|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
12.3.2010 21:44:42   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  slovenka - naš tud sred mize v dnevni pleše, ko spleza na jedilno mizo, ma tam zabavo z lučjo

V glavnem, jaz preberem kar napišete, komentiram pa ne - pa ne bom rekla, da ni časa, sam ponavadi, ko sem tukaj, ni nobene. Pol pa ponavadi počvekam malo pri dolenjkah. Ker so večina na porodniški, pa majo mal več časa vseen. Jaz ko sem bla doma, sem bla tud tle bolj aktivna. Zdaj pa ne sfolgam več vsega. Mailov mam skor 1000 neprebranih, na FB mi je kmetija propadla user posted image , tle na rr se folk kr izpisuje...
Pa še tko je, da na dan zgubim eno uro vsaj za vožnjo, potem šiht, popoldan kak sestanek, konferenca, govorilne... pa mine dan. Tamalčka skor nič ne vidim - oziroma z njim ne preživljam kvalitetnega časa, potem pa kadar pride dan kot je danes, da sem čist frej, se igram z njim in se mu 100% posvečam.

Danes sva dop skuhala kosilo, sestavljala kocke, šla ven na sprehod, popoldne spekla biskvit za torto, šla crkljat Jovjota, imela obiske. In dan je minil - sta pa še dva prosta dneva pred nami, tko da komaj čakam, da bo spet jutro, da bova kaj počela - upam, da bo lepo vreme, da bova šla lahko kje ven. Oči gre pa verjetn delat, drgač bo pa tud on z nama užival vikend.

mateja - še kr čakam kak posnetek sobe user posted image  in pa user posted image user posted image user posted image  za vrtec

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1726
12.3.2010 21:45:28   
Anonimen
In evo, moram it  - ker bo ura 10, po mojga v službo. Uživajte in lep vikend želim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1727
13.3.2010 7:47:57   
slovenka
Nya, nič se ne izgovarjaj user posted image Ma, saj ni obvezno hodit na RR, kakor katera utegne. Jaz včasih tudi ne pridem, ko se hočem odklopiti od obveznosti in niti ne prižigam računalnika, ko sem doma, ker potem še vsi maili planejo itd. Ko pa je čas, pa zelo rada pridem sem gor, pri junijkah 2010 sploh nisem, ne vem, zakaj... tam jih je ful, noben nick mi nič ne pomeni...

Danes spet delam, do 11.30 še, potem bom pa jupi user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
13.3.2010 9:17:01   
polma
Hojla!!!!!

Mi smo bolani...user posted image včeraj je mel 37 čez dan, pa sem mislila da so zobki in sv bila celo zunaj, zvečer je šlo že na 38. V megleno soboto se je zbudil pa z 39,1 pa sploh ni bil vroč user posted image . no, pol sem ga pa kopala, pa zbila vročino...zdaj ima 38, pa joka ko dež, ker noče razumet, da ne greva s poganjalcem ven user posted image .

Se tipkamo!!!!!

user posted image

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
13.3.2010 11:42:12   
lunca14
polma,en velik objemček,da se tvoj štrumfek čim prej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naya.....kok,si lepo napisala,da komaj čakaš da se ustaneš da se igrata z lukcemuser posted image user posted image ,in sem ugotovila da si kar aktivna pri dolenkah,sem vem,da jih je večuser posted image
slovenka.......ples na miziuser posted image user posted image a,že zdejuser posted image user posted image ,lepo se mej s svojo pupiko in bušijem
Seveda vse se mejte lepouser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
14.3.2010 6:31:42   
aleksandra silvija
Polma, pozdravi naj se tvoj mali!

Dobro jutro. Naš Lovlo se je celo zamotil z igračami in imam časza kavo in RR.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse.

Ponoči je Patricia bruhala, ampak nima vročine. Upam, da ni kaka viroza, ampak samo 2-kratno nočno bruhanje.
Ravno danes smo nameravali ven na koslo. Sem se že čisto pripravila na to, da ne bom kuhala dopoldan.user posted image
Samo s kakim takim virusom pa ni za po restavracijah hodit.

Sploh pa sonce že vstaja, očitno bo danes še en lep dan. Čeprav mene moti, ko je zunaj vse mokro. Ma, kaj mokro. Stpiš na travo in se ti ugrezne, pod vsakim korakom cmoook-cmoook-cmoook.

Me je Jernej ta teden vprašal, če bi že lahko imeli pomlad namesto zime in tega asnega, ki je na novo zapadel.
Sem mu rekla, da ja in potem on: Ja, potem bo pa pomlad krajša! Zakaj? Kdo nam jo je ukradel?user posted image

