|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
12.3.2010 22:50:03   
claud
Ja nč bejbe...grem spat počas...

Nočkouser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
12.3.2010 22:51:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm ma tvoj mož ma pa res starše za katere je oprosti izrazu škoda rečt da so sploh starši. user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim dost žalostno, da ne znajo ničesar cent, pa res škoda da vidva nikamor ne morta.  Vso hišo obnavljata in ni nč vredno, ma jaz bi jima pustila da se jima strop zruš nad glavouser posted image user posted image user posted image user posted image da ne rečem ko bosta rabla kako uslugo nej kr hčerko pokličetauser posted image user posted image user posted image user posted image zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, sej mogoče se še hujš sliš...sam onadva zmer pravita, da mormo čez ves pekel, da bomo znal kej cenit...ma...njima so tko lepo postlali, da sploh ne razumem od kje taka žlehtnoba...mogoče se pa njun sin ni s ta pravo oženil??

ja itak da sineki tak nikol ne dobijo taprave.....
važn da sta vi2 srečna in da je vajina družina srečnauser posted image user posted image user posted image user posted image sam naj vama ne seže vse to preveč do srca držta skupaj kolkr morta

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
12.3.2010 22:52:22   
sjmm

Sjmm mi imamo kuhinjo, dnevno, otroško sobico, spalnico, kopalnico, wc in kabinet. Čez par let pa še dve sobici na podstrešju narediva. Mamo dost prostorauser posted image
ups alarm

fajn fajn...ma, sej men ni tolk za velik prostora kot za mir v hiši...tko, da se velikokrat kr umaknem kadar imata kake izpade...taka sta nimaš kej...zdej ju ne bomo spremenili...sta pa zelo pasja tudi do sestre od mojga...ma zmer k se vidmo jo spravita v jok....sta bla in sta še zmer zlo težavna starša in mislita, da smo še zmeri 15 let stari...jima bo trba dotajčit, da je že najina 15 let stara..pa nej se mal zamislita

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
12.3.2010 22:52:49   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ja nč bejbe...grem spat počas...

Nočkouser posted image

jst tud si grem še mal rit namakat..... me mal v noge zebe pa si bom eno vročo kopel prvoščlauser posted image user posted image user posted image user posted image zdej še imam veliko kotno bano:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
12.3.2010 22:53:58   
Katjusa
sem pozabla napisat lahko noč:)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
12.3.2010 22:54:18   
Urša08
Sjmm potem sta pa res primerka ni kej. Ma dobra sestra da sploh na obisk pride, mene ne bi blo.

Zdej morm pa it, se otročka zbujatauser posted image ne vem kaj jima je

nč lahko nočko

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
12.3.2010 22:55:37   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Sjmm ma tvoj mož ma pa res starše za katere je oprosti izrazu škoda rečt da so sploh starši. user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim dost žalostno, da ne znajo ničesar cent, pa res škoda da vidva nikamor ne morta.  Vso hišo obnavljata in ni nč vredno, ma jaz bi jima pustila da se jima strop zruš nad glavouser posted image user posted image user posted image user posted image da ne rečem ko bosta rabla kako uslugo nej kr hčerko pokličetauser posted image user posted image user posted image user posted image zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, sej mogoče se še hujš sliš...sam onadva zmer pravita, da mormo čez ves pekel, da bomo znal kej cenit...ma...njima so tko lepo postlali, da sploh ne razumem od kje taka žlehtnoba...mogoče se pa njun sin ni s ta pravo oženil??

ja itak da sineki tak nikol ne dobijo taprave.....
važn da sta vi2 srečna in da je vajina družina srečnauser posted image user posted image user posted image user posted image sam naj vama ne seže vse to preveč do srca držta skupaj kolkr morta

ja to si tud jz želim, sam moj včas kr podleže provokacijam...ga morm vsake tok mal v roke vzet....pa sej nočm nibenega žalit, sam pri 38tih pa ne smeš stat in poslušat vse mogoče in kr čakat, da te zabijata v tla....ma z mojimi ni blo lahko k sta se ločila ipd, sam smo zdej tko fajn v navezi...je prov lušno..pa mojga imajo ful radi...in vedno pravi kako se je lušno z mojim očijem pogovarjat k ma vsaj filing, da se 2 odrasla pogovarjata..k njegov se še zmer sam dere na njega

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
12.3.2010 22:56:47   
sjmm
 me moj kliče na kavč..........ajde se grem mal stisnit in pogret

NOČKO!!!!!!!!! MIRNO!!!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
13.3.2010 7:09:32   
claud
Jutro!

