|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del
4.3.2010 14:04:09   
babysolza
user posted image user posted image user posted image

no, vsaj midve prideva - čeprav dvomim, da en post že velja za klepet user posted image

Jaz mam ta teden tud štalo in ko so mi danes trije sodelavci rekli, da zgledam nekam utrujeno, sem rekla - to bo to, čas za dopust! In sem vzela naslednji teden četrtek in petek frej, jupiiiii user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
4.3.2010 14:04:55   
babysolza
oooouujjjeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
4.3.2010 17:04:50   
anaj22
ojla

sam da vas pozdravim in vam povem da ful pogrešam čvek z vami , sam enostavno čez dan nimam časa zvečer pa sam padem dol

Mi mamo se fajn
NJJP

Neposredna povezava do sporočila: 1653
4.3.2010 21:53:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

No, jaz sem pa z nedelje na ponedeljek bedela od 1h zjutraj...naš princ enostavno NI SPAL user posted image user posted image ?!? Polna luna, jasno. Pa ni mel drugi dan nobenih težav, jaz pa tudi ne, tako da je očitno blA zelo močna luna.

Pri nas smo bili tudi pokonci tisto noč od polnoči do dvehuser posted image user posted image Zjutraj je pa spala do 9h.

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Ajaaaa? rok je 30.5.

jaz navijam za 1.6.user posted image user posted image

babysolza bravo za dopustuser posted image

Pri nas smo ok, Mašo sem morala iti danes v vrtec iskat, ker jo je trebuh bolel in mi je spala več kot pol dneva danes. Imela popoldne malo vročine, sedaj je ok. Zgleda kakšna virozica.
Ema je pa Ema, nič na miru, skoz leta, da ne govorim kolikokrat na dan pade, ker leti pa gleda nazaj in bum v vratauser posted image , pleza povsod......

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1654
5.3.2010 8:04:36   
babysolza
user posted image user posted image  ko pomislim na Emo, kako dirja okoli. Sej vem, da občasno zaboli, sam mi je tolk hecno. Sabinči tudi včasih kr zmanjka pa telebne, pol se pa sama sebi smeji, ker ji ni jasno, zakaj je na tleh. user posted image  Zadnjič je tolk pridirjala okrog vogala iz kuhinje na hodnik, da jo je kr v wc, ki je ravno nasproti, zaneslo. user posted image user posted image  Še dobro, da so bila odprta vrata in ni zletela vanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
5.3.2010 8:05:16   
babysolza
aja, pa da se pohvalim - danes sem v službi samo do 1-ih, greva potem z mojim hiške gledat na sejem user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1656
5.3.2010 8:27:17   
mate0ja
Jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Postrezite si.

Jest mam zlo mal časa zadnje dni, dela se več kot je možno narest v enem dnevu. Ko pridem popoldne domov, mi rata lih še mal pospravt, večerjo pripravit in se s tamalo igrat, ko je ura osem pa dobesedno padem dol. Sm šla že dva dni zapored spat ob osmih, sam sem se zjutrej še zmer komej sestavila. Si bo treba dopust omislit. Samo kaj ko pa ni možno prej kot v začetku aprila user posted image . A je to že pomladanska utrujenost?

Naša tud samo teče. Hodit se mi zdi da sploh ne zna. Prov smešna je. Kar izstreli se in posledično seveda bum v vrata, pa v steno, ker vrata zgreši ...

Me je pa včerej ful presenetila. Malo manj kot eno uro se je čist sama igrala. Je punčke futrala, pa spat jih je dajala pa preoblačila jih je. Tko je bla pridna, ko da je ni. Do sedaj se namreč še ni zgodilo, da ne bo zahtevala, da vsaj eden zraven nje sedi, ko se igra.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

Neposredna povezava do sporočila: 1657
5.3.2010 10:05:34   
polma
SNEŽI user posted image user posted image user posted image ??!!

BS, uživaj na sejmu!

Zaletavanja-res so smešni,kako jih odnese, na srečo so kot pijančki, se jim nič hujšega ne zgodi, ker če bi mene tkole odneslo, bi bila čist plava user posted image .

Mate0ja, upam da bo skrb za punčke še naprej okupirala tvojo malo mamico-očitno si ji dober zgled user posted image !

Nič, tole bo dans za naše male miškote user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Zlate otroke imamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

Se tipkamo!!!

