|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.3.2010 19:32:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1376
   RE: Januarčki in januarčice 2009
8.3.2010 19:45:21   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Jutro.

Tinej je ponoči in zjutraj bruhal pa drisko ima.user posted image
Za ponoči sploh vedela nisem, pridem zjutraj po njega pa cela postelja pobruhana.

Mi smo za drisko dali probiotik od fidimeda in se je ustavila. Jaz sem imela cel teden drisko in sem vzela njegov probiotik in je tudi pomagalo. Taki v prahu so pa jih zmesas v hrano al pa pijaco in nic okusa nimajo. Pa prepecenec al pa grisine probaj, ce bo uspel obdrat v zelodcku.

Sicer sem pa js bolna ze 2 tedna in sem v tem tednu izgubila 2kg... user posted image . Pa ne iz dobrih razlogov. Sicer pa jutri zakljucim bolnisko, zdej je pa tamali vrocino nasel. cel dan ze 38,5 v usesku, zdej ze 39 v usesku. Upam da je zobek. Prejsnji teden je imel tako vrocino samo 1 dan, slini se pa kot potocek ze en teden.

khurde, ce se ji solzi eno oko, je mozno od klime v avtu. ponavadi z ene strani bolj piha, ce zadaj sedis, pa mogoce jo to moti. js imam pogosto probleme z ocmi zaradi klime in tudi tezko gledam lahko cel teden. lahko je tudi kaksen prepih cez posteljico.

symona js bi sla vsako leto, ker se to tako hitro razvije, da je v treh letih lahko prepozno.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
8.3.2010 19:52:44   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Samo ima danes tud redko blato in že malo rdečo ritko in apetita tud ne pravega. se kar bojim, da smo na isti poti kot Tinej in marta.

ojej. naš je tud bolj miren danes. Ni tko podivjan k ponavadi.

A si popoldne v službi?

včasih sem, ja, za 5 ur - dežurstvo, počasi zaključujemuser posted image , komaj čakam, da pridem domov in vidim, če je miško moj OK

Nekam dosti bolanih je spetuser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
8.3.2010 20:10:26   
Ulla80
čeruser posted image

nemščina je kr šla dons, neki sem pa našrajbalauser posted image hec je, da se nikol nisem učila nemščine, res nič nikol, pa še tak zoprn ezik mi je, bljakuser posted image no, bomo vidli...za matematko še nič ne vemouser posted image ker ni predavateljce...no, u glevnem sem zadovoljna, mi kar dobr tole laufa, vse izpite delam v roku, kot treba, edin ta matematka me mal pajtla, sam sej tud to bouser posted image pridna sm, ni kej, si grem kar eno porcijo sladoleda nadevatuser posted image user posted image

bogi bolančki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pr nas se zaenkrat kar držimo, sta sicer oba mal žnodrava in mal kašljata, ponoči, sam kej hujšga pa ni. jima pa zvečer naštimam inhalacije v sobo, se mi zdi da res kar pomaga. komi čakam kaj konkretne toplote in sonca, sam kaj k bo še ta klinčev sneg vrglouser posted image grrrrrr....

tak. sem pozabla, kaj sm še hotlauser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
8.3.2010 20:28:49   
Zvezdica
jaz sem bila tudi danes v službi, pa ravno na 8 marec in so nam en kup rožic potalali. Lepo.user posted image user posted image
Je pa moj sinko zato toliko slabše volje, ker mamice ni doma. Spet se bo moral privaditi, da me ne bo.

sem se parkrat spomnila nate, no predvsem na oskarja. Upam, da se bo hitro navadil.

včasih sem, ja, za 5 ur - dežurstvo, počasi zaključujem , komaj čakam, da pridem domov in vidim, če je miško moj OK

upam, da je vse ok s samom. Mene se pa očitno nekaj lotevauser posted image , kiham že ves popoldne. Očitno sem dobila nekaj v vrtcu. Mali je ok.
plohca upam, da nisem kako virozo dala za popotnicouser posted image

nemščina je kr šla dons, neki sem pa našrajbalauser posted image hec je, da se nikol nisem učila nemščine, res nič nikol, pa še tak zoprn ezik mi je, bljakuser posted image no, bomo vidli...za matematko še nič ne vemouser posted image ker ni predavateljce...no, u glevnem sem zadovoljna, mi kar dobr tole laufa, vse izpite delam v roku, kot treba, edin ta matematka me mal pajtla, sam sej tud to bouser posted image pridna sm, ni kej, si grem kar eno porcijo sladoleda nadevatuser posted image user posted image

super za nemščino. Ja res je zoprna.
Kaj pa je z matematiko? dej stisn pa naredi, da se ti ne bo vleklo. Imaš še dost izpitov? VREME, sploh ne bom komentirala ampak zdaj bi tud jast da neha padat in da se ogreje.