Lepo bodite

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
14.3.2010 19:55:46   
lunca14
user posted image user posted image kok,lep sončen dan je bil danes,neverjetno lepuser posted image ,pa maj je mel danes svojo prvo nogometno tekmo,je bil čist navdušen,pa še tekmoval je proti svojim bivšim prijateljem vrtičkarjem iz prejšnje šole,potem smo bili pa skupaj na kosilu pri nas še z dvema družinama,ki smo se prej veliko družili in je blo zlo fino,so se otroci nanoreli po dolgem in počes.
Smo meli pa v soboto en velik šmoren,smo šli se vozit z avtom,v neke rovte,pa ker je bil sneg,nismo mogl ne naprej ne obrnit,tako,da je mogel vozit en km v rikverc,in potem se sredi hriba ustavimo,in avto ne gre naprej,po dolgi muki,in odrivanju snega premaknemo avto in ressssssssssssssssssskkkkkkkkkkkkkkkk,je odtrgal celo sprednjo masko,spodaj se je nabral sneg in je vse potrgalo-groooooooooooooza,pa je šel verjetno moj projekt pečica v maloro,bomo videli jutri,kaj bo mehanik lahko sčaral,škoda,je od 2oo pa do 1500 evrov.Upam,da bomo ostali na tisti prvi cifri.
Maj je bil danes neskončno priden in je izjavil da mu ne rabimo več daril kupovat,da smo mu midva in enej in lun največje darilo,da smo skupi in da noče da kdaj umreva,so me samo solze oblileuser posted image moj fant odrašča.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
15.3.2010 11:24:35   
lunca14
Dan punce,kje se skrivate?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
15.3.2010 11:29:02   
aleksandra silvija
Lunca, doma sem. Ene obveznosti imam za službo in delam na računalniku.

HB; da se je pri vas končalo, kot se je. Avto je vedno strošekuser posted image .
Pameten in empatičen tvoj fant.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
15.3.2010 12:04:27   
TaMaSa
hojlauser posted image Veste ktera sem?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1735
15.3.2010 12:09:23   
aleksandra silvija
Ojla!
Tebe, sem pa zelooo vesela.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla pri nas.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
15.3.2010 12:10:51   
aleksandra silvija
A si že nazaj, a še na počitnicah?
Tisto na slikci je tvoja čisto tamičkena?
Kakšen cartelček je.user posted image

Imaš super nik, ni kaj!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1737
15.3.2010 12:14:56   
lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

hojlauser posted image Veste ktera sem?user posted image

...............ne,kva pa si ti zaena??????????????????????

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
15.3.2010 12:17:48   
TaMaSa
Oj AS pa Lunca.As kako si vedla???pa tako zagoneten nick imamuser posted image

Lunca,kva,kva??user posted image

Ja.sem nazaj.Bi se kak teden ostala,pa sem mogla zaradi nekih papirjev nazaj.Pa se tamalo morajo cepit.

Kako ste kaj?Saj ne da imam ful casa,mi ravn obe spita,pa bi mogla na brzino tla pomiti..

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
15.3.2010 12:18:21   
lunca14
user posted image user posted image user posted image ja,valda vemo kdo siuser posted image ,ena,ki ma ene tri zelo simpatične pupikeuser posted image user posted image user posted image ,in kako si,kako je blo na dopustu,zakaj si se izpisala,kako to da nov link??????????????????dej povej,dej povej vseuser posted image user posted image user posted image
.......aleksandra,lepo da si doma,sam vem,da nimaš časa tle čeblat,pa vseno,dej zaokroži še kejuser posted image ,ja naš fantič se je odločil da bo od sedaj naprej prijazen in priden,sej se res zelo trudi,ja res upam,da ni to samo muha enodnevnica,ampak da tak bouser posted image user posted image
No jaz grem delat kosilo,no sej ne bo treba veliko,ker je od včeraj ostala hrana,lepo lepo se mejteuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
15.3.2010 12:20:22   
lunca14
Ah bejš kdo pa danes še pospravlja,noge u luft pa počivaj,sej tla bodo spet in spet umazanauser posted image ,in kako naj te sedaj kličemo po starem ali novem nicku?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
15.3.2010 12:25:40   
TaMaSa
pocitnice so bile kar ok.Sem si mal zivce spocila,pa sneg smo dozivele in veliko smo bile zunaj,saj je hisa in moras samo skozi vrata.Tukaj pa spet po starem.Dopoldan nae rata it ven,popoldan danes po moje tudi ne,pa se v trgovino mormo...komaj cakam,da bomo v hisi.

Nc nisem brala za nazaj,moram oci sparat,ker v slo.so se mi pozdravle.Ne vem kako to...mogoce,ker nisem nic knjig brala,bila na rac....

Nick sem ze en cas hotla menjat,da bo bolj oseben.Pa saj bi lahko samo ime,ampak sem se po trenutnem navdihu koj skenslala.Mal mi je zal zaradi zs-jev..mi ni prislo na misel,da se potem vse izbriseuser posted image Pa saj boste se kaj pisale,ne?

