Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.3.2010 9:45:30
|
|
|
|
sasa1975
|
ojla, KRTKOVA-ja potrjujem prisotnost za Azurja torej see vidimo COJKA- včeraj ni bil moj dan in sem se kar premetavala iz kavča do postelje se nikakor nisem mogla spraviti do MŠ,mi boš dala prosim za prepisat danes se pa vidimo...ob 12.00 uri ali je kmalu v porodnišnici predavanje PSIHOLOŠKE POTREBE NOVOROJENCA IN MATERE sem prešpricala... lepo se imejte
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.3.2010 9:57:35
|
|
|
|
pupa*81
|
ja petrca, to je ta kis pa super za dopust mami nax bom prepisala iz zapiskov MŠ široko previjanje, pol pa nej še kaka izkušena mami popravlja moje nebuloze široko povijanje rabiš: povijalna plenica (tista s štrikci), tetra plenica, pamperska (oz. plenica za enkratno uporabo) že prej si zložiš na previjalno površino: spodaj povijalno, na njo pa 3x prepognjeno tetra plenico (1. prepogneš čez dolg rob in nato še 2x čez drugi rob ) in na to še pampersko. v vse skupaj daš otročka s suho rito, ritko namažeš s kremco. zaviješ ga v pampersko, nato tetra prepogneš čez in potem še povijalno zavežeš. se pravi da je point tega širokega previjanja, da daš povrh navadne plenice še tetra in povijalno. recimo. najbrž je tle bolš razloženo: navadno povijanje in široko povijanje.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.3.2010 10:25:28
|
|
|
|
krtkova
|
Jutro! Sm čist koma. Do pol 6h zjutraj nism spala. Sm mislila, da se mi bo zmešalo!! Drugače pa bolj malo novega, razen tega, da smo veseli, da je Real Madrid izpadel iz Lige Prvakov. Marjanaj - za avto se ga bomo morale očitno res nasekat, ker že če da vsaka eno rundo, se bomo fino smejale na koncu. MM - madonca , tok sva po trgovinah hodili, pa si vse pozabila kupit. A si mogoče noseča? Naslednjič bom najprej tebe vprašala, kaj rabiš in bova najprej tvoje stvari obdelali. Pa še to; si vidla, jst sm mela listek. Pametni pišejo!! Mkbk - je po mojem še vedno brez računalnika, v službi pa mogoče nima časa. Bom malo preverila. Jo tud jst že strašansko pogrešam. Zdej opcija je, da so jo zaprli v dom upokojencev, ker zgleda stara - jaz ji namreč še vedno nisem predala Cojkinega seruma. Aglaia, dons se vidimo??!! Juhuhu
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.3.2010 10:26:03
|
|
|
|
krtkova
|
datum: 15.3.2010 ura: 17h lokacija: Azur picerija, Cesta na Brdo ? Prijavljeni: - krtkova - candy - MM - NN - Bcljka - Cojka - marjanaj - petrca - živa - majkl - aglaia - sasa1975
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.3.2010 10:27:41
|
|
|
|
krtkova
|
še to; takega očka, kot imam jaz mi resnično lahko zavidate. Pa nočem nobenga drugega očka s tem žalit, samo moj je res nekaj redkega. Dobra duša, da težko najdeš kje še tako, vedno pripravljen vsem pomagati, vedno na voljo za življenjske pogovore,............pa kljub temu, da je pristni gorenjece, nikoli škrt, nikoli!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.3.2010 10:42:01
|
|
|
|
bcljka
|