Najki... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in tamlga.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 8.3.2010 20:30:49 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
8.3.2010 20:29:54   
khurde
jou,

še tle... predvsem za une, ki nimate fejsbuka.. taka... simpatična voščilnica user posted image user posted image user posted image

user posted image

tko... isa je skor v redu. uček se ji solzi, sam je svetloba ne moti toliko kot včer in normalno gleda. zdej jo bom par dni kar not držala.

najki, pomoje je od vetra, k klime nimamo, prepiha pa tut ne v njeni sobi. no, pa verjetno od prepiha v kuhni, k more bit okno skos odprto, drugač se vlaga nabira in plesen ratuje (moj tko misli user posted image ) sam zdej naj misli kar hoče, mam raj vlago v kuhni k da ma učko skos bogo... nej lufta, ko naju ni user posted image pa user posted image user posted image user posted image za zdravje in boljše počutje

ulla, user posted image za šolo... nemščina pa tut men nikol ni ležala...

niia, super za službo, da si tak obdarovalni dan ujela user posted image

farfala, user posted image za samota

marta, tinej, tudi za vaju user posted image user posted image

zvezdica, mogoče je pa tak obdobje, k isa je bila včer cela zakomirana, ne sam uček prehlajen, ampak sama totalno zaspana user posted image

sonček, a si ti spraševala za kuhanje? nič posebnega danes... pire, repa, lečini polpeti

< Sporočilo je popravil khurde -- 8.3.2010 20:33:14 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
8.3.2010 20:31:25   
Ulla80
zvezdica veš da še mam dost izpitov, sej sm ja komi začelauser posted image sam delam jih pa vse sprot, to je taglavnouser posted image sej z mat. ni take krize glih, sej mogoč sem celo nardilauser posted image če pa nisem, pa tud nebo neka drama, grem normalno naprej z vsem, tist bom pa že pol enkrat spacala. me ne bo konc, če ne bo šlo čez.

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
8.3.2010 20:31:31   
khurde
ful piha,... pri nas se ful čuti, ker smo na hribu, na odprtem in sem navajena živet v ulici med hišami. in je tko čudn, k izza vogala veter prihrumi user posted image user posted image

sem hotla prejšnji post nadaljevat, pa sem neki zaj*

< Sporočilo je popravil khurde -- 8.3.2010 20:32:08 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
8.3.2010 20:32:35   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

jou,

še tle... predvsem za une, ki nimate fejsbuka.. taka... simpatična voščilnica user posted image user posted image user posted image

user posted image

tko... isa je skor v redu. uček se ji solzi, sam je svetloba ne moti toliko kot včer in normalno gleda. zdej jo bom par dni kar not držala.

voščilo je pa ZAKONuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super za iso. Sam da je bolje. Mi ta teden sploh en bomo šli v vrtec ker jih je baje spet full bolnih. user posted image Bom še en teden prolongirala pa bo.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 8.3.2010 20:33:27 >

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
8.3.2010 20:34:19   
khurde
ja, sej meni so včer v dežurni tut rekli, da ne bi bilo čudno, če bi se kaj razvilo, ker je baje ogromno malih bolnih

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
8.3.2010 20:38:11   
mimi30
jaz sem bila tudi danes v službi, pa ravno na 8 marec in so nam en kup rožic potalali.

nam tudiuser posted image ...samo jih nisem ravno veliko gledala, ker sem skoz po sestankih sedelauser posted image
niia, prijeten deloven začetek user posted image

včasih sem, ja, za 5 ur - dežurstvo,

farfala, to pa ni fajn, popoldan delat...samo da hitro mine

aja, pa obletnico mava donsuser posted image deveto !!!user posted image user posted image

ulla, čestitke za včerajšnjo obletnicouser posted image ....dobra sta da sta si vsaj datum nastavlauser posted image , midva še tega nimava user posted image user posted image ....pridna si da ti tko laufa vse skupaj

če sva se na njegov RD poročila

takileh parčkov pa zdaj že kr nekaj poznam....tak sigurno ni variante, da dragi pozabi na obletnicouser posted image

kiara, klara, marta, tinej, samo, daša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo kr ok, malo iz noskov teče sam ni panike....špela veselo pleza na kavč, jo moremo prav skoz gledat, ker dol pa še ne zna....ful uživa pri hoji po stopnicah, moremo bit pazljivi, ko gre nejc na hodnik obuvat čevlje in pusti vrata odprta, ker šiba za njim in proti stopnicam....

