Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:21:38
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.......dober večer claud ..kam si ušla? nikamor...malo tu malo tam na fb
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:21:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Jst sm tud tok zaspana, pa se mi kr ne da..... Moj me kliče iz šihta da naj mu dam mojo prometno da gre en krog Bo kr do jutr počaku...jst se tud ne morm zdele vozt....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:21:44
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ja jutri je moj doma ko smo ravno pri mojem ga je dons šef klical v pisarno..... je reku da se je že vsrtašu in si je mislu dober da mi zdej pove predno kupim stanovanje.... no sledil je pa prav prijeten govor in ponudba za napredovanje vav bravo čestitaaaaaaaaaam ma super...vidiš, kako se vam lepo vse odpira
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:22:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ja jutri je moj doma ko smo ravno pri mojem ga je dons šef klical v pisarno..... je reku da se je že vsrtašu in si je mislu dober da mi zdej pove predno kupim stanovanje.... no sledil je pa prav prijeten govor in ponudba za napredovanje vav bravo čestitaaaaaaaaaam ma super...vidiš, kako se vam lepo vse odpira ja prav neverjetno je.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:22:21
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa POGODBA PODPISANA ARA PLAČANA.... TO JE TO KATJUŠKA BO ODREASLA IN ODLETELA:) HVALA VAM ZA VSE LEPE BESEDE VERJETNO BOM ŠE VELIKOKRAT ISKALA KAKO OPORO PRI VAS.... VESELA SEM, DA ŽIVIM V ČASU RAČUNALNIKOV IN RR-JA IN DA SEM FEBRUARČICA 2009..... HVALA VAM:) ZLATE MOJE PUNCE:) je, je, je!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:23:41
|
|
|
|
claud
|
katjuša no vidš , počasi se bojo vse stvari uredile
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:23:44
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ja jutri je moj doma ko smo ravno pri mojem ga je dons šef klical v pisarno..... je reku da se je že vsrtašu in si je mislu dober da mi zdej pove predno kupim stanovanje.... no sledil je pa prav prijeten govor in ponudba za napredovanje vav bravo čestitaaaaaaaaaam ma super...vidiš, kako se vam lepo vse odpira ja prav neverjetno je..... pa še s Florčijem se je pošlihtal...ma fajn, res fajn...sem vesela za vas
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:24:18
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud katjuša no vidš , počasi se bojo vse stvari uredile kako pa pri vas kaže, claud
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:24:58
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud katjuša no vidš , počasi se bojo vse stvari uredile ja res:) ful je lep občutek
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:26:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ja jutri je moj doma ko smo ravno pri mojem ga je dons šef klical v pisarno..... je reku da se je že vsrtašu in si je mislu dober da mi zdej pove predno kupim stanovanje.... no sledil je pa prav prijeten govor in ponudba za napredovanje vav bravo čestitaaaaaaaaaam ma super...vidiš, kako se vam lepo vse odpira ja prav neverjetno je..... pa še s Florčijem se je pošlihtal...ma fajn, res fajn...sem vesela za vas hvala hvala..... ja za florjana sem še posebej vesela ker me je to prav žrlo.... no zdej je res en lep čas zame in za mojo družino... ko bi le vsi lahko imel tako srečo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:27:02
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: claud katjuša no vidš , počasi se bojo vse stvari uredile kako pa pri vas kaže, claud Stanovanje-no go.....z dvigom minimalne plače so se drastično zmanjšal krediti Zdj če pa najdem službo bova pa pol spet probala vzet družinski kredit, k ga pa baje precej več lahko dobiš....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:27:06
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša čestitke sem vesela da se vse odvija v pravo smer
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:27:57
|
|
|
|
Urša08
|
Claud super za avto, sedaj pa še ena fina službica, potem gnezdece in še ena bebica
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:29:08
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm spočij si, ne preveč doma delat ampak ta dva dni raje uživajte, se sprehajajte, igrajte, stiskajte Pa super za takega pomočnika pri cunjah
