Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:35:38
|
|
|
|
Urša08
|
Claud jaz tud za 30 let ne bi upala kredita vzet, je za moje pojme ne samo too much ampak tree much
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:35:51
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm a vidva vse ulagata v to hišo al si s starši delite? A je vajina hiša? mi2 vlagava, najinega NIČ, NADA, NIŠTA.....ma, škoda besed...sta rekla od mojga ta stara dva, da onadva imata vikend in bostta tam rihtala...tle naj se pa znajdemo...sam mi2 sva prepozn spoznala to taktiko in sva že preveč vložila in imela preveč kredita, da bi lahk kr nekam se odselila na svoje ...pri mojih v Litiji pa premalo prostora
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:36:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm spočij si, ne preveč doma delat ampak ta dva dni raje uživajte, se sprehajajte, igrajte, stiskajte Pa super za takega pomočnika pri cunjah ej, ti me zmeri na počitek pošiljaš ...men pa kronično primanjkuje cajta...zdej morm mal cune s poti spravit..k se ene bejbe za drug teden na kofe k men vabijo te bejbe cot sploh ne bodo vidle, sam enga luštenga cukrčka, mlado mamico in dobro kavico ja pa pospravljale tud ne bodo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:36:24
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Claud ma super sem. Začuda nisem zaspana, po tv-ju nč pametnega tko da tuki mal bluzim A veš jaz verjamem da je v življenju vsaka stvar za neki dobra in je v vajinem primeru mogoče boljše da še mal potrpite pri starših , malce privarčujeta potem se bo pa tud za vas najdu en stanovanjček. Me bomo pa držale pesti. Sj tud jst nekak verjamem v namenjene stvari...to se je dokazalo tudi danes...: takega avta kot sm si ga želela zjutraj nisem dobila ker so preveč navili ceno in niso hotl spustit....in ko sva šla že skor domov sva najdla enakega za pol tiste cene....in zdj ga imam na parkingu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:36:40
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm spočij si, ne preveč doma delat ampak ta dva dni raje uživajte, se sprehajajte, igrajte, stiskajte Pa super za takega pomočnika pri cunjah ej, ti me zmeri na počitek pošiljaš ...men pa kronično primanjkuje cajta...zdej morm mal cune s poti spravit..k se ene bejbe za drug teden na kofe k men vabijo te bejbe cot sploh ne bodo vidle, sam enga luštenga cukrčka, mlado mamico in dobro kavico mam zmeri filing, da so tvoje besede čist pozlačene...hvala
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:36:43
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Claud ma super sem. Začuda nisem zaspana, po tv-ju nč pametnega tko da tuki mal bluzim A veš jaz verjamem da je v življenju vsaka stvar za neki dobra in je v vajinem primeru mogoče boljše da še mal potrpite pri starših , malce privarčujeta potem se bo pa tud za vas najdu en stanovanjček. Me bomo pa držale pesti. a si dieto nehala..k nisi zaspana?? ...al je bil pa pester popoldne...takrat jz najteži zaspim k se skoz neki dogaja Ma sej ti si hujš k moja mami, vse opaziš A veš da sem dons jedla normalno kosilo in večerjo - sicer manjša količina ampak temu vsaj lahko rečeš hrana
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:37:11
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Claud ma super sem. Začuda nisem zaspana, po tv-ju nč pametnega tko da tuki mal bluzim A veš jaz verjamem da je v življenju vsaka stvar za neki dobra in je v vajinem primeru mogoče boljše da še mal potrpite pri starših , malce privarčujeta potem se bo pa tud za vas najdu en stanovanjček. Me bomo pa držale pesti. Sj tud jst nekak verjamem v namenjene stvari...to se je dokazalo tudi danes...: takega avta kot sm si ga želela zjutraj nisem dobila ker so preveč navili ceno in niso hotl spustit....in ko sva šla že skor domov sva najdla enakega za pol tiste cene....in zdj ga imam na parkingu
