|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
22.2.2010 21:57:14   
Shorty_
Sončki naši prišla sem vam poslat spet novih pikapokic na vaš konecuser posted image user posted image user posted image user posted image

mamice v mislih smo z vamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
22.2.2010 22:02:36   
thaiss
bravo Gašperuser posted image user posted image
vsem trem pa še eno pošiljko user posted image user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
22.2.2010 22:07:06   
Najaa
Za vse ri male velike borčke user posted image user posted image user posted image

dadaegon, moja še zdaleč ni bila tako dolgo v inkubatorju, ampak ko sem jo prvič vidla v topli posteljici, sem imela iste občutke. Najprej sreča, veselje, pol pa zmeda, skrbi...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
23.2.2010 8:03:41   
koala
JEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!! Še več dobrih novic!!!!! Gašper user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za napredek, dadeagon ne skrbi Gašperja ne bo zeblo, te pa razumem da se te krbi.

Ch.21 kako je Klara Glorija?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
23.2.2010 8:12:14   
Anonimen

user posted image ZA GAJO!

ZA GLORIJO!user posted image

ZA GASPERJA!user posted image

in za neverjetne mamice! user posted image

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 23.2.2010 8:21:37 >

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1505
23.2.2010 14:18:26   
Lolita23
za 3 G user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
23.2.2010 14:20:06   
Andromeda
Joj, kako sem vesela, ko preberem tako lepe novičke! Mamice "naših" borcev, želim vam, da vsakič kaj veselega izveste in nam poročate tukaj! Sedaj naj gre le še navzgor...Poglejte, tudi narava se prebuja, naj pikepoke poletijo in čudež naredijo, da bodo naši 3 G-ji kmalu doma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
23.2.2010 20:22:49   
tasa_m
Jeeeee, bravo Gašper!!! user posted image  user posted image  user posted image dadaegon pošiljam vam polno user posted image user posted image user posted image user posted image   in vama z dragim  user posted image user posted image   user posted image user posted image

Christiana kako ste vi?

Rubin. user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej Gaja brez kisika!!

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
23.2.2010 20:45:40   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jeeeee, bravo Gašper!!! user posted image  user posted image  user posted image dadaegon pošiljam vam polno user posted image user posted image user posted image user posted image   in vama z dragim  user posted image user posted image   user posted image user posted image

Rubin. user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej Gaja brez kisika!!

Podpis.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
23.2.2010 21:13:21   
mayci
Še jaz bom zaželela malim trem borcem, Gaji, Gašperju in Gloriji, veliiiiko zdravja in da se čim prej odpravijo iz bolnišnice domov....user posted image user posted image user posted image user posted image
Redno vas berem in vam pošiljam pozitivne misli, čeprav nič ne napišem.
Drage mamice, ve pa ste zelo pogumne ženske in vas resnično obudujemuser posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
23.2.2010 22:03:18   
Irena R.
Pozdravljene!
Vsem mamicam in malim borcem pošiljam nešteto pikapolonic, moči in pozitivne energije. Bodite močne še naprej in verjemite v vaše male borce.

Verjetno se prav vse mamice, ki smo postavljene pred takšno preizkušnjo, sprašujemo, zakaj moram prav jaz prestajati vse to. Sama sem si vedno razlagala, da usoda oz. tisti, ki je nad nami, pred takšno preizkušnjo postavi tistega, ki se je sposoben spopasti z njo. Resnično nikoli, nikoli ne obupajte in glejte v prihodnjost samo pozitivno. Prepričana sem, da bo kmalu prišel dan, ko boste vse doma z vašimi sončki.  

Rubin zelo smo veseli za Gajo, ki je ponovno pokazala, da se ne da. Bravo Gaja!!! Je mogoče kdo podvomil v njo? Jaz nisem.

Punce držite se!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
24.2.2010 8:40:34   
23tina
user posted image user posted image user posted image  za male borce in njihov napredek!user posted image user posted image user posted image upam,da na teji strani od sedaj ugledamo samo še pozitivne novičke!user posted image

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

(odgovor članu Irena R.)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
25.2.2010 19:32:49   
anajmad
No sem res vesela za tetanaše borce. Možu vsak dan razlagam,kako me skrbi,kako se odvija oz. kako rastejo ti naši pikci.
JJJeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
26.2.2010 12:41:13   
PapuaNG
haha, jaz tudi mojega redno obveščam, kako je s 3G user posted image Se veselimo (in nažalost včasih tudi jočemo) z vami in upamo, da bodo vsi trije kmalu domauser posted image

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
27.2.2010 19:24:42   
Sulfinija
Vse tri mamice malih borčkov čakam nestrpno na vaše poročilca in seveda vesele novičke,da bodo vsi trije sončeki kmalu doma.

