|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
16.3.2010 9:41:06   
vrtnica.m
Jaz si temperature več ne merim. Sem pa v prvih dneh po ET imela vročine 37 stopinj in to cel dan. Sedaj pa je normalno 36,7 že kar en čas. Drugače pa me prsi več čisto nič ne bolijo in tudi trebuha nimam napetega.
No, jaz pa za spremembo se moram siliti s hrano in mi je tudi slabo. Ves čas imam občutek slabosti.
Moram pa priznati da me res ima da bi delala test - vendar še ne bom.

l.p.
m.

(odgovor članu pupe)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
16.3.2010 9:44:16   
šopka
mene tudi drži da delam test... pa ne vem še...najraje bi da končam to sranje od čakanja..

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
16.3.2010 10:00:19   
suzi74
Dobro jutro šopka vrtnica pupe in ostale!

Tudi pri meni enkrat špika, enkrat zaboli spodaj v trebuhu....enkrat več sluzi enkrat manj....prsa tako tako....trebuh ima pa zjutraj malo napihnjen zvečer pa sem kot balon-v šestem mesecu-zjutaj ko se zbudim pa spet nič..... jaz sem za vami dva-tri dni in živčki so danes manj napeti-sicer smo pa šele dopoldan.

Kaj kej delate sedaj ko ste doma na bolniški?

LJUBEZEN NAS BOGATI, NEUSPEH PA UTRDI!

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
16.3.2010 10:03:41   
Buska

IZVIRNO SPOROČILO: suzi74
Kaj kej delate sedaj ko ste doma na bolniški?

npr. jaz lezim, tipkam po PCju, gledam TV, cvekam po telefonu :)

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
16.3.2010 10:04:17   
vrtnica.m
user posted image Uživam v tem času in imam čas za sebe user posted image
Drugače pa se zjutraj zbudim, si vstavim utrogestan, za pol ure še poležim da mi vse ne steče ven takoj, potem počasi zajtrk, malo za računalnik da z vami klepetam, malo na sprehod - na svež zrak, malce postorim po stanovanju, vendra nič težkega ne zdigujem, kuham kosilo, mogoče malo likam, knjigo berem,... skratka se kar zaposlim.

No to je moj delovnik v tem času user posted image
No, pa da ne pozabim, vsake toliko časa grem na wc in preverim če je še belina user posted image

l.p.
m.

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
16.3.2010 10:08:11   
špica84
dobro jutro

jst se pa zadnje dneve pocutim kot da bi bila v meni.na momente me zebe na momente mi je full vroce.drgac sem pa super

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
16.3.2010 10:09:43   
vrtnica.m
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

dobro jutro

jst se pa zadnje dneve pocutim kot da bi bila v meni.na momente me zebe na momente mi je full vroce.drgac sem pa super

tudi jaz imam tako - in ponavadi sem imela tako preden ko sem dobila user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
16.3.2010 10:36:33   
suzi74
buska -ojla-Oprosti-tebe sem pozabila prej posebej pozdravit-sem šele zdaj prebrala (za nazaj) da imava na isti dan test
kam hodiš ti- v Postojno?

Jaz dopoldan tudi tipkam pilota, pa malo računalnik-čez vikend sem malo urejala slikice iz fotoaparata-mi je prišel prav čas-saj nimam nič urejenega že nekaj mesecev-če že ne kakšno leto...Sem mislila da bom lajko prebrala kakšno knjigo-pa ne gre...skuham kosilo...na sprehod si ne upam, da ne bi kdo kaj iz službe imel za povedat-a če gremo na sprehod je to OK v zvezi s kakšno komisijo? al mogoče kompliciram?-ja glede tega mi ni vseeno. Enkrat v prejšnjem postopku sem šla na sprehod in me je videla sodelavka in takoj povedala šefu in sem jih poslušala o izkoriščanju zdravstva...in da imam veze za bolniško...pa sem zdaj ko pribita doma in malo potrpim....pa tako lepo sončece je bilo zadnje dneve...da ne bo spet treba neumnosti poslušat

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
16.3.2010 10:38:25   
suzi74
Popoldan pa pride hčerkica domov iz vrtca pa mi gre hitreje čas mimo....