oj srake! IZVIRNO SPOROČILO: cojka Joj, mene pa tako mika, da bi šla 5.6. na DM-ov tek. A bo to prezgodaj. Saj letos bi šla na 5 km pa zlo počas bi šla. pomoje da ni, če se boš ok počutla... jst nameravam oktobra tečt na lj maratonu 21km... kar bo 4mesce po porodu... tko da s 5km bom začela že takoj k bom loh (trening) pa še to ne vem če bom zdržala k sm po 10km navajena met krog nax - široko povijanje - jst sm na bibaleze.si najdla filmček o previjanju dojenčka in ti tud pokaže kako se ga široko previje... evo: http://bibaleze.si/multimedia/previjanje-in-oblacenje-dojencka.html ... pač tle ma že prpravleno povijalno s tetra plenico, ampak prpravš jo pa tko k je napisala pupa... men je po tem filmčku čist jasno kako se široko povije... upam da sm kej pomagala! porodne zgodbe se pa že veselim!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.3.2010 10:53:12
|
|
|
|
krtkova
|
datum: 15.3.2010 ura: 17h lokacija: Azur picerija, Cesta na Brdo ? Prijavljeni: - krtkova - candy - MM - NN - Bcljka - Cojka - marjanaj - petrca - živa - majkl - aglaia - sasa1975 - mkbk
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.3.2010 10:54:02
|
|
|
|
krtkova
|
našla sm mkbk!! Še vedno je brez računalnika in doma,ker je staknila neko virozo, a ji gre že na bolje. V ponedeljek pride!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.3.2010 10:59:00
|
|
|
|
pupa*81
|
u, Bcljka super link, tnx
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.3.2010 11:00:39
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova datum: 15.3.2010 ura: 17h lokacija: Azur picerija, Cesta na Brdo ? Prijavljeni: - krtkova - candy - MM - NN - Bcljka - Cojka - marjanaj - petrca - živa - majkl - aglaia - sasa1975 - mkbk To bo enih velikih trebuhov
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.3.2010 11:10:53
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka nax - široko povijanje - jst sm na bibaleze.si najdla filmček o previjanju dojenčka in ti tud pokaže kako se ga široko previje... evo: http://bibaleze.si/multimedia/previjanje-in-oblacenje-dojencka.html ... pač tle ma že prpravleno povijalno s tetra plenico, ampak prpravš jo pa tko k je napisala pupa... men je po tem filmčku čist jasno kako se široko povije... upam da sm kej pomagala! Super link o širokem povijanju. Tko je mene mami učila povijat, ko sva se s sestro igrali z dojenčki. Ampak najini dojenčki so bili pri miru. Sicer pa...ve boste že vse pred mano rodile in potem lahko hodim od ene do druge na inštrukcije.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.3.2010 11:51:20
|
|
|
|
candy24
|
Pozdrav, nekaj ste omenjale nosečniško pozabljivost. Kako da ne bi bile pozabljive, če pa razmišljamo za dva. Uf, si predstavljate kako težko pa mora bit tistim, ki nosijo dvojčke. Za trojčke pa sploh pomislit ne upam... Sem pa imela danes pregled. G pravi da je vse ok, razen hemoglobin mi je padel iz 124 na 109. Upajmo, da se zadeva ne bo še poslabšala, ker potem mi tablete ne uidejo.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.3.2010 11:54:28
|
|
|
|
krtkova
|
candy - dons me žal ne bo na telovadbo ker mamo MŠ že ob 14.30.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.3.2010 11:55:04
|
|
|
|
candy24
|
M**** sem pozabljiva. Pozabla sem pripet link: http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA Zdi se mi vreden ogleda.
< Sporočilo je popravil candy24 -- 11.3.2010 11:57:49 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.3.2010 12:00:20
|
|
|
|
candy24
|
krtkova: ok. Se vidimo v ponedeljek. Ne vem zakaj - ampak link mi ne dela, ko sem zdaj kliknila nanj. V glavnem - če na youtube vpišete v iskalnik "baby handling", si poglejte prvi video. Pardon, ker sem tako nesposobna.
