Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.3.2010 13:45:41
|
|
|
|
candy24
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 jst sm s frocom drgač zmenjena Kako pa sta zmenjena? Jaz bi se z mojim alienom tudi rada vnaprej zmenila - koliko prej se moram to zmenit?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.3.2010 13:48:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Pupa, sori. Nisem te hotela prestrasiti. Jaz imam se tocno 6 tednov in si zelim da pocaka, ker bi rajsi da je bikec kot pa oven. Ampak, ce pa ne bom mogla spati pa ce se bom slabo pocutila pa je zaradi mene lahko tudi riba Jaz bi tudi to probala s kisom. Kaksnega rabim? Kje to dobim? Ziva, ti peres s kisom namesto mehcalca, al kako? Krti in MM, lepo nakupujta! Pa ne pucam skoz! Je pa res, da je fajn, ker je vse novo in potem je najlazje spucati in dati stvari noter. Candy, bos prisla na kaksno srecanje pa bos vidla kako si kaj z zivci To sem prej pozabila, jaz tudi pridem v ponedeljek. Kamorkoli, kadarkoli. Z vami na konec sveta. Oooo iiii Pa ne vem ce vam je marjanaj povedala, da sem se ful spoprijateljila z babicami na dekompresiji in bom v ponedeljek sodelovala v prakticnem prikazu previjanja (pa ne mene!!), ker pridejo studentke babistva iz 3 letnika in hocejo videti koliko nas naucijo v materinskih solah. No, mene niso cisto nic, zato bom pa tam delala norca iz sebe, da mi bo vsaj nekdo pokazal kako se previje. Aja, a pride se katera jutri v MS v porodnisnico na predavanje pediatra? MM in Krti, vidve bosta tam, a ne? Jaz in Marjanaj tudi prideva. Cojka je pa rekla, da so oni ze imeli. Za avto bom pa seveda castila!! Se bolj pa za raztegljiv presredek
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.3.2010 13:50:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Pupa in candy, jaz sem moji naseljenki rekla, da naj mi pisno odpove all inclusive!! In potem jo bom resno vzela. Ce ne ji bom pa to celo zivljenje naprej metala in zaracunala obroke, ko bo stara 16 let
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.3.2010 13:53:36
|
|
|
|
candy24
|
aglaia: dobra taktika. upam da zaleže.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.3.2010 13:59:06
|
|
|
|
NATAŠA35
|
živa, pupa torej dam normalno prašek in ko mi opere, namesto mehčalca dam kis - ne morem prej dat v ta prekat, ker se mi zlije, mam star pralni stroj...zdaj pa še eno vprašanje, koliko kisa moram dat?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.3.2010 14:57:44
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Jaz bi tudi to probala s kisom. Kaksnega rabim? Kje to dobim? Ziva, ti peres s kisom namesto mehcalca, al kako? Rabiš alkoholni kis za vlaganje (prozoren). Nataša, takrat ga daj v prekat, ko sicer daš mehčalec. Koliko - hm, po občutku. Vsaj toliko kot mehčalca. Po mojem za porumenele cunjice raje malo več, da bo za zihr spralo (če bo). Nič skrbet, se ne zavoha . Aglaia, s kisom perem samo na začetku, nekaj časa po rojstvu, ker odvetujejo mehčalec zaradi morebitnih alergij. Potem pa itak kmalu začnem prat vse cunje skupaj, seveda z mehčalcem. Uf, razlagam, kot da sem super-truper gospodinja . Raje ne pridite k meni na obisk, moj dragi mrzlično pospravlja, ko pride kdo k nam, da se ne osramoti s svojo za čiščenje in pospravljanje leno ženo .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.3.2010 15:00:22
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: candy24 IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 jst sm s frocom drgač zmenjena Kako pa sta zmenjena? Jaz bi se z mojim alienom tudi rada vnaprej zmenila - koliko prej se moram to zmenit? uh, jst sm zmenjena že kaki mesec, tako da zgleda deluje randi mava pa aprila v začetk aprila aglaia sej me nisi prestrašla sam mam raj da ima roge k plavutke ja to s kisom je tko k je živa napisala, dobiš ga pa v vsaki trgovini s futrom
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.3.2010 15:58:25
|
|
|
|
bcljka
|
ola ola! evo me... sm se pošteno naplesala.. prvo nastop, pol pa še izpit... pa še umes sm eni sošolki neki od aerobike (metodika) razlagala... tko da sm dejansko od 11h do 15h skos migala... me je mal zavedl umes pa sm kr skakala... pol sm se spomnla da ne smem (buča!) krtkova in MM - upam da je šoping produktiven in da vaju ni zamedl... kaj pa to k v Kranjski Gori sploh ne pada... moj je mislu kako bodo dons po celcu smučal pa ga sploh ni
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.3.2010 16:07:40
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia si zelim da pocaka, ker bi rajsi da je bikec kot pa oven. pomisli name!! dobr pomisli name!! A bi mela tko fejst bejbo kot sm jst???? No, pol naj bo ovca!!! Šoping zame u iber uspešen. kupila pa sm: - zase en pulover, majco s kratkimi rokavi in spodnji del pižame (vse HM) - za otroka: - en body s kravo gor (bež-roza kombinacija) - bel body navaden - svetlo zelen (tak flurestenčno zelen, sam, da se ne sveti, če si predstavljate) body navaden - 2 beli kapici bombažni - 2 povijalni plenici beli - bele žabice - svetlomodre žabice - eno lušno majčko "my pretty little ocean friends" Pa še na drink sva šli!! Ful je blo luštn. IN MM je odličen šofer!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.3.2010 17:05:24
|
|
|
|
MaliMišek
|
