Anonimen
|
Helou! Krtkova, spremeni si geslo. Takoj! Pa bos mirna. Pa pridna, da si sla spet na telovadbo. Jaz verjetno ne bom vec sla (do iztisa ) in se moram zdaj se v Tanergiji pozanimati kaj naj z bonom. Ga bom probala sparati za telovadbo z dojenckom. Pocakam se tebe in Evitko? Candy dobrodosla med srakami! Upam, da imas mirne zivce. Nax, mami!!! Kako si? Meni gre vcasih kar malo na jok, ko o malem zaboncku razlagas. Pa vse smo si ga pri tvojem mozu na FB pogledale. Oooo pikec mali. Lustna sta. Oba! A te lahko vprasam (pa ne bit jezna) zakaj ima nogico povito? Kaj to pomeni? No, zdrzi cisto se malo pa bosta kmalu spet skupaj. Potem bos pa utrujena pa ne bos imela izgovora, da zaradi voznje Cojka jaz ne grem se rodit!! Vsaj nimam namena. Mislim, da me je hotel ginekolog samo prestrasiti, ker sem mu povedala, da cisto nic ne pocivam. Vceraj potem nismo sle v avstrijo, tako da knedeljcek se vedno nima previjalne. Actually nima se nic, razen rabljenih in neopranih podedovanih oblekic od mojih malih sestric. Krasn! Pupa kako si uvidevna. Debelusna puncka je orng bajsa! Me je pa zadnjic malo stisnilo, ko sem vidla tvoj ticker. Se 10 dni (ok, malo vec) imas! Đizus! Za tiste, ki ne veste. Vceraj sem imela pregled in mi je G rekel, da ima mala 2800 g in da je bojda cela razvita in mi ne bi poroda ustavljali (ker se ga ne da. Kad krene krene ) in da verjetno niti injekcij za pljuca ne bi dobila, ker so ze ok. Sem bla kar bleda na tistem stolu in sem ga prisilila, da sva sla na UZ in sem vidla, da se posteljica se vedno lepo drzi in nic ne zgleda, da bi odstopala. Ok, o tem da sem mu potem o posteljici tezila in da mi je rekel, da ce posteljica masovno odstopi dete umre v eni minuti in ti ne mores nic narediti ne bom sploh razglabljala. Moj G je sik fak! Ne mores takih stvari nosecnici razlagat! On je res tak kot tisti G od krtkove. Down to earth pa vcasih kar malo grob, ampak pomiri me pa vedno. Sem mu rekla, da se ne morem roditi, ker nimava posteljice. Pa je rekel: "Ajaaaa, potem pa tako povej! Eh, potem pa se ne bos sla rodit. Hahaha!" Natasa, kako si se lahko zredila za samo 6 kil? Jaz sem se tvoje kile krat dva! Pa ne morem verjeti, da se vedno ne veste kaj imate. To more biti noro. Kako pa se bratci drzijo? Ziva v ponedeljek sem bila na mkgp in sem se zgubljala po Slovenijalesu in sem 3x prisla pred Blazevo pisarno. Me je prav imelo, da bi ga sla pozdravit. Po moje bi ga kap reveza Neka noc potem lahko stran vrzem nalepke? Kako je Lukatu vsec nova soba? Kako si ti? Cakas 2.4.? Pridna! Aja, pozabila sem big news! Kupila sva avto!! O moj bog, o moj bog, o moj bog!!! Zdaj pa je res cas, da zacnemo se za "malega" strudla kupovati stvari. Mami in oci (to be) sta si kupila novo stanovanje, nov avto ... vse z izgovorom, da rabiva zaradi otroka. Mala pa nima se niti posteljice. To ocitno ne rabi tako nujno Upam, da ste vse ok. Javite se kaj. Jaz grem (samo malo!) kopalnico pucat, ker sva vceraj dobila omarice. Pa spegel, ki je nekam cuden, ker se mi zdi, da me dela ful siroko
|