Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.3.2010 10:37:25
|
|
|
|
candy24
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova candy - prilepi slikco tortic in boš vidla reakcije!!! Drugače si pa absolutno dobrodošla! edino rada bi te opozorila, da imamo ostre jezičke in da nas ne smeš preresno jemati. Si pa vabljena 15. na zgodnjo večerjo ob 17h, lokacija še ni določena, kjer nas boš spoznala še osebno. Bom vedla za drugič kaj moram prilepit... Glede večerje - z veseljem pridem.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.3.2010 10:39:13
|
|
|
|
marjanaj
|
krtkova sej gres lahko z nami poslusat ob 13h, ne pa da sama sediš v lokalu Si te kar predstavljam. Danes bodo govorili o prehrani dojenčka. bcljka lokacije pa se nismo dorekle. Zaenkrat je bil edini predlog Azur.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.3.2010 10:40:16
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka kaj je zdej z lokacijo za 15.? a smo že kej dorekle? Zaenkrat prevladuje Azur .... se mi zdi, da nisem zasledila drugega predloga . Zunaj so pa res sibirske razmere
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.3.2010 10:45:29
|
|
|
|
candy24
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Bom pa šla na telovadbo v Fužine danes. Moram malo migati, sam se mal zanemarla. Jaz tudi pridem.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.3.2010 10:50:31
|
|
|
|
candy24
|
krtkova: če hočeš lahko greva skupaj v lokal sedet. Ker živim na Rusjanovem trgu (pet minut stran od ZD Fužine) bi se vam teoretično lahko pridružila že ob dvanajstih... Ampak ne vem kdo bo potem pisal seminarsko...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.3.2010 10:59:23
|
|
|
|
neka_noč
|
Ojla Srake! Ne, nisem pozabila na Vas in ne nisem še rodila... Nisem si mogla vzet časa, da bi šla na rr, zdaj imam pa tooollllliiiiikkkkkooooooooo za prebrat, bom morala pa kmalu k frizerju.... Vas bom drugič pokomentirala.... Edino kar sem dosedaj uspela na hitro videti napisano je, da se nekaj menite za zgodnjo večerjo.... Njami! Itak, da sem jaz ZA! Lahko kar 15.03. , ja. No, saj vas še preberem, da vidim kaj ste že dorekle... Sicer pa, stalno nekaj skačem, urejam, ja, voda mi teče v grlo, ni kaj.. Zdaj imamo KONČNO jogi, ter končno vse odeje - sparovih pik tako ne bom več rabila. Hvala Agalia , ter Bcljka . Nekaj garderobe - beri čevlje, prehodno jakno, pižame sem tudi uspela nakupit za malega/velikega.. Počasi bom imela res vse urejeno. Domovanje je tip top. Končno! Razmišljam edino le, da bi pobrila Nikito.... Joke! Skratka, upam da ste vse ok, da ste lepo preživele 8. marec.... Vam še kaj natipkam....
