|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
13.3.2010 10:12:13   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

katjuša....samo predlog:gledena to da nismo več ptički in čebelice bi lahko malo spremenili seznam....teli so mi full simpatični in jih lahko ponucaš čist po svoje....če ti pa niso ok,pa povej pa bomo kej druzga poiskaliuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
13.3.2010 10:12:43   
TAMIKA3

če sem vsiljiva mi prosim povejteuser posted image

zakaj bi pa bila user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
13.3.2010 10:13:50   
TAMIKA3
naš ati je doma user posted image user posted image user posted image user posted image ... s colami hodi okoli bajte user posted image user posted image user posted image user posted image ... itak nima nikoli miru... vsajnekdo pri hiši user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
13.3.2010 10:21:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

če sem vsiljiva mi prosim povejteuser posted image

zakaj bi pa bila user posted image

se mi zdi da vsiljujem svoje-npr. meni so bili teli kjut,kakšni pa verjetno niso

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
13.3.2010 10:21:45   
Čebel@

naš ati je doma user posted image user posted image user posted image user posted image ... s colami hodi okoli bajte user posted image user posted image user posted image user posted image ... itak nima nikoli miru... vsajnekdo pri hiši user posted image user posted image user posted image user posted image
juhu za atijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
13.3.2010 10:22:30   
Čebel@
sjmm...še tukaj vse najboljše tvojmu možuuser posted image user posted image user posted image user posted image lepo praznujteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
13.3.2010 10:36:46   
TAMIKA3

sjmm...še tukaj vse najboljše tvojmu možuuser posted image user posted image user posted image user posted image lepo praznujteuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
13.3.2010 11:01:01   
Čebel@
ati je že domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
13.3.2010 11:02:23   
Čebel@
s Hano sva pobrisali prah,pomili posodo posesali,mala je že pojedla malico(sadn jogurt),zdele malo počakava da se ji trebušček umiri,potem pa še čaja dobi in počivatuser posted image ...po kosilu gremo pa na sončekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
13.3.2010 11:03:22   
sjmm

user posted image

ja, hvala hvala...moj je navdušenuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
13.3.2010 11:04:01   
SURF
O drage moje,pozdravljeneuser posted image .Sem v bolniški....bom dopust za zadnje dneve še pokoristila....
Takole je pri meni...bris bil slab(3)in sem bila takoj napotena na operacijo...sedaj sem že doma,a še vedno počivam..čez tri tedne dobim izvid ...ali je tkivo okrog obolelega zdravo ali bolano,kar pomeni...user posted image user posted image user posted image malo sem tu pa tam v depresiji,a si ne pustim preveč mešati štrene...pripravljam se na vse...upam na najboljše....eh....

Tamala je polna energije,prikukala sta že deveti in deseti zobek(12.mesecev)...kot sem že pisala bi bila samo zunaj in zunaj...komaj čakam da se ji še js pridružimuser posted image ...Moj mi je v teh dneh v veliko pomoč,še sreča da je bil sneg in se je drugo delo malo poskrilo...

Vidim..berem..da se pri nas februarčicah vedno nekaj dogaja...
Tako z mislimi za vsako posebej vam želim na tej poti življenja čim več tapravih trenutkov...želim da se vam izzide in da verjamete v touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
13.3.2010 11:05:22   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

O drage moje,pozdravljeneuser posted image .Sem v bolniški....bom dopust za zadnje dneve še pokoristila....
Takole je pri meni...bris bil slab(3)in sem bila takoj napotena na operacijo...sedaj sem že doma,a še vedno počivam..čez tri tedne dobim izvid ...ali je tkivo okrog obolelega zdravo ali bolano,kar pomeni...user posted image user posted image user posted image malo sem tu pa tam v depresiji,a si ne pustim preveč mešati štrene...pripravljam se na vse...upam na najboljše....eh....

Tamala je polna energije,prikukala sta že deveti in deseti zobek(12.mesecev)...kot sem že pisala bi bila samo zunaj in zunaj...komaj čakam da se ji še js pridružimuser posted image ...Moj mi je v teh dneh v veliko pomoč,še sreča da je bil sneg in se je drugo delo malo poskrilo...