LP mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
1.3.2010 0:55:19   
tintara
Pozdravljene! Tudi sama sem mama 4 mesečnemu nedonošenčku, rojen je bil s 33 tedni. Ko je bil na intenzivni (1 mesec), mi je bila tema prehuda, odpirala je prevelika vprašanja in dvome v meni in je enostavno nisem mogla brati. Danes sem se spomnila na vas in prebrala (malo bolj hitro branje) od začetka do konca.
Rubin, držim pesti za Gajo! Punce so ti že večkrat poudarile, da si super, ti pa stalno odgovarjaš, da nisi nič posebnega. Vem, tudi sama sem doživela (v mili obliki), da se pač znajdeš v neki situaciji, ki je nisi predvideval in nato pač delaš kar ti veli srce, kar je prav in kar ti konec koncev celo svetujejo zdravniki oz sestre. Zjokaš se, se spet pobereš... ampak vseeno, kaj vse sem danes prebrala o vaši družini. Mislim, da vse skupaj res dobro prenašaš in si zelo zelo dober vzgled svojima puncama in tudi Zoji. Izrekam ti tudi sožalje ob njeni izgubi. Močno stiskam pesti, da boste kmalu vsi skupaj. In bodi ponosna nase, verjamem, da najdeš uteho v svojih puncah in najdeš v njiju svojo moć, ampak verjemi tudi Gaja jo najde v tebi.

Gašper, zelo lepo ime imaš (tudi naš najstarejši je Gašper). Upam, da je bila to zadnja operacija in da bo pot zdaj vodila le še navzgor. Dadaegon, držim pesti tudi za vas. Da vas življenje čimprej neha tako močno preizkušat.

Klara Gloria, tudi tebi in tvoji mami (ter očku) pošiljam pozitivne misli. Naj bo življenje odslej lepše...

Vsem mamicam, ki trenutno preživljate dneve ob svojih otrocih v bolnicah, želim, da se boste čimprej stisnili skupaj v vašem domu.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
1.3.2010 10:03:52   
Shorty_
Današnji sonček me je spomnil na naše borce, vsem pošiljam koš pikapok in da boste čimprej v varnem zavetju vaših domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
1.3.2010 15:58:56   
christiana21
Ojla!

Sploh ne vem kje naj začnem in do kam mi je dovoljeno iti, oz. do kam bi bilo dobro, da pišem.

Klari se je lepo redila, začela je pridno jesti kašice, za posladek pa še mleko. Že nekajkrat nam je bil obljubljen dan odhoda, ki pa se je vedno spremenil na drugi dan zaradi eksperimentiranja. Rotila sem zdravnico, da je malecka zdrava, naj ji da odmerek zdravila na 12ur, če je videla, da ji takšen odmerek paše in naj jo da domov. Naj neha eksperimentirati z zdravili, naj ji da na 12ur 0.06ml Clexsana in naj ne rovari, katero zdravilo in koliko ji naj da, da se bo lahko injiciralo na 24ur, ker je mala kot spužva in bo nase potegnila infekt in bo pikanja za preverjanje ustreznosti krvi in delovanja zdravila ter za izvide v primeru, da potegne nase infekt, več, kot pa, če bi se malo piknilo 2krat na dan samo, da se ji da Clexsan. Dvakrat na dan se ji je kontrolirala kri in enkrat na dan je bila piknjena za injekcijo...do to trije pikeci na dan (če bi na 12ur zdravnica pustila Clexsan, bi to bila dva pikeca) in mala bi bila že 14dni doma.
Mala je že včeraj zjutraj imela visoko vročino, popoldan je malo padla, ampak je še bila vročina, zvečer je pa spet zrastla in je ne zbije več prav niti paracetamol....mala je shujšala spet za 30g, pa saj ni čudno, revica sploh noče več prav jesti. Goste hrane sploh noče več, mlekca pa spije 50-80ml...pa smo spet na infuziji.
Kaj je matra še ne vemo, danes so vzeli kužnine, pa se bo čez 2 ali 3 dni vedelo kaj je.
Žalosten pozdravček...

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
1.3.2010 18:40:15   
Lolita23
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 3G

18.3.2009

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
1.3.2010 19:24:19   
dadaegon
Pozdravljene mamice in ostali!!