Zunaj se kaže lep sončen dan....malo smo zgodnji...za to je kriva Larissa,pravi da ima dovoljuser posted image

Ko zalaufamo gremo pa ven....mal na sončka, pa seveda se mal vozit okoluser posted image

za dobro jutro pa

user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
13.3.2010 7:38:28   
baki
jutro......claud hvala za kavico in zajtrk.sam jst bi unga zraven kaviceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
13.3.2010 7:41:37   
baki
otroci so se glh skopaliuser posted image user posted image adijo pamet,jutranje kopanje.tk še v hotelu nimajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
13.3.2010 7:45:11   
baki
se je niku zjutraj plenica strgala jo je imel čist dol pri stopalih zdej pa vidim da morem preštekat na večjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
13.3.2010 7:50:57   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
13.3.2010 8:05:46   
Urša08
jutro

Claud olala kaka kavicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo tudi že pokonci, že po zajtrku in kavici. Sedaj pakiram Nejcu ker gre z mojima na vikend. Pa morm še sušilca počakat, ker je Nejcu vseh trenerkic zmanjkalouser posted image .   Se pa pri nas tud kaže tak lep sonček tako da bova z Žigcem šibala na en sprehodek, ko se malce otopli.user posted image

Grem k Žigcu k neki jokca - zobki mu vn lezejo in je ves bogiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
13.3.2010 8:15:26   
baki
uršika zala dobro jutro.....katji tudi morem spakirat k gre na vikend k njegovim.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
13.3.2010 9:18:09   
Čebel@
katjuša.......zdele sem dobla sms od profesorja da se moram v ponedeljek dopoldan upisat na maturo,da ne zamudim rokauser posted image ......sem se že full veselila da se bova videli,ampak to pa res moram uštimatuser posted image ......si huda,ker bova mogle prestavit?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
13.3.2010 9:38:48   
baki
no kje ste?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
13.3.2010 9:41:34   
baki
čebel...kako si?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
13.3.2010 9:43:41   
TAMIKA3
dan user posted image
noč prekratka, jaz bi še spala user posted image user posted image user posted image user posted image
tristan spi, ostali na snegu in sončku
mami pa se mora v cunje zarit in bajto v red dat user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
13.3.2010 9:46:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

čebel...kako si?
uredu......hvala.....s Hano sva si pesmice prižgali in pospravljavauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
13.3.2010 9:53:26   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

čer user posted image
tristan user posted image , ostali v kopalnici

je že čisto ok?

ojla
a tristan? ne, ni še čisto ok, gre pa na bolje, vročine več nima, je boljše volje, p je rekla, da sliši tudi manj pokov

tristan ja....sej drugi so zdravi,ne?....pokov?kje?v pljučih?

drugi so kar ok. upam, da tako tudi ostane
ja, v pljučih, me je v četrtek kar prestrašila user posted image

kako ste vi? sta same?

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
13.3.2010 9:55:15   
TAMIKA3
katjuša... user posted image user posted image user posted image user posted image za domek
claud... user posted image user posted image user posted image za avto
sjmm... mi smo pa na istem user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
13.3.2010 9:56:29   
Čebel@

čer user posted image
tristan user posted image , ostali v kopalnici

je že čisto ok?

ojla
a tristan? ne, ni še čisto ok, gre pa na bolje, vročine več nima, je boljše volje, p je rekla, da sliši tudi manj pokov

tristan ja....sej drugi so zdravi,ne?....pokov?kje?v pljučih?

drugi so kar ok. upam, da tako tudi ostane
ja, v pljučih, me je v četrtek kar prestrašila user posted image

kako ste vi? sta same?

u verjamem da te je prestrašila-sliši se itak groznouser posted image .....sej bo kmalu pomlad in poletje in bo boljše-boš videlauser posted image .....mi smo HB ureduuser posted image .....ja sva sami,ati dela-pride ob 13.00 domovuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
13.3.2010 10:09:41   
Čebel@
katjuša....samo predlog:gledena to da nismo več ptički in čebelice bi lahko malo spremenili seznam....teli so mi full simpatični in jih lahko ponucaš čist po svoje....če ti pa niso ok,pa povej pa bomo kej druzga poiskaliuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
13.3.2010 10:10:39   
Čebel@
če sem vsiljiva mi prosim povejteuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?