Da se oglasim še jaz. Po šopingu s Krtkovo sem šla še h ginekologu po inekcijo, pa so mi posneli še ctg (vse je OK),da slučajno ne diplomiram iz otrdevanja trebuščka. Zdaj sem pa prijetno utrujena s polnim trebuščkom . Danes je kuhal moj , ker sva se s Krtkovo potepali . Šoping je bil tudi zame produktiven , sem kupila dva bodyja in tetra plenice. Krtkova je bila super kopilot in ko naju je pred Supernovo že skoraj zamedlo, je spucala avto . Ostale vidim, da ste pridno "kiskale" (si bom probala zapomnit za kaj se še lahko uporablja kis). IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Aja, a pride se katera jutri v MS v porodnisnico na predavanje pediatra? MM in Krti, vidve bosta tam, a ne? Jaz in Marjanaj tudi prideva. Cojka je pa rekla, da so oni ze imeli. Aglaia super se jutri vidimo!!! . A to je že jutri ...joj kako čas beži.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.3.2010 17:10:16
|
|
|
|
krtkova
|
jst sm skuhala kosilo (nimam te sreče, kot jo ima MM, da ji MMM skuha, če je ona v šopingu), pa vse cunje kar jih imam za otroka do pol leta, sm zložila na kavč in jih je v bistvu ful, a hkrati bolj malo od "predpisanega". Pa ugotovila sm, da mam večino v modrem. ha ha ha
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.3.2010 17:13:25
|
|
|
|
MaliMišek
|
Ej Krtkova jst sm doma ugotovila, da bi mi tud rabl une žabice .... jst sm pa kot en hlod stala zraven v BC in vlekla ven vse roza
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.3.2010 17:13:28
|
|
|
|
bcljka
|
krtkova in MM k hodta ta mesec v MŠ v porodnišnico... sta najbolj na tekočem (al pa kkšne k ste že ble)... dejta mi neki povedat... prvič je za vse na datum k je rezpisan ob 18h... kako so pa pol termini... to da je 1 zjutri pa 2 popoldne, to vem... ampak kako je po dnevih (pondelk, torek itd.)... k jst grem aprila pa bi ful rad dopoldne hodila, pa morm v naprej vedt da se s profesorji na faksu zmenm in prestavm vaje...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.3.2010 17:16:38
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka krtkova in MM k hodta ta mesec v MŠ v porodnišnico... sta najbolj na tekočem (al pa kkšne k ste že ble)... dejta mi neki povedat... prvič je za vse na datum k je rezpisan ob 18h... kako so pa pol termini... to da je 1 zjutri pa 2 popoldne, to vem... ampak kako je po dnevih (pondelk, torek itd.)... k jst grem aprila pa bi ful rad dopoldne hodila, pa morm v naprej vedt da se s profesorji na faksu zmenm in prestavm vaje... Ja mi smo dobil na prvem predavanju urnik....ampak je samo za marec....ne vem pa če so aprila različni samo datumi, da dnevi v tednu ostanejo isti
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.3.2010 17:17:59
|
|
|
|
MaliMišek
|
Bcljka...sem misnla da bo kakšno bolj vsebinsko vprašanje , sem se že ustrašla Če želiš ti lahko pošljem urnik za marec...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.3.2010 17:19:51
|
|
|
|
bcljka
|
dej prosim... ti napišem mail na ZS...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.3.2010 17:22:50
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka dej prosim... ti napišem mail na ZS... Poslano!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.3.2010 17:25:52
|
|
|
|
bcljka
|
hvala!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.3.2010 17:38:22
|
|
|
|
bcljka
|
sm si ogledala urnik... me je skor hesnšus k sm tok glavo obračala v levo in ugotovila da so dnevi sigurno isti ker se vedno začne na prvi torek v mesecu... mislm, prvi pondelk je uvodno in pol tko naprej...
< Sporočilo je popravil bcljka -- 10.3.2010 17:40:48 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.3.2010 17:46:53
|
|
|
|
krtkova
|
bcljka - jst sm se tud ustrašla,da bo vsebinsko vprašanje, sem že iskala zapiske!! zdej pa šibam na prvo porodno dobo, bomo dihal!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.3.2010 17:55:31
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova bcljka - jst sm se tud ustrašla,da bo vsebinsko vprašanje, sem že iskala zapiske!! zdej pa šibam na prvo porodno dobo, bomo dihal!! uizi vidve... si bom nrdila svoje ;-))) kao! evo en link za spremljavo http://www.youtube.com/watch?v=CMDg4WnKB9E
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2010 18:07:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.3.2010 18:19:10
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka bcljka - a zdej so ti prekinil bolniško zaradi komisije? jep... ker če sm bla sposobna it na 3D ker ni obvezen, potem sm sposobna it tud v službo! whatever... sej ni važn... bom mela vsaj višjo porodniško drgač pa boga ti (zarad taxija) in boga Čoja zarad driske
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2010 18:59:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.3.2010 18:59:45
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IN MM je odličen šofer!! S tem se pa tud jst strinjam. Sva se pred 10 leti (u madona...a tolk je že od takrat) peljali v Gotenico. Vmes sva pa Dogodek v mesti Gogi "obdelovale" Lepo, da je bil šoping uspešen za vaju. Jst bi šla tud mal kupovat. Še mal, še mal...pa gremo v Italijo. cojka...boga Čoja Upam, da se stanje umiri in ti ne bo treba čistit za njo. Prejle sem dobila nove ideje za učenje naših pesjank. Da ne bo treba meni tolk pospravljat. Tale posnetek je od naše inštruktorice za šolanje: http://www.youtube.com/watch?v=Rums2zMvVn0
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?