalula močen plusek. Tudi za vas zeloo navijam, držim pesti in raje počakajte vsaj do 11 dne po ET ki je bil 5 dan po punkciji.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 14:58:46
|
|
|
|
šopka
|
to je za popi....!al sm na wcju al se tipam takoj ko začutim da imam spodaj mokro, se že gledam takoj ko imam čudno bolečino. vmes pa sama sebe tolažim pa kaj pol če nebo tokrat nič bo pa drugič, glej ene so preživele to sranje že 10x...pol se spet zalotim v mislih že izbiram voziček saj sem ta trenutek prepričana da sem noseča....... test sem se odločla da ga bom naredila ko me prime če bo to jutri bo pač jutri, ali pojutrišnjem.....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 15:00:38
|
|
|
|
šopka
|
kdaj naj bi se že na krvi pokazalo?mogoče bom šla z dragim v lj ta teden pa na skrivaj v adrialab skočim, hi hi?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 15:01:37
|
|
|
|
pupe
|
punce kolk ste dobile uotrogestana za domov prejle sem vzela svojo opoldansko dozo, nakar sem ugotovila da jih imam komaj do petka, pa že tko mi je sestra rekla da naj sem pa kdaj kakšno pojem da bom prišla skoz, jaz mam pa še 7 dni do testa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.