|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
5.3.2010 10:47:20   
pikatara
Še eno dodatno vprašanje. Kakšna je razlika če naroča preko amazona ali pa direkt preko prodajalca? A preko amazona pol preko prodajalca naročiš? Je razlika v ceni ene 10 eur. Mogoče sem malo bustasto postavila vprašanje, sam ne vem glih kako amazon deluje.

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
5.3.2010 10:49:19   
mlinčka
Daaan!

Spet nč kafeta? Se pardoniram za odsotnost le-tega, dans bli na fizioterapiji. Evo, ena hudomušna za danes user posted image

user posted image

Noki, mislim, da me zadeva edino tvoje vprašanje glede frizerja, sej Anji počas že proti učkom lezejo. No, frizerja se sigurno še ne gremo, tud mati ne nameravajo še nič s škarjami opletat, imam pa v mislih špangico ali pa počas že kar kako palmico na vrh bučke user posted image . To pri Vitanu glih ni optimalna rešitev user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

Neposredna povezava do sporočila: 3677
5.3.2010 10:51:51   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: evamaja

Jutrooo!
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Blanči in ostale strokovnjakinje pomoč. Rada bi vedela kaj več o paypalu, če se kateri da kaj napisat

No tole pa mene tud zanima, bi naročila voziček, pa ne vem kako je s tem paypal-om.
Gremo en krog.

hojla, če bi le vedela, bi napisala, pa nimam pojma. boste morale po mizi udarit, samo potem riskirate, da boste označene, da ste tečne, ha-ha. kot jst. user posted image  

aknela??? no, najprej sem prebrala, da vam je una ženska povozila voziček, sem že imela nekaj na to temo v mislih... user posted image  vidim, da si bila sama "kriva". no, vsaj nadomestnega si dobila. čuj, katerega imaš? zaradi servisa sprašujem.

4pikice, najboljše, da meni ali kateri od starih srečevalk pošlješ na ZS telefon, pa te posmsjamo, ko se odpravimo. predlagam, da glih ne pišemo na forum, kdaj imamo prazne hiše, stanovanja inpd. al pa sam zaradi firbcov.

blanč, ja ti to resno se odvajaš, al kaj. no, upam, da ste okej, pa prit kaj naokol.

hofer, sem imela copatke tut jst v mislih, pa sem itak vse zamudila. po moje jih že prej dajo za frendice na stran, no, me zanima, če so danes že na bolhi za 12 eur/par. kakšen napihljiv šotor? to morm videt user posted image

nič, grem se tušat. baj.user posted image

aja, senčka, ti se tut odlepi s FBja, pa pridi še kaj k nam user posted image

nokes

(odgovor članu evamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
5.3.2010 10:56:46   
nokes
uf, koliko časa sem pisala tale post, so 3 že prišli vmes. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Noki, mislim, da me zadeva edino tvoje vprašanje glede frizerja, sej Anji počas že proti učkom lezejo. No, frizerja se sigurno še ne gremo, tud mati ne nameravajo še nič s škarjami opletat, imam pa v mislih špangico ali pa počas že kar kako palmico na vrh bučke user posted image . To pri Vitanu glih ni optimalna rešitev user posted image

no, vidiš, počasi boste vse iz kašic prešle na takšne bolj posvetne zadeve kot npr. frizer in škatla. user posted image  hja, pri nas res palmica odpade, še španga po moje glih ni rešitev, četudi je olivno zelena, brez bleščic. user posted image

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
5.3.2010 11:18:26   
Shadow
Za vse, ki kupujete Evolvo 123, včeraj sem kupila dve in s poštnino vred sem plačala 225 funtov. Edini keč pa je bil, da so jih imeli le v črni barvi, ostale barve so malce dražje. Plačala direkt na njihovi strani z Mastercard, pred tem pa si v roku 20 min izmenjala goro emailov z njihovim uslužbencem. Zelo pripravljen pomagati. Imajo tudi druge artikle, pobrskajte, če vsa kaj zanima.
www.nappies-direct.com

Pridem kasneje spet, pa kaj več napišem, da ne bo slučajno katera mislila, da se odvajam :)))