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
5.3.2010 11:19:46   
mate0ja
aja neki sm pozabila omenit. Dons zjutrej me je kmal kap. Se s tamalo v gardebi preobujeva in pride ponjo ena od vzgojiteljic. Pa jo vpraša angleško Tjaša would ayou go with me? In naša tamala na zaj no, sonja. Ni rekla ne ampak no. In razumela jo je. Sp že dva meseca nazaj povedale, da bo ena vzgojiteljica govorila z njimi angleško, pa sm si mislila samo ok pa nej, sej škodit ne more. Sam da bo pa tamala razumela in še odgovarjala zraven si pa nism mislila. Jest sm si predstavljala da jih bodo naučili pet najpogostejših besed in to je to. Baje pa da jih kar nekaj že razume in odgovori angleško na par osnovnih vprašanj, če bodo jedli, kaj bodo jedl.... in zdej sm tud uspela povezat zakaj naša mala jabolku pravi ape pa zvečer reče namesto lahko noč naj. user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
5.3.2010 12:23:22   
l.daisy
hej, hej....

aha, vidim, da vse presenečajo mulčki.... mene je prvič na rit vrglo, ko je rekel mlajši, "mami tiho, donca"... :)
sicer pa pišete o podobnih pripetljajih kot jih imamo tudi sami...
- polna luna ima tudi pri nas velik vpliv, ponavadi je takrat bolj nočna žurka kot pa spanje...
- da bi počas hodila, ni šans, raje tečeta, tako da ne vem, a bosta zvozila ovinek in se ustavila pred stopnicami ali bosta kar tisto ograjco podrla...
- da že konkretno preizkušata meje mojega potrpljenja....
- da si že konkretno skočita v lase... - bratska ljubezen na višku user posted image
- da je vedno bolj zanimivo tisto, kar ima drug v rokah, pa tudi če ima enako stvar prvi....

sicer pa moram potrkat, smo kolikortoliko zdravi, itak pa še vsi kašljamo... mah, komaj čakam, da bo konec te zime, mi gre že pošteno na jetra..... jaz sem otrok poletja, pozimi sploh ne znam funkcionirat.....

28.05.2008: 1 + 1 = 4

Neposredna povezava do sporočila: 1660
5.3.2010 17:53:06   
slovenka
ojla mamice,

jaz sem tudi na tesnem s časom, ful dela, pa še internet doma nekaj šteka... Danes pa predavam zdaj zvečer in potem spet jutri zjutraj. Ajme, če bom jaz to zmogla... Iber imamo gas te tedne. Danes sem si hodila po injekcijo, ker sem A-, pa je zdravnica rekla, če mi bolniško napiše. Ja, to bi pa res bilo fino user posted image Mali je obrnjen navzdol, me kar kost boli in moram počasneje hoditi. V prvo tega sploh nisem poznala, tako da mislim, da tokrat ne bom čakala do 42. tedna. Aja, pa včeraj sem bila na predavanju za epiduralno v Mb, se moram zdaj naročiti za individualni razgovor. Marija, v glavnem same prvorodke, ki že vse vejo o porodu in kaj jih čaka user posted image Grem si zdaj po kakav, potem pa še dve uri oddelam in hitro domov k mojima dvema. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
6.3.2010 7:49:05   
slovenka
Kaj še spite? user posted image user posted image user posted image Jaz pa že spet v pisarni user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
6.3.2010 12:48:14   
Anonimen
Dan, dan - sončen. Sam mi smo mel cel tedn vročino, dans je sicr ni, pa bomo vidli, kako bo s sprehodom.

Čakamo pa novega člana naše hiše - svakinja je 10 dni čez rok, šla dans v porodnišnico, sam se nč ne dogaja - tko da zgleda da bo jutri ali še kasnej.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1663
6.3.2010 13:06:38   
lunca14
naya.........ja sedaj razsajajo spet viroze,naš je tud en dan mal bruhal,pa mel drisko,sedaj ma enej drisko,sam je vse v blagi obliki,ampak je.Tole prehodno obdobje je vedno polno viroz.
Svakinja je pa že orengi čez rok-boga,upam,da pride beby čim prejuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
7.3.2010 18:17:40   
slovenka
ojla mamice,

ja, naša tudi nekaj kašlja, ne vem, kaj je to...

Danes smo bili po obiskih, mala postala hiperaktivna, tako da je šla bolj pozno spat. Kako bo zvečer pa ne vprašajte user posted image

Kako mi je vikend kratek, ko sem bila včeraj v službi. Prihodnji teden bo najbolj naporen kar pomnim, skoraj vsak dan po 4 ure v predavalnici, ogromne skupine študentov... Najbolj me skrbi glas, ker sem bila včeraj že hripava user posted image

Nya, sporoči, ko bo kaj novega. Itak da bo zdaj zdaj... Jaz upam, da bom v drugo rodila tam v 38. tednu. user posted image V prvo sem bila že 42. teden, pa je ena sama nestrpnost...