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.3.2010 11:07:36
|
|
|
|
krtkova
|
Zgodnja večerja - ja kar predlagam: datum: 15.3.2010 ura: 17h lokacija: Azur picerija, Cesta na Brdo ? Prijavljeni: - krtkova - candy - MM - NN - Bcljka - Cojka ... ostale, ki sem vas pozabila, se pa dopišite prosim. Candy - sicer totalno odlična ideja za danes, samo sem se že prej odločila, da bom doma nekaj stvari uredila (pospravila), pa mi zdej to ne znese več pridt ob 12h. Se pa vidiva na telovadbi. Kako te spoznam? Jst bom mela (ostale ne se smejat) roza puhovko!! (me namreč vse spoznajo po tej bundi!!). Če jo bom pa že sklekla, pa rumeno torbo s telovadno opremo.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.3.2010 11:11:11
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj krtkova sej gres lahko z nami poslusat ob 13h, ne pa da sama sediš v lokalu Si te kar predstavljam. Danes bodo govorili o prehrani dojenčka. Marjanaj, sej vem, ti mene mal hecaš,a ne? Že itak mam vsak dan svojo MŠ, a zdej naj grem pa še mal v vašo??? Prehrana dojenčka - upam, da moja joška!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.3.2010 11:11:17
|
|
|
|
petrca2507
|
Sem nazaj s pregleda. Spet sem imela UZ. Ocenjena velikost je 27cm, teža pa 380g. Bil je kar živahen, mahal z rokicam in nogicam. V eni roki je celo držal popkovino. G je rekla, da naj bi bila popkovina zardi utripa njihova prva ropotuljica. Tole sm sicer prvič slišala in se mi je zdelo mal smešno. Naslednji pregled imam 7.4. in bo morfologija. Prišla naj bi s polnim mehurjem. A je vedno tako? So pa zunaj res izredne vremenske razmere. Piha kot hudič, sneg nese na vse smeri. Če nisi dobr ovit s šalom, ga veliko pristane tudi na obrazu. Glede zgodnje večerje v ponedeljek 15.3., sem tudi jaz za Azur.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.3.2010 11:11:49
|
|
|
|
marjanaj
|
Zgodnja večerja datum: 15.3.2010 ura: 17h lokacija: Azur picerija, Cesta na Brdo ? Prijavljeni: - krtkova - candy - MM - NN - Bcljka - Cojka - marjanaj
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.3.2010 11:13:21
|
|
|
|
petrca2507
|
datum: 15.3.2010 ura: 17h lokacija: Azur picerija, Cesta na Brdo ? Prijavljeni: - krtkova - candy - MM - NN - Bcljka - Cojka - marjanaj - petrca
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.3.2010 11:23:42
|
|
|
|
petrca2507
|
Še nekaj sem vam pozabila povedat... Ko sem se vračala nazaj v službo, sem v pasaži MAXI-ja zavila še v Čokoladni atelje, ker so glih novo "robo pripeljal in vzela slinčki obvezni . . . . . . . . . . . . . . . . . . čokoladno tortico Oropucce (al neki takega) boljšega približka nisem našla na netu
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.3.2010 11:25:29
|
|
|
|
krtkova
|
petrca , še dobr, da mi je mal slabo, ker sem se prenažrla riževega narastka z jagodnim prelivom!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.3.2010 11:29:28
|
|
|
|
candy24
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Candy - sicer totalno odlična ideja za danes, samo sem se že prej odločila, da bom doma nekaj stvari uredila (pospravila), pa mi zdej to ne znese več pridt ob 12h. Se pa vidiva na telovadbi. Kako te spoznam? Jst bom mela (ostale ne se smejat) roza puhovko!! (me namreč vse spoznajo po tej bundi!!). Če jo bom pa že sklekla, pa rumeno torbo s telovadno opremo. Jaz bom imela črno bundo in črn nahrbtnik z opremo. Sicer pa roza puhovke res ne bom mogla zgrešit. Se vidiva ob 13:45.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.3.2010 11:38:30
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: candy24 Se vidiva ob 13:45.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.3.2010 12:34:36
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč sparovih pik tako ne bom več rabila A jih lahko potem odstopiš meni? Me je ravno mami prosila, naj jih dam, če jih imam kaj ... In druge tudi prosim, magari 15. na večerji. Seveda pridem . Torej: datum: 15.3.2010 ura: 17h lokacija: Azur picerija, Cesta na Brdo ? Prijavljeni: - krtkova - candy - MM - NN - Bcljka - Cojka - marjanaj - petrca - živa Edino to: a ni ena do 17h v službi? Petrca? Ker moj pride tudi ravno enkrat takrat domov, pa bi meni tudi bolj ustrezalo pol urice pozneje ... (ne pa da pridem tja in se že vse bašete!!!).