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
5.3.2010 11:25:13   
Shadow
Pika in ostale, za PayPal je Blančeta ekspertka, jaz se še tudi lovim. Jo bom s FB sem malo nagnala! user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
5.3.2010 15:09:57   
4pikice
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Za vse, ki kupujete Evolvo 123, včeraj sem kupila dve in s poštnino vred sem plačala 225 funtov. Edini keč pa je bil, da so jih imeli le v črni barvi, ostale barve so malce dražje. Plačala direkt na njihovi strani z Mastercard, pred tem pa si v roku 20 min izmenjala goro emailov z njihovim uslužbencem. Zelo pripravljen pomagati. Imajo tudi druge artikle, pobrskajte, če vsa kaj zanima.
www.nappies-direct.com

Pridem kasneje spet, pa kaj več napišem, da ne bo slučajno katera mislila, da se odvajam :)))

Kje si bila pred 3meseci?Mi smo tudi naročili Evolvo 123, črne barve (x 2 seveda), in skupno plačali 48funtov več , ti šment. (Pram World)

2+1=4pikice

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
5.3.2010 17:15:48   
blanč
Pozdravljeneuser posted image
Sem se komi odtrgala od FB, no pa tamaladva sta tudi zahtevna kot hudič... Noki, ne, se ne odvajam, samo mal sem pozabla na tole pa so me na FB opozorile. Evo tule imate vse iz prve roke o paypalu. Mislim, da je čisto vse obrazloženo...
http://pay-pal-slovenija.blogspot.com/
Odspodaj imate celo video, kako si ga odprete:):)
Lep dan še naprejuser posted image

< Sporočilo je popravil blanč -- 5.3.2010 17:17:29 >

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
5.3.2010 18:13:38   
blanč
Dajte mi neki povedatuser posted image a moraš res otroka dat ven iz sedeža, da gre tale evolva v ležeč položajuser posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
5.3.2010 21:37:07   
Shadow
Tako drage moje, naj si utrgam nekaj časa in se vam malo posvetim user posted image

Čeprav nič pametnega ne napišem, vas vsak dan pridno berem. Vem, npr., da imate nekatere otroke s frizurami hipijev, da dandanes pridejo pralni stroji v plastiki in stiroporu, da kupujete prikolice za kolesa, da nekatere smučate, da niste imele meetinga za kavo, da so vam v Hoferju pokupli skoraj vse copate (banda!!!), da ste praznovale nekaj obmesečnic in tudi en rojstni dan, da.... user posted image  Sem torej dokaj na tekočem.

Mi smo zelo ok, uspešno se izogibamo vsem boleznim in antibiotikom, in držimo pesti za vse bolančke, da se hitro pozdravijo.
Veselo paradiramo s Cosatto marelico naokoli (ko seveda vremenske razmere to sopuščjao...) in tamala2 ob tem odkrivata nov svet, saj sta v Hartanu še kar v horizontali.

Papanje je tudi postalo prijetno, razen seveda dejstva, da se davita, če slučajno ni vse totalno spasirano. Ampak jaz nalašč ne spasiram čisto gladko, pa naj se malo davita, je vsaj bolj zabavno. user posted image  Ne, brez heca, počasi, zelo počasi se navajamo na koščke. Dobita že tudi baby prepečenec v roke in ga cuzata, pes pa spodaj lovi vse, kar pade dol (in tega je veliiiiiiko) user posted image  Pijeta tudi vedno več in vedno lepše. Tam do prvega krigla pira se bosta že naučila user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa eno pitanje za izkušene mamike: itak da obema dajem isto hrano in iste plenice in isto pogosto previjam, ampak moj tamali ima nonstop rahlo rdečo rito, včasih celo precej. Saj saniram zadevo s praško pasto, ampak a mislite, da je pač njegova prečastita bolj občutljiva ali kaj? Tamala pa ima rit tipi topi, pa zanjo samo hladilno mazilo uporabljam. Pojma nimam...

4pikice, ko ste vi kupovali sedeže, smo mi bili šele 4 mesece stari user posted image  Pa saj nisi dosti več plačala, če bi jih pa pri nas v BC vzela, bi se pa res lahko po glavi tepla user posted image

Noki, ti se še vedno FB upiraš? user posted image  Škoda, ker se ob večerih prav krasno zabavamo user posted image

Pozdravček vsem, pa pridem še kmalu kaj napisati. user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
5.3.2010 21:49:30   
miska73
Senčka in ostale
Mene takale ugodna ponudba sedežev zelo premami.
Kot vedno ne mislim ravno sama delat raziskovalne naloge, kateri sedež na trgu je najbolši oziroma katerega bi mi nabavili.
Tako sledi vprašanje:
Kateri sedež kupit in zakaj?

