|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
11.3.2010 10:27:00   
Kiwa
Zveezdica, mogoče veš pri kom si bila na Metelkovi? Je bil dr. Hudnik ali dr. Bricelj? Bricelj je sicer kardiolog pediater. Misliš, da bi me vseeno vzel? Res bi rada hitro bila na vrsti, ker je tole razbijanje zelo moteče...

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
11.3.2010 10:34:25   
strelka84
Jutro souser posted image ,

po dolgem času se vam zopet mal oglašam. Sej berem vas redno, za kaj napisat pa že zmanjka časa.

samy1-jaz sem bla na nuhalni pri dr.Strahovi in je res super zdravnica. Vse ti opiše kaj kje kej na slikci, na koncu vpraša če te še kaj zanima...sam pozitivne stvari

pilotina- men pa vodo vzamejo čisto na vsakem prelgedu k ga imam. Prvič so mi jo vzeli že na 2 pregledu pri 8 t nosečnosti. Kaj s tem pregledujejo ne vem. A za to bakterijo stektokop moreš pa še poseben test nardit al kako?drgač me pa vsakič na pregledu tudi stehtajo in izmerijo pritisk.

Glede kg-jaz sem se tudi zadnji mesec zredila za 3 kg. Vendar mi je sestra rekla, da kljub temu da otrok raste naj bi se vsak mesec zredila približno le za 1 kg.

Aja pa vsem ki imate danes  preglede vam želim čim več lepih trenutkov z vašimi  .

Lep dan še naprej

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
11.3.2010 10:43:30   
buškolinka

IZVIRNO SPOROČILO: Kiwa

Dobro jutro!

Mene pa zanima, če katera ve, kam naj grem h kardiologu. G mi je dala napotnico, ker mi občasno srce zelo razbija. Menda so grozne čakalne dobe.. Če katera ve, kam, da ne bom predolgo čakala, prosim za info. Hvala

Kiwa svetujem ti, da rečeš G naj ti da drugo napotnico, ne za kardiologa ampak za internistko dr. Megličevo v porodnišnici LJ - mene so k njej napotil, ker imam aritmije. Baje je ona najbolj primeren naslov za take težave.

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
11.3.2010 10:53:27   
Kiwa
Buškolinka hvala. Bom očitno res morala nekaj naredit, na Metelkovi so me namreč naročili 27.maja user posted image  Saj ne morem verjet.. Sploh nima veze, da sem noseča. Sem jezna!

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
11.3.2010 10:56:38   
Zveezdica
Kiwa naročila sem se pri kardiologu pediatru, pa me je vzel, ne vem pa ali je bil to ta, ki ga ti omenjaš ali ne, izvide sem pa žal odnesla svoji zdravnici, tako da ne morm pogledat. Vam dajo ginekologi napotnice?Ker meni je rekla naj se naročim pri osebnemu najprej na EKG, potem bomo pa videli, kako naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 2205
11.3.2010 10:59:13   
Zveezdica
Ojoj, tole je pa res dolga!

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
11.3.2010 11:07:24   
buškolinka
velik sreče pri naročanju Kiwa...men je splošna zdravnica tud dala najprej napotnico za kardiologa (ki jo imam še sedaj spravljeno) ampak mi je potem G svetovala obisk dr.Megličeve in mi napisala novo napotnico. Moj "izvid" po pregledu je tak, da če se počutim OK, potem tudi user posted image ne more škoditi, če pa bi se mi počutje kakorkoli poslabšalo, pa naj čim prej pokličem in se naročim.