Oh ti naši mali borčki...nimam besed christiana21, držim pesti za vas in ti pošiljam neskončno pikapok...se ti javim na meil bova malo poklepetali!!

RUBIN...kako kaj GAJA?

Naš sonček GAŠPER: tak je...niti ne vem kaj vam naj sporočim, ker je vedno kaj in vedno se obračajo novice. Ko pogledaš Gašperja tiste lepe rumene očke kako te opazujejo in usteca kako ti hočejo nekaj povedat, pa rokice in nogice kako so gibčne bi rekel da je za domov. Če pa pogledamo kožo ki je rumena in trebušček ki je napet, pa izvide pa nimam besed.....danes so mu povečali vpihe iz 20 na 30, dr. mi je povedal da je UZ povedal da ima velika jetra in vranico in da je vse to vzrok da ni trombocitov ker se tam not nekje naselijo in izumrejo in da je vse to od seps. CRP je bil danes spet povišan. Ni pa v trebuščku neke tekočine in da se črevesje premika. Aka ja, jedel pa danes spet ni...ljubi moji ne vem več kaj je prav in kaj ne!!!
Moje stanje: med vikendom so mi odkrili da imam žolčne kamne.....celo šoder jamo...če kdo rabi kaj šodra naj piše dam brezplačno...hihih. Sedaj sem že dva pogreba dala skozi in edem me še čaka, tastu ni več pomoči samo čakamo še vsak dan. Pa še kaj bi vam lahko naštela pa nimam niti volje, nima smisla javkat, ker ne pomaga.

Prosila bi za še več pikapok in moči. Sedaj pa novim zmagam naproti in sedaj že mora enkrat posijat sonce, ker dežja imamo že dovolj in jaz verjamem da bo prišlo - mora prit sonce in se stvari morajo obračat na bolje.

BODITE V CVETJU in vsem pošiljam ogromno moči in pikapok!!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
1.3.2010 19:34:43   
dadaegon
Joj, v vsej tej zmedi sem vam pozabila sporočit, da je Gašperja videla sestrica Larisa v nedlejo sta se lahko spet cartalauser posted image . Bilo je lepo - nepozabno

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
1.3.2010 19:55:09   
koala
Ojoj, Ch.21 pa saj to ni res. Uboda Klara Glorija in vidva. res ne razumem zakaj spreminjati nekaj kar čisto dobro funkcionira. Pošiljam vam na miljone pikapok na tisoče majhnih pujskov za srečo da se končno stavari poštimajo in greste domov.

dadaegon tudi tebi, tvojemuz Gašperju in vsem tvojim bližnjim ki preživljate teeeeežke trenutke miljone pikapok, na tisoče majhnih pujskov pa seveda za en doooooooooooooooooolg tobvorni vlak energije da bo šlo samo še na boljše!

Mislim na vas!

Rubin kako je Gaja?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
1.3.2010 20:48:28   
Najaa
Za Klaro Glorijo in Gašperja en pehar user posted image user posted image user posted image user posted image , za mamici pa user posted image user posted image user posted image user posted image . Pogumne ste. To je pogum, močnejši od vsega.

Rubin kako ste?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
2.3.2010 11:45:18   
Andromeda
Vsak dan grem z najmočnejšim pozitivnim upanjem pogledat, če je kaka lepa novička tu.

christiana21 - upam, da bodo zdravniki ugotovili, kaj je narobe in ustrezno pozdravili Klaro Glorijo, da bo lahko šla kmalu domov!

dadaegon - tudi vam želim, da se Gašper čimprej pozdravi...sej ne morem verjet, kaj vse tako majceni prestajajo in se borijo z vsem bitjem!

Rubin - kako je pa pri vas?

Verjamem, da bodo malčki okrevali, le vprašanje časa je...
Pošiljam nove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če kaj pomaga! Očitno so tile mali borčki kot vreme, ki nas te dni "heca" - en dan je čudovito sonce, naslednji dan pa spet dež...Veliko sončka vam želim, vsak dan!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
2.3.2010 17:55:35   
sali
Tudi jaz že dolgo spremljam zgodbo 3G. Se veselim vseh napredkov in dobrih novičk, ter včasih jočem ob slabih. Želim vsem otročkom in strašem, da bo teh slabih čim manj (oz. nič več) ter se bo končno obrnilo na bolje in bodo malčki kmalu doma. Veliko pozitivne energije, moči in optimizma pošiljam vsem trem družinam. Srečno.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?