Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:07:01
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Te bomo pa dosti lulali grem malega počekirat sem komaj zdaj vidla da mi elektronska varuška štrajka (se mi je čudno zdelo da je tak dolgo mir ) saj maš wc al ne? veš da mam .. če bo sila lahko greš tud na mačji ˝klo˝
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:08:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa saj jaz se razumem z taščico, ker se mi ni z njo kregat,ker kar je noro je noro in ni pomoči. Zdaj se boma pa še tolko bolj ko je nebom vidla vsak dan. ja to itak! No, jaz nimam pripomb čez taščo in tasta. Oba sta zakon, čeprav znajo kdaj zagnjavit in naret nepotrebno paniko. Ampak drugače pa se imamo super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:08:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka veš da mam .. če bo sila lahko greš tud na mačji ˝klo˝ čuj, tudi gre ven.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:08:32
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa saj jaz se razumem z taščico, ker se mi ni z njo kregat,ker kar je noro je noro in ni pomoči. Zdaj se boma pa še tolko bolj ko je nebom vidla vsak dan. ja to itak! No, jaz nimam pripomb čez taščo in tasta. Oba sta zakon, čeprav znajo kdaj zagnjavit in naret nepotrebno paniko. Ampak drugače pa se imamo super to tak vsi pomoje
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:09:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa saj jaz se razumem z taščico, ker se mi ni z njo kregat,ker kar je noro je noro in ni pomoči. Zdaj se boma pa še tolko bolj ko je nebom vidla vsak dan. jaz se tudi razumem...manj jo vidim boljši je...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:10:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, jaz nimam pripomb čez taščo in tasta. Oba sta zakon, čeprav znajo kdaj zagnjavit in naret nepotrebno paniko. Ampak drugače pa se imamo super ja ker ne živite skupaj...verjemi...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:11:49
|
|
|
|
botrca
|
Mariborčanke... ...prve smo...zopet... .
< Sporočilo je popravil botrca -- 13.3.2010 22:12:11 >
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:11:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka veš da mam .. če bo sila lahko greš tud na mačji ˝klo˝ čuj, tudi gre ven. Glede na to da imata še obedvi planičarje bi bile plenice tudi dobra moznost.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:13:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Glede na to da imata še obedvi planičarje bi bile plenice tudi dobra moznost. ne obstaja taka številka...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:14:18
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka veš da mam .. če bo sila lahko greš tud na mačji ˝klo˝ čuj, tudi gre ven. Glede na to da imata še obedvi planičarje bi bile plenice tudi dobra moznost. štirkica ne gre na mojo rit
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:15:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka štirkica ne gre na mojo rit
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:18:46
|
|
|
|
botrca
|
Punce moje drage...jaz grem spat počasi, ker ne morem več sedet...lahko noč.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:18:59
|
|
|
|
elevitka
|
Nič punce DSDS je fertik (prva runda) kdo gre domu mi bo moj povedal jutri... morem it spat ... ker nikoli ne vem če se bo mojemu otročku spet zluštalo da ima dovolj spanja ob 3,30 (tak kot že celi teden) NOČKO VSEM
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:19:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa saj jaz se razumem z taščico, ker se mi ni z njo kregat,ker kar je noro je noro in ni pomoči. Zdaj se boma pa še tolko bolj ko je nebom vidla vsak dan. jaz se tudi razumem...manj jo vidim boljši je... Glejte, saj midve se razumema. Ampak se naše življenje zelo razlikuje od njenga oz. imamo drugačni urnik. Je pa res da sem se jaz po porodu tudi spremenila in imam na določene stvari drugačni pogled ko ona. Je pa tudi res da se midve nikoli kaj sem jaz bila tukaj nisma kregale, ker se mi z njo ni bilo za kregat in tudi nič nebi dosegla ker bi mi lahko mirne duše rekla da naj spokam in grem če mi kaj ne paše. Je pa tudi res da od meni ni nikoli kaj jaz vem kaj zahtevala in mi tudi ni nikoli ukazovala.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:19:35