< Sporočilo je popravil candy24 -- 11.3.2010 12:03:43 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.3.2010 12:11:52
|
|
|
|
neka_noč
|
Živjo Srake! Včeraj sem vas brala, nič pisala... ni bil moj dan. Sem bila čisto . Doma sem imela tudi malega, ki mi je pošteno najedal živce.... Nax upam, da dobiš sobico. Veselim se tvoje porodne zgodbe. Upam, da ti uspe priti v pon. na srečanje... A hrana je v Po. boljša kot v Lj.? Torej bodo meni kg kar ostale.. Cojka veseli me, da je s Čojo bolje... Blek.. kaj si imela... Upam, da so dišeče svečke pregnale vonj. Glede Tosame super - čakam novice. Lepo, da nisi pozabila - jaz sem že. Krtkova in MM za uspešen shooping. Aglaia ne vrzi nalepk stran - je ena prosila, da jih prinesem/-o na srečanje v pon. . Sem pa pozabila katera. NO, važno je, da jih prineseš... Jih bom jaz tudi. Imam jih viška. Moram pa še po nekaj zadev v Spar-a in jih še dobim, pa še tiste prinesem. Candy ti si nova tukaj, ne? Veš, sem bolj pozabljive sorte.. Dobrodošla - še z moje strani!!! Upam, da nisem kaj zabrkljala- to velikokrat naredim... Se boš navadila.... Sicer pa, še tri tedne in upam, pozabljivost mine ..... pa Omego tudi jem cca 3 dni.... A sem kej pozabla? Sigurno.... ah kaj čmo.... Sonček se je prikazal!!!!!!! Dajmo že pomlad! Razmišljam ravno ali moram ven privlečt zimsko vrečo, da bom v njej prinesla domov.... Kupljen imam namreč spomladanski kompletek
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.3.2010 12:15:23
|
|
|
|
neka_noč
|
Aja.... JUTRI NASTOPIM PORODNIŠKO
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.3.2010 12:17:18
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč A sem kej pozabla? Sigurno.... ah kaj čmo.... zihr si kej, sam smo navajene tega pri tebi (in meni). in čestitke za začetek porodniške!! Ni kaj, bliža se dan D!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.3.2010 12:20:35
|
|
|
|
candy24
|
neka_noč: za porodniško. To mora bit fajn filing! Drugače pa nisem nova, samo oprana s Perwollom.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.3.2010 12:48:30
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: candy24 neka_noč: za porodniško. To mora bit fajn filing! Drugače pa nisem nova, samo oprana s Perwollom. babji!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.3.2010 12:51:11
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč A sem kej pozabla? Sigurno.... ah kaj čmo.... zihr si kej, sam smo navajene tega pri tebi (in meni). in čestitke za začetek porodniške!! Ni kaj, bliža se dan D!! Joj, dan D . A veš, da me je kr mal groza? Po eni strani komaj čakam, po drugi pa sploh ne dojemam.... še ne.... Zdaj, ko gremo v pon. na zgodnjo večerjo, se res počutim, kot da grem na ZADNJO VEČERJO! Zame bo prva in zadnja z vami. (2 v 1)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.3.2010 14:05:32
|
|
|
|
bcljka
|
a veste kaj se je pa men zdele zgodil... med delovanjem pomivalnega stroja je razpadla cev in je začela voda lit vn 1cm zrvan elektrike!!! no zdej mam že vodovodarja tuki in so čist zgorženi kdo je to delu in kako je to možno... skratka moja kuhna očitno res ni varna!!! po tem k je avgusta lani cela dol padla... so zdej še te cevi čist v ****u! ****ti RUTAR!!! stara je pa 4 leta!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.3.2010 14:27:55
|
|
|
|
neka_noč
|
Dobro, da je s teboj vse ok - voda in elektrika skupaj.... Za Rutarja sem pa že slišala, da ni vse ok... Sama nimam izkušenj z njimi tako da ne vem ... Sem slišala od dveh mizarjev glede pantov, pa tudi na splošno glede pohištva, dobave....
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.3.2010 14:33:18
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Aja.... JUTRI NASTOPIM PORODNIŠKO Bravo!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.3.2010 15:09:38
|
|
|
|
petrca2507
|
Jst sm glih včeri brala o Rutarju po različnih forumih. Pritoževali so se nad ljubljanskim in njihovimi monterji. bcljka...upam, da si OK. neka_noč...super za porodniško. Če se bojiš, da bo ponedeljkova večerja tvoja zadnja večerja z nami, preden greš rodit, lahko hitro naredimo še eno.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?