khurde
|
punce, mam eno vprašanje moje dete je bilo dons do ene enajstih zjutraj normalne volje in vse ok, pol pa jok in mencanje očk, zaprte učke itd. bla je ful zaspana, ponoč je slabo spala in sem pač na to pomislila. k se je zbudila je bilo prekmal, ponavad spi kako uro in pol, zbudila se je po pol ure. skor ni učk odprla, pa nič se ji ne gnoji al karkol podobnega, ampak tko... k da ne bi hotla, k jo svetloba moti. nazaj ni mogla zaspat, sva jo dala v avto in smo šli en krog, je odspala še uro in pol. amapk... ona bi dons kar naprej spala, ne vem, kaj ji je... kinka non stop. sva jo kar peljala na dežurno, so jo komplet pregledal, se je čist zbudila in se upirala, ampak pol k sva jo nazaj v zic dala, pa spet koma... je sestra tam to videla in rekla, da je očitno res tok neprespana. k vse je ok, tut upirala se je ful, k so jo pregledovali itd. sam evo, prav taka, matasta je že cel popoldne in midva sva na pol panična. je v redu, pije dost, čeblja, se igra, zdele mene kliče, sam gleda z na pol odprtimi očmi in ne vem, a naj jo peljem še v lj a naj počakam a kaj? je tam zrdavnica rekla, da se lah kaj pripravlja in zboli, ker vročine zdaj nima, pa da jo lah za napotnico za lj pokličeva. kaj bi nardila? počakale? kar šle? zdele jo slišim kako zadovoljno govori, sam verjetno z na pol odprtimi očmi.