< Sporočilo je popravil buškolinka -- 11.3.2010 11:08:30 >

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
11.3.2010 11:29:52   
candy24
Živjo user posted image ,

danes smo imeli pregled. G pravi da je zaenkrat vse ok. user posted image Poslušali smo bitje srčka - kako lepo ga je bilo spet slišati... user posted image user posted image Tistim, ki imate Angel Sound, vam kar malo zavidam, ker jih lahko poslušate vsak dan... user posted image user posted image Meni je trebušček zrastel v mejah normale, čeprav sem imela občutek kot da mi ne bi nič. Mojih kg G sploh ni komentirala, čeprav sem že na + 8 (v 24. tednu). user posted image

Edino kar me malce skrbi je to, da mi je hemoglobin padel iz 124 na 109. user posted image user posted image G je rekla, da v kolikor mi bo padel pod 105, da mi bo predpisala nadomestke - tablete ali sirup. Na Pušenjakovem forumu sem prebrala, da G najraje vidijo, da ima nosečnica vrednost hemoglobina med 110 in 130. Torej sem ravno na meji oz. že malo pod njo. Koliko pa imate kaj ostale vrednosti hemoglobina?

Naslednji pregled pa imamo 7. aprila. user posted image Komaj čakam!

Izpadi joka: moj user posted image se je že povsem navadil, ker sedaj (v nosečnosti) jočem res veliko. Minimalno enkrat na dan. user posted image Včasih celo več - in to za malenkosti. user posted image Dragi mi pravi, da sem nadpovprečno sentimentalna. user posted image Nihanja razpoloženja pa so bila bolj prisotna v prvem trimesečju, sedaj jih skorajda ni.

Posteljica: tudi pri nas je zadaj. MV: merila mi ga je enkrat v 17. tednu, takrat je meril 5,1 cm. Rekla je, da je to za celo nosečnost dovolj. user posted image user posted image Upajmo da res.

Srečanje: očitno čakamo na maj. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil candy24 -- 11.3.2010 11:30:25 >

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
11.3.2010 12:03:35   
buškolinka

IZVIRNO SPOROČILO: candy24

Edino kar me malce skrbi je to, da mi je hemoglobin padel iz 124 na 109. user posted image user posted image G je rekla, da v kolikor mi bo padel pod 105, da mi bo predpisala nadomestke - tablete ali sirup. Na Pušenjakovem forumu sem prebrala, da G najraje vidijo, da ima nosečnica vrednost hemoglobina med 110 in 130. Torej sem ravno na meji oz. že malo pod njo. Koliko pa imate kaj ostale vrednosti hemoglobina?

Srečanje: očitno čakamo na maj. user posted image user posted image

meni je G že takoj na začetku user posted image izmerila hemoglobin 107 in mi takoj predpisala Retafer, ki ga jem še danes...kljub temu me je na prejšnjem pregledu prav začudeno gledala, da sem preveč bleda in me je spraševala če sem slabokrvnauser posted image sem rekla, da nikol nisem mela nobenih problemov s krvjo razen tega pomanjkanja hemoglobina zdaj v user posted image in da sem bleda že skoz (pravzaprav odkar ne hodim v solarijuser posted image )...pa me je kljub temu še dvakrat opomnila, da sem pa res preveč bleda...

Kako je s srečanjem punce? a je treba kr datum predlagat? No, pa začnimo: kaj pravite na torek 23.3. ob recimo 19ih?

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
11.3.2010 12:08:33   
candy24
Jaz lahko 23. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2210
11.3.2010 12:31:04   
nagaja28
živjo
joj, kaj to poslušam, ene ste se zredile samo 2.5 kg do sedaj (tinca) in vas že kregajo. grozno. ne sekirajte se. jaz sem se tudi zadnji mesec zredila 3 kg, tako, da sem sedaj na +5, pa mi je rekla, da ni to še nič kritičnega. v prvi nosečnosti sem bila v tem času že na +8, pa mi tudi ni težila. ene smo take sorte, da se prej več zredimo. jaz sem imela velik porast trebuha in kg 5. in 7. mesec. se pa zato zadnje dva meseca nisem nič zredila (mogoče 1kg). smo različne, zato se nič sekirat. nekatere imamo zdaj porast kg, nekatere jih bodo imele pa na koncu user posted image . Na mesec naj bi se pa redile 1.5 kg, ne pa samo 1kg. Če računate od napr. 3. meseca naprej je to komaj 9 kg. normalno naj bi pa bilo od 9-12 kg. 

