|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
3.3.2010 10:21:41   
pikatara
Almk v bazen lahko greš komot. Sam obroče sabo vzami. Mi smo hodili na tečaj plavanja in sta bila čist navdušena.

Alexu in Sari vse naj naj za nazaj. Sem včeri cel dan preležala, je mogu oči iz službe prit in otročka čuvat.

Noki frizerja še ne rabimo, smo še skoraj plešasti. Žličko jima pa oči velčkrat da, da malo probata jest sama. Danes sva jima pa prvič narezala koščke kuruha z marmelado in jima dala na krožnike. Patriku je v tretjem poiskusu uspelo, Karolini pa še ne. Vse se učimo skozi igro. Tole prikolico na bolhi gremo čez vikend v Maribor pogledat in če bo le vredu, jo bomo vzeli. Za čolnarno sem pa vedno, sam kak dan prej moram vedet, da ta velik avto doma obdržim. Kakšne čeveljce pa mate? Midva sva še Patriku kupila robeez, ker smo pri Karolini ful zadovoljni. Ima visoko nart in smo ene pet parov probali, da so mu odgovarjali. Za škatle pa pojdi kar v kako trgovino (Mercator, Obi,...). Mi smo jih ene 50 proč zmetali. Pralnis troji in hladilniki pa niso več v šlatlah, temveč le v stiroporju in foliji.

Taški lepo, da se še kaj javiš. Ja v kuhinji je pa najlepše, pa predale odpirat, pa po pečiti tolč, pa med nogami se motat,...

Črviček kako sta majceni, sem že pozabila, da sta bila naša dva tud takšna.

Hvala Mlinčka in Noki.

Mi uživamo, otročka sta pridna, Patrik je včeraj napravil prve tri korake. Se pa cele dneve sam spušča in po minutko stoji. Se zna pa ful dobro lovit. Karolina ga bo zgleda počasi začela oponašat. Delamo prevale, se kotalimo in uživamo na sančku. Edina kriza je v avtu. Tulita že ko se približamo sedežem. Grem hitro nove naročit in upam, da sta se samo lupinic naveličala in da bo kmalu bolje. Patrik sploh noče bit pri miru. Ga moram v stolčku za hranjenje privezat, ker se takoj obrne in vstane.

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
3.3.2010 10:23:20   
pikatara
Noki si me malo prehitela, sem odgovorila kar sem znala. V Zalog je pa danes spet treba it, ker je zmanjkalo tedenske zaloge. Gre dragi po službi.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
3.3.2010 10:46:58   
Snezinka4
Si me že skor sprovocirala z balončkom, no s spodnjim postom si me pa pribezala...
Frizer - se boš morala kar sama odločit pa posledice nase prevzet. Ne vem kakšne ročne spretnosti imaš. Če boš ti zafušala boš nase jezna, če bo pa frizerka boš pa nanjouser posted image . Kar na oči leze je treba definitivno porezat!user posted image  

Samostojno hranjenje - absolutno podpiram. Ampak jaz tega ne bom izvajala prehitro (no ja zaračenga kruha...), ker že toooolk svnjarije pridelamo ob normalnem hranjenju, tako da mi je čiščenje čist odveč. Zelo lepo jih to naučijo vvrtcuuser posted image . Ampka pol še vedno doma ne znajo sami jest, v vrtcu pauser posted image . Tko da slej ko prej prideš do svinjarije domauser posted image . Če mal tendence kažeta, kar začni, sam jih bošvseen morala ti dofilatuser posted image .

Prikolice - poznam dve družini ki jo imajo (v Lj.) in so oboji zadovolni. So samo finese v vzmetenju in sedežih. Mislim pa, da je noben ne prevaža v prtljažniku avtomobila...pojma nimam kako se zloži.

Škatla - pri nas so tudi hit, pa žal nimam nobene....pejt v kakšen Merkur al pa v Obi - zadaj imajo kontejnerje kamor zbirajo odpadno embalažo, pa kakšnega prodajalca pobaraj naj ti eno lepo škatlo prišpara...sam ideja...

KAFE? - Kaj pa če bi danes? Meni zdele spita, kosilce skuhano. Ko vstaneta, pojemo, potem gremo definitivno takoj ven. Lahko tudi malo dlje. Če bo odziv pridem. GSM-SMS?