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:29:11
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Claud super za avto, sedaj pa še ena fina službica, potem gnezdece in še ena bebica
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:29:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: claud katjuša no vidš , počasi se bojo vse stvari uredile kako pa pri vas kaže, claud Stanovanje-no go.....z dvigom minimalne plače so se drastično zmanjšal krediti Zdj če pa najdem službo bova pa pol spet probala vzet družinski kredit, k ga pa baje precej več lahko dobiš.... ja mi2 tud po novem nebi dobla sma nam bodo še stare pogoje upošteval k sma dala prej vlogo....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:29:48
|
|
|
|
claud
|
urša ti tud še tuki bluziš kako si?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:29:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša čestitke sem vesela da se vse odvija v pravo smer hvala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:31:22
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: claud katjuša no vidš , počasi se bojo vse stvari uredile kako pa pri vas kaže, claud Stanovanje-no go.....z dvigom minimalne plače so se drastično zmanjšal krediti Zdj če pa najdem službo bova pa pol spet probala vzet družinski kredit, k ga pa baje precej več lahko dobiš.... ja tile krediti znajo bit ubijalski...nama bo na plečih še ene 12 let ...sej pol bo pa sigurn že kak nov na pohodu...ah, taki cajti...tak lajf...sam se ne smemo dat
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:32:20
|
|
|
|
Urša08
|
Claud ma super sem. Začuda nisem zaspana, po tv-ju nč pametnega tko da tuki mal bluzim A veš jaz verjamem da je v življenju vsaka stvar za neki dobra in je v vajinem primeru mogoče boljše da še mal potrpite pri starših , malce privarčujeta potem se bo pa tud za vas najdu en stanovanjček. Me bomo pa držale pesti.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:32:37
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm spočij si, ne preveč doma delat ampak ta dva dni raje uživajte, se sprehajajte, igrajte, stiskajte Pa super za takega pomočnika pri cunjah ej, ti me zmeri na počitek pošiljaš ...men pa kronično primanjkuje cajta...zdej morm mal cune s poti spravit..k se ene bejbe za drug teden na kofe k men vabijo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:33:23
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: claud katjuša no vidš , počasi se bojo vse stvari uredile kako pa pri vas kaže, claud Stanovanje-no go.....z dvigom minimalne plače so se drastično zmanjšal krediti Zdj če pa najdem službo bova pa pol spet probala vzet družinski kredit, k ga pa baje precej več lahko dobiš.... ja tile krediti znajo bit ubijalski...nama bo na plečih še ene 12 let ...sej pol bo pa sigurn že kak nov na pohodu...ah, taki cajti...tak lajf...sam se ne smemo dat Da bi nama uspel kredit bi mogla vzet na 30 let u bistvu do 55leta....to se mi zdi ful nenormalno dolga doba....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:33:26
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm a vidva vse ulagata v to hišo al si s starši delite? A je vajina hiša?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:33:37
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Claud ma super sem. Začuda nisem zaspana, po tv-ju nč pametnega tko da tuki mal bluzim A veš jaz verjamem da je v življenju vsaka stvar za neki dobra in je v vajinem primeru mogoče boljše da še mal potrpite pri starših , malce privarčujeta potem se bo pa tud za vas najdu en stanovanjček. Me bomo pa držale pesti. a si dieto nehala..k nisi zaspana?? ...al je bil pa pester popoldne...takrat jz najteži zaspim k se skoz neki dogaja
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:34:27
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm spočij si, ne preveč doma delat ampak ta dva dni raje uživajte, se sprehajajte, igrajte, stiskajte Pa super za takega pomočnika pri cunjah ej, ti me zmeri na počitek pošiljaš ...men pa kronično primanjkuje cajta...zdej morm mal cune s poti spravit..k se ene bejbe za drug teden na kofe k men vabijo te bejbe cot sploh ne bodo vidle, sam enga luštenga cukrčka, mlado mamico in dobro kavico
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?