tako, da takoj vse na tortico, oziroma, če boste lahko počakale do srečanja. jaz mislim, da ponedeljek in sreda odpade, ker jih veliko hodi takrat na telovadbo, kar se pa mene tiče, pa lahko 23.
lahko se tudi javim za seznam. zdaj sem celo naštudirala te lepe črke, ki jih uporablja mala biba user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
11.3.2010 12:38:09   
buškolinka

IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28

živjo
joj, kaj to poslušam, ene ste se zredile samo 2.5 kg do sedaj (tinca) in vas že kregajo. grozno. ne sekirajte se. jaz sem se tudi zadnji mesec zredila 3 kg, tako, da sem sedaj na +5, pa mi je rekla, da ni to še nič kritičnega. v prvi nosečnosti sem bila v tem času že na +8, pa mi tudi ni težila. ene smo take sorte, da se prej več zredimo. jaz sem imela velik porast trebuha in kg 5. in 7. mesec. se pa zato zadnje dva meseca nisem nič zredila (mogoče 1kg). smo različne, zato se nič sekirat. nekatere imamo zdaj porast kg, nekatere jih bodo imele pa na koncu user posted image . Na mesec naj bi se pa redile 1.5 kg, ne pa samo 1kg. Če računate od napr. 3. meseca naprej je to komaj 9 kg. normalno naj bi pa bilo od 9-12 kg. 

tako, da takoj vse na tortico, oziroma, če boste lahko počakale do srečanja. jaz mislim, da ponedeljek in sreda odpade, ker jih veliko hodi takrat na telovadbo, kar se pa mene tiče, pa lahko 23.
lahko se tudi javim za seznam. zdaj sem celo naštudirala te lepe črke, ki jih uporablja mala biba user posted image

tud sama sem šele zdaj začela intenzivno pridobivat prve kilce: 23.2. sem imela +3kg (15.1. pa +0kguser posted image ), danes (11.3.) pa +5 , pa se prav nič s tem ne obremenjujem, kar bo pa bo, se bomo že potem malo bolj potrudle

drugače pa je seveda tvoj lepi seznamček več kot dobrodošel user posted image user posted image user posted image tako da kar v akcijo: tri smo že prijavljene - samo lokacijo bo treba potem še dorečt. Aja pa glede na to, da imam končno avto in se spomnim, da ste nekatere pri prejšnjem srečanju imele težave s prevozi, se ponudim za taksistkouser posted image če le ne boste res preprepredaleč

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
11.3.2010 13:00:14   
Srecka010
Kiwa - Jaz sem šla lani v Zdravstveni zavod zdravje (na Smoletovi ul. 18 v LJ), ker so mi ugotovili nek šum. Mi ga je priporočila osebna zdravnica in sem bila hitro na vrsti. Mi je pa zadnjič ginekologinja rekla, da me bo ona po 30. tednu naročila še k dr. Megličevi v porodnišnico.

Jaz sem sedaj na +6 kg in mi niso nič težili, da je preveč.

Neposredna povezava do sporočila: 2213
11.3.2010 13:04:13   
Kat09
Živijo souser posted image ,

kako lepo je brati predvem tele lepe novice.
Glede skrbi, ne preveč skrbeti, primerov večjih zapletov in kaj jaz vem česa je malo (upam user posted image ). Optimizem zna ful pomagat, sploh v tem času čustvenih nihanj.

Jaz sem iz pregleda, ki sem ga imela 26. 2. odnesla domov filmček (ki ga je bilo seveda potrebno plačati) in se tako navdušila, da sem se odločila za 3D. Sploh potem, ko sem zvedela za zdravnico v Lj, ki ga opravlja za 42€, carsko. In tako sva se s user posted image  odpravila včeraj na 3D. Je prav lepo gledati user posted image , kako miga in še malce drugače ga vidiš. Se pa mulc ni hotel obrniti oziroma obrniti ni hotel glave, tako da ga imava le s profila. ampak je vseeno prav fajn. Je bila prav prijazna G in se je več kot 20 min trudila, da bi se mali obrnil, a ni šlo. Vmes nama je še govorila, kaj gledava.