Zdaj pa grem kaj narest,pa mogoce se malo v leze,ce mi uspe.Sem od polnoci do osmih zjutraj,6x vstala.No evo,pa se tanajmanjsa oglasa.Cauci

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
15.3.2010 12:26:03   
aleksandra silvija
Lunca, to, kar si vprašala, tudi mene zanima.user posted image

Bi še čvekala, pa moram začet otroke pobirat iz vrtcev in šol.:))))

Danes sem mala dva kljub temu, da sem doma, peljala v vrtec.
Najprej sva šla z mojim na kofe, nato sem jim na brzino nakupila pomladnih oblačil, vsakemu nekaj hlač, majic s kratkimi rokavi, so vse prerasli,doma delala za službo in še na RR čvekala.user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
15.3.2010 12:26:56   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Ah bejš kdo pa danes še pospravlja,noge u luft pa počivaj,sej tla bodo spet in spet umazanauser posted image ,in kako naj te sedaj kličemo po starem ali novem nicku?

kakor hocesuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
15.3.2010 12:30:44   
lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

kakor hocesuser posted image

A res,te lahko kličem po sterem nicku,mi je nekak bližje,sej veš k.......kako si?

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
15.3.2010 12:31:31   
babysolza
Živjo bejbe!

Hm, tudi jaz sem firbčna, zakaj si je TaMaSa spremenila nick. Babe, kaj čmo user posted image user posted image

Jaz sem max uživala zdele 4 dni, smo kupli nvo pohištvo in preprogo za v dnevno, bili cel vikend zunaj, na pregledu vse BP (pokazat se valda noče, je ravno en tak lump kot je bla Sabina glede tega).

Grem mal brat.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
15.3.2010 12:34:33   
mate0ja
K..... pozdravljna. Odštevali smo minutke do vrnitve. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sm vidla tvoj sms pa sm bla tok zanikrna, da te nisem v celih štirinajstih dneh poklicala. Nedopustno. Grozna sem. Mi pa ne gre v glavo, da je čas tako hitro minil. Fajn slišat, da ste se imele lepo. Verjetno je še mami uspela mal počit.

Jest delam delam delam, več nardim, bolj se mi kup veča. Zdej pa res ne vem kero taktiko morm ubrat, da se vse skupaj popuca. Ne vem če ne bi načrtno računalnika sesula (sej morm sam na FBju na tisto povezavo kliknit user posted image user posted image user posted image ) pa par papirjev mi pade po POMOTI v rezalnik.
Načrtujem dopust in ga iz tedna v teden prestavljam za en teden. user posted image user posted image user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
15.3.2010 13:47:52   
babysolza
Mateja, kr na dopust pejt, direktor pa naj neha zbirati vozičke in tvoje delo opravi user posted image user posted image

AS, super za pomladanske nakupe. Jaz imam za Sabino že velik stvari, sam je prejšnji teden očitno spet mal zrastla, ker so ji vse hlače ene par centi krajše user posted image  Res, ne morem verjet - včeraj prav, danes prekratke! In kar res ne prenesem, so prekratke hlače. Tako da zdaj pa RES user posted image  sam še kakšne hlače rabi, potem pa vse ima.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
15.3.2010 14:04:45   
lunca14
Kaj je ženske boste sam nakupovaleuser posted image ,ja ni kej naši tamalčki rastejo,na srečo nimam z nakupi težav,imam dovolj zaloge,za maja sem pa že jeseni nakupila za poletje,tako,da mislim,da bo rabil sam teniske,in to je to.
Ja mateja,preveri,kdo ti še na skrivaj nosi svoje delo,ja ni kej rezalnik dela čudeže in včasih se tudi računalnik sesuje,lahko tud dobesednouser posted image user posted image user posted image ,če ne gre dopust,si ga pa na silo vzami,kaj ne gre,valda mora it,ti sam udari po mizi,kot doma,naj vidijo kdo je šef vaše firmeuser posted image .
Moj je pa šel do mehanika,da skušata,naredit-sčarat kar se da in upam,da bosta fajn čarala,ker si res želim met pečico,ne pa nove maske na avtuuser posted image .

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
15.3.2010 14:14:06   
mate0ja
Jest sm se pa pozabla pohvalit, smo bli v petek tud v šopingu. Je tamala dobila nov voziček (marelo). Do zdej sm se otepala tega nakupa, ker mi je Jane res bil všeč in praktičen, moj je pa okol padov, ker je ta "šara" zasedla cel prtlažnik, skos smo ga s sabo vozil, uporabljal pa bore malo. Sam neki pa rabmo za vozit kadar je treba kam na hitro letet. Ker hodit noče lih ne vem koliko, nosit pa je ne morem, ker ma že preveč kil, moj križ pa zadnje čase neki štrajka (preveč sedim in premalo se gibljem). Tko da smo novi lastniki MOONa, sm jest tud vesela, da mamo tko lep voziček. No pa še ograjco za pojstlo smo kupl, ker smo jo spustil, da bo lahko sama gor in dol plezala. Sm upala, da se bo zgodil čudež in bo kej rajši spala v svoji, pa na žalost tud to ne pali user posted image user posted image user posted image Kupl smo še par drigi malenkosti in na koncu sem se počutila ko okradena. Je šlo tristo eur kot bi mignil. Najbolj žalostno je to, da zase še vedno nimam nič.

Vi kar pametujte, kako naj šefu .... bo on ja. Trikrat mu pokažem kje mora podpisat, pa še vedno fali. Kaj šele, da bi mogu sam kej sprintat, pa prebrat pa skoregirat, pa poslat .... bi me skos prosu za pomoč.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.