Noki, zadovoljna z odgovori? user posted image

Gemelli - VSE NAJBOLJŠE !!!!!
Pika - VSE NAJBOLJŠE !!!!- saj v čolnarni imajo tut tortice ne?user posted image user posted image

No, pa da vidmo ko se znamo mame dvojčkov obrnt in zorganizirat?

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
3.3.2010 10:51:35   
pikatara
Sneži danes ne morem, ker nimam ta velikega avta in avtosedežev, pa tud prikolice še ne, da bi prikolesarila. Lahko pa jutri. častim tortice.

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
3.3.2010 11:01:28   
Snezinka4
Pika zmenjeno za jutri, če ne dežuje!

Taški lepo da s se javila. Da imaš pa gužvo ti pa sploh ne verjamemuser posted image , pa ne pri samo 4 majhnih otrocihuser posted image user posted image user posted image , dej dej nehi jamratuser posted image user posted image user posted image

Pa ni izgovorov za jutri!!! Kli*nc če dežuje bo pa tropska klima pela, a ne Noki! Jaz častim pa kavico!!!
Ura?

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
3.3.2010 12:33:04   
gemelli
Ojla!

Nokes.......da ne bos jamrala, da te ignoriramo. Nasa dva sta kar cupasta, a ju k frizerju se nisem peljala, Alexa sem samo spredaj kar sama malo postrigla. Glede hranjenja: jaz jima se vedno dam za jest na zlicko, onadva pa drzita vsak svojo, a jima zaenkrat se ne pustim, da packata.Banano,kruh,piskot pa drzita sama in lepo jesta, flasko z mlekom in cajem pa kukr kdaj.Jima se ni prislo v navado, da bi vedno sama pila.
Aja, sem jima v Baby centru kupila slincke-palerince, da jima bom oblekla, ko se bom odlocila, da bosta sama jedla vse, a ne vem, kdaj bo prislo do tega.

Hvala vsem za cestitke.Lepo se imejte!!!!!!!!

Sara & Alex 2.3.2009

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
3.3.2010 16:28:49   
lara light
Lepotice moje, dogaja tu, dogaja, pridne...obdeale vse teme od korenja do frizerjauser posted image
pika, vse najboljše punca moja, kaj bo ati finga skuhal nocoj? lepo praznuj!user posted image
noki, z mano si nimaš kej pomagatuser posted image
almk, upam, da ste ok, 6 bolezen?user posted image
taški, tornaša, je res to en tak artikl k skoz pohaja...bravo!user posted image
gemelli, uživate vi kaj, ma lepi ste na uni slikci, ohjoj, prelepi!!user posted image user posted image  zdaj se bo življenje 'umirilo', menda po enem letu vse bolj gladko steče...al pa ne, podaljšanje, vrtec??

crvice, krasni princeski!
miška, vi pa že 6m!user posted image
sneži, tvoji bosta kmalu na nogah kaj? ma pridne ste v s štirmiuser posted image , nikol mi ne bo jasno, kako vse sfolgate, pa smučate, pa jadrate, pa surfate,..

ne me kregat, bli na sejmu dom in res nism se nobeni oglasla, saj tudi moja mala2 ne marata več sedežev in če ne spita je stok...potem pa moram zadaj sedet in o pot pet, hb, da so rebrnice ravne po novemuser posted image

grem kej pospravt, dokler sta tu na tleh pridna, lubčkeee vsem, tud tistim, ki sem jih pozabila

mz7 ou.lumggmk,.m, poročilo mojga sinauser posted image

ker mlinčka pridno časti jutranjo, evo nekaj osvežilnega popoldanskega
user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gemelli)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
3.3.2010 16:32:20   
dekle11
Se spet malo javljam. Prvi zobki (in s tem povezana vročina) se napovedujejo. Se že vse sveti po delsnih. Čez kak dober teden bomo začeli s korenčkom... oziroma moram še malo preštudirat to hrano. Saj vem, punce, da ste par listov nazaj praktično dizertacijo na to temo skupi spravle ... samo si moram malo časa vzet :) Zdaj sem že dobrih 14 dni čisto "na svojem" - mami bolj poredko potrka za kako uro, pa smo morali ritem ujet :) No, zdaj nam šiba :), nas dodatna varuška skor moti zato si takrat obvezno vzamem kako uro ali dve frej :)

