|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
7.3.2010 10:29:35   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Farfala ZS.

odgovorilauser posted image

Moj mali pa po novem spet spi 2x na dan. Pa 3 noči zapored ni nič jedeluser posted image user posted image user posted image . Edini problem je, da zaspi šele ob 22 al pa še kasneje, pa vedno protestirauser posted image .

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
7.3.2010 10:36:20   
Zvezdica
zvezdica kaj si potem ti v bistvu štajerka?

nope user posted image Ljubljančankauser posted image

sam sem mal heccn napisala, moj dva imata 16.3. obletnico poroke (35 let), pa imamo obvezno kosilo. Mi2 z mojim dragim pa v ponedeljek 22.3user posted image user posted image user posted image

23. če bova zdrava prideva. Kaj pa ura? Kdaj bo?

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
7.3.2010 10:38:34   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

sam sem mal heccn napisala, moj dva imata 16.3. obletnico poroke (35 let), pa imamo obvezno kosilo. Mi2 z mojim dragim pa v ponedeljek 22.3user posted image user posted image user posted image

23. če bova zdrava prideva. Kaj pa ura? Kdaj bo?

Povejte punce kdaj vam paše.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
7.3.2010 13:18:59   
krtekxx
Farfala, nobene reakcije po cepljenju. Minimalno rdeč pik 2 dni.
Jancci, kje ste bli zjutraj? Na bazenu ne, je rekel moj mož, ki je tam utapljal vse 3 apmže emdtem ko sem jaz šla mal smučkat. Presenetljivo pršič, megla pa taka, da so ptiči peš hodili.
Grem mal počivat.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
7.3.2010 14:31:05   
sonček33
krtekxx, vem da nimaš časa brat za nazaj - ponavljam torej - si kupila čevlje?
pa fajn za smuko
moj je bil včeraj na Viševniku...noro

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
7.3.2010 15:27:00   
khurde
punce, mam eno vprašanje

moje dete je bilo dons do ene enajstih zjutraj normalne volje in vse ok, pol pa jok in mencanje očk, zaprte učke itd. bla je ful zaspana, ponoč je slabo spala in sem pač na to pomislila. k se je zbudila je bilo prekmal, ponavad spi kako uro in pol, zbudila se je po pol ure. skor ni učk odprla, pa nič se ji ne gnoji al karkol podobnega, ampak tko... k da ne bi hotla, k jo svetloba moti. nazaj ni mogla zaspat, sva jo dala v avto in smo šli en krog, je odspala še uro in pol. amapk... ona bi dons kar naprej spala, ne vem, kaj ji je... kinka non stop. sva jo kar peljala na dežurno, so jo komplet pregledal, se je čist zbudila in se upirala, ampak pol k sva jo nazaj v zic dala, pa spet koma... je sestra tam to videla in rekla, da je očitno res tok neprespana. k vse je ok, tut upirala se je ful, k so jo pregledovali itd. sam evo, prav taka, matasta je že cel popoldne user posted image in midva sva na pol panična. je v redu, pije dost, čeblja, se igra, zdele mene kliče, sam gleda z na pol odprtimi očmi in ne vem, a naj jo peljem še v lj a naj počakam a kaj? je tam zrdavnica rekla, da se lah kaj pripravlja in zboli, ker vročine zdaj nima, pa da jo lah za napotnico za lj pokličeva.

kaj bi nardila? počakale? kar šle? zdele jo slišim kako zadovoljno govori, sam verjetno z na pol odprtimi očmi.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
7.3.2010 15:37:19   
Zvezdica
kaj bi nardila? počakale? kar šle? zdele jo slišim kako zadovoljno govori, sam verjetno z na pol odprtimi očmi.

khurde, jast bi pustila in jo ne bi vlačila nikamor ker lahko še kaj faše. če je zaspančkana ima očitno tak dan. Če se pa kaj kuha pa pusti dokler ne bo kaj, pa potem ukrepaj naprej. lahko samo da je imela slabe sanje, se ni naspala in je enostavno grogi.

In brez panike. Ker bo vse ok. Za iso zaspanko user posted image pa ena user posted image , da se naspi.

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
7.3.2010 15:39:08   
Zvezdica
Mi2 sva bila na sejmu dom, otroka pa pri moji mami.
Pol sva šla z dragim na kosilo, ma kako paše malo oddihauser posted image

Moja mami ju obožuje in ju rada pazi, tko da morav to večkrat izkoristit.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
7.3.2010 15:41:09   
farfala

aja, sem mislila, da pridete v MB na obletnicouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
7.3.2010 15:44:53   
farfala
khurde jaz bi jo tud pustila doma, dokler se lepo igra in ni nobenih drugih znakov, a očk nima niti malo vnetih, mogoče jo je malo napihalo včeraj

srečanje 23.3. ob npr. 16-ih???

