Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 9.3.2010 10:50:47
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie Torej tortica definitivno JA? No, čeprav meni danes bolj vroča čokolada diši Midva sva sicer odpovedala Graz, bova pa šla najbrž popoldne, če bodo ceste okej. Zdaj grem v MB po napotnico za rodit, pol v DM-a in ob 14.00 sem pred Pohorsko. Še vedno velja, da se počakamo zunaj ali raje notri na toplem? Meni je vseeno, lahk not lahk zunaj valda se s temi naüimi buüiji nebomo zgrešile Katy a si ti slučajno rezervirala mizo? Pa če nisi bi jo, da bomo res mele plac da se nemo rable nekje stiskat
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 9.3.2010 10:53:40
|
|
|
|
amelie
|
Jaz imam zelo velik prepoznavni znak, tako da me nobena ne more sfalit
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 9.3.2010 11:00:12
|
|
|
|
ela24
|
Evo, konec moje masaže...Prav fajn je blo Čeprav noga me še vedno boli. A se je to še kateri drugi zgodlo, da jo je tako zelo krč, da jo je potem noga bolela? Joj, tortice, take lušte mi delate Bom probala prit. Jaz sm bolj iz smeri Slovenska Bistrica. Saj avtocesta je menda veni? Ne vem kaj si naj obujem Ko je sneg imam skoz malo strahu, da ne bi padla. One snežke za po snegu Veni verjetno ne bi blo fajn čakat v takem vremenu Pa klop mora bit tolko umaknjena od mize, da lahko bušije spravimo mimo če se prav spominjam imajo tam separeje? Upam, da mi bo uspelo! Zdaj ste mi dale malo motivacije
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 9.3.2010 11:03:14
|
|
|
|
katy83
|
evo, miza rezervirana. Sem povedala, da pride okoli 7 nosečnic.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 9.3.2010 11:08:00
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 evo, miza rezervirana. Sem povedala, da pride okoli 7 nosečnic. super katy ti si prava asica
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 9.3.2010 11:10:08
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Aja pa da samo omenim, sacher tortice so moje
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 9.3.2010 11:21:32
|
|
|
|
majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Aja pa da samo omenim, sacher tortice so moje Ni problema.. jaz imam raje kako drugo Sem dala tamalo spat, da se naspančka in ne bo sitna. Pa da bo pridnaaaa. Joj mene... Saj jo bote malo zamotile da bo mami v miru tortico pojedla ve se boste malo navadile, kak bo izgledalo čez 3 leta hecam se. saj je pridna, le živa. Sploh če kam prideve bi rada vse pokazala kaj zna.
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 9.3.2010 11:49:26
|
|
|
|
NATAŠA35
|
madonca sem vam fouš, ker ne morem k vam na tortice , pa še lušte ste mi naredile, tako da moram nekaj sladkega pod nujno pojest , pa lih dans, ko moram spet na tehnico ...no bo pa vsaj pol kile več pokazalo, da ne bo rekla , da se premalo redim....
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 9.3.2010 12:06:54
|
|
|
|
babyloverka
|
hjoj jaz sem pa zdaj kar slabe volje, ker me je lubi klical in bo dlje delal. torej ne samo da ne grem na tortico tudi za avto ne greva gledat madoniš da bi to prej vedla bi mami rekla da rabim avto. krucifiks pa moški
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 9.3.2010 12:07:22
|
|
|
|
tatly
|
meni ste tudi luste naredle sem si sla vroco cokolado delat lepo se imejte pa ena naj poje kako tortico zame
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 9.3.2010 12:32:46
|
|
|
|
dacy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Punce jaz sem ponoči že sanjala tortice, kot pravi katy edina pozitivna stvar v tem grdem vremenu,.... Drug teden jaz nevem niti kak bo mam 17.3 pregled in če nebo vse ok- sprožijo porod, tak da bom skoz padla, neeeeeeeeeeeee No pa gremo ... tud ce bomo samo 4 ... Jaz samo upam da nisem kuzna s tem mojim prehladom wannabemommy torej velja kot sva dogovorjene ... preeden prides po mene me poklici in te pocakam na avtobusni postaji
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 9.3.2010 12:49:47
|
|
|
|
Venera
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy IZVIRNO SPOROČILO: Venera Jaz tudi pridem, brez problema. Če sem v služboprišla, pridem tudi v Pohorsko! . Če potrebuje katera prevoz na relaciji center - pohorska, jo lahko poberem, ko grem iz službe! lp Pa nama bo končno ratalo, ne, se dobit na kavici, oz tortici ja saj ne morem verjet
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 9.3.2010 12:51:47
|
|
|
|
Venera
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Aja pa da samo omenim, sacher tortice so moje Ni prioblema, jaz imam pohorsko rezino rezervirano!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 9.3.2010 12:57:00
|
|
|
|
nizy
|
ve , kar pojdite na tortice , jaz sem si pa palačinke z nutelo nardila
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 9.3.2010 12:57:34
|
|
|
|
katy83
|
nič, punce, pičim po Majas. Se vidimo čez 1 uro.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 9.3.2010 13:09:57
|
|
|
|
majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nič, punce, pičim po Majas. Se vidimo čez 1 uro. ok, se grem rihtat. pa tamalo zbudit, še lumpa vedno spančka. Komaj čakam...