Rada bi šla v kino user posted image

(odgovor članu gemelli)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
3.3.2010 19:52:14   
macko
punce, mi smo mel tut 6 mesecev včeraj, pa smo kar mal praznoval, mami spekla krasno čokoladno torto, luštno smo se mel. tkole je zgledal:

user posted image

dans sem ju pa peljala, ne boste verjele, na moooorjeeee! jupi, sam škoda da ni blo tolk sončka kukr so ga napovedal. mele smo se krasno, sta spale cel dan, ali v avtu ali pa v vozičku, pa sta ble zvečer crknjene, komi je blo dost energije za flašo. mami je pa tut čist hin, še neki spit, pod tuš in v postlo.

mirno noč

(odgovor članu dekle11)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
4.3.2010 8:18:37   
dekle11
Dobro jutro, 2mamike!!!

Macko user posted image  za izlet. Tudi mi jih imamo radi in se redno odpravljamo na kruzanje med vikendom. Smo tudi že prvi mini vrh osvojili. Crknjeni smo bili pa vsi - oči in mami, ker sta nosila voziček, mulca pa sta še celo noč šejkala od tresenja po makadamu  in ostankih snega :)

Upam, da bo danes tudi kaka minuta brez padavin, da bomo lahko z noski ven pokukali. Pri nas že sneži user posted image

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
4.3.2010 8:35:57   
nokes
jutro, nč ne bo s tivolijem, zgleda user posted image

hvala vsem, ki ste se potrudile in odgovorile, tudi lari user posted image . glede fizerja, se ne morem ojunačit, pa sama odrezat, tako da bosta oba dobila špangico user posted image , hranjenje, bom počakala, ker še ne vesta, kaj naj si z žlico sploh počneta (pa naj v vrtcu čistijo za njima user posted image ), škatle, bom zatežila tule v okolici je nekaj trgovin (uf, nisem vedela, da aparati pridejo samo še v stiroporu,mam kr kurjo kožo... brrrr...), kava, kot rečeno, bo mati mlinčkova postregla eno, ker na sonček bo treba še čakat. kaj še? prikolice, no pikatara, gudlak. user posted image

macko, črviček, lepe punčke!!! user posted image

okej, šibam lupit...

nokes

(odgovor članu dekle11)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
4.3.2010 8:49:55   
pikatara
Jutro vsem!

Noki namesto sončka nas je sneg zbudiluser posted image . Pa drugič. Probaj jima nekaj hrane (pomožnosti takšne, da se ne da tolk pacat) na koščke narezat in jima na mizo dat. Včeraj sva poskusila s puranom. Sta kar pridno jedla, edino Patrik je malo preveč požrešen in si je polna usta nabasal, pol pa ni šlo pojest. Imata slinčke, ki lovijo hrano in si tudi od tam že kaj pobereta. Z žličkom pa mislim, da še enkaj časa ne bo šlo. Mi bolj proti večeru testiramo (saj imamo večinoma kosilo nekje ob 17 - 18), ko sta pol tako ali tako oba počasi za pižamo. To da bi imela dva dni isto oblečeno, pa tako ali tako ni mogoče.

macko čestitke za praznovanje. lepa tortica.

Punce dajte povedat (te z večjimi otročki) kaj vašim dajate za jest zdaj ko so večji. Kaj za zajtrk in kaj za večerjo? A ste še vedno na AM mleku? Hedi mi je dala dobro idejo za zajtrk kruh in marmelado. Že dva dni smo probali. Jima kar na koščke narežem.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
4.3.2010 9:40:52   
nokes
oh, nisem sejvala, pa mam user posted image

zajtrk: zelo zgodaj zjutraj, potem še malo pospimo, adaptirano mleko.

večerja: polenta na "mleku" (ovseno mleko z dodanim kalcijem), "mlečni" riž, žitne kašice na "mleku", trenutni hit so ovseni kosmiči (malo margarine, prepražim ovsene kosmiče, zalijem z vodo, kuham, da postanejo zdrizasti, prej dodam še na drobno narezane suhe marelice, slive ali rozine) imata zelo rada.