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:37:48
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm spočij si, ne preveč doma delat ampak ta dva dni raje uživajte, se sprehajajte, igrajte, stiskajte Pa super za takega pomočnika pri cunjah ej, ti me zmeri na počitek pošiljaš ...men pa kronično primanjkuje cajta...zdej morm mal cune s poti spravit..k se ene bejbe za drug teden na kofe k men vabijo te bejbe cot sploh ne bodo vidle, sam enga luštenga cukrčka, mlado mamico in dobro kavico ja pa pospravljale tud ne bodo ma jz sem pa mislila, da boste glih pospravt pršle
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:37:58
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Claud jaz tud za 30 let ne bi upala kredita vzet, je za moje pojme ne samo too much ampak tree much Ampak na katerokoli banko greva je to edina možnost da bi dobila en približek potrebnega denarja....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:38:47
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm a vidva vse ulagata v to hišo al si s starši delite? A je vajina hiša? mi2 vlagava, najinega NIČ, NADA, NIŠTA.....ma, škoda besed...sta rekla od mojga ta stara dva, da onadva imata vikend in bostta tam rihtala...tle naj se pa znajdemo...sam mi2 sva prepozn spoznala to taktiko in sva že preveč vložila in imela preveč kredita, da bi lahk kr nekam se odselila na svoje ...pri mojih v Litiji pa premalo prostora uf kriza. Upam, da je tvoj edinec da mu vsaj ne bo treba še brata oz. sestro odplačat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:38:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Claud jaz tud za 30 let ne bi upala kredita vzet, je za moje pojme ne samo too much ampak tree much mi2 ga boma drugače ne gre.... ga boma pa probala prej odplačat ker lahko če imama ne vem kdaj kej € pač dama več not in.... ni nama treba našparat pa nanekrat zapret ampak lahko dajemo kolk imama minimalno bo pač 317€ za enkrat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:38:57
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Claud ma super sem. Začuda nisem zaspana, po tv-ju nč pametnega tko da tuki mal bluzim A veš jaz verjamem da je v življenju vsaka stvar za neki dobra in je v vajinem primeru mogoče boljše da še mal potrpite pri starših , malce privarčujeta potem se bo pa tud za vas najdu en stanovanjček. Me bomo pa držale pesti. a si dieto nehala..k nisi zaspana?? ...al je bil pa pester popoldne...takrat jz najteži zaspim k se skoz neki dogaja Ma sej ti si hujš k moja mami, vse opaziš A veš da sem dons jedla normalno kosilo in večerjo - sicer manjša količina ampak temu vsaj lahko rečeš hrana je, je, je....vidš...ej , ne morm verjet kako smo se tok podobne tle najdle
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:39:42
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm a vidva vse ulagata v to hišo al si s starši delite? A je vajina hiša? mi2 vlagava, najinega NIČ, NADA, NIŠTA.....ma, škoda besed...sta rekla od mojga ta stara dva, da onadva imata vikend in bostta tam rihtala...tle naj se pa znajdemo...sam mi2 sva prepozn spoznala to taktiko in sva že preveč vložila in imela preveč kredita, da bi lahk kr nekam se odselila na svoje ...pri mojih v Litiji pa premalo prostora uf kriza. Upam, da je tvoj edinec da mu vsaj ne bo treba še brata oz. sestro odplačat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:40:38