Ta večjega sem peljala na bazen na praznovanje r.d., mali pa spet spi. Jaz sem se pa malo naklepetalauser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
7.3.2010 16:02:52   
marta82
Tinej še kar malo driska, enkrat je bruhal, danes je bolj utrujen, slabovoljen. Mož skrbi zanj, jaz se bolj v postelji in na wc-ju držim, jutri pa pride moja mama (ki ima hvala bogu ponedeljke fraj) in ga bo imela ta čas, ko dragi dela.

BE NICE!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
7.3.2010 16:48:12   
marta82
Če se slučajno da kateri prebrat in komentirat...me res zanimajo mnenja.user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/brezpogojna_ljubezen/m_4992881/tm.htm

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
7.3.2010 17:50:37   
marta82
Malo za razvedrilo...kako Samo lepo skrbi za Tineja.user posted image

user posted image

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
7.3.2010 18:13:04   
Ploha
no sam da povem da je bila danes druga nedelja, ko si je medved vzel čas in smo imeli reci piši cele 2 uri in pol časa samo za nas tri....ni veliko ampak je ogromno user posted image frej je bil edino za metin RD...drugača pa skos dela...

bo pa potem bolj luštno ko bomo na svojem, ko bo imel hiško zdelano in bo imel čas....sam kuga pa poj, k nismo navajen skos skupi bit...matr sej ga bom še sita in on mene user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
7.3.2010 18:13:37   
Zvezdica

user posted image

kok sta luštna user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
7.3.2010 18:13:40   
Ploha

user posted image

svetovna sta user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
7.3.2010 18:14:20   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

no sam da povem da je bila danes druga nedelja, ko si je medved vzel čas in smo imeli reci piši cele 2 uri in pol časa samo za nas tri....ni veliko ampak je ogromno user posted image frej je bil edino za metin RD...drugača pa skos dela...

bo pa potem bolj luštno ko bomo na svojem, ko bo imel hiško zdelano in bo imel čas....sam kuga pa poj, k nismo navajen skos skupi bit...matr sej ga bom še sita in on mene user posted image user posted image

lepouser posted image res.

Čak, ti grem na zs odgovorit.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
7.3.2010 18:15:38   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

lepouser posted image res.

Čak, ti grem na zs odgovorit.

ja mami user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
7.3.2010 18:18:10   
Ploha
srečanje v MB: takrat bi pa še midve prišle: 23.3 ....zdej mi sam povejte kolk časa se vozim, iz KR v MB....ker če je dolgo...bi rada da sva vsaj ob ene 9 doma in zato bi blo tud fajn da se kako uro ali dve prej dobimo..ne da pridem, rečm čao in adijo obenem in grem user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
7.3.2010 18:19:55   
mimi30

Evo danes sem pa jaz na vrsti...bruhanje, driska, slabostuser posted image

Tineju sestanje izboljšuje.user posted image

ojoj, da čim prej mine user posted image user posted image user posted image

Torej torek 23. 3. v Moji pizzeriji? Ste za?

okidokiuser posted image ....lahk ob 16h.

kolk sta sladkauser posted image ....sem kar takšen mil nasmešek na obraz dobilauser posted image

pri nas je mrzlo kot user posted image ....v petek sem šla z vozičkom ven, brez rokavic in kape, je pihalo za znoret....sem sam en krog naredila in nazaj na toplo

khurde, kako je Isa?...se je odpočila?...jaz je ne bi vozla, če ne kaže drugih znakov kot utrujenost....razen, če se bo še jutri nadaljevalo, pol pa verjetno bi

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
   [Brisano sporočilo]
7.3.2010 18:21:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marta82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1346
7.3.2010 18:23:35   
Ploha
uu mona jest...jest pa študiram kaj je s tabo marta da si danes tuki na RR...pa kr aktivna...(ni nič narobe, sam tko :P ) pa sem zdaj vidla, da imaš enake težave kot tinej...upam da si že kaj bolje...če ne pa  user posted image user posted image user posted image user posted image za bolše počutje in zdravje user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
7.3.2010 18:25:32   
mimi30
zato bi blo tud fajn da se kako uro ali dve prej dobimo.

špela je čisto tam blizu v varstu, jaz pa tud tam zraven delam....tak, da če se boste prej dobile pač uletim takoj ko bo možno....sam molim, da ne bomo imeli kakšnega sestankauser posted image

sam kuga pa poj, k nismo navajen skos skupi bit...

mal se sistem in organizacija okol obrne pa se vseen hitro privadiš in ni panike....sam ponavadi je tak tako, da si takšni vedno del najdejo....tak da pomoje ni panike, da bi doma ždeli in si težiliuser posted image ....moj zdajle pozimi bol malo dela pa se mi zdi, da se skor nič več nismo skupi kot drgač

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
7.3.2010 18:28:10   
mimi30
dragi je šel z otroci v kopalnicouser posted image ....morm za njim švignat, da ne bo reku, da se noro delamuser posted image ....sam tolk da voljo pokažemuser posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
7.3.2010 18:40:28   
marta82
Čisto bedno se počutim...sem še malo vročine fasala.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.