mi imamo zajtrke in večerje "mlečne", ker drugače ne dobita nič ml. izdelkov. pri tej starosti se priporoča cca. 3 dcl mleka (oz. nadomestka) na dan + en mlečni izdelek. to zadovolji dnevni potrebi po kalciju. 

nokes

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
4.3.2010 10:06:50   
Alenka-8
Mi tudi imamo za zajtrk AM. To je okoli pol osmih zjutraj, spijeta pa vsak 170 ml. Za večerjo pa dobita malo pred sedmo mlečno kašico (še vedno kupujem Milupa ali pa Babylove) in tik preden gresta v posteljo, to je malo pred osmo, dobita še vsak 170 ml AM. Jaša spije vedno, Lana pa kakor jo prime. Zadnje tri dni niti kapljice. Ampak ta naša punca je muhasta kot aprilsko vreme... Imamo pa potem tekom dneva vsaj eno malico mlečno, ponavadi dopoldansko.

Sem šla prej v Hofer, da bi kupila usnjene copatke. Pred deveto sem bila tam (Rudnik), pa so imeli samo še en par št. 24. Kr neki. Sem si mislila, da zjutraj bom pa ja še kaj dobila.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
4.3.2010 11:32:53   
lara light
Dan!
Tud jaz nisem imela izbire v hoferjuuser posted image , ene za princesko so vseeno padle.
Noki, je že nov tunel? pridna mami si, sem ti že povedala? ja, zelo.user posted image  ovseni varianta, bom probala
macko, krasni in torta superskabravo in čestitke!user posted image
pika, kako si praznovla? kamlu bosta tudi tvoja dva 1. letouser posted image
dekle, fajn za organizacijo, upam, da te bom kamlu posnemala, rabim nujno kako uro zaseuser posted image

punce, mate stajco? katero, kako se obnese? noki, upam, da boš več pomagal kot jaz tebiuser posted image , vem da sem že spraševala, a prenosna ne dela več, mali sili ven in bo vsak cajt na glavi...ena je v bc v akciji za cca 50 eur, pozna kera, HVALA
lerim kuhat, pr nas piha ko hudič, upam, da bo kmalu bolje...vsem lep danuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
4.3.2010 14:12:13   
Belen
ciao mame,
widim da ste wse zdrawe... tudi nas je viroza KONČNOOOOOOOOOO zapustila,ampak brez čaja od borovnic in kaplijic biogaja in UKINLA mleko in mleč.izdelke  bi imeli še wedno dri***.... trajala kr 7-8dni.... user posted image user posted image user posted image user posted image

js tudi nimam nekih idej sploh za kuhat... sej wsak dan naredim neki druzga,ma se mi zdi da kuham wsak dan isto user posted image user posted image user posted image user posted image
še posebej morejo met gladko spasirano (ja še wedno) če ne se davijo.... user posted image user posted image user posted image

pikatara...si naročila avtosedež??? je šlo???

js sm tudi takoj ob 8h šla w hofer po copatke dwojne (št.20) kr manjše že imamo, te bojo prišle w naprej prow.... dala manj za dwojne, kot ene ki jih imamo user posted image user posted image user posted image user posted image in kupla še kavbojke pa kawbojsko oblekico user posted image

blanč??? rotavirus šol mimo??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako se odnese marela cossatto??? user posted image user posted image user posted image user posted image

bežim, špija (el.varuška) že "teži" user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
4.3.2010 14:45:26   
pikatara
Alenka, Noki hvala. Pri nas je še vedno zvečer in ponoči am mleko, zvečer da zaspita ob flaški, ponoči je pa mala še vedno okoli 1.30 lačna. Do sedaj sta zdržala pol do 10, ko jemo mlečno kašico, ki jima drži nekje do 14.30, zdaj pa že dva dni zjutraj z nama jesta kruh z marmelado. Okoli 14.30 - 15.00 je sadje. Kosilo imamo nekje med 17 in 18. Jesta kar midva. Včasih namesto sadja skutke ali pudingi, ali pa kdaj popoldne, če nismo doma.

larči praznovala nisem nič, ker sem imela dva dni trebušno virozo in sem komaj živela. Danes je pa bolje. Sem pa dva dni telečjo juhico jedla, ki mimjo je dragi skuhal, včeraj pa še purana in krompirček. Otroka sta bila čisto nora na telečjo juho. V avtosedežih je pa katastrofa. Ju pa dvakrat na teden čez Rebernice voziva. Stajice ne prakticiramo, ker sta bila nesrečna not, tudi posteljca ne gre, ker težita. Sta kar na tleh. Je še najbolj varno, pa mirno.

