|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
10.3.2010 10:46:09   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

sam mene pa zdej skrbi, k je Pupa napisala, da če kr tkole talam geslo, da kaj če je bil fišing?? Sicer ne vem, kaj bodo z mojim rr geslom, pa vseeno!!!!user posted image user posted image

Jst sm tud klofala geslo k utrgana user posted image ....

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
10.3.2010 10:52:20   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

sam mene pa zdej skrbi, k je Pupa napisala, da če kr tkole talam geslo, da kaj če je bil fišing?? Sicer ne vem, kaj bodo z mojim rr geslom, pa vseeno!!!!user posted image user posted image

Jst sm pa kr služben username in pass pisala. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
10.3.2010 10:53:13   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Ta je pa še boljša user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
10.3.2010 10:54:31   
krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Ta je pa še boljša user posted image user posted image user posted image

mogoče bo pa še kdo namesto tebe potem delal!! user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 4729
10.3.2010 10:56:10   
MaliMišek
Škoda k nisem pol tud jst kr službenga klofala user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
10.3.2010 11:02:56   
NATAŠA35
nax mah mene to dete malo zeza, se vidi da bo imelo rogove, samo ne vem ali bo tak trmasta kot mamiuser posted image user posted image ...joj ne me strašit zaradi hrane, me kar mine, ko se spomnim, da bom spet jedla tamuser posted image user posted image

pupa a samo beli kis - a to je tisti za vlaganje, je dober, jabolčni sigurno neuser posted image user posted image ...kdaj se pa doda kis, takoj kot prašek? sorči, ker sprašujem, ker se mi to še ni zgodilouser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
10.3.2010 11:07:36   
krtkova
srake, kaj delate?
jst sm se oblekla, ker sem mislila, da bom morala po starše nekam, ker jim je crknu avto, pa so me klical, da so že vse zrihtal, zdej pa tle vsa oblečena sedim in preden se slečem nazaj v trenirko;

a bi se kjera kej družla????

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
10.3.2010 11:11:56   
MaliMišek
Povej kje pa kdaj user posted image ...jst sm se glihkar spravla iz pižame user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
10.3.2010 11:16:21   
krtkova

Povej kje pa kdaj user posted image ...jst sm se glihkar spravla iz pižame user posted image

a greva na Rudnik? BC, Pikapolonca, Leclerc, Supernova (HM,.)?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 4734
10.3.2010 11:16:47   
Anonimen
Helou!

Krtkova, spremeni si geslo. Takoj! Pa bos mirna. Pa pridna, da si sla spet na telovadbo. Jaz verjetno ne bom vec sla (do iztisa user posted image ) in se moram zdaj se v Tanergiji pozanimati kaj naj z bonom. Ga bom probala sparati za telovadbo z dojenckom. Pocakam se tebe in Evitko?

Candy dobrodosla med srakami! Upam, da imas mirne zivce. user posted image

Nax, mami!!! user posted image
Kako si? Meni gre vcasih kar malo na jok, ko o malem zaboncku razlagas. Pa vse smo si ga pri tvojem mozu na FB pogledale. Oooo pikec mali. Lustna sta. Oba!
A te lahko vprasam (pa ne bit jezna) zakaj ima nogico povito? Kaj to pomeni? No, zdrzi cisto se malo pa bosta kmalu spet skupaj. Potem bos pa utrujena pa ne bos imela izgovora, da zaradi voznje user posted image

Cojka jaz ne grem se rodit!! Vsaj nimam namena. Mislim, da me je hotel ginekolog samo prestrasiti, ker sem mu povedala, da cisto nic ne pocivam. Vceraj potem nismo sle v avstrijo, tako da knedeljcek se vedno nima previjalne. Actually nima se nic, razen rabljenih in neopranih podedovanih oblekic od mojih malih sestric. Krasn!

Pupa kako si uvidevna. Debelusna puncka je orng bajsa! Me je pa zadnjic malo stisnilo, ko sem vidla tvoj ticker. Se 10 dni (ok, malo vec) imas! user posted image Đizus!