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Claud jaz tud za 30 let ne bi upala kredita vzet, je za moje pojme ne samo too much ampak tree much Ampak na katerokoli banko greva je to edina možnost da bi dobila en približek potrebnega denarja.... Malce počakejta, pravijo da bodo šle nepremičnine dol tko da lahko dobita stanovanje za manj everčkov. Vsaj upamo lahko da bo do tega prišlo, ker sedaj so res stanovanja precenjena.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:40:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm a vidva vse ulagata v to hišo al si s starši delite? A je vajina hiša? mi2 vlagava, najinega NIČ, NADA, NIŠTA.....ma, škoda besed...sta rekla od mojga ta stara dva, da onadva imata vikend in bostta tam rihtala...tle naj se pa znajdemo...sam mi2 sva prepozn spoznala to taktiko in sva že preveč vložila in imela preveč kredita, da bi lahk kr nekam se odselila na svoje ...pri mojih v Litiji pa premalo prostora uf kriza. Upam, da je tvoj edinec da mu vsaj ne bo treba še brata oz. sestro odplačat ja kriza... mi2 sma se tud zdej odločala al vzet krdit pa tle rihtat al it na svoje no upam, da sma se prav odločla.... res boma 30 let plačevala sma tak pa bit ne more in če bi 30 let bla v najemu bi isto al pa še več palčevala pa tud nebi blo nič moje tako pa nekoč bo....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:40:55
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm a vidva vse ulagata v to hišo al si s starši delite? A je vajina hiša? mi2 vlagava, najinega NIČ, NADA, NIŠTA.....ma, škoda besed...sta rekla od mojga ta stara dva, da onadva imata vikend in bostta tam rihtala...tle naj se pa znajdemo...sam mi2 sva prepozn spoznala to taktiko in sva že preveč vložila in imela preveč kredita, da bi lahk kr nekam se odselila na svoje ...pri mojih v Litiji pa premalo prostora uf kriza. Upam, da je tvoj edinec da mu vsaj ne bo treba še brata oz. sestro odplačat ne ni...sva že dobila pod nos, da pol hiše bo itak od sestre v vsakem primeru in pa še vikend....sej ta naju nič ne briga...sam morva šparat, da bova 1x lahk sestro izplačala ..če ne bo tko, da bomo takrat kr vse prodal
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:43:22
|
|
|
|
claud
|
Ma tole s krediti je katastrofa....ponavadi so kredite jemali ljudj ki imajo malo denarja in so vsaj tako lahko kj nardil, zdj so pa kreditno nesposobni ker ne gledajo več tko da ti trgajo 1/3, ampak ti more minimalna plača ostat..... Torej je zdj velik kreditojemalcev nesposobnih...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:43:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm a vidva vse ulagata v to hišo al si s starši delite? A je vajina hiša? mi2 vlagava, najinega NIČ, NADA, NIŠTA.....ma, škoda besed...sta rekla od mojga ta stara dva, da onadva imata vikend in bostta tam rihtala...tle naj se pa znajdemo...sam mi2 sva prepozn spoznala to taktiko in sva že preveč vložila in imela preveč kredita, da bi lahk kr nekam se odselila na svoje ...pri mojih v Litiji pa premalo prostora uf kriza. Upam, da je tvoj edinec da mu vsaj ne bo treba še brata oz. sestro odplačat ne ni...sva že dobila pod nos, da pol hiše bo itak od sestre v vsakem primeru in pa še vikend....sej ta naju nič ne briga...sam morva šparat, da bova 1x lahk sestro izplačala ..če ne bo tko, da bomo takrat kr vse prodal o jej a so res tako nepošteni... upam, da varčujete račune kar sta vlagala v hišo.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:44:15
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Claud jaz tud za 30 let ne bi upala kredita vzet, je za moje pojme ne samo too much ampak tree much Ampak na katerokoli banko greva je to edina možnost da bi dobila en približek potrebnega denarja.... Malce počakejta, pravijo da bodo šle nepremičnine dol tko da lahko dobita stanovanje za manj everčkov. Vsaj upamo lahko da bo do tega prišlo, ker sedaj so res stanovanja precenjena. kolk prostora pa imata vi2, urša????
