Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:46:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nop, nea mi, ker sem požrla pol bombonjere a ti tudi...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:46:24
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka samo da vam lušte naredim ... BAŠEM SE Z KREMŠNITO !!!! nop, nea mi, ker sem požrla pol bombonjere
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:47:14
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka samo da vam lušte naredim ... BAŠEM SE Z KREMŠNITO !!!! Če je domača...ja super ..njami..čakaj pridem...zvonim...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:47:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa študiram da bi naredila ali štefani pečenko ali lazanjo...ali ...ne vem kaj... . to bom jaz enkrat med tednom nardila.. mam mojega cel teden doma, ker je sneg in ni dela. Bemomilomater, koda ma v pisarni sneg
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:47:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa študiram da bi naredila ali štefani pečenko ali lazanjo...ali ...ne vem kaj... . to bom jaz enkrat med tednom nardila.. mam mojega cel teden doma, ker je sneg in ni dela. Bemomilomater, koda ma v pisarni sneg
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:48:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: elevitka samo da vam lušte naredim ... BAŠEM SE Z KREMŠNITO !!!! Če je domača...ja super ..njami..čakaj pridem...zvonim... eh, če ima zvonec izklopljen...preverjeno...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:49:40
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa študiram da bi naredila ali štefani pečenko ali lazanjo...ali ...ne vem kaj... . to bom jaz enkrat med tednom nardila.. mam mojega cel teden doma, ker je sneg in ni dela. Bemomilomater, koda ma v pisarni sneg KOTAM SE
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:50:44
|
|
|
|
ly117
|
Botrca štefke pa že tudi jaz nisem jedla celo večnost, tak da če mi tasa ne odpre vrat pridem k tebi.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:51:37
|
|
|
|
elevitka
|
kaj je že to štefka ? tisto z mletim mesom in jajčko not ?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:51:57
|
|
|
|
tasa_m
|
elevitka,se boš zdaj glih kotala .. Milo mater, zaj bi lahko na pir šle, ko je mir doma Ly, botrca..kaj se smejita
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:52:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Botrca štefke pa že tudi jaz nisem jedla celo večnost, tak da če mi tasa ne odpre vrat pridem k tebi. Ly, tebi bo taščica super kosilo nardila jutri
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:52:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Botrca štefke pa že tudi jaz nisem jedla celo večnost, tak da če mi tasa ne odpre vrat pridem k tebi. ...kak si me pa zdaj nasmejala...ok pridi... ...kaj pa če bo kaj drugega? Mislim, da nisi zbirčna...midva oba dobro kuhava... .
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:52:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj je že to štefka ? tisto z mletim mesom in jajčko not ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:52:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj je že to štefka ? tisto z mletim mesom in jajčko not ? ja
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:52:59
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Botrca štefke pa že tudi jaz nisem jedla celo večnost, tak da če mi tasa ne odpre vrat pridem k tebi. Jaz tudi ne, samo je nikoli ne delam za nas, tako da pridem...ja... Ly kako je stanovanje??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:53:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly, botrca..kaj se smejita tvoji izjavi, da ima sneg v pisarni
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:54:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly, tebi bo taščica super kosilo nardila jutri za nagrado, ker grejo iz bajte
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:54:22
|
|
|
|
tasa_m
|
ma kaj me jebe zdaj toti RR
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:54:34
|
|
|
|
botrca
|
Ly117 edino ti še nisi povedala kaj boste jutri jedli?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:54:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ma kaj me jebe zdaj toti RR kaj te jebe ?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:55:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly, botrca..kaj se smejita tvoji izjavi, da ima sneg v pisarni če pa je res, dela v pisarni pa nea delajo, ker je sneg. Saj pa te nima pisarne na odprem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:55:33
|
|
|
|
elevitka
|
Tasa naslednjič ko prideta z Lijo dobiš namest kave pir važi ?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:55:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz tudi ne, samo je nikoli ne delam za nas, tako da pridem...ja... za koga pa ?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:55:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Botrca štefke pa že tudi jaz nisem jedla celo večnost, tak da če mi tasa ne odpre vrat pridem k tebi. Ly, tebi bo taščica super kosilo nardila jutri Ne, ne. Ob vikendih mi kuha moj .
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:56:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ma kaj me jebe zdaj toti RR kaj te jebe ? če pa vse pokomentiram pa me ven vrže pa kuj non stop mi piše Sorry. Pa bom mu jaz dala sorry, ko bom računalnik zabrisala iz 12 štuka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.