Za tiste, ki ne veste. Vceraj sem imela pregled in mi je G rekel, da ima mala 2800 g in da je bojda cela razvita in mi ne bi poroda ustavljali (ker se ga ne da. Kad krene krene user posted image ) in da verjetno niti injekcij za pljuca ne bi dobila, ker so ze ok. Sem bla kar bleda na tistem stolu in sem ga prisilila, da sva sla na UZ in sem vidla, da se posteljica se vedno lepo drzi in nic ne zgleda, da bi odstopala. Ok, o tem da sem mu potem o posteljici tezila in da mi je rekel, da ce posteljica masovno odstopi dete umre v eni minuti in ti ne mores nic narediti ne bom sploh razglabljala. Moj G je sik fak! Ne mores takih stvari nosecnici razlagat! On je res tak kot tisti G od krtkove. Down to earth pa vcasih kar malo grob, ampak pomiri me pa vedno. Sem mu rekla, da se ne morem roditi, ker nimava posteljice. Pa je rekel: "Ajaaaa, potem pa tako povej! Eh, potem pa se ne bos sla rodit. Hahaha!" user posted image

Natasa, kako si se lahko zredila za samo 6 kil? Jaz sem se tvoje kile krat dva! Pa ne morem verjeti, da se vedno ne veste kaj imate. To more biti noro. Kako pa se bratci drzijo?

Ziva v ponedeljek sem bila na mkgp in sem se zgubljala po Slovenijalesu in sem 3x prisla pred Blazevo pisarno. Me je prav imelo, da bi ga sla pozdravit. Po moje bi ga kap reveza user posted image

Neka noc potem lahko stran vrzem nalepke? Kako je Lukatu vsec nova soba? Kako si ti? Cakas 2.4.? Pridna! user posted image

Aja, pozabila sem big news! Kupila sva avto!! O moj bog, o moj bog, o moj bog!!! Zdaj pa je res cas, da zacnemo se za "malega" strudla kupovati stvari. Mami in oci (to be) sta si kupila novo stanovanje, nov avto ... vse z izgovorom, da rabiva zaradi otroka. Mala pa nima se niti posteljice. To ocitno ne rabi tako nujno user posted image user posted image

Upam, da ste vse ok. Javite se kaj. Jaz grem (samo malo!) kopalnico pucat, ker sva vceraj dobila omarice. Pa spegel, ki je nekam cuden, ker se mi zdi, da me dela ful siroko user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 4735
10.3.2010 11:17:01   
krtkova

edin, men se zdi da vedno bolj sneži!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
10.3.2010 11:17:30   
MaliMišek

Pejdva user posted image . Kdaj?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
10.3.2010 11:20:11   
krtkova
aglaia - da ne hodiva k istemu giniču mogoče??user posted image user posted image

Kaj pa če nehaš pucat in gremo posteljico kupit?? Ti sam neki pucaš, jst te ne bom nikol k sebi povabila ker mi nimamo tko čisto!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
10.3.2010 11:20:35   
krtkova

takoj?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 4739
10.3.2010 11:21:32   
MaliMišek

takoj?

Že tečem po stopnicah ... se dobiva tam? Te poberem?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
10.3.2010 11:23:28   
krtkova
MM - a bi res prišla pome? A rečeva ob 11.50 na končni postaji 20? veš kje je to?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 4741
10.3.2010 11:25:59   
MaliMišek

MM - a bi res prišla pome? A rečeva ob 11.50 na končni postaji 20? veš kje je to?