Lep večer, oglasite se kaj!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
7.3.2010 18:44:33   
Anonimen
Sam tolk, da vam javim, da imamo jovjota :DDDD - Lovro, rojen danes pooldan, velik 55cm težak 2640g

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1666
7.3.2010 19:46:45   
lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Sam tolk, da vam javim, da imamo jovjota :DDDD - Lovro, rojen danes pooldan, velik 55cm težak 2640g

user posted image user posted image user posted image user posted image SUPER za lovlotauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
7.3.2010 23:17:56   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

VAu, čestitamo user posted image user posted image user posted image user posted image Ima pa kar neobičajne mere, a ne? Ful dolg, teža pa kar nizka, sploh glede na prenošenost user posted image To pa bo kak košarkaš, a ne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
8.3.2010 8:05:11   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse najlepše za naš praznik punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
8.3.2010 12:59:50   
babysolza
živjo bejbe!

Najprej en user posted image user posted image  za Lovra!

Pa čimlepši dan vam želim!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
8.3.2010 14:42:29   
slovenka
ojla mamice,

kak dan žena? user posted image Jaz sem pa ves dan od doma. Francoščina... Dete pa je danes pri sestri in je zaradi zgodnje budnice šla spat ob desetih in spala do dveh. Sestrica sploh ni vedela, da čuva kakega otroka user posted image

lepo praznujte, jaz upam, da bo kaj zvečer user posted image sicer pa sem od šefa že v petek dobila ogromno orhidejo, jo nesla domov in je v spalnici, sedaj pa če vprašam Sofijo, kje je vlka roža, jo kaže in pravi "vauuuuuuu" user posted image bog ve, kaj bo moj kupil - da ne bo manjše od šefove user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1671
8.3.2010 19:40:39   
lunca14
Ojla mamice,oziroma mamiciuser posted image ,no kaj je sedaj to,bomo ostale samo še tri tule gor,res je ratalo tako suhoparno,da se sprašujem če je sploh še vredno da se neki matram,ker se mi zdi da se samo sebe berem,no pa od slovenke še kaj zvem pa mateja še napiše kaj več,ostale se pa javite,sam tako,za dober dan.Ne morem pomagat,ampak res mi je malo bedasto ratalo tole,pa ne rečt da ni časa,ker včasih si je treba uzet sam pet minut,pa je.................mah no,bom nehala,sam tok v vednost.
Ja slovenka praviš kaj je to dan žena,mah neki kar so včasih mal bolj resno praznovali,takrat ko so ženske malček bolj cenili kot sedaj,koje vse skupi sam še marketinška fora.Recimo meni je maj naredil rožico v šoli,sem jo bla ful vesela in zelo žalostna ker se moj ni mogel spomnit,pa jit h potoku en šopek zvončkov nabrat,je reku da bo videl kaj bo on dobil za mučenike,pa sem mu rekla da za to se ne podarja neki,pol je pa prijavil; a ženske ste bolj pomembne od moških,pa mi je surla padla do tal,tako,zato sem pa še dodatno jeznauser posted image .Mah sej bo,sam da posije sonce,tole vreme me ubijauser posted image .Lepo se mej slovenka in upam da ti tvoj možek podari večjo in lepšo orhidejo od šefoveuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
9.3.2010 7:42:44   
slovenka
dobro jutro,

sem že v službi. Lunca, očitno ne bo nič s pomladjo user posted image

Ja, je bil lep večer, roža od mojega sicer ni bila tako velika kot od šefa, samo vseeno ljubša user posted image user posted image user posted image user posted image Pikica pa je bila tudi zelo vesela, ko sem prišla domov, je bilo eno samo ljubčkanje in božanje - ker sicer jo moram včasih ves dan fehtati za dva mala poljubčka user posted image No, danes bom prej doma, grem čimprej, ko zaključim z obveznostmi.

Aja, pa varuška mi je zjutraj dala odpoved - že druga user posted image Ni problem pri nas, ampak so one take, da imajo preveč drugih obveznosti... Pa ne vem, ali se mi samo zdi, a ob meni, ko imam doktorat, vse punce naenkrat dobijo občutek, da morajo čimprej diplomirati, čeprav so prej leta vlekle en ali dva izpita in ko pridejo k nam, postane študij prioriteta user posted image No, ampak sedaj en mesec še bo, dokler jaz ne grem na porodniško, potem imam do poroda 6 tednov, pa še po porodu bo moj 2 tedna doma, do sredine junija se bomo pa že zmenili z novo. Je še čas...