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 9.3.2010 13:10:51
|
|
|
|
majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy ve , kar pojdite na tortice , jaz sem si pa palačinke z nutelo nardila Mmmm tudi to je super dobro. Dober tek
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 9.3.2010 13:43:50
|
|
|
|
Pikica_10
|
Pozdravljenje vse skupaj! No moram povedat, da vas redno berem, je pa res da sem se komaj zdaj odločila, da še tudi kaj napišem ...sploh zdaj ko sem doma in imam več časa! Upam, da me boste sprejele medse. ;) Punce, vse ki greste v Pohorsko, pojejte še kak košček tortice namesto mene. Sploh če bo katera izbrala malinino ;) No, ziher še boste kdaj šle, pa se vam takrat pridružim...čeprav takrat ne bomo več 2v1 ali pač? Jaz sem se ravnokar nabasala s čokoladnimi bonboni in imam pravo fešto v trebuhu...hehe... Morem še povedat, da sma midve s pikico vredu...na zadnjem UZ je bila sicer v medenični legi, ampak še itak ima čas, da se obrne. A je že bila katera na razgovoru za EA v MB? Jaz bom zdaj v kratkem poklicala in se naročila. Potem pa bomo vidli, če jo bom potrebovala... verjetno ja. Jah nič, to bi bilo za prvo javljanje vse , pa naj slabo in mrzlo vreme ne vpliva preveč na vas... Pa da se dodam še na seznamček 28.4.2010 Pikica_10 (24) MB (1. ,1. ) 24.03.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 9.3.2010 13:47:48
|
|
|
|
babyloverka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy ve , kar pojdite na tortice , jaz sem si pa palačinke z nutelo nardila jaz pa čakam gobovo juho, za potem pa sem že pripravila pizzo Pikica_10 dobrodošla med nami seveda te bomo sprejele med nas. s katerega konca mb pa si?
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 9.3.2010 13:58:49
|
|
|
|
pupa*81
|
pikica_10 dobrodošla!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 9.3.2010 14:07:25
|
|
|
|
NATAŠA35
|
pikica dobrodošla me je zdaj sestra klicala, je včeraj preslišala, da imam pregled šele popoldan, pa se je tak ustrašla, če sem šla rodit... pa še sanjala me je, da sem šla, pa sem rekla, da sem še vedno 2v1 babnice pojejte malo tortic še namesto nas , pa lepo se imejte... mene spet grabi križ, pa trebuh, tako da nestrpno čakam pregled... grem na WC , mogoče me pa samo zvija....
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 9.3.2010 14:29:02
|
|
|
|
nincy29
|
pikica dobrodošla nataša je še zmiri 2v1 kako pa kaj naša kepica?? uf pri nas takooo piha..kaj bo šele jutri ko so napovedane izredne razmere . joj mi lušte delate s temi torticami
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 9.3.2010 14:58:25
|
|
|
|
nejanejc
|
hejla... nataša, drzim pesti za pregled, pa da bo vse ok, da ne bo treba obracanja... pa vsem drugim tudi, upam, da s eotroci obrnejo z glavco naprej chi-pita... mi tudi se nismo zbrali imena, pa pr naju se spola nevemo, mamo skoz daljsi seznam na obeh straneh, jaooo jst sme pa iz laboratorija... neki ni glih vredu moja voda, ma bomo vidli jutri kaj rece moja dohtarca.... stajerke uzivajte na torticah!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 9.3.2010 15:07:48
|
|
|
|
Pikica_10
|
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka Pikica_10 dobrodošla med nami seveda te bomo sprejele med nas. s katerega konca mb pa si? Hvala vsem! V bistvu sem iz okolice MB...kakih 5 km iz centra! ;) Aja pa še to...tiste ki ste že drugič nosečke... a ima katera izkušnje s Chiccovo prsno črpalko. Jaz sem jo vzela, ker je bila v Rutarju znižana na 20 eur...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 9.3.2010 15:09:53
|
|
|
|
nejanejc
|
pikica, dobrodošla :)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?