Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:56:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Tasa naslednjič ko prideta z Lijo dobiš namest kave pir važi ? pa tak se govori kdaj lahko pridem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:57:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne, ne. Ob vikendih mi kuha moj . ja, kaj pa tašča je? Al tvoj za vse skuha? PRIDEN v vsakem primeru
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:57:29
|
|
|
|
elevitka
|
kaj te mate to z Ly-jino taščo... kaka interna fora al sem samo jaz nevedna ?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:57:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ly kako je stanovanje?? jaaaa, mene tudi zanima
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:58:40
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Tasa naslednjič ko prideta z Lijo dobiš namest kave pir važi ? pa tak se govori kdaj lahko pridem kdaj češ
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:59:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj te mate to z Ly-jino taščo... kaka interna fora al sem samo jaz nevedna ? malo jo zabavamo,, ker drugače ji tašča kuha.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:59:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m če pa vse pokomentiram pa me ven vrže pa kuj non stop mi piše Sorry. Pa bom mu jaz dala sorry, ko bom računalnik zabrisala iz 12 štuka pol bo tebi sorry...ne ga metat...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:00:04
|
|
|
|
tasa_m
|
elevitka, lepo poje ha? Čeprav ma grozno faco
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:00:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne, ne. Ob vikendih mi kuha moj . ja, kaj pa tašča je? Al tvoj za vse skuha? PRIDEN v vsakem primeru ma boli njo kaj tašča je...tudi če nič ne je...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:00:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ly kako je stanovanje?? Nič, kaj bi naj blo. Čakam na dnevno in omaro. Tak da bomo nasledno soboto ali nedeljo že tam spali. IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ly117 edino ti še nisi povedala kaj boste jutri jedli? Gov. juho in kuro pa repincl za solato.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:00:47
|
|
|
|
elevitka
|
maš res ja tasa
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:01:13
|
|
|
|
elevitka
|
... skor tak kot jaz poje
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:01:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj te mate to z Ly-jino taščo... kaka interna fora al sem samo jaz nevedna ? midve z ly117 se extra dobro razumeva s taščami... ...je že 1. april ?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:01:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kdaj češ samo jaz dosti spijem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:02:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 ...bomo nasledno soboto ali nedeljo že tam spali.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:02:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ... skor tak kot jaz poje boš mi naslednjič pela, pa je kak je. Te pa te bom jaz ocenla, ok?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:03:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne, ne. Ob vikendih mi kuha moj . ja, kaj pa tašča je? Al tvoj za vse skuha? PRIDEN v vsakem primeru Ja za vse kuha.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:03:27
|
|
|
|
tasa_m
|
Ly super !!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:03:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Gov. juho in kuro pa repincl za solato. njami, njami...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:04:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ... skor tak kot jaz poje boš mi naslednjič pela, pa je kak je. Te pa te bom jaz ocenla, ok? če boš preveč spila, bo to ocenitev...1A...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:04:43
|
|
|
|
elevitka
|
Te bomo pa dosti lulali grem malega počekirat sem komaj zdaj vidla da mi elektronska varuška štrajka (se mi je čudno zdelo da je tak dolgo mir )
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:05:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Te bomo pa dosti lulali grem malega počekirat sem komaj zdaj vidla da mi elektronska varuška štrajka (se mi je čudno zdelo da je tak dolgo mir ) saj maš wc al ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:05:40
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ... skor tak kot jaz poje boš mi naslednjič pela, pa je kak je. Te pa te bom jaz ocenla, ok? za posledice ne odgovarjam
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:06:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj te mate to z Ly-jino taščo... kaka interna fora al sem samo jaz nevedna ? midve z ly117 se extra dobro razumeva s taščami... ...je že 1. april ? Pa saj jaz se razumem z taščico, ker se mi ni z njo kregat,ker kar je noro je noro in ni pomoči. Zdaj se boma pa še tolko bolj ko je nebom vidla vsak dan.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:06:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka za posledice ne odgovarjam če bote meli prazn blok, nič zato..bo vsaj mir
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.