Nekatere ste govorile o tem, da vam je G meril MV. Jaz nič ne vem, da bi moj G to delal. Moram pa pohvaliti tako nuhalno kot morfologijo. Sicer ga moraš kar spraševati, a ti vse pove in tudi sproti opisuje kaj vidiš. V 22em tednu je bil user posted image  velik 30 cm in težak 460 g. Tako moj G kot še na 3D sta zatrdila da bo user posted image . Za toksoplazmo sem že drugič dala kri; vodo in kri mi je gledal na enem pregledu pred morfologijo in bo naslednjič na naslednjem. Za enkrat vse ok. Za sladkor pa ne vem, bom naslednji povprašala, kako je s tem.

Srečanje: se strinjam in pofočkam za 23. ob 19ih. Lahko enako kar Zvezda v BTCju ali če ima katera kak drug predlog? Lahko pa tudi v četrtek, to bi potem bil ali18. ali pa 25.

Uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 2214
11.3.2010 13:13:58   
Mishan
Candy 24: jaz sem imela nazadnje hemoglobina 120 - kar je ok. Ti pa priporočam, da si probaš ta manjko železa urediti s prehrano. Malo pobrskaj po internetu - da ugotoviš katero hrano bi lahko vkomponirala v svoj jedilnik. Ali pa si malo večkrat privošči kakšen zrezek (če nisi slučajno vegetarijanka) user posted image V kolikor na naslenjem pregledu ne boš imela boljšega izvida, ti bodo sigurno predpisali dodatke v obliki tablet. Pa saj pomanjkanje železa je dokaj pogosto v nosečnosti, tako da se ne sekiraj.

Maternični vrat sem imela dolg 37. in zaprt - so rekli, da je super.

Candy24, razloži svojemu dragemu, da obstajajo še veliko bolj sentimentalne nosečnice in naj bo vesel hehe. Bi moral tvoj z mojim na pijačo - bi se tvojemu zdelo, da si čisto "neproblematična" user posted image Sicer pa sem jaz jokica tudi takrat, ko nisem noseča, tako da je moj že navajen user posted image

Mah, kaj pa vem. Mene pa to nihanje razpoloženja ne mine. Oziroma..ne gre toliko za nihanje, kot za neke blodnje, strahove...Imam občutek, da sem sedaj v nosečnosti blazno prikrajšana (sploh v primerjavi s partnerjem), počutim se osamljeno, saj sem sicer zelo družabna in imam rada kakšne žurke, ples, koncerte itd. Sedaj so te stvari precej omejene, pa tudi prijatelji imajo občutek, da nosečnici ni do nekega ponočevanja in me seveda ne vabijo ven tako kot prej (kakšna zmota!! user posted image ) Seveda potem posledično zamerim partnerju, ker se njemu življenje med mojo nosečnostjo ni tako spremenilo (najlažje je za vse okriviti najbližje). Pa strah pred tem, da bi ostala sama, pa...vedno nekaj. Imam občutek, da bom s tem partnerja res odgnala in bom ostala sama. Če se želim o teh mojih mislih pogovoriti z njim, nikakor ne zmorem te komunikacije na način, da bi me razumel in ne bi mislil, da ga obtožujem in mu očitam. najhuje pa je, da je do mene res ljubeč, pozoren, da se otroka blazno veseli in vse. Skratka...kar nekaj. Sem prav jezna, da ne morem biti srečna s tem mojim luštnim trebuščkom.

Sem že premišljevala, da me dejansko daje prednosečniška depresija, saj mi je na trenutke res težko in misli, ki me spreletavajo sploh ne razumem. Niso mi lastne. Nekaj dni nazaj sem doživela kar veliko stisko, neutolažljiv jok, nesmisel v vsem, prvič sem pomislila, da ne bom mogla imeti več otrok, ker več nosečnosti ne bi zdržala. (pa sva s partnerjem sanjala o tem, da bi imela 5 otrok, ki bi jih jaz sicer res rada imela user posted image ). Sem se že odločala ali naj si poiščem strokovno pomoč, pa sem se odločila, da bom probala problem najprej rešiti sama - s postavitvijo nekaj kratkoročnih ciljev, najti si moram kakšen svoj hobi in se več ukvarjati s športom. Pa verjetno vreme v povezavi s počutjem tudi ni na moji strani - res potrebujem dozo sončka. Tako kot pravijo"vsak je svoje sreče kovač" - bom že sama morala poskrbeti za moje psihično počutje.