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
5.3.2010 22:56:29   
tara78
halllo punce
jaz imam svtosedeža iz baby centra ...pa ne vem katereuser posted image
vem samo da so od 0-18kg in stane 54eur...je zdaj v akciji.
sta že v avtu in sem kar zadovoljna.
miška je pri vas že kateri zobek??
moja dva se slinita, tišita pesti v usta, se dereta občasno, imata vročino zvečer...ma ne vemuser posted image
grem zdaj počivat...utrujena ko ...
ne vem kako je z vami, toda jaz sem za skoraj vse sama in včasih ne morem niti pisati...vas pa vsak večer berem...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
6.3.2010 7:12:51   
Belen
jutroooooooooooooooooo (recimo)

zdej pa sm že sitna na wse zgodaj (spet nismo spali NIČČČČČČČČ-...ma res NIČČČČČČČČČČČČČČČČ) odkar smo bli bolni in po bolnicah......

punce prosim powejte mi, ima katera iste probleme, da ena dwojčka budi drugo????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas ko gresta spat je dwe uri mira in pol Naša se začne dret w spancu wsake pol ure ali uro..... včesih tega ni bilo,ali pač 2X na noč za ji dat dudo.... zdej se pa tako dere,da Lijo zbudi.....in ko njo zbudiš je konc..... je pol budna najmanj eno uro.... z možem spet niswa spala nič.... on je zdej ob 5h zaspal komaj....ko je ena spala w dnevni, druga w sobi...... razmišljamo jim naredit ŽE njihowo sobo,kr z nami w sobi je štala !!!!!!!!!!!!
powejte mi, ima katera podoben primer??? ali je imela???? kako ste rešle???? wsaka w swojo sobo????? dnevno?????????????? user posted image user posted image user posted image

sm že čisto podočnjakasta....pa še kak gram bom zgubila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je katera cepla (SPET samoplačniško) proti pnevmokoknim okužbam??? (unetje ušesa, sespe,gnojni meningitis, pljučnica) ? user posted image user posted image se moramo odločit...za rotavirus smo cepli... zdej pa spet to... 70X 3..... X2 (dvojčki seweda) user posted image user posted image user posted image

na obali je lep sonček že pokukal, če se bo katera sprehajala tuki za weekend je super wreme napowedano user posted image

p.s.je bila katera od was prejšnji weekend z dwojčki na obali? w Izoli??? user posted image bilo kar 3 pari dwojčkow....okol 1 leta user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
6.3.2010 8:21:50   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

Belen, žal ti ne znam nič kaj pomagat. Če se pri nas kera ponoč zbudi, se jo da relativno na hitro nazaj uspavat oz. eni daš samo dudo in mrkne, druga pa 2x gor pa dol po sobi neseš . Niti ne zganjata take galame, da bi se druga zbudila (itak pa mati že ob prvem stoku letijo urgirat user posted image ), če pa že pa sledijo ukrepi iz drugega stavka. Slej ko prej je mir.
Zgleda, da so jima tele bolezni res čist ritem porušle user posted image , upam, da hitro mine. Mogoče bi eno noč res poskusili ločeno spat. Npr. ti z eno v dnevni in mož z drugo v spalnici (ali pač poljubne kombinacije in lokacije user posted image ).

Mi v Izoli nismo bli (pa bi jo počas en dan res lahko proti morju pičli...hmmm, vredno razmisleka).

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
6.3.2010 19:54:48   
lara light
Belen, kar se tiče spanja, je pr nas isto kot pr Mlinčki, hitro planem pokonci in je v trenutku, ko dudo dam, tišina. Spimo vsi v eni sobi.
Poskusi ju ločit, če lahko. To bo najboljše. Sigurno je zarad bolezni in bolnišnice...bo minilo, sigurno. Zdržita. Objemček.user posted image

Hvala za prejšnje debate... jaz dobim odgovore brez vprašat, srečka pa taka!user posted image

Zdaj pa na kavč in... naj dela, kdor je lačen, jaz sm na dietiuser posted image
Lep večer in fajn nedeljo!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
6.3.2010 21:08:51   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

zej pa resno!