Belen avtosedeže sem naročila, ampak ne preko Pramworlda ker ni šlo, ampak preko o-baby.de. Je sam 15 eur razlike. Je dragi šel danes na banko plačat, čez ene 2 dni, ko dobijo plačilo, bodo poslali.

Blanči in ostale malo pomoči rabim pri pay pal varianti. Kje najdem 4 mestno kodo za potrditev?

Danes pa uživam. Sem si pizzo naročila in deci natočila, pa še otroka sta glih spala, tako da je samo tara težila. Patrik mi pomaga pisat, čakava Karolina da se zbudi, da gremo sadje jest.

Noki danes smo spet oropali sadje zelenjavo v Zalogu. Še dobro, da imamo velik prtljažnik.

Neposredna povezava do sporočila: 3667
5.3.2010 1:26:21   
4pikice
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

zej pa resno!

prosim odgovore na vpr. o:
- frizerju (snežka, taški, hedi, 4pikice, alenka, gemelli in vsi ostali čupasti)
- samostojnemu hranjenju (snežka, taški, hedi, 4pikice, alenka, gemelli in vsi ostali lačni)
- prikolcah (pika, darjau in še kera)
- kafetku (ljubljančanke z okolico)
- ŠKATLAH (a ni nobena glihkar kupla super kombiniran pralni stroj s sušilcem? hladilnik? pečico? no, mikrovalovka ne šteje...user posted image )

a mene pa čist zignorirate, mi nobena ne odgovori, no, izvzemši pikataro, ki je že 10x razložila vse o zelenjavarju v zalogu, hvala user posted image

noki ne bit huda. so še hujše stvari. npr. iskanje služe...ti pa vseeno z veseljem odgovorim na vsa vprašanja, ki so namenjena meni.

frizer-ana si je že 3x strigla frufru, zadaj pa ji puščam dolge, line še ni bilo potrebno ostriči.

samostojno hranjenje- sami pojesta kos kruha, piškot,koščke sadja, v glavnem vse kar se je lahko z roko, kar pa je na žlico pa še ne. Samo s pirejem malo trenirata, ker ne pade tako hitro z žlice in zelo uživata pri tem.

kafetek- ti samo napiši kdaj, kje, jest sem takoj zauser posted image user posted image user posted image

2+1=4pikice

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
5.3.2010 1:37:21   
4pikice
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

punce, mate stajco? katero, kako se obnese?

Prenosna Hauckova je pa pri nas zakon, samo ne smeta biti skupaj notri, ker se ves čas bockata. Drugače se pa v njej zaigrata tudi do pol ure in več. Sicer imamo dve, vendar samo eno postavljeno v dnevni. Kadar pa kam gremo, v njima prav lepo spančkata.

2+1=4pikice

Neposredna povezava do sporočila: 3669
5.3.2010 1:51:23   
4pikice
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Punce dajte povedat (te z večjimi otročki) kaj vašim dajate za jest zdaj ko so večji. Kaj za zajtrk in kaj za večerjo? A ste še vedno na AM mleku? Hedi mi je dala dobro idejo za zajtrk kruh in marmelado. Že dva dni smo probali. Jima kar na koščke narežem.

Naši sta stari 15mesecev pa sta še vedno na AM. Zjutraj in zvečer.