Je pa res hudo, ko sem nekaj bližjim omenila, da sem pogosto žalostna in sem psihično čisto na tleh. Oziv okolice je bil...beden. Me prav skrbi, da bi se me lotila kakšna poporodna otožnost, depresija. Zato sem se zavestno odločila, da o tem podučim moje starše in najbližje prijatelje. Če bom potrebovala njihovo pomoč, da bodo razumeli, kaj se mi dogaja. Poleg tega sem vse mamice, ki jih poznam povprašala, če so same imele kakšno poporodno...in razen ene so vse rekle, da ja!! Pred tem pa nikoli nobena ni govorila o tem! Ena je celo rekla, da je 14 dni otroka samo podojila, potem pa ga ni mogla več videti. In da je doživela veliko nerazumevanje svoje mame in bližnjih in je bila zaradi tega še bolj v stistki. Skratka - te stvari se dogajajo bolj pogosto kot se nam zdi.

Buškolinka: Ne sekiraj se, če si bleda. Poznam precej ljudi, ki so res bledi. Moj brat je ne bled ampak bel kot jogurt, pa nima pomanjkanja ničesar. Pravzaprav je po vseh zdravniških kriterijih najbolj zdrav človek user posted image . Če se bo pa pokazalo, da ti manjka železa, se boš pa potem ukvarjala s tem. Če sama misliš da zgedaš ok, tako kot ponavadi, potem se ne sekiraj.

Za drink sem tudi jaz za. Sicer nisem več iz Lj. (predvidevam, da bi se zmenile v Ljubljani?) pa ne morem reči še čisto 100%. Ampak načeloma pa ja, sem za.

Evo, branja za celo popoldne user posted image

Aja...kam ste se naročile na 3D/4D?

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
11.3.2010 14:36:48   
tinca10
ja jst bi se tudi strinjala s srečanjem in če bo le čas prletim... drugače za lokacijo v Ljubljani mi je vseeno, samo da bo za parkirat ;)

(odgovor članu Mishan)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
11.3.2010 14:37:45   
DanijelaNeli
Pozdravljene...

Koliko imam za prebrat...ste bile prav pridne...
Pri nas je bil internetni mrk,zaradi vremena.Js,na Primorskem imamo sneg...ampak je nek južni,tako,da se hitro tali...Vseeno se nama je z Neli uspelo trikrat spustit s sankami.

Tiste katere ste govorile,da imate posteljico zadaj,ni nič narobe.Le manjši trebušček imamo,ker se pikice tiščijo bolj proti križu. Dobro,je če te pri tem ne boli križ.Meni je OK.

Pritekanje tekočine iz dojk...to je nekaj čisto običajnega pri nosečnicah.Nekaterim se to pojavlja nekaterim pa ne. To je le priprava telesa na dojenje,oziroma začnejo delovat mlečne žleze. Je pa res,da imajo tukaj vpiv tudi hormoni. Meni se je tudi to že začelo...
Če ima katera že kakšne težave z bradavicami (srbeče,skeleče) toplo priporočam kremo MULTI MUM.Ta pride v poštev tudi potem pri dojenju,je odlična kremica za to,ker si ne rabiš spirat pred dojenjem.Še posebno v porodnišnici,ko si je treba od samega začetka negovat in ščitit bradavice,da nimamo kasneje kakšnih težav pri dojenju.Dobite v lekarnah.

user posted image  in lepo je slišat za lepo opravljeneuser posted image ...kar tako naprej.

S kilogrami pa se tudi dobro držiteuser posted image ... kakor pri razpoloženjskih motnjah,tudi pri kilogramčkih imajo velik vpliv hormončki.