< Sporočilo je popravil živa -- 9.3.2010 12:35:11 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.3.2010 12:47:53
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa Edino to: a ni ena do 17h v službi? Petrca? Ker moj pride tudi ravno enkrat takrat domov, pa bi meni tudi bolj ustrezalo pol urice pozneje ... (ne pa da pridem tja in se že vse bašete!!!). Če gremo v Azur, ga imam čist blizu (mogoče 5min z avtom). Tko da bom lahko prišla pravočasno. Sicer pa...predno se vse zberemo, bo sigurno ura več kot 17.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.3.2010 12:53:55
|
|
|
|
bcljka
|
datum: 15.3.2010 ura: 17h lokacija: Azur picerija, Cesta na Brdo ? Prijavljeni: - krtkova - candy - MM - NN - Bcljka - Cojka - marjanaj - petrca - živa - majkl sm kr še majkl napisala k mi je rekla da bo pršla... petrca - glede polnega mehurja... jst morm vedno s polnim pridet ker dam vedno prvo en kozarček urina... če bi mela praznga tega ne bi mogla
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.3.2010 13:08:33
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka petrca - glede polnega mehurja... jst morm vedno s polnim pridet ker dam vedno prvo en kozarček urina... če bi mela praznga tega ne bi mogla Sej jst tud vedno dam najprej vodo pri sestri, potem grem pa v ginek. sobo. Zdej mi je pa rekla, da bom mogla pridt najprej noter, pol bom šla pa lahko na WC.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.3.2010 13:25:20
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: bcljka petrca - glede polnega mehurja... jst morm vedno s polnim pridet ker dam vedno prvo en kozarček urina... če bi mela praznga tega ne bi mogla Sej jst tud vedno dam najprej vodo pri sestri, potem grem pa v ginek. sobo. Zdej mi je pa rekla, da bom mogla pridt najprej noter, pol bom šla pa lahko na WC. Da se ne boš polulala na mizi
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.3.2010 13:30:47
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: bcljka petrca - glede polnega mehurja... jst morm vedno s polnim pridet ker dam vedno prvo en kozarček urina... če bi mela praznga tega ne bi mogla Sej jst tud vedno dam najprej vodo pri sestri, potem grem pa v ginek. sobo. Zdej mi je pa rekla, da bom mogla pridt najprej noter, pol bom šla pa lahko na WC. Da se ne boš polulala na mizi sam to zna bit res z..... ker jst k pridm s čist polnim mehurjem uletim takoj do sestre da mi da kozarček, ne bi mogla niti minute več zdržat... sm tko natempirana... doma spijem od pol do en liter vode preden grem... do ambulante grem peš (17min)... in k pridem ke mi že skor vn teče... petrca, upam da ti nau treba predolg čakat
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.3.2010 14:03:27
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka sam to zna bit res z..... ker jst k pridm s čist polnim mehurjem uletim takoj do sestre da mi da kozarček, ne bi mogla niti minute več zdržat... sm tko natempirana... doma spijem od pol do en liter vode preden grem... do ambulante grem peš (17min)... in k pridem ke mi že skor vn teče... petrca, upam da ti nau treba predolg čakat Jst mam vedno navado it na WC, predm se kamorkoli odpravim. Zdej se bom mogla kontrolirat, da tega ne naredim. Najhuje je bilo pred 8 leti, ko sem imela UZ ledvic (zaradi zastrupitve). 10 ur pred pregledom nisem smela nič jest, mogla sem pa skoz pit. Na UZ je blo treba pridt s polnim mehurjem. Če ni bil čisto poln, so te tam posadil pred balon z vodo in si pil. Potem so pa fajn namazal z mrzlim gelom in "masiral". Takrt sm res mislila, da bo poplava v sobi.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.3.2010 14:22:22
|
|
|
|
NATAŠA35
|
uuu madonca ste napisale... sem rekla, da sem malo javim, predno me odnese proti P ...že včeraj se je začelo, špikanje v križu, bolečine v trebuhu, res da je včeraj lepo minilo, sedaj pa se spet ponavlja...dobro da imam danes še pregled, grem po tamalega po službi in direkt v ZD, pa bomo videli, kaj bo rekla...ali me bo poslala ali bomo še malo 2v1...pa moj je moral danes na teren in še to na primorsko, upam, da ga burja ne odpihne jaz pa ne bi rada šla rodit, ker ene sobe še nisem uštimala , pa vseh pajackov oprala in plenice zlikala...
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.3.2010 14:22:30
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 Jst mam vedno navado it na WC, predm se kamorkoli odpravim. Zdej se bom mogla kontrolirat, da tega ne naredim. Jst tud....sploh od kar sem noseča in bi lahko polulala vsako drugo drevo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?