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
8.3.2010 20:41:18   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

zvezdica veš da še mam dost izpitov, sej sm ja komi začelauser posted image sam delam jih pa vse sprot, to je taglavnouser posted image sej z mat. ni take krize glih, sej mogoč sem celo nardilauser posted image če pa nisem, pa tud nebo neka drama, grem normalno naprej z vsem, tist bom pa že pol enkrat spacala. me ne bo konc, če ne bo šlo čez.

ja sej si res lih začela. Kake nebuloze pišemuser posted image user posted image user posted image
Sam v hipu se mi ej zazdel vse tako dolgo nazaj.

Joj itaq da boš. Jast pa diplomo pišem. Znovauser posted image , sem si sama kriva, ker tolk časa pacam.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
8.3.2010 20:44:18   
Zvezdica
takileh parčkov pa zdaj že kr nekaj poznam....tak sigurno ni variante, da dragi pozabi na obletnicouser posted image

veš dauser posted image . Sam nama se res ni mudilo in potem naju je enkrat uščipnilo in sva rekla da prvo soboto, ki bo fraj in je na njegov RD padlo. user posted image

mi smo kr ok, malo iz noskov teče sam ni panike....špela veselo pleza na kavč, jo moremo prav skoz gledat, ker dol pa še ne zna....ful uživa pri hoji po stopnicah, moremo bit pazljivi, ko gre nejc na hodnik obuvat čevlje in pusti vrata odprta, ker šiba za njim in proti stopnicam....

ja to pa le pazite, kaj pa ograjica?
Kako napreduje stanovanje? Kdaj se pa nameravate seliti?

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 8.3.2010 20:51:20 >

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
8.3.2010 21:06:51   
marta82
Farfala ZS.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
8.3.2010 21:08:06   
marta82
A se katera spozna na program javnih del?

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
   [Brisano sporočilo]
8.3.2010 21:48:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marta82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1391
8.3.2010 22:10:47   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

A se katera spozna na program javnih del?

sem ti nekaj o tem pisala v ZS

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
8.3.2010 22:16:04   
sonček33
ojla

evo popravila kontrolne , zdej pa akcijauser posted image

kako ste?
berem pa sproti pozabim

khurde, uuu jutri bo pa koromačuser posted image , lečine polpete bom pa tudi jaz en dan naredila..a je lahko rjava leča?

ulla, fajn da si se javila

symona, ma jaz bi bila ultra pozorna na vse spremembe...pa itak.ginekologinji oz. osebni zdravnici povedat in se zment , kako in kaj

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
8.3.2010 22:25:41   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ojla

evo popravila kontrolne , zdej pa akcijauser posted image

pa kaj ne začneš ti delat 18., danes si začela?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
8.3.2010 22:49:41   
sonček33
Farfala, ja 18. začnem, delam pa uslugo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
9.3.2010 6:37:09   
krtekxx
Nič pametnega nimam za napisat, neumnosti pa ne bi...Sonček, pridna!!!
Bolančki, bogi, bogi, bogi...sam bo pa en virus manj za bodoče.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
9.3.2010 8:15:04   
marta82
Jutro.
Sem klicala zdravnico. Pravi, da razsaja rotavirus in da pri njem ni v tako hudi obliki, ker je cepljen. Se pa lahko kar vleče in niha iz boljšega na slabše. Driska se mu je malo pomirila (mu dajem Linex), ima pa vročino, sicer ni visoka (38,2) ampak je bolj utrujen in slabovoljen. Jaz sem še tudi preveč "švoh", da bi skrbela zanj tako da je danes mož ostal doma. Pa oba že več kot 14 dni kašljava user posted image in je P priporočala naj mu dajem Prospan. Pa še jaz ga bom. Ne vem pa še če se bo obdržal.user posted image user posted image
Ok dovolj jamranja.user posted image
Kako ste ve punce in vaši malčki?

