khurde
|
oj, hvala za odgovore. zdej spi že skor dve uri, sem mal tut jaz z njo zakinkala. sej volje je bila večinoma dobre itd., sam na momente je bilo kot da jo svetloba moti (je res, da se ji ena učka solzi in možno zarad tega, ker tut ne zna na eno sam pogledat), pa tok je bila zaspana, da je izgledala kar mal zadeto sam hodila je lah v redu, tko da ravnotežje ni bil noben problem, jedla je v redu (ko je sploh bila pokonci), pila ful, nič vročine, bruhanja, tut padla ni nič danes... je pa hit zaspala, očitno je res ful zaspana, upam, da bo boljša noč kot včeraj, pa da ne bo kaj zbolela. sej že to, da se je tam v dežurni totalno zbrihtala in hotela zbežat zdravnici, me je kar mal pomiril. ona je pa tut rekla, da če bi bilo tisti trenutek kaj res narobe z njo, se nanjo ne bi tko odzivala. farfala, ena učka se ji solzi. ista kot že kake dva, tri tedne. se ji solzi občasno, ko veter piha in zdaj se ji kak teden ni, dva dni nazaj, ko je spet začelo pihati, se ji je pa spet začelo. in včeraj je sploh pihalo, tko da verjetno je mal prepihana. sam se ji pa nič ne gnoji, sam čista solzica na vsake toliko časa, danes je bila zaspana, pa se je ful mencala po obeh, jih je pa še mal zdražila in komaj gledala, če je bolj sonce posvetil. ne vem, če ne bom jutri njenega P poklicala zaradi te učke. sva se pogovarjala kak teden nazaj in je rekel, da če je samo občasno, pa nič gnojno, da ni panike. sam vseen bi rada, da se ji do konca "pozdravi", ne pa da jo vsak veter prepiha. ne vem, a naj se kar doma drživa, ko piha a kaj? ker po drugi strani se pa njenemu dedku vedno ena uč solzi, ko piha upam, da je res sam neprespana in da bo jutri v redu. hvala marta, sem šele zdele videla, da sta vidva tud bolj boga. upam, da se kmalu pozdravita slikca je pa super ploha, pridnega medveda maš zvezdica, sem prebrala za padec patrika... ojej, kar kamikaza je ta tvoj sine. sam da se ni poškodoval, verjamem pa, da te konkretno stisne, mene je že, ko je s postelje priletela. sonček, luštne slikce kiara, upam, da dobiš službo sej ne vem, če sem še kaj spustila? sem zdele na hit še za nazaj prebrala, zdej grem pa neki pojest, ker mi cel dan, sam da sem iso tako videla, ni nič pasalo. zdej je pa lakota za mano prišla