Anonimen
|
eno schnell javljanje Najprej itak mami nax (prioritete pa toi!) Jaz vam skoz govorim, da imam great reaearch skills. To dela FDV, kjer sem vse seminarske z guglom napisala Upam, da nisi jezna, da sem shekala tvojega mozeka. Pa vse nam povej o Taiu pa porodno zgodbo (ki itak ni tako dolga)! Pa hvala za odgovor glede povite nogice. To sem vedla, da jemljejo kri ampak si nisem mislila, da je treba povijati. No ja, nasa bo tudi imela, ker ji bodo takoj vzeli, ker sem jaz Rh minus in da vidijo kaj je ona. Tako da bom potem vedela. Drzim pesti, da ti uspe zrihtati sobo pri Taiu. Bos manj utrujena, ker se ti ne bo treba voziti. Kako pa kaze, kdaj bosta lahko sla domov? Zdaj pa samo se ostale srake na hitro. Krtkova, sori, pozabila sem da imas ti 2 dni pred mojim PDP rojstni dan. Saj v bistvu je vseeno kaj bo tamala, ampak meni nekako se ni za roditi. Ceprav smo imeli danes dojenje na MS in sem cist navdusena. Pa ful je bila prijazna babica in je vse lepo razlozila. Upam, da mi bo slo dojiti, ker tega si res zelim. Cojka jaz sem se pa ze sprasevala kje hodis. Boga kuzika! Kaj pa ce je sneg lizala pa je tam kaj takega pobasala? No, me pa veseli, da se z G tako lepo na bruhce in kakce navajata, da drugam hodita jest, ker vajino stanovanje smrdi Marjanaj jaz jutri pridem, ce ne bo ljubljana pod snegom oziroma ce ne bo konec sveta Kdaj imata pa vidve previjanje? Haha, to bo smeha tam. Jaz imam naslednji ponedeljek dekompresijo, pa jutri tudi. Pol ure pred MS. Petrca, ti psi so zakon!! Sploh ko vas gledam kako ste jih natrenirali. Ampak jaz mislim, da to ni pes za naju, ker to mores res dosti dosti migati, jaz pa nisem glih tako zelo razgibana vec. No, mogoce me bo vozickanje spremenilo Ziher sem spet pol stvari pozabila. Grem spat pocasi, ker pridejo zjutraj steklo v kuhinjo montirat. Saj res, zdaj sem se spomnila, da nikoli nisem nalepila slikice od kuhinje gor, ko se je Katrinka zanimala. No, bom jutri. Kje pa je Katrinka? Pa se to, anajrim, jaz sem te res zelela spoznati, glede na to, da sva skoraj sosedi. Upam, da se bomo videle z vozicki. V bolj suhi izvedbi torej
|