prosim odgovore na vpr. o:
- frizerju (snežka, taški, hedi, 4pikice, alenka, gemelli in vsi ostali čupasti)
- samostojnemu hranjenju (snežka, taški, hedi, 4pikice, alenka, gemelli in vsi ostali lačni)
- prikolcah (pika, darjau in še kera)
- kafetku (ljubljančanke z okolico)
- ŠKATLAH (a ni nobena glihkar kupla super kombiniran pralni stroj s sušilcem? hladilnik? pečico? no, mikrovalovka ne šteje...user posted image )

a mene pa čist zignorirate, mi nobena ne odgovori, no, izvzemši pikataro, ki je že 10x razložila vse o zelenjavarju v zalogu, hvala user posted image

Ma tole odgovorim na hitro, da ne bo joka, pol pa naprej.... jhehhehehehehe.., smo namoreč komaj prišli domu...na 15 kur...stopinj, crknla centralna, laufamo pečico...user posted image user posted image

Frizerja rabi Miha, je ko un Ringo tip, a misliš da bi mel ene nove Bitle al kva?! A?! user posted image user posted image Ma, enkrat bom vzela škarje pa bo letelol za frizerja se mi zdi še premal las...Bo pač na kahlo....
Samostojno??? KVA????? Hranjenje?? A se hecaš? Še če ju jaz bhranim me mlatita po žlici in je svinjarija in žur...za samostojno (hehehehehhehe...) pa bom najprej kupila skafandre, pa ene Persen forte pa ti javim...
Prikolice? Ne, mi ne. Je že ena Pokljuka dost hudo.... Ne prašat...
Kava?!?! PIVOOOOOOOOOOOOOO!!!!!
Škatle bi tut mi,ker bo dedi delal hišico....hit vseh vnukov!!!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
6.3.2010 21:13:27   
hedviga
Belen, spanje, na hitro, jutri kaj več.... Mi ju immao ločene,Miha se dere tko na glas da zbudi še sosede če se mu ljubi. Pred 9 mesecem pa sta spala skupaj, je duda ali čaj ali moja roka na bučki zalegla, potem žal ne več, od bolezni naprej še manj...Kaj bo pa ne vem...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
7.3.2010 9:11:20   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
7.3.2010 14:18:36   
pikatara
Blanči hvala za odgovor. Ja tale evolvo moraš po mojih raziskavah dat prej v ležeči položaj.

Shadowuser posted image . Lahko da ima mali bolj občutlivo ritko, probaj s kremo paneten iz Mullerja. Pri nas oba isto jesta, pa mala kugle kaka, joka stoka in trpi, ne pomaga donat, ne suhe slive,..., patrik pa čisto tekoče in ima zato večkrat rdečo ritko.

Miška za evolvo sem se odločila, ker je od 9 do 36 kg, da pol ni treba več menjat. Po vsej verjetnosti bomo rabili 4 sedeže (en jih bo v vrtec vozil, drug pa domov). Z isofixem jih pa nisem gledala, ker ne gre v oba avta.

Tara BC ima ene od 9 do 36 kg za 54 eur, pa ne upam tvegat in kupit. Malo sem skeptična, da ne more bit ista kvaliteta. Sem že razmišljala za drug avto, sam še nisem tolk daleč. Pri oblekah mi je čisto vseeno za znamko, že pri čevljih pa je ogromna razlika. Če kupiš superge od ene x firme, ti pa noga trpi.

Belen pri nas se Karolina zbudi za jest in tolk joka, da še PAtrika zbudi, tako da pol oba jesta. Čew bi jo pa pravi čas odnesal, bi pa mali prespal noč. Redko je pa dovolj sita in spi, pol se pa mali prvi zbudi ob 6. Je pa vedno nekaj interevncij nekje do pol noči za dudo pri Karolini, Ptrik pa pade v histerični jok in ga je treba božat, da zaspi nazaj. verjetno kaj sanja.

HEdi dobrodošla nazaj. Če rabiš kak kaolirifer povej.

