![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:38:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa ga je sfalilo. Lukeca mislim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:38:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa ga je sfalilo. Lukeca mislim.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:38:25
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m svetovno kosilo . Liji pa naredi pire in špinačo, pa seveda meseko . Jaz tudi ne vem kaj bomo jutri jedli. Mogoče bo moj doma pa bom dal kako idejo. Vam jutri povem. Kaj je DSDS? Ma sem zdaj glih študirala, da ne vem če nebom nardila musake pa solatko... Se mi lušta že lep čas. Pa govejo župo cuj. Ni ned.kosila brez župe Kaj pa Monti pa take pa to??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:39:11
|
|
|
|
elevitka
|
Kim je adijo ... Ines pa baba pa pol ... sam ni pevsko obdarjena ... bolj kot model
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:39:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca tudi mi nismo 100let imeli musako, samo mi ne diši v nedeljo . Ja nedelja brez juhe res ne gre, pri nas je enako . jaz bi nekaj na easy da mi lahko še Lija je, da ne rabim posebej za njo delat, ker med 10 in 11 pridejo eni avto gledat iz Lj. ker ga prodajava, pol pa ko se naspi pa gremo do Bumbarja malo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:39:50
|
|
|
|
botrca
|
Kaj pa bo jutri za sladico?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:40:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj pa Monti pa take pa to?? se ga ne držim, pa sem shujšala 2kg. Sam mal se sekiram, pa grejo kile dol
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:40:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Kim je adijo ... Ines pa baba pa pol ... sam ni pevsko obdarjena ... bolj kot model meni je tud ful simpatična ja..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:40:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ...gremo do Bumbarja malo. ste že bli z Lijo?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:40:56
|
|
|
|
elevitka
|
Eh checker je adijo ... to pupe do 15 let norijo za njim ... si vidla ena je zadnič skup padla... pa oma talala njegovo tel. cifro... revež mel 3500 zgrešenih klicev.... KAK MU JE EGO NABILO
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:40:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ma sem zdaj glih študirala, da ne vem če nebom nardila musake pa solatko... Se mi lušta že lep čas. Pa govejo župo cuj. Ni ned.kosila brez župe Tasa se lahko povabim na musako?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:41:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj pa bo jutri za sladico? mi imamo potico od tašče drugače pa kar puding z keksom.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:42:35
|
|
|
|
botrca
|
Jaz pa študiram da bi naredila ali štefani pečenko ali lazanjo...ali ...ne vem kaj... .
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:42:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ...gremo do Bumbarja malo. ste že bli z Lijo? ja, ko se je odprl, samo takrat je bila še mala pikica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:43:01
|
|
|
|
elevitka
|
samo da vam lušte naredim ... BAŠEM SE Z KREMŠNITO !!!!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:43:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Eh checker je adijo ... to pupe do 15 let norijo za njim ... si vidla ena je zadnič skup padla... pa oma talala njegovo tel. cifro... revež mel 3500 zgrešenih klicev.... KAK MU JE EGO NABILO ja, samo toti mali bo daleč prišo sam zarad tega..ker zna "šov" naret.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:43:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj pa bo jutri za sladico? mi imamo potico od tašče drugače pa kar puding z keksom. kak pa je puding s keksom? mletega not zmešaš ali kak?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:43:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ma sem zdaj glih študirala, da ne vem če nebom nardila musake pa solatko... Se mi lušta že lep čas. Pa govejo župo cuj. Ni ned.kosila brez župe Tasa se lahko povabim na musako? pridi, pridi...če ti vrat ne odprem je to zato, ker smo vse pojedli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:44:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka samo da vam lušte naredim ... BAŠEM SE Z KREMŠNITO !!!! ...dober tek...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:44:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ma sem zdaj glih študirala, da ne vem če nebom nardila musake pa solatko... Se mi lušta že lep čas. Pa govejo župo cuj. Ni ned.kosila brez župe Tasa se lahko povabim na musako? pridi, pridi...če ti vrat ne odprem je to zato, ker smo vse pojedli
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:44:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca kak pa je puding s keksom? mletega not zmešaš ali kak? ne,ne jaz dam kar celega not. Ko vlijem puding v šalčko, dam noter še albert keks. Je pol bolj mehko vse skup, pa še najem se.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:45:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka samo da vam lušte naredim ... BAŠEM SE Z KREMŠNITO !!!! nop, nea mi, ker sem požrla pol bombonjere
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:45:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj pa Monti pa take pa to?? se ga ne držim, pa sem shujšala 2kg. Sam mal se sekiram, pa grejo kile dol točno, ko planiraš ponavadi ne gre...samo psiha svoje naredi pa so kile takoj dol...pri enih...eni pa glih takrat jejo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:45:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ma sem zdaj glih študirala, da ne vem če nebom nardila musake pa solatko... Se mi lušta že lep čas. Pa govejo župo cuj. Ni ned.kosila brez župe Tasa se lahko povabim na musako? pridi, pridi...če ti vrat ne odprem je to zato, ker smo vse pojedli
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:45:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa študiram da bi naredila ali štefani pečenko ali lazanjo...ali ...ne vem kaj... . to bom jaz enkrat med tednom nardila.. mam mojega cel teden doma, ker je sneg in ni dela. Bemomilomater, koda ma v pisarni sneg
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.