• Obveščanje o akcijah... v Pikapolonici...zelo ugodno se dobi vozičke:
  •  JANE Slalom za 399 evrov.Kar je isto kot v Italiji.Ali pa sistem 3 v 1.
  • Vozičke Quinny Buzz in Speedy

in še veliko drugih stvari sem videla( Bodiji,kozmetični pripomočki,ležalnik Fisher Price,Baby Fone )
  • Tiste ki ste spraševale za pisane tetra plenice...jih imajo tudi v Pikapolonici.V bistvu so bele z motivi Medvedka Pu-ja.

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 11.3.2010 14:54:12 >

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
11.3.2010 15:09:00   
Srecka010
Kat09 - Kam si pa šla na 3D, da je bil samo 42 eur? To je res poceni.

LP

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
11.3.2010 15:18:21   
pilotina
Martinčka...škoda no, da so te takole odslovili niti uro pred pregledom...že tako si čakala, sedaj pa tkole user posted image ..naj ti čas do pregleda čimhitreje mine user posted image

nisem bila nič v Udinah, mislila sem, da bom šla, pa sem ostala na bolniški in ne smem nikamor...najbrž bova vse to morala opraviti junija, ko nastopim porodniško...a ti boš šla malo pogledat?

Rižkoo moja, kje te jaz berem user posted image

sem mislila še malo pokomentirat pa moram sedaj dokončati kosilo saj me je dragi ravno klical, da prihaja

a ja, glede hormonov...če se primerjam napram pred nosečnostjo sem ful bolj občutljiva in jokasta, prizadanejo me pa stvari, ki me prej sploh niso, včasih se začnem od samega hudega kar smejati, ker ne vem zakaj jočem...pol pa še dragi začne s smehom in sva tam, jočem in se reživa user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
11.3.2010 17:12:58   
nicolina
Dan,
čestitke vsem za preglede user posted image user posted image . Jaz tudi komaj čakam, da imam morfologijo drugi teden. Pri meni na vsakem pregledu dam vodo, me stehtajo, pritisk...zdej bom dala zopet kri za tokso in preverili bodo slabokrvnost. Nazadnje sem imela hemoglobin 107 in mi je dala Retafer, bomo vidli kako bo zdej, čeprav ga včasih kar pozabim vzet.
V 1. user posted image sem imela test za sladkorno v 24. tednu in dobila sem še inekcijo, ker sem RH- v 28. tednu.

Jaz tudi nosim bolj zadaj kot prvič, zato tudo nimam velikega trebuščka. S kilogrami sem na +4. Punce, nič se ne sekirat, vse bo šlo dol z dojenjem. user posted image

Ja, tale multimum krema je super, jaz sem jo tudi imela že v porodnišnici s sabo, sem pa imela še zraven multimum blazinice, ki prav lepo hladijo razbolele bradavice. Ker prve dni, ko je naal mleka in user posted image vlečejo kot nori, res boli. Sej potem se utrdijo. user posted image

Če bi bila bližje, bi pršla na srečanje.....no, sej se bomo še kdaj dobile.user posted image

Hormoni.....zdej je že bolje, sem bila pa tudi eno obdobje nenormalno cmerava, občutljiva, kar skregala bi se.

Kaj je zdaj z našim albumom, a je uporabniško ime in geslo enako, ali smo kaj spremenile?

< Sporočilo je popravil nicolina -- 11.3.2010 17:15:22 >

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
11.3.2010 17:48:34   
DanijelaNeli
Aja,še tiste blazinice Multi Mum so res 1.A. Nicolina,zdaj ko si omenila bolečine pri dojenju,ko vlečejo kot nori,...podoživljam dogodke tri leta nazaj.user posted image

Bom šla zdaj en dan v lekarno po te lekarniške stvari, se pravi..Multi Mum,Bepanten,Sterilni zloženci,Alkohol,kolekcija Mustela,NaCl raztopina,...pa bo šlo čez 50 evrov.

Punce,tiste ki čakate GT3 Peg Perego,...dajmo počakat na katero akcijo in si sporočit kje najde katera cenejše...do poletja sigurno bo.Se ni za zaletet.
Ker pridejo po isti ceni kot v Italiji.

