![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:46:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nop, nea mi, ker sem požrla pol bombonjere a ti tudi...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:46:24
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka samo da vam lušte naredim ... BAŠEM SE Z KREMŠNITO !!!! nop, nea mi, ker sem požrla pol bombonjere
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:47:14
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka samo da vam lušte naredim ... BAŠEM SE Z KREMŠNITO !!!! Če je domača...ja super ..njami..čakaj pridem...zvonim...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:47:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa študiram da bi naredila ali štefani pečenko ali lazanjo...ali ...ne vem kaj... . to bom jaz enkrat med tednom nardila.. mam mojega cel teden doma, ker je sneg in ni dela. Bemomilomater, koda ma v pisarni sneg
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:47:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa študiram da bi naredila ali štefani pečenko ali lazanjo...ali ...ne vem kaj... . to bom jaz enkrat med tednom nardila.. mam mojega cel teden doma, ker je sneg in ni dela. Bemomilomater, koda ma v pisarni sneg
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:48:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: elevitka samo da vam lušte naredim ... BAŠEM SE Z KREMŠNITO !!!! Če je domača...ja super ..njami..čakaj pridem...zvonim... eh, če ima zvonec izklopljen...preverjeno...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:49:40
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa študiram da bi naredila ali štefani pečenko ali lazanjo...ali ...ne vem kaj... . to bom jaz enkrat med tednom nardila.. mam mojega cel teden doma, ker je sneg in ni dela. Bemomilomater, koda ma v pisarni sneg KOTAM SE
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:50:44
|
|
|
|
ly117
|
Botrca štefke pa že tudi jaz nisem jedla celo večnost, tak da če mi tasa ne odpre vrat pridem k tebi.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:51:37
|
|
|
|
elevitka
|
kaj je že to štefka ? tisto z mletim mesom in jajčko not ?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:51:57
|
|
|
|
tasa_m
|
elevitka,se boš zdaj glih kotala .. Milo mater, zaj bi lahko na pir šle, ko je mir doma Ly, botrca..kaj se smejita
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:52:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Botrca štefke pa že tudi jaz nisem jedla celo večnost, tak da če mi tasa ne odpre vrat pridem k tebi. Ly, tebi bo taščica super kosilo nardila jutri
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:52:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Botrca štefke pa že tudi jaz nisem jedla celo večnost, tak da če mi tasa ne odpre vrat pridem k tebi. ...kak si me pa zdaj nasmejala...ok pridi... ...kaj pa če bo kaj drugega? Mislim, da nisi zbirčna...midva oba dobro kuhava... .
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:52:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj je že to štefka ? tisto z mletim mesom in jajčko not ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:52:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj je že to štefka ? tisto z mletim mesom in jajčko not ? ja
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:52:59
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Botrca štefke pa že tudi jaz nisem jedla celo večnost, tak da če mi tasa ne odpre vrat pridem k tebi. Jaz tudi ne, samo je nikoli ne delam za nas, tako da pridem...ja... Ly kako je stanovanje??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:53:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly, botrca..kaj se smejita tvoji izjavi, da ima sneg v pisarni
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:54:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly, tebi bo taščica super kosilo nardila jutri za nagrado, ker grejo iz bajte
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:54:22
|
|
|
|
tasa_m
|
ma kaj me jebe zdaj toti RR
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:54:34
|
|
|
|
botrca
|
Ly117 edino ti še nisi povedala kaj boste jutri jedli?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:54:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ma kaj me jebe zdaj toti RR kaj te jebe ?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:55:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly, botrca..kaj se smejita tvoji izjavi, da ima sneg v pisarni če pa je res, dela v pisarni pa nea delajo, ker je sneg. Saj pa te nima pisarne na odprem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:55:33
|
|
|
|
elevitka
|
Tasa naslednjič ko prideta z Lijo dobiš namest kave pir važi ?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:55:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz tudi ne, samo je nikoli ne delam za nas, tako da pridem...ja... za koga pa ?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:55:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Botrca štefke pa že tudi jaz nisem jedla celo večnost, tak da če mi tasa ne odpre vrat pridem k tebi. Ly, tebi bo taščica super kosilo nardila jutri Ne, ne. Ob vikendih mi kuha moj .
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 21:56:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ma kaj me jebe zdaj toti RR kaj te jebe ? če pa vse pokomentiram pa me ven vrže pa kuj non stop mi piše Sorry. Pa bom mu jaz dala sorry, ko bom računalnik zabrisala iz 12 štuka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.