Mishan
|
Ojla , Kiwa: popolnoma te razumem. Najhuje od vsega je, da skrbi, ki se ti pojavljajo, v tem času še potenciramo in zelo hitro lahko pristaneš psihično čisto na tleh. S partnerjem nimava takih finančnih težav (čeprav mi pogodbe v službi po porodniški ne bodo podaljšali), imava se super, nosečnost poteka super - brez problemov, družina je super..skratka - vsaka v moji koži bi morala vriskati in skakati do stropa. Jaz pa v vsaki najmanjši malenkosti vidim slabo, počutim se blazno prikrajšano saj mi nosečnost veliko stvari onemogoča. Pa po eni strani mi je moj trebušček grozno všeč in sem zelo srečna, da bom imela otročka. Po drugi strani pa očitno pogrešam prejšnje življenje?! S partnerjem sem se o tem pogovarjala, večkrat, pa mislim da je nenosečnicam nemogoče razumeti, kaj se nam dogaja v glavi. Sploh, ker vsak človek sliši čez svoja ušesa in ne more sprejemati vseh teh čustev drugega neobremenjeno. Vsaj ne vedno. Tudi midva se joku in travmam včasih smejiva. Večkrat pa pripeljejo do krega, tišine in še večje žalosti. Seveda ne more vsake stvari, ki se mi dogaja, pripisovati hormonom. Res se bojim, da bi ga odgnala od sebe. Po drugi strani pa se prej tega, da bi bila sama nisem nikoli bala!? Ker se počutim osamljeno in si želim družbo ga z mojim obnašanjem omejujem in mu omejujem svobodo - pa ne direktno ampak z obnašanjem. Prej sem pa vedno podpirala to, da mora vsak imeti svoje življenjem, hobije, čas!? Skratka - res se ne razumem. Tix: tudi jaz se priporočam za geslo. Nagaja28: za otroška oblačila v Celovcu še nisem gledala. Sem pa bila večkrat v Ikei in velikokrat v H&M in C&A. Ne vem, po kateri strani boš prišla v Celovec in ali potrebuješ informacijo glede izbire ali potrebuješ informacijo o tem, kje kakšna trgovina je. Ikea je čisto ob avtocesti, v trgovsko-industrijskem predelu. H&M, C&A pa sta čisto v centru mesta in v shopping centru City Arkaden, ki je tudi čisto v centru mesta, ima garažno hišo (ki je sicer plačljiva). Ta shopping center je ala City park v Ljubljani, mogoče malo večji, iz njega do centra pa je pol minutke. Obe trgovini sta bolje založeni v centru, ne v shopping centru. Skratka - če potrebuješ še kakšno informacijo kar napiši, pa ti povem kar bo šlo. TandJ: hvala za obrazložitev glede trebuha. Tudi sama imam posteljico zadaj, pa imam za moje pojme res velik trebuh (kot žoga), tudi jaz sem se zredila za cca 7 kg in večina je v trebuhu. In mi res ni bilo jasno, kako lahko nosim zadaj. Je pa tako, da se sama redim že od vsega začetka nosečnosti in mi ginekolo ni rekel, da je kilaža prevelika. Pa res je, da sicer nimam problemov s prekomerno težo, pa mi zato mogoče nič ne reče. Je pa res, da me je že zelo kmalu začel boleti križ in pa daje me išias v desni ritnici Najbolj je hecno...če kdaj ležim na hrbtu, se trebuh kar skrije in me potem fant sprašuje kam je šel Glede železa pa..kakor sem jaz zadnjič razumela zdravnico, je 120 nekje spodnja mejna vrednost. Zato si mogoče dobila ta sirup. Ampak če se prav spomnim (ne me vzeti za besedo, raje si še kje preberi) teli sirupi za železo povzročajo še dodatno zaprtje in pa včasih obarvajo zobe. Tako da - odloči se sama. Vsekakor ni ok, če ga boš imela premalo, ker se boš slabo počutila, čisto boš švoh (sem bila sama v mladosti večkrat slabokrvna). Mogoče pa bi vseeno poskusila s prehrano? čeprav...ko ti ga enkrat manjka, je tako, da ga urediš s pripravki in je prehrana bolj dopolnilo. Tudi midva sva se bolj ali manj odločila za PP GT3, tudi oranžen (čeprav je meni všeč tudi zelen). Nisva pa ga še kupila. Tudi čakava na..ne vem kaj točno Lep dan želim vsem!
|