Zajtrk:3dl mleka
Dop.malica: različno sadje, piškot...
Kosilo: vse živo
Pop. malica:skutka, ali sadje, piškot...
Večerja(ob19h):grisolino, medolino, keksolino z AM, nato pa še kak deci AM pred spanjem in lepo zaspančkata za 12ur

2+1=4pikice

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
5.3.2010 2:11:59   
4pikice
pikatara-user posted image bravo za tri korake, lina in ana pa še kar po štirih, obe lepo samostojno stojita že nekaj časa, ko pa je treba hoditi pa na rit pa piči po štirih 100 na uro. Še glede avtosedežev.Kako ni šlo preko PW? Sem jim poslala email, da želim kupit 2 as in ni bilo problema. Poštnino so zaračunali 75funtov in plačala sem z Viso. End of story.

macko
-lepi sta na slikci, čestitam za 6m
belen- user posted image da ste bolje

sneži4
- sem kaj zamudila, ste se dobile, jest bi tuduser posted image

2+1=4pikice

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
5.3.2010 9:57:17   
pikatara
Blanči in ostale strokovnjakinje pomoč. Rada bi vedela kaj več o paypalu, če se kateri da kaj napisat in če kaj naročate preko nemškega amazona, a pošiljajo večje stvari v Slovenijo, kakšni so stroški,.... Še vedno se ukvarjam s prikolico za kolo. Hvala vsem.

4pikice ja to so naše previdne punce. Karolina že kar nekaj časa hodi s pomočjo rokic, ob opori, stoji, ne upa si pa spustit, gre raje kar na rit ali na kolena. Za patrika pa beseda, da kaj ne gre, ne obstaja. Pleza, razbija, odpira predale, skoz plači skozi najbolj nemogoče poti, manj prostora je, boljše je. najde vse luknje in prepleza vse ovire.

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
5.3.2010 10:13:18   
evamaja
Jutrooo!
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Blanči in ostale strokovnjakinje pomoč. Rada bi vedela kaj več o paypalu, če se kateri da kaj napisat

No tole pa mene tud zanima, bi naročila voziček, pa ne vem kako je s tem paypal-om.
Gremo en krog.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
5.3.2010 10:21:34   
aknela123
dobro jutro, vsem ki ste praznovali, pa vse najboljše!

včeraj sem v Hoferju kupila copatke, sicer št. 20, tako da so še malo veliki, ampak so jima zelo všeč. zdaj pa se v novi reklami že spogledujem z napihljivim šotorom.

punce, nekaj vam pa res moram napisat!  včeraj smo peljali naš voziček na popravilo, sta mu dve kolesi odpadli (kako?  ja ve me razumete, ko pripenjaš v avtosedeže dva otroka, v našem primeru tri, zraven v avtu pa že ena teta čaka, pa te gleda, ker bi rada speljala, čaka, da zapreš vrata... no, to je način, da povoziš svoj voziček ki si ga pustil za avtom!!!!)user posted image      no, vglavnem, dobili smo nadomesten voziček za dvojčke v pikapolonici. prvič sem slišala za kaj takega, je pa res fajn, do so nekje končno pomislili tudi na nas. user posted image

lepo in radi se imejte vsi skupaj, grem zdaj cote prat, ko mali dve spita.

(odgovor članu evamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
5.3.2010 10:38:50   
Snezinka4
Aknela1 - ojej moje sožalje za voziček. Naslednjič, ko boš v taki stresni situaciji si reči (jaz tako naredimuser posted image ) sem baba za volanom in si lahko privoščim, da zadevo bolj počasi in štorasto opravim. Če komu kaj ni prav, se mu prav bedasto zasmejem in naivno skomignem z rameni, češ "babe", pa se nima kej več jezit, ker se mu prej zasmilim, da sem taka revauser posted image . No saj v bistvu se nimam za revo, sam zafuram tak imidž, da nisem pod stresom in v miru pripnem, otroke, napokam voziček in speljem kot pač speljemuser posted image  ...

4pikice - če si kaj zamudila? Itak, da nisi. Se menimo, menimo, menimo pa nič ne zmenimo. Za včeraj je kriv g.Vreme. Ki mi že počasi najeda živce!
A bo pomlad, pa sonček, pa rožice al ne???? Pa da gremo v Tivoli mal gugalnice sprobat z našo mladino...

user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj kok jih je že user posted image user posted image user posted image ,
Taški, če še ti prideš s svojimi, pa ne bo več nobene gugalnice freiuser posted image user posted image user posted image

Če pa še 4 pikice prideš, pol bo pa že vrstauser posted image user posted image user posted image
PayPal - mene tudi zelo zanima. Hvala že v naprej za natančna navodila tisti, ki jih bo napisalauser posted image
Pika - Bravo za Patrika raziskovalca!

Sicer pa, bolje da sneži, kot dežuje!
Lep dan!

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?