PABLO
|
Pozdravček, mimogrede . Saj v bistvu ni čisto mimogrede , kdaj pa kdaj vržem uč sem na Avgustovčke 08, da vidim, če kaj zelo štrli iz običajnih zadev . Na RR se nisem prijavila že tako dolgo, da sem sedaj morala že dobro pomisliti, katero je pravo geslo - no, morda so me pa pred časom zato izbrisali .......eh, druga, že zastarela zgodba. Bolezni na velikem trdovratnem pohodu, zima se tudi ne da pregnati, sonček se niti ne trudi pošiljati žarke, dobro voljo in energijo,....pa vam rečem punce, vsega dobrega bo šeee in šeee in to zadosti ! Res, še vedno je za zimo prišla pomlad in potem poletje in je kdaj pa kdaj vroče kot v peklu in....... .....hahahah. Jaaaa, saj je očitno, da tudi jaz hoooočem pomlad, sem že nekaj časa brez prave energije, tako da snežinke, ste čisto luškane in očarljivo poplesujete v idiliki zime in mrazu, ampak........ prihranite še nekaj za naslednjo sezono, sedaj pa prepustite oder sončku, zvončkom in trobenticam.........Hvala ! Tejkaz, uh, gnojna angina in vneto uho, upam, da si sedaj že veliko bolje. Sorodstvo pa, hmmm povsod se najdejo primeri, ko ni vredno izgubljati besed. Pa moramo z nasmehom dalje! Pa na splošno je ljudi obsedlo neko čudno stanje nezainteresiranosti in brezvolje, da sem prav razočarana nad splošno situacijo. Zoja Miša, upam, da dobro urediš v firmi oz. kmalu najdeš kakšno boljšo zamenjavo, Kaji Lini pa , da se pozdravi in da pikice izginejo.....Krysia, gajka, anita goitan, bella02, sandra123, Erin, Ryssa, K_a_t_j_a, clara23,.......in ostale, saj vas (nas) konec koncen ni ostalo tako malo. Bi še pisala, pa moram po opravkih. Hvala za družbo in okusno, dišečo kavo, jaz vam pa prilagam recimo ene virtualne polnozrnate piškotke s čokolado. Grem! Imejte se lepo in uživajte v zadnjih izdihljajih zime. Veliko možnosti tako ali tako nima več.... Ta teden smo sami 3 doma in mi bo v celem tednu verjetno na moment počil kakšen živc, zato se moram temu načrtno izogniti s polno skledo dobre volje in nasmeha ! Lp
< Sporočilo je popravil PABLO -- 9.3.2010 10:46:20 >
|