Sonček pridna si.
user posted image
Farfala zs imaš.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
9.3.2010 9:13:53   
Zvezdica
Pravi, da razsaja rotavirus in da pri njem ni v tako hudi obliki, ker je cepljen. Se pa lahko kar vleče in niha iz boljšega na slabše. Driska se mu je malo pomirila (mu dajem Linex), ima pa vročino, sicer ni visoka (38,2) ampak je bolj utrujen in slabovoljen. Jaz sem še tudi preveč "švoh", da bi skrbela zanj tako da je danes mož ostal doma.

res zoprno no. Mi smo pa danes bolj kot ne tečni, ker imamo vsi po vrsti zamašen nosuser posted image . Pa ta sibirija zunaj ne vpliva na boljše razpoloženje. Me ne moti mraz pa tud sneg imam rada, ampak da bi šla v tem na sprehod pa se mi ne da. Celo zimo smo bili zunaj, zdaj mam pa počasi dovolj.

Kuhanje, otroci bodo jedli njoke v smetanovi omakci z zelenjavo in piščančkom, jast bom pa za naju fižolovo mineštro nardila user posted image
Jutri bom pa segedin delala.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 9.3.2010 9:14:19 >

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
9.3.2010 9:40:14   
nina166
Dan punce!

Domen je v vrtcu, Daša pa trenutno spi...jaz pa hitro kaj napišem potem pa v službo.

Ponoči smo kar spali, razen ob enih dveh se je zbudila in začela tako jokat, da sem jo komaj umirila. Ne vem ali se ji sanja kaj ali pa jo zobeki tako matrajo. Zdajle ene par dni bo še verjetno kriza, pol pa upam, da se ti zobeki malo umirijo.

marta user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju...čimprej se pozdravita

sonček a si dala lepe oceneuser posted image  user posted image  user posted image

Zvezdica jaz tudi pišem diplomo user posted image . Sem pa šele pri dispoziciji, pa do junija morem bit fertik, ker gre pol moj mentorca v porodniško. Lepo piši.

ulla user posted image  user posted image  user posted image  za izpite. Kar tako naprej

Vidim, da so nekateri že pravi mali plezalci. Naša je tudi kar živa...bolj kot je bil Domen. Imamo v dnevni eno tako tablo za pisat pa magnetke gor lepit in je zraven en stolček. In Daša nonstop nosi tist stol zraven sebe, ga postavi pred sedežno in spleza nanjo, ali pa pred omaro, da je bolj visoka in da višje doseže, ali pa v kuhinjo, da doseže na element, ali pa k oknu, pa stopi gor in ven gleda.

Koliko že kaj govorijo vaši sončki? Naša še nič...no reče baba, ata, mama če je res sila, ama, ada (to je rada) to pa je tudi vse. Drugače pa kar kaže...karkoli bi mela samo pokaže, pa ji kar naprej govorim "reci duda" "reci muca" pa samo odkima z glavo

Pa zadnje dni je na dieti. Jo očitno usta tako bolijo, ker ne more nič trdega, samo kak jogurt, pa zjutraj spije malo mleka...to pa je tudi vse

Vsi bolančki se čimprej pozdravite user posted image user posted image user posted image . Zdajle baje razsaja virusni bronhitis...od kolegov punčka ga ima in je že drugič v tednu dni v bolnici. Upam, da se mu mi izognemo.

Grem se zdaj spravit v službo...lepo se imejte

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
9.3.2010 9:43:58   
Zvezdica

Ponoči smo kar spali, razen ob enih dveh se je zbudila in začela tako jokat, da sem jo komaj umirila. Ne vem ali se ji sanja kaj ali pa jo zobeki tako matrajo. Zdajle ene par dni bo še verjetno kriza, pol pa upam, da se ti zobeki malo umirijo.

to se nam je dogajalo en čas, zdaj pa joka v spanju proti jutru. Danes sem ga vzela iz posteljice u+in je kinkal na meni še ene pol ure, pol je bla pa spet akcija.

Zvezdica jaz tudi pišem diplomo user posted image . Sem pa šele pri dispoziciji, pa do junija morem bit fertik, ker gre pol moj mentorca v porodniško. Lepo piši.

jast sem dispozicijo ravno spisalauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.