Grem jaz z mojo pupiko do trgovine...ker smo že cel dan doma.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
11.3.2010 18:20:24   
Bina 83
DanijelaNeli se strinjam s tabo, tudi jaz čakam na PP GT3 po kakšni bolj nižji ceni! A si se ti odločila da vzameš vse v kompletu: športni del+košara+lupinca? Jst bom kar vse vzela, čeprav nekateri pravijo da lahko novorojenčka voziš tudi samo v športne delu brez košareuser posted image . Ne vem no, kar se tega tiče sem mal skeptična, zato bom tudi košaro vzela, čeprav naj bi jo uporabljali samo nekaj mesecev!

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
11.3.2010 18:31:06   
DanijelaNeli
Sprememba plana..nismo šel nič v trgovino,ker bi mi ta mla sigurno zaspala v avtu in bi bilo končano za danes.Tako bo raje še mal pokonci in šla normalno ninat,jutri pa v vrtec,...

Bina83->ker je voziček namenjen ima oznako 0+(se pravi od rojstva dalje),ker gre ležišče športnega dela  v 100% ležeči položaj.Tokrat pa je ne bom imela,saj je športni del res 1.liga,sem že cel voziček preučila v Pikapolonici z eno prodajalko.
Jaz sem imela pri prvi user posted image  košaro,rodila sem pozimi,zato se mi je takrat zdela zelo primerna.Zdaj pa je nekako ne bi imela...
Sem pa zagovornica obeh načinov...user posted image  
Kakšne barve pa boš vzela?A ti tudi oranžnega?

Tudi prodajalka mi je rekla naj počakamo na kakšno akcijo...Kakor sem navedla nekaj postov nazaj...pri nas je samo voziček z zimsko vrečo+dežnim prekrivalom 465,v Italiji pa 409 goli voziček.

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 11.3.2010 18:33:11 >

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
11.3.2010 18:32:27   
balem
Men je blo tud rečeno, da glede na to,da bo poletni dojenček ne rabim košare, najprej lupinca, pol pa kr športn del. Da naj nikar ne kompliciram preveč user posted image

Pr nas še enkrat potrjeno, da bo bejbika, 3D/4D noro fajn, si je zdravnica vzela čas, nardila 57 slikc, 4 slikce sprintala pa še dvd posnela, vse za 60 eur. Notr sva bla 45 minut, pregledala vse, pa prav trudla se je, da je našo tamalo ujela nekot, da se čimbolje vidi, čeprav je bla v taki pozi da adijo pamet (ne enem posnetku si tišči koleno v usta, stopalo v čelo z rokami si pa noge gor drži)! Prava gimnastičarkauser posted image
Pa seveda ali cuzanje prsta, ali pa vrtanje po nosuuser posted image
Če katera dvomi, da bi šla na ta pregled, ga jst ful priporočam...
Če gre slučajno katera v avstrijo ta teden ji lahko dam vinjeto (velja še do petka naslednji tedn). Sva se šla mal pasit, sam razn ene par rož nisva ni kej kupla, ker bova ogromno kar dobila, ali pa že imava rezerviranouser posted image
Se pa bojda splača v Toys 'R' Us pogledat.

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
11.3.2010 18:39:30   
DanijelaNeli
Balem... user posted image user posted image user posted image  user posted image res lepo brat o super 3D-ju.Pikica pa je res prava telovadka!user posted image user posted image user posted image
Kje si pa bla na pregledu?
Komaj čakam,da grem na 3D.... samo kar je vmes koraka bo mogla pa Dr. skrit v user posted image

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 11.3.2010 18:41:29 >

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kaksna vlada?
Frodo Bisagin

Kaj menite, da bi bilo najboljse v danem trenutku za Slovenijo glede vlade in politicne situacije?

Ostane tako kot je (15%)

Zamenja se predsednik vlade (26%)

Predcasne volitve (29%)

Tehnicna vlada (30%)

Število vseh glasov: 110

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!