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
16.3.2010 10:44:52   
vrtnica.m
Suzi74 -  glede bolniške in sprehoda. Jaz sem moji zdravnici povedala zakaj sem na bolniškem in razlog katerega je napisala za odprtje bolniškega lista je zraven tega kar vse damo skoz za umetno oploditev tudi stres v službi. Tako da kot priporočilo je napisala zraven tega sprehod v naravo. No, pri meni je tako, da v službi vedo zakaj me ni v službo (na srečo imam dober kolektiv) in vedo da ne bom cele dneve stanovanju - da bom tudi zunaj na sprehodu in to pomeni, da ne bom si čistila avta, delala na vrtu,.. temveč res na sprehodu in na zraku. Je pa res verjetno v kakem kolektivu delaš.

l.p.
m.

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
16.3.2010 10:51:14   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Ponedeljek, 15.03.
mmausikaa - razgovor

dober se zmeni jutri in potem hitro poročajuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo Miklica, včeraj se na tej temi nisem mogla javiti, no ja, sem spisala pa me je vrglo ven parkrat potem se pa obupala...

ata Reš kot ata Reš me je najprej spravil na rob solzic, no na koncu je bil pa kar optimističen user posted image
skratka naslednji ciklus še ne grem v postopek, grem na Klomifen, pa hormončke moram ponovno dati, pa PCT in na osnovi vsega tega se bo odločil za terapijo...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
16.3.2010 11:02:31   
mateja_goljev
ojla punce, se vam pridružujem. 3.3 so naju dali na čakalno listo v mb (Vlaisavljević), danes sva dobila pošto, da imava razgovor 23.03, in postopek v mesecu aprilu, ravno na moj 30. rojstni dan!!!! user posted image user posted image user posted image
Sem tako vesela. Za nama so 3 neuspeli postopki v Ljubljani, tako da se tega zelo veseliva.

Hvala in LP.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
16.3.2010 11:06:38   
Urshy78
Sandolina, 12. dan po ET ti test že zanesljivo pokaže pravilno, tako da ti lahko kar čestitam user posted image user posted image
kupi si pa danes še CB, jaz sem si ga, ker BC mini kar nisem mogla verjeti, pa čeprav mi je pokazalo dve močni črtici user posted image
glede bete: kar je vrednost nad 40, pomeni nosečnost. če boš imela beto okoli 1000, bo to lep rezultat. za primerjavo, jaz sem jo imela 1332.

BEBIII, jaz nimam nobenih znakcov, edino bolj pogosto lulam pa zvečer ob pol devetih že spim user posted image
kako si ti? počasi se bo treba pripraviti na nov boj in bom ful držala pesti, da bo tokrat uspešen user posted image

jona klara, kje se skrivaš? kako si preživela prvo špikico??

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1213
16.3.2010 11:09:07   
Buska
buska -ojla-Oprosti-tebe sem pozabila prej posebej pozdravit-sem šele zdaj prebrala (za nazaj) da imava na isti dan test
kam hodiš ti- v Postojno?

tudi v PO, potem, pa smo se verjetno srecale user posted image tko, da bomo na isti dan trepetale a je, al ni ... sam jst verjamem, da je user posted image user posted image

meni kar se bolniske in izhodov tice nimam tezav, sefu sem povedala in je rekel, da bi rad, da me 2 leti ne vidi vec .... in je tudi sam rekel, da ce bom imela kake tezave glede tega, da mu naj takoj javim ...tko, da ....

...............

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
16.3.2010 11:10:21   
Buska
suzi74, kdaj pa si bila v cet na ET. jst sm sla tam okrog 9. noter?

...............

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
16.3.2010 11:13:30   
mojškra
SANDOLINA- da boš bolj prepričana si kupi CB, saj ga lahko delaš 4 dni pred pričakovano menstruacijo. Si pa itak naša nova user posted image user posted image user posted image .
Glede bete- tako kot je povedala Urshy- za primerjavo sem jo jaz imela 2034, ne vem ali to pomeni, da sta se oba obdržala, bomo videli na ultrazvoku. Držim pesti zateuser posted image user posted image .

Urshy- dober si se ti to zmenila, pa to je že čez 3 dni. Da bi potlej vse poročaš. Kako si drugače? Si vredu v službi?. Jaz grem v četrtek kar v službo, imamo ocenjevanje, da me šef oceni (brez ocene ni napredovanja)user posted image user posted image user posted image .
MATEJA33- ti je še user posted image . Meni ni. Jaz sem samo lačna in zeloooo žejna.