Tako z mislimi za vsako posebej vam želim na tej poti življenja čim več tapravih trenutkov...želim da se vam izzide in da verjamete v touser posted image user posted image user posted image

ojoj...najbolše možne rezultate želim, pa velik se crkljajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
13.3.2010 11:07:45   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

joj punnca v jok si me spravilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......vse bo ureduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....če karkoli rabiš,me plis pokliči!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
13.3.2010 11:22:43   
Urša08
helov bejbe

Pri nas čista tišinauser posted image user posted image user posted image user posted image Žiga spi, možek za računalnikom dela, Nejc šel z babi in dedijem na vikend. Jaz pa v dnevni v šlafroku ravno izpod tuša in seveda koj na rruser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja zraven mam pa kapučinuser posted image user posted image user posted image V glavnem kljub sedaj malce prrdelani dieti mi gredo grami še vedno dol - jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
13.3.2010 11:24:29   
Urša08
Surf user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se, bodi pozitivna, vse bo v redu boš vidla. Me smo tu zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
13.3.2010 11:27:47   
Urša08
Sjmm vse najboljše tvojemu možu ob rojstnem dnevu. Lepo praznujteuser posted image

Tamika jupi tvoj že domauser posted image user posted image user posted image user posted image

čebela luštni pajackiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
13.3.2010 11:31:46   
Urša08
A zdej pa nobene niuser posted image Jaz pa sama moj prečudoviti kapučinček pijemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja no pa nič. Se vidi da manjka Nejc in je vse tko tiho,  pa da ne bom rekla da nimam kej za delatuser posted image user posted image user posted image Je pa res da je stanovanček za spremembo kar solidno pospravljeno, kopalnica se tud še šajna, tko da razen cunj za likat nimam kej preveč za delat. Ampak sej to tud pašeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
13.3.2010 11:39:46   
TAMIKA3
ojla, uršika user posted image
paše mir in tišina, kaj user posted image samo kaj, ko je nismo vajene user posted image user posted image
super za - kg user posted image user posted image
ati je danes doma, pa si malo meri, pa pripravlja na delo - menjava oken, fasada, nova kurilnica

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
13.3.2010 11:42:56   
Urša08
Tamika boste mel pa kar konkretno renovacijouser posted image user posted image user posted image user posted image A veš da res paše tkole bit v tišini sam navajena je pa nisem večuser posted image user posted image user posted image user posted image Mate kakšne plane za čez vikend?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
13.3.2010 11:45:25   
TAMIKA3
me vleče malo na morje, na kak sprehodek, predvsem zaradi tristana, bomo videli user posted image
pa vi?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
13.3.2010 11:47:13   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika boste mel pa kar konkretno renovacijouser posted image user posted image user posted image user posted image

če bodo € user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
13.3.2010 11:47:30   
Urša08
Pejte na morje je res superca, mi smo bili 14 dni nazaj in je bilo krasno. Vsem pasalouser posted image Mi prav posebnih planov nimamo, moj more neki delat, vmes kak sprehodek, ma nč posebnega. Mogoče mi rata še v kako štacuno skočit po kak nov moderček pa hlačke, pa Žigcu bombažno kapicouser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
13.3.2010 11:51:06   
TAMIKA3
aja pa bajto je treba v red spravit, ker je užas user posted image user posted image user posted image user posted image med tednom mi ni zneslo narediti čisto NIČ user posted image tristan skozi na rokah, pa terapija, mah saj bo, mi je bolj važno, da so user posted image user posted image user posted image user posted image zdravi, kakor vse drugo user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
13.3.2010 11:51:56   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Pejte na morje je res superca, mi smo bili 14 dni nazaj in je bilo krasno. Vsem pasalouser posted image Mi prav posebnih planov nimamo, moj more neki delat, vmes kak sprehodek, ma nč posebnega. Mogoče mi rata še v kako štacuno skočit po kak nov moderček pa hlačke, pa Žigcu bombažno kapicouser posted image

dobro nakupi user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
13.3.2010 11:54:28   
Urša08
Tamika itak da je najbolj pomembno da so otročki zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image Bom probala kej pametnega kupituser posted image

Sedaj grem pa malce za štedilnikuser posted image

se še tipkamo

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Škrlatinka: Otrok jo lahko preboleva večkrat
Škrlatinka je nalezljiva bolezen, za katero zbolijo največkrat otroci. Za razliko od drugih otroških bolezni, pa lahko z...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?