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
9.3.2010 8:04:36   
mate0ja
jutro, vam najprej postrežem user posted image user posted image user posted image user posted image , da se boste pod spodnje sploh lahko prebile.

Dan žena mimo, pa nism bla čist nč pocrklana user posted image . Sm tud jest jezna na mojga, da bi mu najraj vrata pokazala. Tamala je bolna, on je pa na bolniški, ker si jo lažje vzame kot jest. Sam je na bolniški točno do štirih, ko jest stopim skozi vrata. Pol mi pa tamalo obesi okrog vratu on pa rit nastavi kavču in se ne premakneuser posted image user posted image In da se vse skupaj dovolj začinjeno, tamala ponoči ne spi. Se premetava, pogovarja, s povštrom ma probleme, pa kovtrček jo tišči in to se vse dogaja na najini pojstli, od danes ponoči na moji polovici, ker si je on svojo zaščitil s pregrado user posted image . Že dva dni zapored spim samo po kake dve urce. In pol si je še upov neki ljubosumje zganjat, ker sem od sodelavcev dobila rožice pa bombonjero. Sm ga tok nahrulla, da sm kar hripova ratala, pa se sploh ne morem skregat pošteno z njim, ker pravi, da se njemu ne da za bedarije kregat. Val da, njemu je fajn, k se mu vse k riti prinese. user posted image To je njemu v dobrem in slabem. Ko bo mal slabše bom jest vse podelala.user posted image user posted image
No da ne govorimo, da si je on zrihtov dopust naslednji teden, ko pa točno ve, da ga jest ne morem met. Ampak to se mu bo pa duplo vrnilo. Jest sm si pa včer na hitro zrihtala v začetku aprila, v službi sm dobla mal boljšo stimulacijo in takoj rezervirala toplice za tri dni, med tednom. Jest pa tamala greva. Prov mu je, kaj se pa obnaša tako ignorantsko.

A še mal pojamram. Ravno izpolnjujem prošnjo za vrtec in ob tem mi gre tudi na kozlanje. Mi smo ljubljančani osem dni manj, kot bi mogli biti za dodatne točke. Torej drugo razredni Ljubljančani. Plačujemo v občinsko blagajno, vrtca nam pa ne morejo zagotovit. Ker sm bla že včer tok dobre volje sem kar klicala šefico za izobraževanje in predšolske dejavnosti na občino. Sm ji mal manj lepo razložila, da sva se lansko leto ob tem času slišale v zvezi z enako problematiko in da se mi zdi nedopustno, da v tem času, kljub temu, da so vedeli, da bo prostorska stiska v letošnjem letu enaka al pa še večja, niso kaj veliko ukrenili. Najbolj me pa moti to, da v enem letu niso uspeli urediti privatnega sektorja. Vsaj seznam privat varstev bi se lahko potrudili narediti, da bi vsaj na ta način komu olajšali ta problem. In tisti ignorantsko ponižujoči odgovori so me seveda še bolj v slabo voljo spravili. Če bi mela čas, pa mal več volje, bi zlobirala, da gre vse skupaj v ustavno presojo. Že na uč se vidi, da stvar ni ustavna. Ustava pravi, da smo vsi enaki pred zakonom, zakon, ki ureja javno varstvo pa pravi, da so javni vrtci dostopni vsem državljanom. Torej .....

Zdej grem pa kavo spit, da probam vsaj malo izboljšat dan. Ker popoldne bom itak mogla še tamalo k dohtarju vozit user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
9.3.2010 8:11:48   
mate0ja
a sm kej pozabla? Ja val da pokomentirat.

Nya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lovlota. Boš mal obujala pomine izpred, uuuuuuuuuuuffff, skoraj dveh let. Ima pa res nenavadne mere.

Slovenka, kok je velka rožica? Me prov zanima. A se je pol mogoče odloču v zlatarno zavit, ker bo z rožo težko konkuriral user posted image user posted image

Lunca, pa evo nas, sam čas nas baše. Sej vsake toliko časa se pa spravimo kako turbo debato narest. Sej pridejo ostale tud vsake toliko na plan, ko zvončki spomladi. Pejt si jih en šopek nabrat, pa reci, da ti jih je sosed prinesel. To mu pa tud verjetno ne bo prav. user posted image

Polma tebi pa hvala za kompliment. Si mi kar mal ego nahranla user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.