Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:03:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa POGODBA PODPISANA ARA PLAČANA.... TO JE TO KATJUŠKA BO ODREASLA IN ODLETELA:) HVALA VAM ZA VSE LEPE BESEDE VERJETNO BOM ŠE VELIKOKRAT ISKALA KAKO OPORO PRI VAS.... VESELA SEM, DA ŽIVIM V ČASU RAČUNALNIKOV IN RR-JA IN DA SEM FEBRUARČICA 2009..... HVALA VAM:) ZLATE MOJE PUNCE:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:04:17
|
|
|
|
Čebel@
|
mož že 2 uri spi,jaz pa še vedno tukaj strašim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:05:38
|
|
|
|
claud
|
KATJUŠA ČESTITAM!!!!!!!! FUUUUUUUUUL VESELA ZA VAS!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:05:59
|
|
|
|
Katjusa
|
VRTEC od kar sem govorila s pomočnico vzgojiteljice je v vrtcu spet vse OK in tako florjan spet hodi domov nasmejan in si poje.... ne joka za v vrtec it celo reku, ja da bi ju3 spet šel pa sem rekla da je sobota..... potem je pa reku no pol k bo nedelja se grmo pa kopat sma z mojmu misla it v kino pa sma se zmenla da bomop raje šli na bazen in bomo vsi 4-je užival ne vem kaj in kako vendar je spet tako kot mora bit.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:06:06
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mož že 2 uri spi,jaz pa še vedno tukaj strašim JST TUD
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:07:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mož že 2 uri spi,jaz pa še vedno tukaj strašim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:08:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa VRTEC od kar sem govorila s pomočnico vzgojiteljice je v vrtcu spet vse OK in tako florjan spet hodi domov nasmejan in si poje.... ne joka za v vrtec it celo reku, ja da bi ju3 spet šel pa sem rekla da je sobota..... potem je pa reku no pol k bo nedelja se grmo pa kopat sma z mojmu misla it v kino pa sma se zmenla da bomop raje šli na bazen in bomo vsi 4-je užival ne vem kaj in kako vendar je spet tako kot mora bit..... važno da je mimo in da spet rad hodi v vrtec .......ps:si videla da sem te v ponedeljek dopoldan povabila na kavico?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:08:27
|
|
|
|
Katjusa
|
hvala hvala.... punce na zdravje:) ko dobim pa ključe vas pa povabim na renovacijo:) se boste lahko izživljale in tapete dol trgale šmirglale in potem beljenje..... v glavnem dovolj priložnosti da damo vse jezo ven:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:08:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mož že 2 uri spi,jaz pa še vedno tukaj strašim čin čin samo katjuša midve sva ga vajeni iz malih,plastičnih kozarčkov
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:08:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa VRTEC od kar sem govorila s pomočnico vzgojiteljice je v vrtcu spet vse OK in tako florjan spet hodi domov nasmejan in si poje.... ne joka za v vrtec it celo reku, ja da bi ju3 spet šel pa sem rekla da je sobota..... potem je pa reku no pol k bo nedelja se grmo pa kopat sma z mojmu misla it v kino pa sma se zmenla da bomop raje šli na bazen in bomo vsi 4-je užival ne vem kaj in kako vendar je spet tako kot mora bit..... važno da je mimo in da spet rad hodi v vrtec .......ps:si videla da sem te v ponedeljek dopoldan povabila na kavico? nisem.... grem iskat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:09:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mož že 2 uri spi,jaz pa še vedno tukaj strašim JST TUD bova skupaj strašili ......čeprav meni že rolete dol vleče ...jutri zjutraj bom pa na glavo letela
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:10:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša....vedno se lahko obneš na nas......to velja tudi za druge punce!....a sta Beni in Florči zdrava? midve bova zdele kosilčkali,potem pa šibamo na sonček-gre še ati z nama lep popoldan hvala ja hvala bogu zdej smo zdravi k dren upam, da tako tudi ostane pridete v ponedeljek dopoldan na čvekec? načeloma pridema sama z benijem če velja:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:10:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa hvala hvala.... punce na zdravje:) ko dobim pa ključe vas pa povabim na renovacijo:) se boste lahko izživljale in tapete dol trgale šmirglale in potem beljenje..... v glavnem dovolj priložnosti da damo vse jezo ven:) uuuuuu jaz to rada počnem-tko da na mojo pomoč lahko računaš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:11:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša....vedno se lahko obneš na nas......to velja tudi za druge punce!....a sta Beni in Florči zdrava? midve bova zdele kosilčkali,potem pa šibamo na sonček-gre še ati z nama lep popoldan hvala ja hvala bogu zdej smo zdravi k dren upam, da tako tudi ostane pridete v ponedeljek dopoldan na čvekec? načeloma pridema sama z benijem če velja:) seveda lahko ..bi te za jutri povabila,pa predvidevam da je tvoj dopoldan doma