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:44:45
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm ma tvoj mož ma pa res starše za katere je oprosti izrazu škoda rečt da so sploh starši. Mislim dost žalostno, da ne znajo ničesar cent, pa res škoda da vidva nikamor ne morta. Vso hišo obnavljata in ni nč vredno, ma jaz bi jima pustila da se jima strop zruš nad glavo da ne rečem ko bosta rabla kako uslugo nej kr hčerko pokličeta zate pa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:45:26
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm a vidva vse ulagata v to hišo al si s starši delite? A je vajina hiša? mi2 vlagava, najinega NIČ, NADA, NIŠTA.....ma, škoda besed...sta rekla od mojga ta stara dva, da onadva imata vikend in bostta tam rihtala...tle naj se pa znajdemo...sam mi2 sva prepozn spoznala to taktiko in sva že preveč vložila in imela preveč kredita, da bi lahk kr nekam se odselila na svoje ...pri mojih v Litiji pa premalo prostora uf kriza. Upam, da je tvoj edinec da mu vsaj ne bo treba še brata oz. sestro odplačat ne ni...sva že dobila pod nos, da pol hiše bo itak od sestre v vsakem primeru in pa še vikend....sej ta naju nič ne briga...sam morva šparat, da bova 1x lahk sestro izplačala ..če ne bo tko, da bomo takrat kr vse prodal aaaaaa, pa sj to ne morš verjet
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:46:08
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm mi imamo kuhinjo, dnevno, otroško sobico, spalnico, kopalnico, wc in kabinet. Čez par let pa še dve sobici na podstrešju narediva. Mamo dost prostora ups alarm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:47:33
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm a vidva vse ulagata v to hišo al si s starši delite? A je vajina hiša? mi2 vlagava, najinega NIČ, NADA, NIŠTA.....ma, škoda besed...sta rekla od mojga ta stara dva, da onadva imata vikend in bostta tam rihtala...tle naj se pa znajdemo...sam mi2 sva prepozn spoznala to taktiko in sva že preveč vložila in imela preveč kredita, da bi lahk kr nekam se odselila na svoje ...pri mojih v Litiji pa premalo prostora uf kriza. Upam, da je tvoj edinec da mu vsaj ne bo treba še brata oz. sestro odplačat ne ni...sva že dobila pod nos, da pol hiše bo itak od sestre v vsakem primeru in pa še vikend....sej ta naju nič ne briga...sam morva šparat, da bova 1x lahk sestro izplačala ..če ne bo tko, da bomo takrat kr vse prodal o jej a so res tako nepošteni... upam, da varčujete račune kar sta vlagala v hišo..... ja, po ta velkem....sva pa nardila spredi nov dvorišče, pa teraso, ki jo je treba še mal dokončat, pa svoje stopnice od zunaj, pa novo centralno v obeh štukih, novo peč, pa nekaj smo straho rihtal, pa izolacijo in fasado, menjali okna v našem štuku..pa vse pri nas znotraj, razen kopalnice...sej moj je dons reku, da še kopalnica...je RES potrebna...pol pa ima dost, da bomo lahk šli še na kak izlet in kako potovanje, da bo še mal za dušco...sej mu dam prov
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:49:40
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm ma tvoj mož ma pa res starše za katere je oprosti izrazu škoda rečt da so sploh starši. Mislim dost žalostno, da ne znajo ničesar cent, pa res škoda da vidva nikamor ne morta. Vso hišo obnavljata in ni nč vredno, ma jaz bi jima pustila da se jima strop zruš nad glavo da ne rečem ko bosta rabla kako uslugo nej kr hčerko pokličeta zate pa hvala, sej mogoče se še hujš sliš...sam onadva zmer pravita, da mormo čez ves pekel, da bomo znal kej cenit...ma...njima so tko lepo postlali, da sploh ne razumem od kje taka žlehtnoba...mogoče se pa njun sin ni s ta pravo oženil??
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:49:50
|
|
|
|
Katjusa
|
žalostno je da tist k doma ostane je vedno črna račka..... sjmm upam, da boste k bo treba dobro rešli in da sestra tud ve da ne more polovice pričakovat.... itak ko bosta ostarela (starša milim) bosta vi2 za niju skrbela.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
pleničkeklitiaKakšne pleničke kupujete oz. katere privoščite svojim otrokom?
Pampers so najdražje ampak po številnih poskusih tudi najboljše.Pampers (
43%)
Huggies (
7%)
znamka dm (
31%)
znamka Mueller (
15%)
znamka tuš (
0%)
znamka spar (
3%)
Število vseh glasov: 67Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!