|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
9.3.2010 9:50:46   
sonček33
Nina in Zvezdica, super za pisanje diplome.

Nina, Lovro je tudi prejšnji večer se zbudil in jokal, kot še nikoli. Potem se je umiril in je bilo vse ok.

Marta; pocajtejta se hitro. naj bo rota, če je, v mili obliki.

PLoha, kako si? Počutje?
Najki, pa ti?

Zvezdica, fajn južnca. Se moram tudi jaz en večer lotit naredit njoke. Midva z Lovrom bova špinačno juho, pa mal sira gor pa gratinirat.

Nina, ja, kar lepe souser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
9.3.2010 10:39:51   
Najki
Jaz sem danes prav normalno, kot da ne bi bila v komi zadnji teden... Apetit je nazaj in ravno prav povecan za nosecnost, zaspana nisem prevec. Danes mi je zakljucila bolnisko, tko da se cuvam malega, k ma se vrocino, jutri bom pa vidla, kdo bo doma ostal... Sicer pa mojo dohtarco skrbi, ker sem v prvem 3mesecju in mali tako izpostavljen virozam, jo skrbi, da js cesa ne dobim od njega, kar bi lahko skodovalo plodu. Me raje vsakic na bolnisko poslje kot tvega.

Sicer pa mozno, da je pri nas tudi rotavirus, ker smo vsi staknili drisko. Bruhanja na sreco ne. Je bil pa Jan Mai cepljen samo z eno dozo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
9.3.2010 11:25:43   
Zvezdica
e moram tudi jaz en večer lotit naredit njoke. Midva z Lovrom bova špinačno juho, pa mal sira gor pa gratinirat.

danes bodo kupljeni, ker sem taka matasta, ponavadi si pa tu izberem kak recept, če delam krompirjeve. http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1746

skutini pa takole http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6031

jast itak dodam še kaj po svoje, petršilj, drobnjak, bazilika...

Zmrznem pa samo skutine, če jih slučajno kaj ostane, krompirjevih ne.

Neka čudna tišina je v naši hiš, grem pogledat kaj je ušpičil.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
9.3.2010 11:28:25   
Zvezdica
Jaz sem danes prav normalno, kot da ne bi bila v komi zadnji teden... Apetit je nazaj in ravno prav povecan za nosecnost, zaspana nisem prevec. Danes mi je zakljucila bolnisko, tko da se cuvam malega, k ma se vrocino, jutri bom pa vidla, kdo bo doma ostal... Sicer pa mojo dohtarco skrbi, ker sem v prvem 3mesecju in mali tako izpostavljen virozam, jo skrbi, da js cesa ne dobim od njega, kar bi lahko skodovalo plodu. Me raje vsakic na bolnisko poslje kot tvega.

Najki, super da si bolje. Kaj pa če bi ti ostala doma recimo do maja? Ker kot praviš skoz izpostavljena, tko bosta pa oba doma in bo za oba boljše.

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
9.3.2010 11:49:41   
krtekxx
Najki, gotovo je dobro za tvojo glavo, da si doma. kar se pa viroz tiče sem pa jaz prebolela med nosečnostjo en mičken meningitis - sicer res "že" v 21 tednu, pa se naši princesi vsaj zaenkrat to ni poznalo. Drugače sem pa jaz do 8.t nosečnosti zaradi hiperstimulacije dobila v žilo nekaj litrov antibiotikov: efloran, hiconcil in tolycar, pa Heparin proti strjevanju krvi do 16t - se kar za glavo držijo pediatri, ko jim to razlagam...
Hočem reči - otroci so imeli viroze in jih bodo imeli. Tudi nosečnice se prehladijo, dobijo gripo, angino in še kaj. Načeloma to ne vpliva na plod, včasih se kako napako pripiše bolezni čeprav je dejstvo, da se v 1.trimesečju obdrži le 25% nosečnosti. jaz se na tvojem mestu ne bi obremenjevala s temi rečmi. Če bi bila še enkrat noseča, bi moji otroci bili v vrtcu, jaz bi pa zagotovo poskusila najti več časa zase, se umiriti in pripraviti na novega člana.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
9.3.2010 12:58:07   
khurde
vau, nina, zvezdica, ful sta pridni user posted image

grem kuhat, sem prebrala, vse pozabla, ker sem vmes še za vrtec gledala, probala svetovalno službo dobit itd. ... imamo do konca tega tedna vpis

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
9.3.2010 13:59:13   
*m*o*j*c*a*
hej!