|
|
|
|
botrca
|
Naši sončki Saraya A. 09. 05. 2005 M. 27. 08. 2008
Vrtnica79 L. 23. 10. 2001 V. 28. 11. 2007 Matcar Lea 03. 03. 2001 Maks 24. 12. 2007 Saš 02. 04. 2009 Botrca Marta82
tasa_m
doris04 Ly117 Rubin. Lara 02. 08. 2005 Gaja in 19. 06. 2009 Zoja 19. 06. 2009 elevitka
Nebo Nika 29. 04. 2003 Rok 28. 07. 2009 Rina22 Koala Vitabella Cita
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:20:36
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa saj jaz se razumem z taščico, ker se mi ni z njo kregat,ker kar je noro je noro in ni pomoči. Zdaj se boma pa še tolko bolj ko je nebom vidla vsak dan. jaz se tudi razumem...manj jo vidim boljši je... Glejte, saj midve se razumema. Ampak se naše življenje zelo razlikuje od njenga oz. imamo drugačni urnik. Je pa res da sem se jaz po porodu tudi spremenila in imam na določene stvari drugačni pogled ko ona. Je pa tudi res da se midve nikoli kaj sem jaz bila tukaj nisma kregale, ker se mi z njo ni bilo za kregat in tudi nič nebi dosegla ker bi mi lahko mirne duše rekla da naj spokam in grem če mi kaj ne paše. Je pa tudi res da od meni ni nikoli kaj jaz vem kaj zahtevala in mi tudi ni nikoli ukazovala. te pa tak maš KAMILICO ... sorry sam mogla sem
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:21:02
|
|
|
|
ly117
|
Nočko botrca in elevitka.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:22:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa saj jaz se razumem z taščico, ker se mi ni z njo kregat,ker kar je noro je noro in ni pomoči. Zdaj se boma pa še tolko bolj ko je nebom vidla vsak dan. jaz se tudi razumem...manj jo vidim boljši je... Glejte, saj midve se razumema. Ampak se naše življenje zelo razlikuje od njenga oz. imamo drugačni urnik. Je pa res da sem se jaz po porodu tudi spremenila in imam na določene stvari drugačni pogled ko ona. Je pa tudi res da se midve nikoli kaj sem jaz bila tukaj nisma kregale, ker se mi z njo ni bilo za kregat in tudi nič nebi dosegla ker bi mi lahko mirne duše rekla da naj spokam in grem če mi kaj ne paše. Je pa tudi res da od meni ni nikoli kaj jaz vem kaj zahtevala in mi tudi ni nikoli ukazovala. te pa tak maš KAMILICO ... sorry sam mogla sem Nič hudega, samo je pa zadnji čas že teško prenašam in še samo zavijam z okami in se grizem v jezik.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:23:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, jaz nimam pripomb čez taščo in tasta. Oba sta zakon, čeprav znajo kdaj zagnjavit in naret nepotrebno paniko. Ampak drugače pa se imamo super ja ker ne živite skupaj...verjemi... ja, vem ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:28:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka veš da mam .. če bo sila lahko greš tud na mačji ˝klo˝ čuj, tudi gre ven. Glede na to da imata še obedvi planičarje bi bile plenice tudi dobra moznost. štirkica ne gre na mojo rit na tvojo še mogoče, bolj problem bi bilo na mojo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:31:02
|
|
|
|
ly117
|
Bom jaz tudi počasi odcoprala v pojstlo. Nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:34:54
|
|
|
|
tasa_m
|
lahko noč, lepo pite. Jaz tud šibam v kopalnico pa spat :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.3.2010 22:40:11
|
|
|
|
ly117
|
Kaj zdaj matcar, zdaj ko gremo me spat pa boš se ti prikazala. No želim ti mirno noč in se vidima jutri.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.3.2010 8:34:12
|
|
|
|
ly117
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.3.2010 8:54:28
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.