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:13:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa hvala hvala.... punce na zdravje:) ko dobim pa ključe vas pa povabim na renovacijo:) se boste lahko izživljale in tapete dol trgale šmirglale in potem beljenje..... v glavnem dovolj priložnosti da damo vse jezo ven:) uuuuuu jaz to rada počnem-tko da na mojo pomoč lahko računaš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:15:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa hvala hvala.... punce na zdravje:) ko dobim pa ključe vas pa povabim na renovacijo:) se boste lahko izživljale in tapete dol trgale šmirglale in potem beljenje..... v glavnem dovolj priložnosti da damo vse jezo ven:) uuuuuu jaz to rada počnem-tko da na mojo pomoč lahko računaš ne smej se,ker je res ....jaz komaj čakam da bova tam pri nama začela štrihat stene .....jaz sem svojo sobo(še doma),sama olupila tapete in pobarvala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:15:13
|
|
|
|
Katjusa
|
ja jutri je moj doma ko smo ravno pri mojem ga je dons šef klical v pisarno..... je reku da se je že vsrtašu in si je mislu dober da mi zdej pove predno kupim stanovanje.... no sledil je pa prav prijeten govor in ponudba za napredovanje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:15:55
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm.......dober večer claud ..kam si ušla?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:16:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ja jutri je moj doma ko smo ravno pri mojem ga je dons šef klical v pisarno..... je reku da se je že vsrtašu in si je mislu dober da mi zdej pove predno kupim stanovanje.... no sledil je pa prav prijeten govor in ponudba za napredovanje vav bravo čestitaaaaaaaaaam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:20:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ja jutri je moj doma ko smo ravno pri mojem ga je dons šef klical v pisarno..... je reku da se je že vsrtašu in si je mislu dober da mi zdej pove predno kupim stanovanje.... no sledil je pa prav prijeten govor in ponudba za napredovanje vav bravo čestitaaaaaaaaaam hvala.... se prašujem če se nam res lahko zadnje čase tako lepo vse odvija
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:20:06
|
|
|
|
claud
|
Jst sm tud tok zaspana, pa se mi kr ne da..... Moj me kliče iz šihta da naj mu dam mojo prometno da gre en krog Bo kr do jutr počaku...jst se tud ne morm zdele vozt....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:20:29
|
|
|
|
Čebel@
|
jah nič grem spat.....Hana v sanjah stoka-zgleda nekaj sanja čaoooooooo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:20:57
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.......dober večer claud ..kam si ušla? čer..čer..ja kr dober..sam sem fuč...je blo kr pestro in bizi popoldne...je moj res pršu okol 3h, pokosilčkali, pa hitr na en špancir, vsi razen princeske, seveda, pol dva pa drsnila v spar in dm....par malenkosti...pol pa sm tiramisu nardila, pa posodo porihtala, pa otroke nafutrala, pa je bla spet posoda, pol pa sva z mojim cote zlagala, maj pa je vztrajno pomagal...zdej pa počas mir in tišina lega nad stanvanje
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:21:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ja jutri je moj doma ko smo ravno pri mojem ga je dons šef klical v pisarno..... je reku da se je že vsrtašu in si je mislu dober da mi zdej pove predno kupim stanovanje.... no sledil je pa prav prijeten govor in ponudba za napredovanje vav bravo čestitaaaaaaaaaam hvala.... se prašujem če se nam res lahko zadnje čase tako lepo vse odvija naj trajaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:21:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jah nič grem spat.....Hana v sanjah stoka-zgleda nekaj sanja čaoooooooo lahko noč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?