nina, zvezdica full sta pridni! user posted image user posted image in kakšni temi kej imata to? js tut morm menda počas začet razmišljat o pisanju magistrskega dela..user posted image ajej..pojma nimam kaj nej..bi mogla it mal v kako podjetje pogledat pa se lotit kakega problema..ne bi blo slabo..user posted image sam kdo se bo pa ubadal z mano, če pridem kej prosit kam za kak nasvet?!?user posted image neki bo treba poiskat..user posted image

hja..js sem pa dons mal likala..sam sem si kr na dvakrat razdelila vse skup..dans cotke za user posted image pa našo pupo, jutr še pa najine cote pa plenice..user posted image me že noge bolijo če doug stojim, pa hrbtenica vsak dan tk da..user posted image user posted image pol pa še neroda ne zapusti me, sem se opekla zravn..user posted image user posted image kriza..peče ko user posted image ! ma sem si rekla, mam vsaj štampiljko, da mi bo moj verjel da sem bla kej koristna..user posted image

matr ta sneg! bom znorela..sem se tk veselila konca tedna, da gremo mal v šoping za user posted image pa mene, pa se mi kr zdi da bo vse v vodo padlo..user posted image ker je sneg in bo moj spet skoz delal..user posted image js pa že 1 mesec delam načrte, kaj vse morm kupit, pa da grem spet mal tiste xsss user posted image cotke premetvat po štacunah..user posted image jooooouuuu..komi čakam pomlad..sonček pa to..ma ko bo user posted image , bo že kej boljš vreme upam (razn če ne bo spet kak dež, ker aprila je zmeriuser posted image )..

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
9.3.2010 14:02:36   
krtekxx
Mojca, kako pa je področje tvojega magisterija?

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
9.3.2010 14:04:44   
sonček33
Mojca, pridna si. Likanje je meni fuj in fej.

Krtekxx, čas za kavo?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
9.3.2010 14:08:59   
*m*o*j*c*a*
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Mojca, kako pa je področje tvojega magisterija?

neki v zvezi z logistiko..user posted image in nam je pač reku en full v redu profesor, da je full fajn da nam podjetje da kakšen problem, ki jih muči, sam se sami nimajo časa ukvarjat z njim..da mi poskušamo to rešit..je pa fora, da v tem primeru pač morš dalj časa spremljat to stanje..da veš zakaj se sploh gre..in bi morala že letos najdit problem pa spremljat situacijo, da bi pol drug let napisala vse skup..

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
9.3.2010 14:10:50   
*m*o*j*c*a*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Mojca, pridna si. Likanje je meni fuj in fej.

enako!user posted image še posebi zdej, ko sem prou čutla, da mi mal noge že zatekajo spet..user posted image user posted image pač prihajam v zadnji mesec..user posted image pa zmeri čakam, da se mi nabere goooora cot, pol pa jamram neki, kolk mam to dela..user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
9.3.2010 14:46:32   
Ploha
likanje: ne likam user posted image user posted image user posted image res ne...razn srajc ali kšne jopce k se ful namečka...to je pa res BV del...no...vsak po svoje se j*e*b*e..user posted image user posted image

faj dan dons ane? user posted image no men je fajn user posted image

mojca: si klicala G??

Neposredna povezava do sporočila: 1412
9.3.2010 15:00:38   
*m*o*j*c*a*
ploha sem dobila info. da dela ona največkrat ta bris v 35. al pa 36. tednu, tk da bom jutr vprašala če lahk drug tedn pridem..pol bom pa vidla kako in kaj..

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
9.3.2010 15:05:43   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: *m*o*j*c*a*

ploha sem dobila info. da dela ona največkrat ta bris v 35. al pa 36. tednu, tk da bom jutr vprašala če lahk drug tedn pridem..pol bom pa vidla kako in kaj..

kul user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1414
9.3.2010 16:27:41   
Najki
Saj se ne obremenjujem, sicer bom pa itak se pediatrinjo in gino vprasala mal vec o tem pa o alergijah, za virozo so pa recimo samo rdecke nevarne, mogoce se ksna stvar, ki je po moje ne bo dobil, saj je sezona ze skoraj mimo. Sluzba pa tudi ne more stat, je treba bilanco za lani zrihtat.

Ful je smesen zadnje dni ko ceblja, govori blja blja bljo blja blje blje. Zdejle se tkole s knjigico pogovarja. Pa se pred eno uro je rekel aja aja in se zdej ne spi...