Itak da pridem pote!!! Vem kje je.Se vidva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
10.3.2010 11:31:39   
krtkova

Itak da pridem pote!!! Vem kje je.Se vidva user posted image user posted image user posted image

juhuhuhuhuhuhuhuuser posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 4743
10.3.2010 11:35:47   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Se 10 dni (ok, malo vec) imas! user posted image Đizus!

aja, tko kmal user posted image user posted image user posted image user posted image   (a ne piše 24 dni user posted image )

jst sm psihično že ready za rodit user posted image k je bla moja G tudi zadnjič vsa ''zemeljska'', pa je rekla da se na naslednjem pregledu najbrž ne vidiva več, da bom kao prej rodila user posted image naslednji pregled pa, pazi, v pondelk (15.3.) user posted image user posted image user posted image sm mislila da jo bom nekam poslala user posted image jst sm s frocom drgač zmenjena user posted image

nataša ja, un prozoren kis (ne jabolčni) dam pred začetkom pranja, sam če nisi še nikol probala, dej rajš cunce oprat kakor si vajena, pol če bodo še rumenkaste, pa probaš še to varjanto, da ti ne bom kej zašuštrala user posted image

u, aglaia nov avtek user posted image user posted image user posted image si bomo zapomnile, pa boš po porodu častila user posted image ja pa tej špegli ja, naš se je tudi izbočil zadnja dva meseca user posted image najbrž zarad vlage user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 10.3.2010 11:36:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
10.3.2010 11:38:24   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

ja pa tej špegli ja, naš se je tudi izbočil zadnja dva meseca user posted image najbrž zarad vlage user posted image user posted image user posted image

pri nas se je pa vaga pokvarla zarad vlage!!user posted image user posted image  vsakič, ko stopim gor, več kaže!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
10.3.2010 11:43:11   
pupa*81

ja pa tej špegli ja, naš se je tudi izbočil zadnja dva meseca user posted image najbrž zarad vlage user posted image user posted image user posted image

pri nas se je pa vaga pokvarla zarad vlage!!user posted image user posted image  vsakič, ko stopim gor, več kaže!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
10.3.2010 11:47:42   
petrca2507

Jst sm mislila, da se je pri moji G včer vaga pokvarla. Nekam mal je kazal. Pol sm se ustrašla, da se mogoče user posted image  ne razvija tko, kot bi se moral, pa je vse OK. In spet so mi povedal, da očitno sebe hujšam. user posted image  Matr...jem pa po 5x do 6x na dan in nič ne gledam, kaj vase spravim. Jem, kar mi paše.

krtkova in MM...uživajta v šopingu še namesto mene.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
10.3.2010 12:16:29   
živa

nataša ja, un prozoren kis (ne jabolčni) dam pred začetkom pranja, sam če nisi še nikol probala, dej rajš cunce oprat kakor si vajena, pol če bodo še rumenkaste, pa probaš še to varjanto, da ti ne bom kej zašuštrala user posted image

Nataša, daš ga v predalček za mehčalec - namesto mehčalca; ne le, da pobeli in razkuži, tudi zmehča cunjice. Tako jaz perem nekaj mesecev dojenčkova oblačila.

Drugače sem pa do zdaj zabluzila ... v trgovini, na kavi ... Usput me je prijelo še za šoping - zame! Pa kaj, ko mi itak ni nič več prav ... (govorim seveda o šopingu nenosečniških oblek). No, zdaj pa res moram delat.

Aha, za 15. sem že zmenjena za varstvo user posted image , edino do 19:30-20h moram biti doma, ker si je pa takrat dragi rezerviral moje varstvo user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
10.3.2010 12:18:10   
pupa*81
a, še dobro da si še ti napisala, sm še jst bol zihr user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
10.3.2010 13:40:29   
candy24
krtkova: saj telovadba je bila super, vedno je; malo so me edino roke bolele. zdaj pa res dovolj jamranja... user posted image se pa strinjam - po telovadbi si kot nov človek. včasih bi lahko gore premikala od viška energije. user posted image

aglaia: upaš, da imam mirne živce user posted image - kaj te vem, morate/moramo jih preizkusit. user posted image user posted image user posted image

glede kg: full ste pridne; jaz sem pa že na +8, pa mislim da imam PDP za večino od vas. user posted image zato sploh ne upam pomislit na jutrišnji pregled - upam da mi ginekologinja ne bo težila (preveč).

drugače pa vidim, da je bilo zelo pestro. RR je crknil user posted image - svašta. ene ste šle v šoping... lepo. ste našle kaj lepega? user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?