Sedeža sta že na poti iz Nemčije, prikolico sem pa naročila v petej. www.jago24.de. Noki one, ki jih imajo na bolhi za 115 eur so brez dodatka za spremenit v voziček, one za 140 pa majo zraven. Sem jih pa končno našla na netu in so ful ceneje. Edino kar so barabe, ti za prikolico in za dodatek za vozek računajo dvojno poštnino, ker sta dva paketa. tako da smo dali 98,8 eur. Bi one druge prišle ceneje, čeprav je v štartu višja cena, vendar nama je bila ta najbolj všeč. Vzela sva pa tole:
user posted image

Šibam, moram z Mercatorja naročit. Vsega zmanjkalo.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
7.3.2010 23:21:23   
tara78
pikatara...v baby centru so ene od 0-18 za 54.99 in ene od 9-36 za 45 eur.
jaz sem vzela oz. dobila ta prve....sem imela na izbiro in sem se tako odločila. ti od 9-36 so preveliki in pregrobi.

Dajte mi nekaj povedat.........kaj dajete zvečer za jesti?? odkar jima dajem kašice sta non stop lačna, pa ponoči se mi spet po dvakrat zbujata. dereta se ko hudič....danes tudi podnevi, od enih zjutraj pa do treh popldne nista spala nič,nič,nič...sem ko zombi.
Jaz jima zvečer dam mlečni riž zjabolki od hippa in nato gor še mleko...pa se mi zdi vse to preveč.......ma ne vem več.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
8.3.2010 7:59:26   
Snezinka4
Dobro jutro!
Še ena zombasta mama tukaj user posted image
Kaj damo za jest? Moji dve non stop jesta. Pa se tudi non stop zbujata ponoči. Ko sem prebrala pikin post kolikokrat jesta P in K sem dol padla. Naš jedilnik po bujenju: jabolko z banano ali slivami, čez 2,5 do 3 ure zelenjavni obrok, isti obrok dam še enkrat po 2,5-3 urah, potem zopet banana ali jogurt, zvečer mlečna kašica, tik pred spanjem (med 8 in 9) pa flaša AM. Flaša sledi okrog polnoči in velikokrat še med 4 in 6 uro. Pa še dojim ponoči enkrat do dvakrat vsako....Non stooop se bašeta, daljši razmik med obroki je le, če spita, težo in velikost imamo pa za starost na minimalni krivulji...pa ne jaz ne dragi nisva kakšna majhna suhca...
Da se otroci zbujajo ponoči vem, da se pa lahko tolikokrat sem zdaj spoznala na lastni kožiuser posted image .
Toliko jamranja za to lepo sončno MRZLO jutro user posted image
Lep dan!
Kavica?user posted image

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
8.3.2010 8:21:35   
lara light
Za vse moje ženkice
user posted image
...vesel dan žena!user posted image

user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3697
8.3.2010 8:25:47   
lara light
in še dodatek...lep dan!user posted image
user posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
8.3.2010 8:44:08   
4pikice
IZVIRNO SPOROČILO: tara78

Dajte mi nekaj povedat.........kaj dajete zvečer za jesti?? odkar jima dajem kašice sta non stop lačna, pa ponoči se mi spet po dvakrat zbujata. dereta se ko hudič....danes tudi podnevi, od enih zjutraj pa do treh popldne nista spala nič,nič,nič...sem ko zombi.
Jaz jima zvečer dam mlečni riž zjabolki od hippa in nato gor še mleko...pa se mi zdi vse to preveč.......ma ne vem več.

Ko sem jest mojim začela dajati kašice za zvečer, sem jima še vedno dajala tudi mleko tik pred spanjem in to še vedno prakticiram. Je pa odvisno od dneva, včasih popijeta en, dva ali pa tudi tri deci mleka, kolikor pač potrebujeta in se ponoči nikoli ne zbujata. A jima daješ mlako takoj za kašicam? Ker moji pojesta npr. kašico ob ene sedmih, potem pa tik pred spanjem še mleko, to je ob osmih, pol devetih.

Sicer pa ni splošnega pravila, ki bi veljal za vse enako. Moja najstarejša se je ponoči do 3.leta zbujala vsaj 1x na noč pa ni bila lačna, nacejala se je s čajem.

2+1=4pikice

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
8.3.2010 8:49:57   
4pikice
larči- hvalauser posted image

Tudi jest vam vsem želim, da izkoristite današnji dan do onemoglosti!

JEST GA ZAGOTOVO BOM, GREM Z BABAM VEN NA ČVEK, TOOOO!

2+1=4pikice

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?