Danes bo za vecerjo pomfri in nek sendvic iz meka! Se mi tako sline cedijo po tem. Ponavadi grem v meka 2x na leto, sam zdejle je pa prav tisti nosecniski apetit ven udaril. Samo meso bi jedla zdejle, mogoce mi je zelezo padlo user posted image . Ma po stradanju prejsnji teden sem prav zadovoljna s stanjem.

Grem pogledat, ce bo zdej rajsi zaspal.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
9.3.2010 18:12:35   
Ploha
zvezdica: učeri se je zgleda meta patrika nagledala...in danes je čiiist nora user posted image user posted image
že cel dan po štengah gor po štengah dol. pa gor pa dol pa gor pa dol in to s tako hitrostjo, da ne morš verjet...zdele je po kuhni stoje "vozila" svoj stolček, sem pa ke pa gor pa dol, no ni hodila, tekla je...kva se ji je pa danes "utrgal" in vsi smo ostal odprtih ust...ta naš mirni otrok user posted image user posted image

u glavnem še bova pršli, ker jo je tko fajn gledat ko se kaj novega nauči user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 9.3.2010 18:13:43 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
9.3.2010 18:12:43   
PapuaNG
Pozdravljene,

ne vem, če sem prejšnji teden tudi v vašo temo 'upadla', vendar se na vas zopet obračam z vabilom k snemanju reklame za slovensko blagovno znamko za otroško prehrano. Reklama bi se snemala ta vikend (13. in 14.3.) na domu otroka (ekipa bi prišla posneti, vse skupaj bi trajalo cca 1 uro). V poštev pridejo dojenčki, stari od 11-15 mesecev, zaželeno je, da znajo sami jesti - v reklami naj bi otrok jedel hrano tega proizvajalca (mama ni v reklami, na žalost user posted image ). Drugi pogoj je, da otrok stanuje v Ljubljani (ker se snema na domu otroka). Za samo snemanje dobi otrok 'nagrado' 100 evrov bruto, v kolikor bi bil izbran za dejansko reklamo, pa 200 evrov bruto. Če je katera zainteresirana, naj mi prosim piše na ZS za več informacij.

lp, papua

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
9.3.2010 19:14:51   
Hijacinta
Živjo punce,

user posted image sem jezna, sem že napisala pa mi je vse zbrisalo.

Se mi zdej ne da še enkrat vsega pisat, tko da en lep pozdravček vsem skupaj, Soncek tebi pa vse najboljše, pa upam da si lepo praznovala.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
9.3.2010 19:32:12   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta

Živjo punce,

user posted image sem jezna, sem že napisala pa mi je vse zbrisalo.

Se mi zdej ne da še enkrat vsega pisat, tko da en lep pozdravček vsem skupaj, Soncek tebi pa vse najboljše, pa upam da si lepo praznovala.

noooo pa te je tko fajn brat user posted image user posted image

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
9.3.2010 19:33:54   
Ploha
evo jest sm otroka skopala, še cunje dam prat..pol pa če je kej fajnega po TV bom piškote pa pomarančke glodala in tv gledala drgač pa učenje user posted image

kako ste ostale'?? kaj ste danes kej počele, poleg služb seveda?? A sploh kaj časa ostane user posted image Kdaj hodite domov'??

< Sporočilo je popravil Ploha -- 9.3.2010 19:34:56 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
9.3.2010 19:36:59   
Ploha
o matr piškotov mi je zmankal user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
9.3.2010 19:39:01   
sonček33
o matr piškotov mi je zmankal

pošlji medveda na petrol

hijacinta hvala

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
9.3.2010 19:40:34   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

o matr piškotov mi je zmankal

pošlji medveda na petrol

hijacinta hvala

user posted image user posted image user posted image user posted image o si ti za hece user posted image user posted image user posted image user posted image če bi bla poročena se takoj loč user posted image user posted image

Kva kuhaš??

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
9.3.2010 19:41:47   
sonček33
kako ste ostale'?? kaj ste danes kej počele, poleg služb seveda?? A sploh kaj časa ostane Kdaj hodite domov'??

midva sva bila cel dan doma in sva bila prav vesela, da nama nikomr ni bilo treba

sva pa imela skoz ene obiske in nama ni bilo dolgčas

tole o času in službi ...je prav žalostno, ko veš kakšen je odgovor

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
9.3.2010 19:42:15   
Hijacinta
Ti Plohca ne se hecat z mano, sem lih prou razkurjena dons user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.