PUNCE VSEM DRŽIM PESTI IN ČIMPREJ NALULAJTE PLUSEKuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
16.3.2010 11:14:00   
suzi74
vrtnica- hvala - a tebi je prav v karton napisala sedaj ko si na čakanju testa?-a si sama prosila-ali ti je ona povedala....ja glede tega bi bila bolj mirna

mateja_goljev - vesela sem zate - naj ti tvoje letošnje okroglo leto prinese za novoletno darilo tudi eno jokajočo nežno štručko !

Neposredna povezava do sporočila: 1217
16.3.2010 11:29:48   
suzi74
Buska - jaz sm bila na ET v četrtek tudi okoli 9 ure-verjetno smo bile skupaj v čakalnici....
kdaj si pa imela punkcijo?-jaz v torek tudi ob deveti.

Vrtnica in Buska Glede sprehodov se bom pozanimala pri zdravnici. Če bo pa plusek-in vem da bodo v marcu kar padali debeli in močni vsem nam-bom poklicala šefa pa se z njim pomenila-da mu ne bodo sodelavke spet po glavi "skakale". Pred postopkom sem se z njim pogovorila in je tudi meni rekel, da si zame želi da me ne bi bilo nazaj dve leti...

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
16.3.2010 11:32:28   
Buska
suzi74: punkcijo sem imela v pon .. jaz sem bila tista z blond lasmi v copu. sedela sma pa na srednjih stolih :) ... pa ti?

...............

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
16.3.2010 11:40:09   
vrtnica.m
IZVIRNO SPOROČILO: suzi74

vrtnica- hvala - a tebi je prav v karton napisala sedaj ko si na čakanju testa?-a si sama prosila-ali ti je ona povedala....ja glede tega bi bila bolj mirna

Ma moram priznati da imam super osebno zdravnico - kar se tega tiče. Predložila sem ji vse papirje, kopije od GKLJ katere je vse vložila v mojo kartoteko in mi rekla, da če se dobro počutim in glede na to da čakam na "rezultate" je dobro da se malo sprehodim na svežem zraku in da nisem cele dneve doma. Če pa imam stresno službo, pa je brez pomena iti v službo, ker je že sam ta postopek, to čakanje dovolj stresno in si naj lepo vzamem čas za sebe in da si ne bom kdaj kaj očitala. No, tak pogovor sve imele. In nekaj takega je tudi napisala v kartoteko ko mi je odprla bolniški list.

l.p. m

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
16.3.2010 11:48:57   
mateja33
mojškra-dans mi ni blo slabo,sam me neki križ boli pa jem tud
kr naprej, pa lulam non stop.uspodi sm neki napihjena ne vem ka je dej to,kdaj bo 23 da vidim kok pa kej .............to čakaje ubijauser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
16.3.2010 11:54:09   
suzi74
Buska - midva sva prišla malo pred deveto, a ker je bila noter gužva sva bila nekaj časa zunaj na stolih-potem sva se pa vsedla tudi midva na srednje stole-verjetno si bila ti takrat noter-jaz sem imela tako potrol zeleno majco pa rutko

Vrtnica -vidim da imaš reš fajn zdravnico!!To je res še en dodaten balazam za naše občutljive dušice. Moj osebni nič ne komplicira-vendar pa ni nič kaj zgovoren-če kaj vprašaš ti pove-če ne pa sam pove dejstva. Papirje mi je nesel kar mož....ima veliko stopnic do ordinacije pa me je možek malo prišparal.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
16.3.2010 12:22:34   
šopka
pri meni se zgleda začenja začetek konca. jokam in tulim že pol ure odkar sem na hlačkah zagledala drobno rjavo pikico. dvakrat me je zdaj že v križu zabolelo polna sem mozoljev tak da mislim da to je to.user posted image

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
16.3.2010 12:27:20   
sonček33
šopka, ne obupaj prehitro. Rjav izcedek je pogost. Drži se. Jaz pa držim pesti.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
16.3.2010 12:34:33   
vrtnica.m
Šopka - ne obupaj prehitro. Kot ti je napisala sonček33 da je pogost rjav izcedek. A si ti mogoče vstavljaš Utrogestan? Mogoče je kaj od tega priteklo ven in je čudne barve. Drugače pa poskusi napraviti test da boš bolj mirna ali pa greš na krvnega že prej. Drži se!!!! in ne obupaj!!! Navijam zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.